Phoenix Suns
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Phoenix Suns
Dragic se ne zajebaje. 10 poena nije ni pocela utakmica.
Ovo veceras bi se trebalo dobit, ovima nema Leea i Boguta. Valjda nece imati neku ultra ludu noc sa trice.
Neki od Morrisa je upravo imao najgorih 30 sekundi koje sam vidio ove sezone. A lika sta sve usra u sekundi.
Ovo veceras bi se trebalo dobit, ovima nema Leea i Boguta. Valjda nece imati neku ultra ludu noc sa trice.
Neki od Morrisa je upravo imao najgorih 30 sekundi koje sam vidio ove sezone. A lika sta sve usra u sekundi.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Rutinski reklo bi se, vodili su cijelo vrijeme. Mada nije bilo bas tako lagano, jer Ovi su vrebali cijelo vrijeme, ali svaki put kad su prisli desio se Goran Dragic
Frajer je postao ofanzivna sila znaci. Nemoguce ga je zaustavit. Sinoc su se svi redali na njemu, i niko mu meda nije mogao. Pogadja na sve moguce nacine. Sto je najbolje ne forsira, cak sta vise jedan je od najpametnijih igraca sa loptom trenutno u ligi.
Inace Sunsi su upali u krizu sto se tice odbrane i glupih neprisiljenih turnovera. Moraju podhitno poraditi na tome.
Frajer je postao ofanzivna sila znaci. Nemoguce ga je zaustavit. Sinoc su se svi redali na njemu, i niko mu meda nije mogao. Pogadja na sve moguce nacine. Sto je najbolje ne forsira, cak sta vise jedan je od najpametnijih igraca sa loptom trenutno u ligi.
Inace Sunsi su upali u krizu sto se tice odbrane i glupih neprisiljenih turnovera. Moraju podhitno poraditi na tome.
Zainteresovani smo za Z-Boa
The NBA trade deadline is fast approaching, which means that teams around the NBA are starting to make calls to other teams inquiring about their trade chips. One such team making calls for a big name veteran are the Phoenix Suns and that big name veteran they inquired about recently was Zach Randolph from the Memphis Grizzlies.
According to Sam Amick from USA Today, the Suns were eon the phone with the Grizzlies to talk about what it would take to get Randolph away from them, as the Suns are armed with a string of first-round picks and Emeka Okafor in terms of trade chips.
Of course, the Grizzlies are saying that Randolph is not available, meaning that a deal likely won’t happen right now. But Memphis will likely reconsider things if they find out they won’t be able to re-sign Randolph before the season ends and he hits free agency.
Phoenix is keeping their options open when it comes to where they movie Okafor and their picks, but it appears that they’ll for sure be making a move.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
vrijedi procitati
Five Amazing Stats You Didn’t Know About the Suns

http://www.nba.com/suns/gallery/five-am ... t-2?page=0
Five Amazing Stats You Didn’t Know About the Suns

http://www.nba.com/suns/gallery/five-am ... t-2?page=0
http://nbacro.com/vijesti/phoenix-suns/ ... zera-19543" onclick="window.open(this.href);return false;
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nekako se najvise nadam trejdu sa Sixersima za Younga i Turnera/Hawesa.
Mada ako je vjerovati svim tracevima, oni bi radije bi nekog veterana, Gasol, Randolph i sl.
Raduje ova vijest da ce izjednaciti bilo kakvu ponudu za Bledsoa.
Mada ako je vjerovati svim tracevima, oni bi radije bi nekog veterana, Gasol, Randolph i sl.
Raduje ova vijest da ce izjednaciti bilo kakvu ponudu za Bledsoa.
- Donnie Darko
- Kontakt:

