FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dzoni79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dzoni79 » 09 feb 2014, 20:42

Moglo bi doci js jedno pojacanje :o

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 feb 2014, 20:44

Dzoni79 je napisao/la:Moglo bi doci js jedno pojacanje :o
Nemoj
Sarajevo ljubavi moja!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 feb 2014, 20:45

sekac je napisao/la:
Dzoni79 je napisao/la:Moglo bi doci js jedno pojacanje :o
Nemoj

ne nasjedaj im na muku brate molim te i ostale molim ako znaju da ne pisu incijale ikakve ba
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

DaneKupresanin
Kontakt:

Post Postao/la DaneKupresanin » 09 feb 2014, 20:57

bagrcavi je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Zar nije sramota da šampion države ne može da pobjedi hrvatske drugoligaške ekipe i tim koji se je finansijski raspao. Zar nije sramota da šampionu isključuju struju i vodu. Zar nije sramota da jedan čovjek obavlja 156 funkcija u šampionskom klubu. Zar nije sramota da šampion države nema glavnog sponzora. Zar nije sramota da šampion nema istočne tribine i da je na južnoj korov izrastao i još raste. Zar nije sramota da šampion nema marketing ekipu u 2014 godini. Zar nije sramota da igrači od šampiona države bojkotuju trening zato što platu nisu dobili.Zar nije sramota da su igrači od šampiona alkoholičari. Nemojte mi samo vi pričati o nekoj sramoti. Vozi sa teme.
Zar nije sramota nazivati se najvećim BH klubom a ne osvojiti titulu 7-8 godina?
Kad ste vi osvojili titulu nakon 2002 godine, a cijelo to vrijeme ste se nazivali najvecim BH klubom? 8 godina ili se varam?

a mi nismo 6-7, a ne 7-8

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 feb 2014, 20:59

Cemu rasprava sa njima? Vidite da konstantno imaju potrebu da govore da su oni broj jedan i slicne stvari, neka vam to dovoljno kaze sta se desava u njihovim glavama.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 09 feb 2014, 21:03

DaneKupresanin je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Zar nije sramota da šampion države ne može da pobjedi hrvatske drugoligaške ekipe i tim koji se je finansijski raspao. Zar nije sramota da šampionu isključuju struju i vodu. Zar nije sramota da jedan čovjek obavlja 156 funkcija u šampionskom klubu. Zar nije sramota da šampion države nema glavnog sponzora. Zar nije sramota da šampion nema istočne tribine i da je na južnoj korov izrastao i još raste. Zar nije sramota da šampion nema marketing ekipu u 2014 godini. Zar nije sramota da igrači od šampiona države bojkotuju trening zato što platu nisu dobili.Zar nije sramota da su igrači od šampiona alkoholičari. Nemojte mi samo vi pričati o nekoj sramoti. Vozi sa teme.
Zar nije sramota nazivati se najvećim BH klubom a ne osvojiti titulu 7-8 godina?
Kad ste vi osvojili titulu nakon 2002 godine, a cijelo to vrijeme ste se nazivali najvecim BH klubom? 8 godina ili se varam?

a mi nismo 6-7, a ne 7-8
Pa desi se i recimo Bayernu jedan susni period.... Pa opet postanu superiorni i dominatni... Njemci mozda nisu najbolja usporedba, al opet najbolji valjda idu sa najboljim, ha ya 8-) 8-) ... i naravno da su trofeji mjerilo uspjesnosti i velicine... Pa nece to biti broj stolica na stadionu sigurno... Zeljo je najveci, svi ostali su maleni u usporedbi sa njima.... Vi volite ovu rijec jer vam pristaje...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 feb 2014, 21:12

DaneKupresanin je napisao/la:

a mi nismo 6-7, a ne 7-8
Do 2009. godine smo imali isti broj titula. Da vi sada imate isti broj titula kao mi onda bi dijelili prvo mjesto. Ovako yebi ga k'o i na tabeli ste broj 2.
Sabinho je napisao/la:Cemu rasprava sa njima? Vidite da konstantno imaju potrebu da govore da su oni broj jedan i slicne stvari, neka vam to dovoljno kaze sta se desava u njihovim glavama.
Normalno da imamo potrebu da to govorimo jer hiljadu puta izgovorena laž postaje istina. A vi ste to izgovorili i više od hiljadu puta, čak i plakate pravili. I ja sigurno ne bih ništa napisao na ovoj temi da naša velika muzička zvijezda sejo pitić nije napisao povel'ki tekst koji počinje sa zar nije sramota...
DRUG NEBI TI PUNCA

