AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Torosidisa treba odmah protjerati,kakva je ono ubleha,onda Garsija je zajebao sa taktikom,pa i Orsato nas je **** i eto...I kakav je ovo derbi ako jedna ekipa igra na 0-0
embrace the chaos
ma ebo taj poluklub, nisu oni bitni nego naša glupostDenno je napisao/la:Torosidisa treba odmah protjerati,kakva je ono ubleha,nda Garsija je zajebao sa taktikom,pa i Orsato nas je **** i eto...I kakav je ovo derbi ako jedna ekipa igra na 0-0
baš sam se iznervirao
nema potpisa
Juve 2 gola iz ofsajda
A Lazio svaka čast, ljudi imaju 10x slabiju ekipu od nas, očekivano su probali zatvorenom igrom doći do boda i uspjeli su. Jeste ciganski, al ja im čestitam, sami smo krivi tj. Rudi i pola ekipe

Pjanic idiot fulio siguran gol, da je to dao sad bi imali 7 bodva manje i utakmicu manje sto je automatksi 4 boda, a ovako ...
Prvi gol šut, logično nije bio ofsajd, to samo vi možete skontati da je bio ofsajd, drugi gol dakako ofsajd, baš kao i Tonijev za smanjenje rezultata.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Čuj prvi gol offside. 
A nama sudija vidi ofsajd Gervinha u prvom, koji je bi za 0,01 mm bliži golu Lazia od protivničkih igrača 
đe to vi dominirate matere ti ?Denno je napisao/la:Zato i dominiraju u lp.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Alen1987 je napisao/la:Juve 2 gola iz ofsajdaA Lazio svaka čast, ljudi imaju 10x slabiju ekipu od nas, očekivano su probali zatvorenom igrom doći do boda i uspjeli su. Jeste ciganski, al ja im čestitam, sami smo krivi tj. Rudi i pola ekipe
Prvi gol nije ofsajd jer je bio sut a ne centarsut koji je golman odbranio a taj igrac na linij nije ucestvovao u akciji, al znamo da ste manipulatori, drugi gol je blagi ofsajd sto je kompenzirano ofsajdom Tonia, al znamo da ste manipulatori, znamo.
Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 09 feb 2014, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma najlakse sliku nabacit, garant ne zna ni ko je zabio ni kako gdje sta al' je ofsajd 100% 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Možda na prvoj nije, sad viđoh, da je Tevez iza, ali na drugoj jeste 100%. Haj vi meni recite jel bio penal za Veronu, 3x igrate rukom u 16m, budite pošteni pa reciti jel bar 1 penal čist ko suza trebo biti sviran za Veronu???10DelPiero je napisao/la:Ma najlakse sliku nabacit, garant ne zna ni ko je zabio ni kako gdje sta al' je ofsajd 100%
Prvi put lopta je slucajno pogodila Vidala u ruku, drugi put sudija je svirao faul Tonia prije nego je lopta opet pogodila u ruku Lichta koji nije igrao na nju nego stojao i gurao se sa Toniem, smijesno je da se tu traze neki penali, kad nema namjere a isto tako faul je ranije sviran u drugom slucaju.Alen1987 je napisao/la:Možda na prvoj nije, sad viđoh, da je Tevez iza, ali na drugoj jeste 100%. Haj vi meni recite jel bio penal za Veronu, 3x igrate rukom u 16m, budite pošteni pa reciti jel bar 1 penal čist ko suza trebo biti svira za Veronu???10DelPiero je napisao/la:Ma najlakse sliku nabacit, garant ne zna ni ko je zabio ni kako gdje sta al' je ofsajd 100%
3x ruka? to je neka nova izmisljotina kao onaj gore ofsajd.Mislim svi znamo da si gledao Juve umjesto Rome pa znas tacno.
Što o ovom niko nije pisao, znao sam da će te prvom prilikom oplesti, kako nisko. Čuj žale se na dvije minute nadoknade a nisu za 90 dali gol

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sissoko je napisao/la:Prvi put lopta je slucajno pogodila Vidala u ruku, drugi put sudija je svirao faul Tonia prije nego je lopta opet pogodila u ruku Lichta koji nije igrao na nju nego stojao i gurao se sa Toniem, smijesno je da se tu traze neki penali, kad nema namjere a isto tako faul je ranije sviran u drugom slucaju.Alen1987 je napisao/la:Možda na prvoj nije, sad viđoh, da je Tevez iza, ali na drugoj jeste 100%. Haj vi meni recite jel bio penal za Veronu, 3x igrate rukom u 16m, budite pošteni pa reciti jel bar 1 penal čist ko suza trebo biti svira za Veronu???10DelPiero je napisao/la:Ma najlakse sliku nabacit, garant ne zna ni ko je zabio ni kako gdje sta al' je ofsajd 100%
3x ruka? to je neka nova izmisljotina kao onaj gore ofsajd.Mislim svi znamo da si gledao Juve umjesto Rome pa znas tacno.
A ovaj gore što postavi Gervinha, to ti nije ofsajd, eto povuci liniju pa ćeš vidjeti da je noga igrača Napolija najbliža golu, ima negdje i ta slika, ali mi mrsko tražiti.
Pa kad te lopta slucajno pogodi u ruku i ne ide prema golu te igrac nije isao rukom prema lopti to nije penal, to barem znaju svi normalni suci.I da ofsajd je bio blagi, malo je Tevez bio u ofsajdu pa vjerovatno sudija nije stigao da vidi kao i kod Tonia, ne znam al tebi je tesko neke stvari shvatit ocigledno.
A trofeje uzimamo tak sto najcesce konurentima uvalimo po 3 gola, a cesto i 4, ti to najbolje znas kao navijac Rome, ako iko zna vi znate.
A trofeje uzimamo tak sto najcesce konurentima uvalimo po 3 gola, a cesto i 4, ti to najbolje znas kao navijac Rome, ako iko zna vi znate.
-
Evil Genius II
koji qrac se raspravlja o juventusu na ovoj temi
inace, zeznuo sam palac noge kad sam razvalio tabure desnicom nakon onih peglanja u 16ercu nazia. nisam se iznervirao ima i 5 godina zbog jedne utakmice ali ovo danas nisam mogao istrpiti.
moderni fudbal bez napadaca u derbiju protiv bunkera. maestralno.
[youtube][/youtube]
inace, zeznuo sam palac noge kad sam razvalio tabure desnicom nakon onih peglanja u 16ercu nazia. nisam se iznervirao ima i 5 godina zbog jedne utakmice ali ovo danas nisam mogao istrpiti.
moderni fudbal bez napadaca u derbiju protiv bunkera. maestralno.
[youtube][/youtube]
Ma oni navališe jer sam ih pogodio slikom s ofsajdom i nedosuđenim čistim penalom nakon igranja rukom. A to sam stavio jer su nam konkurenti za titulu i jer je ovo 3. ili 4. put da na ovakav način osvajaju bod/ove ove sezone, što znači da bismo sad bili tu negdje s njima po bodovima, a ovako nam bježe bruku bodova. Valjda neće sad navaliti. Ja se izvinjavam svim navijačima najpoštenije ekipe na svijetu (Juve), neću više oko suđenja.
Ovo nije ofsajd. Lijeva noga treceg igraca u zutom dresu je bliza goluPadovan je napisao/la:Što o ovom niko nije pisao, znao sam da će te prvom prilikom oplesti, kako nisko. Čuj žale se na dvije minute nadoknade a nisu za 90 dali gol![]()
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.