Joj al se cijela liga preserava sa ovim dresovima.
Da, zasto bi imali normalni crni treci dres, kad umjesto njega mozes imati narandzasti i crni sa rukavima
ugly as fuck 
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
pomalo glup potez ne trejdovati Okafora za nekog igraca koji bi nam itekako dobro dosao u playoff-u 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Archie
Mogu vec sad sa sigurnoscu reci da mi je jedan od buducih najdrazih igraca 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uh kako vazna pobjeda. Dragic uzeo slobodan dan izgleda, nista ga nije htjelo veceras. Odavno nije bio los. Ali zato Ish Smith odigrao ubjedljivo najbolju tekmu otkad je u Sunsima. Stvarno je bio odlican veceras. Braca Morris i Green takodjer. Ali najvise me obradovao Goodwin sa svojom partijom. Kao sto sam rekao, bit ce bolji igrac od Lena, a tek mu je 19 godina.
Slijede dvije teske utakmice, Houston i Minnesota. Pa onda nesto laksa serija utakmica, ako se ne varam Atlanta, New Orleans i Utah. Treba to iskoristit jer onda ide pakao, LAC 2X, OKC i GSW.
Slijede dvije teske utakmice, Houston i Minnesota. Pa onda nesto laksa serija utakmica, ako se ne varam Atlanta, New Orleans i Utah. Treba to iskoristit jer onda ide pakao, LAC 2X, OKC i GSW.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
pu ybem ti alarm da ti yebem -.-
hajde Donnie brifiraj nas, vidim klupa donijela pobjedu
#Ynwa
Ish Smith sabio sinoc
, ali imao i svojih blackout-a, al ajde nista novo za njega(kao npr. onaj turnover na kraju 1 cet. gdje samo iz njemu poznatih razloga ide da dribla kroz 2 igraca Spursa a imamo napad do kraja )
zadnju cetvrtinu sam proveo u polusnu, jedva sam se borio sam sa sobom, tako da mi je sve jos u magli
zadnju cetvrtinu sam proveo u polusnu, jedva sam se borio sam sa sobom, tako da mi je sve jos u magli
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma nista specijalno. Losa prva cetvrtina od o e ekipe, uglavnom izjednaceno i Spursi nekako na kraju odu na +6. Ali u drugoj Sunsi prave 19-0 seriju, i do kraja utakmica su sacuvali prednost. Spursi jednom prisli na 10 razlike i to je to. Fenomenalna odbrana Sunsa, oigitivi u drugoj cetvrtini.Liverpool. YNWA je napisao/la:pu ybem ti alarm da ti yebem -.-
I da, pun **** promasenih slobodnih od strane Sunsa. Dok sam gledao, cinilo mi se da su promasili vise od pola.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Evo pitanja za D. Darka :
Kako npr. je Dragic ovako donar u NBA , mislim da igra u recimo u naj jacoj ligi u Spaniji u Evropi sumnjam da bi ovako dobar , kako ?
Mislim igraci tipa Sasa Đorđević nisu mogli meda u NBA , a Dragić da ima kvalietnog visokog mogli bi čak govoriti i MVP , mislim nije puno losiji od onih sezona kada je Nash osvajao MVP
Kako npr. je Dragic ovako donar u NBA , mislim da igra u recimo u naj jacoj ligi u Spaniji u Evropi sumnjam da bi ovako dobar , kako ?
Mislim igraci tipa Sasa Đorđević nisu mogli meda u NBA , a Dragić da ima kvalietnog visokog mogli bi čak govoriti i MVP , mislim nije puno losiji od onih sezona kada je Nash osvajao MVP
- Donnie Darko
- Kontakt:
To se pitaju i svi navijači Sunsa
Najzaslužniji za ovaku sezonu Dragica je sistem Sunsa, odnosno Hornacek. Dragic je slasher, i kada je okružen šuterima može biti ubojit, a to je upravo slučaj ove sezone. Ista stvar važi i za Bledsoa, i zato su Sunsi pobjedjivali kada je on bio tu a Dragic bio povrijedjen. Dragic je i ranije bio ovako dobar, samo se sada po prvi puta našao u savršenoj situaciji za njega. Dobro nije baš bio OVAKO dobar, ali shvataš šta hoću reći
Hornacek mu je prikrio sve i jednu slabost, nepouzdan šut iz vana, nije bog zna neki ni playmaker, ispod prosječan defanzivac i što je meni najdraže, igra ga na dvici najmanje 1/3 vremena (kad je Bledsoe tu i više) jer nije prirodni PG. Dok mu je sa druge strane istakao najveću snagu, a to je da je jedan od najbržih igrača u ligi (pogotovo sa loptom), i mislim da je jedan od igrača sa najviše poena ili asistencija iz kontri ove sezone u ligi.
Što se tiče tog poredjena sa Nashovim MVP sezonama. Pa i ne znam baš da je Dragicev utjecaj baš toliki. Nash je po meni bio sistem i MVP tih Sunsa, dok je Dragic ipak dio sistema pravog MVP-a ovih Sunsa, Hornaceka.
Ovako će mu biti dosta top10 u MVP glasanju na kraju sezone, i izbor u jedan od All NBA timova
A Hornacek mora biti COY. Jednostavno mora.
Najzaslužniji za ovaku sezonu Dragica je sistem Sunsa, odnosno Hornacek. Dragic je slasher, i kada je okružen šuterima može biti ubojit, a to je upravo slučaj ove sezone. Ista stvar važi i za Bledsoa, i zato su Sunsi pobjedjivali kada je on bio tu a Dragic bio povrijedjen. Dragic je i ranije bio ovako dobar, samo se sada po prvi puta našao u savršenoj situaciji za njega. Dobro nije baš bio OVAKO dobar, ali shvataš šta hoću reći
Što se tiče tog poredjena sa Nashovim MVP sezonama. Pa i ne znam baš da je Dragicev utjecaj baš toliki. Nash je po meni bio sistem i MVP tih Sunsa, dok je Dragic ipak dio sistema pravog MVP-a ovih Sunsa, Hornaceka.
Ovako će mu biti dosta top10 u MVP glasanju na kraju sezone, i izbor u jedan od All NBA timova
A Hornacek mora biti COY. Jednostavno mora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.