Boza
Kontakt:

Post Postao/la Boza » 09 feb 2014, 21:15

Jeb.vat ce oni svojoj djeci mame ako ne na kraju sezone (smatram da ce im oprostiti na neki nacin sto nisu titulu uzeli) onda sigurno pocetkom slijedece kad im odmaknemo u prvih 10 kola 10 bodova. Ne diskutujte sa pojedinim idiotima,imamo našu avliju i o njoj da se zabavimo

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 09 feb 2014, 21:20

Boza je napisao/la:Jeb.vat ce oni svojoj djeci mame ako ne na kraju sezone (smatram da ce im oprostiti na neki nacin sto nisu titulu uzeli) onda sigurno pocetkom slijedece kad im odmaknemo u prvih 10 kola 10 bodova. Ne diskutujte sa pojedinim idiotima,imamo našu avliju i o njoj da se zabavimo

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
a nama je, i bit ce, u nasoj avliji JAKO zanimljivo i zabavno :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 feb 2014, 21:23

bagrcavi je napisao/la:Normalno da imamo potrebu da to govorimo jer hiljadu puta izgovorena laž postaje istina. A vi ste to izgovorili i više od hiljadu puta, čak i plakate pravili. I ja sigurno ne bih ništa napisao na ovoj temi da naša velika muzička zvijezda sejo pitić nije napisao povel'ki tekst koji počinje sa zar nije sramota...
Neka prica, pjeva i pise ko sta hoce, mi imamo oci i vidimo sta se desava u nasem klubu i to je za nas jedino bitno.
Drugi klubovi nas ne zanimaju, kao ni desavanja unutar njih, niti nasih zadnjih sedam-osam godina . Vama zelim puno sportskog uspjeha i da i vi napredujete da nam derbi ne bude samo na papiru "veliki".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 feb 2014, 21:24

Kao što sam rekao ranije, ovom današnjom utakmicom nisam previše razočaram, ipak je ovo samo priprema...

Ali nisam nešto ni zadovoljan, javljaju se iste greške kao i jesenas. Ne bi me čudilo da te greške prave ovi koji su došli nego oni koji su tu od ranije. Vidim hvalite Cimirota, ne kažem da je bio loš, ali mu ne mogu oprostiti ona dodavanja prema Puzigaći koja ovaj nije stigao, ili previše visoka ili na vrijeme ne pošalje..Onda jačina dodavanja lopte na sredini terena, to se ne smije dešavati...Sad možemo reći haj umorni su dugo treniraju, pa brate mili, ja koji jako rijetko potrčim kada sam najumorniji mogu šutnuti loptu 50 m ;)
Radovac isto igrao sa nekom nesigurnošću u određenim trenucima. Todorović definitivno nije za prvih jedanaest, Tadejević se gubio....al haj ovo je prijateljska i nadam se da će se to poraviti do Zenice. I ako mi je potpuno nepoznat kao trener, uostalom kao i svima vama, vjerujem Jarniju.

Još dvije konstatacije.

*Za mene, za Dinu Selimovića, a vjerujem i za ostale prave navijače FK Sarajevo je najveći klub u državi. To je previše subjetivno pitanje da bi se o tome raspravljalo, i svaka rasprava o tome je suvišna.
*Poruka za ove koji govore da će naša igra do kraja priprema biti na vrhunskom nivou, i da ćemo se prošetati do kraja, nek u maju ne prizivaju moderaciju i administraciju foruma da spriječi provokacije od strane simparizera drugih klubova, jer ste ih sami na to natjerali. Radimo ono što smo radili i proteklih godina tako da ove sezone nema prevelikog napretka u rezultatima. Ne kažem da mi nismo blizu toga "da prvi presječemo vrpcu" ali ne treba to stavljati u prvi plan i ne trebe biti imperativ. Jer naša uprava radi pod imperativom dobrog rezultata i onda su greške neminovne.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 feb 2014, 21:53

hilmo je napisao/la:Kao što sam rekao ranije, ovom današnjom utakmicom nisam previše razočaram, ipak je ovo samo priprema...

Ali nisam nešto ni zadovoljan, javljaju se iste greške kao i jesenas. Ne bi me čudilo da te greške prave ovi koji su došli nego oni koji su tu od ranije. Vidim hvalite Cimirota, ne kažem da je bio loš, ali mu ne mogu oprostiti ona dodavanja prema Puzigaći koja ovaj nije stigao, ili previše visoka ili na vrijeme ne pošalje..Onda jačina dodavanja lopte na sredini terena, to se ne smije dešavati...Sad možemo reći haj umorni su dugo treniraju, pa brate mili, ja koji jako rijetko potrčim kada sam najumorniji mogu šutnuti loptu 50 m ;)
Radovac isto igrao sa nekom nesigurnošću u određenim trenucima. Todorović definitivno nije za prvih jedanaest, Tadejević se gubio....al haj ovo je prijateljska i nadam se da će se to poraviti do Zenice. I ako mi je potpuno nepoznat kao trener, uostalom kao i svima vama, vjerujem Jarniju.

Još dvije konstatacije.

*Za mene, za Dinu Selimovića, a vjerujem i za ostale prave navijače FK Sarajevo je najveći klub u državi. To je previše subjetivno pitanje da bi se o tome raspravljalo, i svaka rasprava o tome je suvišna.
*Poruka za ove koji govore da će naša igra do kraja priprema biti na vrhunskom nivou, i da ćemo se prošetati do kraja, nek u maju ne prizivaju moderaciju i administraciju foruma da spriječi provokacije od strane simparizera drugih klubova, jer ste ih sami na to natjerali. Radimo ono što smo radili i proteklih godina tako da ove sezone nema prevelikog napretka u rezultatima. Ne kažem da mi nismo blizu toga "da prvi presječemo vrpcu" ali ne treba to stavljati u prvi plan i ne trebe biti imperativ. Jer naša uprava radi pod imperativom dobrog rezultata i onda su greške neminovne.
Upravo tako Hilmo ne treba nabacivati da nam je titula pod moranje a ako se osvoji dobro došla.Da ne bi bilo da ne vjerujem u ovo što se radi i u sastav naprotiv imamo velike izglede ali.. malo je utakmica to me brine i nemojte da vas počnu meziti ako ne prođemo prvi kroz cilj u maju
Sarajevo ljubavi moja!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 feb 2014, 21:58

Ja sam opet sasvim drugog misljenja.
Sa ovom ekipom Sarajevo ce se prosetati ligom.Uz ovo jedno ili dva najavljena pojacanja, sve ce ekipe u Premijer ligi gledati, da sto manje prime golova od nas. ;)

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 09 feb 2014, 22:01

¨Jajalo: S vremenom će to sve jako dobro izgledati¨
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 09 feb 2014, 22:05

NukeR_G1970 je napisao/la:Evo ja kao navijac Partizana mogu da kazem da je utakmica bila zesce dosadna, da su obe ekipe odigrale ispod ocekivanja i da to uopste nije prikaz pravog stanja ni jednog kluba. Sve sto treba ce se videti onda kada pocnu prvenstva...Toliko o tome.
ja majke mi mislio ti navijas za celik, ne znam otkud mi to :D

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 09 feb 2014, 22:08

bagrcavi je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Liverpool je najveci engleski klub a nije osvojio titulu 20 + godina

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 feb 2014, 22:12

@amypitar
Koliko god ta nova dva tri igraca bila kvalitetna, jel mislis da ce se moci uklopiti u ekipu tako dobro da se prosetamo. Tesko, jer vidimo da se do sad neki nisu uklopili i ako su tu vec mjesec dana.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 09 feb 2014, 22:19

hilmo je napisao/la:@amypitar
Koliko god ta nova dva tri igraca bila kvalitetna, jel mislis da ce se moci uklopiti u ekipu tako dobro da se prosetamo. Tesko, jer vidimo da se do sad neki nisu uklopili i ako su tu vec mjesec dana.
uklopili su se vjeruj mi, nikad pripremna utakmica nista realno ne pokazuje, ali ipak ne bih govorio o setnji ligom, sve i da bude tako, treba imati postovanja

Fauve
Kontakt:

Post Postao/la Fauve » 09 feb 2014, 23:35

Već jako dugo pratim forum i nisam komentarisao do sada ali su mi neke stvari zapale za oko a i stalno se priča o tome pa ne mogu a da ne prokomentarisem, naravno, za dobrobit nam voljenog kluba.
Gledao sam današnju utakmicu i mogu reci da je sve to izgledalo solidno ali ne vise od toga, sto je u biti i normalno za ovaj, predfinalni dio priprema. Odbrana solidna, uz opasku da je Vule bio jako los ali su drugi bili na oprezu u momentima kada je griješio pa nije bilo posljedica. Sredina terena dobro pokrivena ali opet samo defanzivno jer prema naprijed nije išlo previše toga. Napad cijelu utakmicu odsječen pa je i ovo sto je napravljeno dobro iako ce uz Bilbiju to izgledati bitno drugačije.
Sto se tiče ocjene pojedinaca, Tadejević nazad i Puzi naprijed moraju činiti desnu stranu, Tadejević imao par grešaka ali su to kod njega iznimke i forsirane situacije gdje je ispravljao tuđe greške. Todorović da bude samo nužna izmjena, Vule i Tatko stoperi iako je prvi imao los dan. Sto se tiče Jajala, ja sam možda gledao neku drugu utakmicu danas jer nisam vidio nešto posebno od njega iako je i to sasvim normalno jer je čovjek tek stigao ali ce, zbog kvaliteta i internacionalnog iskustva sigurno biti pojačanje. Radovac jako los, većinu duela i lopti izgubio, izgubljen. Cimirot jedva solidan, predaja lopte kriminalna. Stojcev i Travancic, koliko su imali loptu jako dobri ali su to i Partizanovci vidjeli pa su ih odlično pokrili. Velkoski nije imao vise od dvije ili tri lopte a sa jednom od njih napravio čudo. Puric onako čudan, slabašan fizički ali nije bilo puno prilike za vidjeti ga.
Sve u svemu, solidna partija, ponovite kombiniranja i pokušaja te trke nego do sada i mislim da ima sasvim dovoljno vremena da se i linije te akcije uigraju. A kad smo kod toga, mislim da su se mnogi zanijeli pa i dalje pričaju o pojačanjima ili čak dva ili tri?! Pa dokle vise? Mislim da se pretjeruje jer je igrački kadar trebao biti kompletan do puta u Antaliju a igrači još dolaze te neki dozivaju "još dva ili tri". Po meni, imamo odličan kadar te Robertu treba dati dovoljno vremena da sve uvidi, posloži i uigra sto neće biti moguće uz stalne dolaske. To pravi pomutnju i igračima a od navijača pritisak i ogromna očekivanja koja tek treba ispuniti. Po meni i Jajalo je previše jer je u pitanju posudba na koju ćemo se osloniti na pola godine, možda bude stub ekipe na proljeće i ode? Dovoljno je mlad da ode.Stare boljke ... Nadam se da je ovo kraj pojačanjima i da od sada kreće uigravanje mašinerije koja ce, uz našu veliku podršku te kvalitetnu podršku ostatka kluba koju imaju, dominirati jako dugo vremena na kvalitetnim temeljima.
Pozdrav svima kojima je bordo-boja zivot, ljubav, sve!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 09 feb 2014, 23:39

jajalo ima opciju da otkupimo ugovor na kraju sezone

radovac je bio dobar s obzirom na godine i protivnika

pjacanje kad vidis, neces misiti tako :D
sa ostalim se , u vecini slucaja slazem, dodao bih da ule nije bas toliko grijesio i da je puric pokazao dosta, i imao drugu najbolju priliku, kad je golman vrhovima prstiju skinuo cist pogodak

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Konzerva i 66 gostiju.