FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

farinelli123
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la farinelli123 » 08 feb 2014, 19:53

Nema nista od toga. Lahm se toliko dobro snalazi na ovoj poziciji da bi bilo besmisleno menjati bilo sta, po cenu da Svajni i Havi ne igraju.
Mada, Svajni je preveliki stih da bi sedeo na klupi, jednostavno "mora" da igra.

Ja trenutno ne vidim igraca koji bi bolje obavljao ovo sto Lam radi u veznom redu. Takav ne postoji.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 feb 2014, 20:04

Svi dijelimo to misljenje druze @Saurmane, ali kad covjek bolje razmisli, nek radi Pepun sta hoce.

Uvijek ima rezervni plan, uvijek na vrijeme vidi kad nesto ne ide.
Tako da ce shvatiti i to za Lahma.
Ali mozda bude nepotrebno ista mjenjati, ako igra bude zadovoljavala.

Po meni, sve ce mu biti oprosteno ako se u Maju ove godine opet avatari sa klempom ( i ovaj put šesticom unutra ) budu vidjeli . 8-) 8-)

Top 10 golova prosle sezone :D :

1.
slika

2.
slika

3.
slika

4.
slika

5.
slika

6.
slika

7.
slika

8.
slika

9.
slika

10.
slika

Top 5 golova 2013/14 sezone:

5.
slika

4.
slika

3.
slika

2.
slika

1.
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 feb 2014, 20:16

Dajte malo i svoja misljenja, da nisam neki dobar zaboravio, ili poredao fino :)
Lijepo se ovako malo vratiti u Juppovo doba i prisjetiti se pocetka dominacije koju sad Pep nastavlja. 8-)
S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo, opet moram ponoviti da mi se ne sviđa olako odbacivanje Kroosa da se ne bi kajali kasnije.Sreća pa pojedine uprava ne čuje :D
:!:
farinelli123 je napisao/la:Svajni je preveliki stih da bi sedeo na klupi, jednostavno "mora" da igra.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 feb 2014, 20:18

BadrHari je napisao/la:Dajte malo i svoja misljenja, da nisam neki dobar zaboravio, ili poredao fino :)
Lijepo se ovako malo vratiti u Juppovo doba i prisjetiti se pocetka dominacije koju sad Pep nastavlja. 8-)
S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo, opet moram ponoviti da mi se ne sviđa olako odbacivanje Kroosa da se ne bi kajali kasnije.Sreća pa pojedine uprava ne čuje :D
farinelli123 je napisao/la:Svajni je preveliki stih da bi sedeo na klupi, jednostavno "mora" da igra.

zaboravio si ono najsladje :D ,robenov gol protiv domuzara wembly :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 feb 2014, 20:23

PEP je napisao/la:zaboravio si ono najsladje :D ,robenov gol protiv domuzara wembly :D
Pogledaj ponovo broj 1 :D To se ipak, ne zaboravlja ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 feb 2014, 20:29

S-Y-L-A-R je napisao/la:
PEP je napisao/la:zaboravio si ono najsladje :D ,robenov gol protiv domuzara wembly :D
Pogledaj ponovo broj 1 :D To se ipak, ne zaboravlja ;)
:oops: posvadjase mi se oci od ovloikog zelenila :lol: pa ne primjetih

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 feb 2014, 20:30

@BadrHari: Riberyev gol Chelseau u supercupu je bolji od ovog Thiagovog Gladbachu i po meni vazniji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 feb 2014, 20:36

Omerbavarac je napisao/la:@BadrHari: Riberyev gol Chelseau u supercupu je bolji od ovog Thiagovog Gladbachu i po meni vazniji.
Vidis zaboravi SuperCup pod Pepom skroz. :?

Ni ovaj nije los, sto se tekuce sezone tice.
slika

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 feb 2014, 20:51

Taj Thiagov protiv Gladbacha je beznacajan gol, cini mi se da je postignut na T-Home kupu u ljeto na pripremama.
Dobar je Goetzeov gol protiv Frankfurta proslo kolo 8-)
@ BadrHari hvala na ovom golu Robbena protiv Barcelone i osmjeha Heynckesa, neprocjenjivo. Kako mi je drag taj covjek.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 feb 2014, 21:51

Omerbavarac je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Samo da se hoće Pep smilovati pa da Javia ubaci na mjesto Lahma a kapitena vrati na svoje mjesto.
Vjeruj mi da sam donedavno i ja sam imao takvo misljenje ali sam nakon ovih sjajnih partija cjelokupne ekipe malo promijenio isto i slozio se sa Pepovim zamislima sto se tice Lahma na sestici.
Svima nama smeta sto je kapiten skinut sa svoje pozicije beka, na kojoj igra cijelu svoju karijeru ali kad pogledamo kakve sve partije pruza na trenutacnoj poziciji dodje mi jednostavno da vrisnem, jer je pitanje gdje je bolji. :mrgreen:
Nekako sam uvjeren da ce ovako ostati i u dogledno vrijeme, barem dok se ne zareda par losih utakmica (ako do toga uopste dodje :mrgreen: ).

moje misljenje je da lahm nema sta raditi u jacim tekmama na poziciji zadnjeg veznog , on jeste dobar ali ne toliko da bi mogao praovremneo odg. u pojedinim tekmama kada se bude posebno zahtjevalo od njega,sjetite se supercupa protiv cehlesia kako je biolo do ulaska martineza,martinez i svajni su prvi bedem odbrane i ti koji pokrecu napad.

