FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 08 feb 2014, 18:56

Naredni protivnik Triglav

slika

Četvrti kontrolni susret na pripremama u Sloveniji Crveno - crni igraju protiv još jednog tamošnjeg prvoligaša.

Pred fudbalerima Miroslava Ćire Blaževića je ekipa Triglava, trenutno osmoplasirani tim Prve lige Slovenije.

Utakmica se igra u Piranu u nedjelju (9. februar) sa početkom od 14:00 sati.

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 08 feb 2014, 22:13

Sloboda sutra sa Triglavom

Salihović: Treniramo i pratimo događanja u Tuzli

Adnan Salihović, standardni prvotimac tuzlanske Slobode, raportirao nam je iz Kopra gdje se Sloboda od prošle subote nalazi na bazičnom dijelu priprema.

U rasponu od sedam dana Sloboda je odigrala tri susreta: Piran (9:0), Crvena Zvezda (0:3) i Krka (2:1).

"Sutra igramo sa Triglavom i nadamo se dobroj igri i rezultatu. Danas smo imali redovne treninge, koji su u izvrsnoj atmosferi i na kojim se niko ne štedi", rekao je Salihović, defanzivac koji je postigao četiri gola u jesenjem dijelu sezone.

Sloboda je, sticajem okolnosti, izvan zemlje u doba kada su se demonstracije iz Tuzle prenijele na cijelu F BiH.

"Naravno da smo pratili događanja. O tome razgovaramo i nadamo se da će se situacija rješiti na najbolji mogući način", kazao je Salihović.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 feb 2014, 22:59

U ova 3 dana smo zaspostavili pripreme Slobode šta se dešava itd itd

Prema svemu viđenom izgleda da su svi u klubu zadovoljni,gledam Zvijezda pobijedila Koper i to 4:2,mi smo sa igračem manje i to u drugom pol.primili (na svima poznat način) tri gola..

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 feb 2014, 14:33

Sta ovo nema prenosa na fksloboda.ba iako je bio najavljen?
Jedan grad, jedna ljubav!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 feb 2014, 15:10

Vodimo 1-0, strijelac Kapić
075

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 feb 2014, 15:23

Jahic opet u prvoj postavi :( nidje veze
Sloboda Tuzla

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 feb 2014, 15:38

rukfash je napisao/la:Ciro izjavio da su Efendic, Mehidic i Salamovic zasjenili pojacanja , davno sam rekao da Husara uvaljuje igrace i da to sto je on doveo nije pojacanje ! Al zivi bili pa vidjeli , radujem se svakoj sledecoj utakmici !
Tako je, Husara uvaljuje. Sa onom ekipom od prošle polusezone bi se prošetali ligom :lol:

Veću glupost dugo nisam pročitao, jesi nezahvalan, nije se rodio ko je narodu ugodio. :?

Stara ekipa Slobode ne bi bila među TOP 6 na tabeli, a Sloboda trenutno vodi 1-0 golom Kapića protiv SLO prvoligaša. Htio ti to priznati ili ne Husara ti je doveo sve premierligaške igrače, koje ni jedan drugi prvoligaš ne bi uspio dovesti, a mogu igrati PL lagano. ;)

Ekipu treba malo uigrati i to će biti extra.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 feb 2014, 15:41

Tadić: Sretan sam da imamo priliku ugostiti takav klub kao što je Sloboda!

slika

Naši fudbaleri imaju odlične uslove za trening a najveća zasluga za to, pored uprave Kluba, pripada i domaćinu - FC Piran Portorož.

Predsjednik tog kluba i agilni domaćin je čovjek iz tuzlanskog kraja, Dragan Tadić koji nije krio zadovoljstvo što je ugostio Crveno - crne:

"Zaista sam sretan da imamo, kao klub i ja lično, priliku ugostiti takav klub kao što je Sloboda! Momci su divni, disciplinovani, a iako su nam dali devet komada nemam nikakvih zamjerki. Želim im povratak u Premijer ligu BiH i da budem na toj proslavi. Ćiro je priča za sebe, mladi predsjednik Husić nas je sve oduševio. Nadam se i želim da se dogodine vidimo. Vi kao prvoligaši, mi kao trećeligaši, ali prije svega kao sportski prijatelji!", poručio je Tadić.

