Spasice mu Wenger sada u srijedu...majestic24 je napisao/la:jel dobio ovaj glavonja otkaz???

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Spasice mu Wenger sada u srijedu...majestic24 je napisao/la:jel dobio ovaj glavonja otkaz???
Ma daj bilo koga. Neka Giggs vodi ekipu do kraja sezone. Nije vazno. Vazno je da se moramo rijesit ove ublehe. Unistio je skoro svakog igraca.Unknown Genius je napisao/la:Što bi čovjek i smijenio ovu nesposobnu klocinu na klupi, ali koga dovesti u ovom trenutku?!
Možda jedino Gary Neville da mi pada na pamet, ako uopšte želi se baviti menadžerskim poslom.
Ma ne može se ni tako raditi, da je sad naći nekog ozbiljnog ko bi imao vremena malo da se privikne na tim do kraja sezone i odmah sljedeću da se ide na tittulu nakon rekonstrukcije ekipe. Ali čisto sumnjam da ima neko takav dostupan... Teška je pozicija, ali slažem se da je bitno samo da ovaj mrtvi Škot ode, pa neka dođe bilo ko.Cartman je napisao/la:Ma daj bilo koga. Neka Giggs vodi ekipu do kraja sezone. Nije vazno. Vazno je da se moramo rijesit ove ublehe. Unistio je skoro svakog igraca.Unknown Genius je napisao/la:Što bi čovjek i smijenio ovu nesposobnu klocinu na klupi, ali koga dovesti u ovom trenutku?!
Možda jedino Gary Neville da mi pada na pamet, ako uopšte želi se baviti menadžerskim poslom.
EPL je napisao/la:If we sack him we don't even need to find a replacement till the end of the season - I'm convinced we'll play just as well, if not better if the team just manages itself.
redcafe
Ih kad te sad pocnu napadat. Ovdje se ne moze spomenut Mourinho.EPL je napisao/la:Rene Meulensteen: "United's approach was straightforward. Get it wide, get it in the box. It can be easy to defend against."
objasnio..
Kao što sam rekao covjek nema vizije i taktike.
Neko vecer kada je Chelsea pobjedio Citya, mogla se vidjeti velicina Mourina, takticki razvalio City.
Zadnjih par sezone Chelsea nije mogao gola dati Cityu u gostima.
Ma nema šta, rezultati govore... United je zadnjih par sezone bio ispred Chelsea sada je daleko..Cartman je napisao/la:Ih kad te sad pocnu napadat. Ovdje se ne moze spomenut Mourinho.EPL je napisao/la:Rene Meulensteen: "United's approach was straightforward. Get it wide, get it in the box. It can be easy to defend against."
objasnio..
Kao što sam rekao covjek nema vizije i taktike.
Neko vecer kada je Chelsea pobjedio Citya, mogla se vidjeti velicina Mourina, takticki razvalio City.
Zadnjih par sezone Chelsea nije mogao gola dati Cityu u gostima.
Pa druze ako nemas takvu ekipu sto forsiras onda tu taktiku? Drugo trebaju mu brza krila a doveo Matu i stavlja na krilo od kojeg je demikelis brzi.OnlyUnited je napisao/la:Za ovu vrstu taktike, sto Moyes fura, treba imati par predispozicija:
-Stabilnu odbranu (bez obzira koja taktika). Ne branice da se nesto isticu nekim dokazivanjima, nego naprosto uzmes loptu, sigurno je predaj dalje, normalni ali pozitivno agresivni dueli, te dobra postavka igre.
-Bekove koji znaju centrirati.
-Pokretljive vezne, jednog razbijaca te jednog btb.
-Krila sa odlicnim centarsutevima, brzinom i driblingom.
-Napadace, od kojih je bar jedan dobar u skok igri i dominira glavom u svakoj situaciji.
-Te ne treba ti niko na poziciji AMFa, ako ga vec ne koristis, i igra ne ide kroz sredinu ni 1 %.
Prosudite sami sta od ovoga United ima..
Na vama i na Moyesu, ako ne mozete ovakvu rulju pobjedit onda stvarno...United kao tim vise nema za sta igrat.rambo16 je napisao/la:Cartman kume....na kome je pritisak?
Ok ok, isao sam na to da si "branio" moyesa kako nema igrace. maj bedOnlyUnited je napisao/la:Vidis sta sam naveo.. Znaci, kada uzmes u obzir ekipu koju ima na raspolaganju, i taktiku koju forsira (sto je vec ocito), onda se i sam pitam, why??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.