Tiago iz dana u dan tj,iz tekme u tekmu sve vise i vise pokazuje da se veoma dobro prilagodavan bayernovoj igri ,mnogo je slobodniji i ide prema naprijed sjetite se ono par tekmi koliko je odigrao kada je dosao bjezi od lopte ko djavo od krsta :D brzo oslobadanje ,sada dribla sjajni pasovi,slobodniji je prema naprijed itd..ima samo jednu manu a to je da nije toliko dominantan fizicki u duelima ,ne kao martinez ili svajni ,to je jedan od temleja zadnjeg veznjaka ovo nabrojano je upgrade i +.po meni ce biti jako riskantno igrati protiv jacih timova mislim na LP ,mali je mlad ima vremena za njega ,svajni i martinez rade odliccan tandemski posao ,vidjeli smo prosle sezone kako je to izgledalo ,istina tesko da ce ih pep u postpunosti spoji na terenu do kraja sezone ,s obzirom na formaciju ,i nacin igre koji pep preferira.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 feb 2014, 03:11

Svi se rotiraju osim Thiaga :mrgreen:
Ne'k se zna ko je ljubimac Gvarde.
Salu na stranu mali je zvijer,igracina u najavi, dobili smo weltklasse igraca sa "sicu" 8-)

Sve dok ovo funkcionise fantasticno nema razloga za bilo kakve promjene u sistemu,zasto vracati kapitena,na beka gdje je naravno bez premca dugi niz godina, kada sve funkcionise bez greske?

Moje misljenje je da ovaj Bayern jos nije na 100% svojih mogucnosti, i da tu ima jos prostora za napredak.
Mene fascinira taj presing kada izgubimo loptu, nevjerovatno je kako brzo vracamo loptu u posjed kada istu izgubimo,tu je vidljiv pecat Guardiole,na cemu on insistira.

Iz utakmice u utakmicu nasa igra dobija novu dimenziju,svaki put nesto novo nam prirede,i to je ono sto protivnika izludjuje,ta nepredvidivost,koji niko nema sigurno u ovom trenutku.

Sto se tice Javia, on je pokazao da se bas ne snalazi ne mjestu stoperu,(iako ja u Bilbau nekoliko puta na toj poziciji odigrao briljantno) ne vjerujem da ce ga Pep tu vise koristiti.
Jedan od igraca sigurno koji je najvise pretrpio promjenom formacije je Martinez,znamo svi kako je dominirao pod Juppom, uz 4-2-3-1.

U nekim analizama glavna uloga Lahma je da sto prije prenese loptu iz faze odbrane,prema navalnom redu,prije svega prema Thiagu,gdje to funkcionise besprijekorno,i sto se mene tice ja tu ne bih nista dir'o :)

Eh sad se otvara se mogucnost povratkom Bastiana, da on preuzme poziciju tog distributera lopti prema naprijed, a kapiten da se vrati na svoju prirodnu poziciju tj. desnog beka.

Uglavnom kako god nama navijacima institucije, ne preostaje nista drugo nego da budemo uz nas klub svim srcem, i u dobru i u zlu, i svakako najbolje tek slijedi od ove generacije,pod vodstvom najboljeg trenera danasnjice,koji ce nam donijeti jos puno radosti, i pokazati jos jednom da nam trenutno u svijetu nema ravne 8-)

PS. Dobih inspiraciju u ove jutarnje sate, uz pomoc alkoholnih napitaka, nadam se da ne zamjerite :mrgreen:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 09 feb 2014, 12:53

Sa jutrašnjeg treninga

Holger is Back 8-)

slika

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 feb 2014, 12:57

Uh kako je lijepo vidjeti ovu sliku. Ne smijem ni zamisliti kakvu bi odbranu sada imali da Badstuber nije imao povredu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 09 feb 2014, 12:58

Gledaj Holgera mase sta je ovo. :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 feb 2014, 14:10

rob do bagro je napisao/la:Gledaj Holgera mase sta je ovo. :lol:
To ti je godina i po' pauze i gladjenja jajasaca. :mrgreen:

Lijepo je vidjeti da se on polako vraca, no pitanje je kakav ce nakon svega biti?
Ne vjerujem da ga uopste mozemo ocekivati na terenu za najmanje mjesec dana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 09 feb 2014, 14:19

Kad se sjetim njegovih lopti od svog kaznenog do protivnickog i uvijek nadje nekoga,ili oni lucidni pasovi od 40 metara po zemlji,kao dao wormhole nadje na terenu :D
Jedva cekam da se vrati :D

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 feb 2014, 14:25

Jedini igrac na svijetu koji je desnu nogu koristio manje od Robbena. :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 feb 2014, 14:30

BadrHari je napisao/la:Jedini igrac na svijetu koji je desnu nogu koristio manje od Robbena. :mrgreen:
Nazalost, ta je noga stradala i odstranila Badija od zelenih terena na veoma dug period.

Demetrion
Kontakt:

Post Postao/la Demetrion » 09 feb 2014, 14:55

Omerbavarac je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Jedini igrac na svijetu koji je desnu nogu koristio manje od Robbena. :mrgreen:
Nazalost, ta je noga stradala i odstranila Badija od zelenih terena na veoma dug period.
Ako ga iko može ponovo osposobiti da igra, to su švabe i njihovi tarapeuti. Kad Robbena i njegove staklene noge čuvaju, mogu i njega vratit u staro stanje.

Za njega je ova sezona gotova, nema se nadat ćemu (možda u manje bitnim utakmicama, kad se već osigura salatara), ali vjerujem da ćemo iduće sezone gledat onog starog Badija!
MIA SAN MIA

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 feb 2014, 15:02

Uz malo srece pri oporavku, vratice se on na stare staze. ;)
Posebno mi je drag jer je nase dijete a i zbog temperamenta. :twisted:

Bez kompromisa, samo u kost.
Jos sad kad je ove mase nabio, biti ce zastrajuce gledati ga na terenu. :)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []