Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Uh danas ljepotica,odavno nisam imao bolji dan, 700 km plusa,sutra treba biti mudar....
danas su svi dobili osim mene, al znači, baš, svi...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
udi kurvooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Kako bolan svi, vidis da kukam citav dankokuz je napisao/la:danas su svi dobili osim mene, al znači, baš, svi...

Gleda li ko Atletico, jeste li vidjeli sansu za Almeriju, udari lopta u jednu stativu pa u drugu i vrati se nazad...ccc
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllll
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Almeriaaaaaaaa srce moje, pareeeeeeeeeeeeee
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Almeriaaaaaaaa srce moje, pareeeeeeeeeeeeee
IIIII vodi Almeriaaa....deriii jorgandzijeee

jOOk3r brate ja prepisao od tebe listic i samo umjesto almeria daje gol stavim 3+ i naravno padam na glavu kad sam ovca

jOOk3r brate ja prepisao od tebe listic i samo umjesto almeria daje gol stavim 3+ i naravno padam na glavu kad sam ovca
sad moze i to proc, bitno da je otvorilo, 10 min nije malo, sretno ti!EmirTM87 je napisao/la:IIIII vodi Almeriaaa....deriii jorgandzijeee![]()
![]()

hvala ali nista od toga, a maloprije gledam live majke mi da odigram 1:0 za almeriju bila pravo velika kvota i naravno ne smije ckapij00k3r je napisao/la:sad moze i to proc, bitno da je otvorilo, 10 min nije malo, sretno ti!EmirTM87 je napisao/la:IIIII vodi Almeriaaa....deriii jorgandzijeee![]()
![]()
ma mozeeeeee, si vidio almeriju i priliku maloprije, eo penala, bit ce bola 3-0 za almeriu sada!!! 

nadam se, jos je evo igrac na goluj00k3r je napisao/la:ma mozeeeeee, si vidio almeriju i priliku maloprije, eo penala, bit ce bola 3-0 za almeriu sada!!!

- majestic24
- Kontakt:
Henderson 10 poena na poluvremenu a ja ga imam na under i to na 2 listica.
Granica 15,5...ovo je gotovo
Granica 15,5...ovo je gotovo
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
al' lillard razvaljuje.... 

Dobio dvije licne za 5 minuta.xaves je napisao/la:al' lillard razvaljuje....
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evo da se malo prati. Smanjio sam kladjenje ove godine. Ne vuce kao prije

- Consigliere
- Kontakt:
Sat vremena razbijam glavu smijem li igrati Osasuna dg, te najave te statistike, ipak stavim jer mogu gledati na SK, dok sam jeo, palim TV a prva scena lopta leti preko golmana
Onaj osjecaj
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- diplomatija
- Kontakt:
E **** majku ne mogu da vjerujem osasuna i Getafe igraju prijateljsku utakmicu, a krmpotich ono sinoć je bio fernando trixeira vitienes, a večeras sudi bolji jose Antonio teixeira vitienes, sudi utakmicu Sevilla-barca, ova dvojica sudija su braća
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prvi put odigrao ove kineze (košarka). Polijepio 7 ovih parova u 12:35 i bacio marku. Sad došao kući, samo jednu pao. Igrao hendikep na Guandong (20.5), oni dobili 17 razlike.
Isplata 140 maraka.
Neki Zheijang prošao u pola koša i ostale pyzdarije.
Nema šta, sljedeći put izabrati 3-4 i malo podebljati uplatu. Haman je pravo rekreativna košarka u Rižalandu.

Isplata 140 maraka.

Neki Zheijang prošao u pola koša i ostale pyzdarije.

Nema šta, sljedeći put izabrati 3-4 i malo podebljati uplatu. Haman je pravo rekreativna košarka u Rižalandu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
pozdrav svima ima li iko ovde na forumu da mi jeftino proda nov nekorišten fifa 14 origin key 

Hajde Kokošariiii
Hajde Ajax yebo vas zwolle u žvalje
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.