fksloboda.ba

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 feb 2014, 15:42

ma Jahi treba utakmica, protiv Zvezde uopce nije bio los..nespreman da, ali los, neupotrebilji, neagresivan- NE..ako se posvetio treningu i ako u ovih mjesec dana regulise fizicku spremu te se vrati na nivo onog Jahe iz finala kupa bice on upotrebljiv..i ako ubode pravu hemiju :P

jbg vidio i Ciro da nema druge alternative na sredini za Husica i Omica..na Prsesa i Musica po meni ne mozes racunati a vidjet cemo sta ce biti sa Sacirija..uostalom ovo i jesu dvije donekle kombinovane postave, Laki nije prva postava, Jaha nije prva postava itd itd ...dobro da je Kapic dao go.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 feb 2014, 16:00

Prijateljska utakmica u Kopru:

FK Sloboda Tuzla 2:2 NK Triglav Kranj (Strijelci: Kapić i Selamović)
Jedan grad, jedna ljubav!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 feb 2014, 16:00

2-2 sa Triglavom :!:
Sloboda Tuzla

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 feb 2014, 16:03

je*eš rezultat,jel šef zadovoljan igrom i zalaganjem?

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 09 feb 2014, 17:11

Benjo @
Druze svi Husarini igraci su sa radoscu ispraceni iz ekipa u kojima su igrali a beki nisu imali ni kluba, cak su prosuli vode za njima za hairli put ! Nemoj nas uvjeravati da su bili trazeni i da ih je Sloboda dobila ispred nosa nekih (?) premijeligasa ! Mani ublehe ..... ! Zao mi sto se u ovakvoj atmosferi treba docekati pocetak prvenstva al prezivila je Bosna svasta pa ce i ovo !

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 feb 2014, 17:24

rukfash je napisao/la:Benjo @
Druze svi Husarini igraci su sa radoscu ispraceni iz ekipa u kojima su igrali a beki nisu imali ni kluba, cak su prosuli vode za njima za hairli put ! Nemoj nas uvjeravati da su bili trazeni i da ih je Sloboda dobila ispred nosa nekih (?) premijeligasa ! Mani ublehe ..... ! Zao mi sto se u ovakvoj atmosferi treba docekati pocetak prvenstva al prezivila je Bosna svasta pa ce i ovo !
Nije ti momak ni napisao da smo ih nekome od premijerligaša ukrali ispred nosa.
I kakva nam je to atmosfera pa ne godi ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 feb 2014, 17:27

ma pustite @ rukfasha i @ joksimovica, njima dvojici ne možeš ugodit' .. ili možeš, daj našu djecu koja su nas izbacila iz lige, pa da nas pošalju i u kantonalnu, ili u najboljem slučaju da kao Rudar budemo prosječna ekipa, ni na nebu ni na zemlji

Minimum
Kontakt:

Post Postao/la Minimum » 09 feb 2014, 17:57

Jedino otkrovljelje nama trebaju da pišu slovenci za našeg Mirnesa Selamoviča zvanog MIĆO .Kojije pokazao šta je Slobodina škola a ćiro je to vidijo. A naši strućnjaci fale neke polovnjake što su neki menađeri htjeli poturiti slobodi. ALI mi fukare znamo ko nosi srce tuzlansko. i napravićemo u perspektvi igraća slobode srce tuzlansko.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 feb 2014, 18:00

il' si troller il' ljakse, trećeg nema .. ako nisi troller, onda nisi ni Tuzlak sigurno :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 feb 2014, 18:02

Minimum je napisao/la:Jedino otkrovljelje nama trebaju da pišu slovenci za našeg Mirnesa Selamoviča zvanog MIĆO .Kojije pokazao šta je Slobodina škola a ćiro je to vidijo. A naši strućnjaci fale neke polovnjake što su neki menađeri htjeli poturiti slobodi. ALI mi fukare znamo ko nosi srce tuzlansko. i napravićemo u perspektvi igraća slobode srce tuzlansko.
druze ne moze J izmedju I i O :!: nauci se pravopisu
Sloboda Tuzla

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 09 feb 2014, 18:24

Na atmosferu mislim situaciju u zemlji , zaboravili smo na fudbal ! Nadam se boljem vremenu a spremam se za svako zlo !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 feb 2014, 18:54

manje vise reuzultat ali haloo ljudi Kopar je druga ekipa Slovenske Lige sa dva boda zaostatka za Mariborom...nema se tu sta puno pricat ..bice jos ovo bolje mi se tek uigravamo tek smo poceli a durgi zavrsavaju svoje pripreme jer im sezona pocinje uskoro kao recimo Zvezda
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.