NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Pa salt svake godine najavljuje SB 
i to s' nulomalemsa je napisao/la:Pa salt svake godine najavljuje SB
Bice ovdje show kada budemo naredne sezone igrali protiv njih...randy_moss je napisao/la:De oduzmite mu tastaturu, sevapa cete zaraditi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ma niste ni vi patriotsi ništa bolji 
Prema pisanju Americkih medija Americki fudbal bi 2024 mogao biti olimpijski sport...
Bas me interesuje kako su genijalci iz IOC mislili napraviti sistem takmicenja. Siguran sam da ukoliko se ovo ostvari da NFL nece dopustiti svojim igracima da ucestvuju, a isto tako ne vjerujem da ce NCAA igraci riskirati svoju karijeru radi olimpijade.
Takodjer ovo je glupa ideja IOC-a, jer jedino se u Kanadi igra Americki fudbal, dok u ostatku svijeta to je vecinom na amaterskom nivou. Pa Ameri da aktiviraju tada Manninga i Bradyja iz penzije bez problema bi uzeli zlato.
Bas me interesuje kako su genijalci iz IOC mislili napraviti sistem takmicenja. Siguran sam da ukoliko se ovo ostvari da NFL nece dopustiti svojim igracima da ucestvuju, a isto tako ne vjerujem da ce NCAA igraci riskirati svoju karijeru radi olimpijade.
Takodjer ovo je glupa ideja IOC-a, jer jedino se u Kanadi igra Americki fudbal, dok u ostatku svijeta to je vecinom na amaterskom nivou. Pa Ameri da aktiviraju tada Manninga i Bradyja iz penzije bez problema bi uzeli zlato.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Pa salt svake godine najavljuje SB
ti ni jedne ako iko ovdje najavljuje sta to si ti
nego naravno ja sam se salio to za SB, ali zasto ne?..ovaj offense ako mu dodas par odbranbenih igraca moze biti odlicna ekipa..samo polahko ali prvo treba smanjit platu Peppersu i pridodati Benneta u odbrani i draft pickove i idemo juris
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Bice ovdje show kada budemo naredne sezone igrali protiv njih...randy_moss je napisao/la:De oduzmite mu tastaturu, sevapa cete zaraditi.![]()
Uvazeni kolega @rio ce imati pune ruke posla.
![]()
Najbolje bi bilo da mi budemo ti koji cemo im ubiti nadu za PO.
ma jok malo ali to dok traje tekma poslije cemo se izgrlit
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:amerosm je napisao/la:Bice ovdje show kada budemo naredne sezone igrali protiv njih...randy_moss je napisao/la:De oduzmite mu tastaturu, sevapa cete zaraditi.![]()
Uvazeni kolega @rio ce imati pune ruke posla.
![]()
Najbolje bi bilo da mi budemo ti koji cemo im ubiti nadu za PO.
ma jok malo ali to dok traje tekma poslije cemo se izgrlit...razumjet ce on nas jer osjecam da ce biti patnja u odbrani na jendoj i drugoj strani puno nrvoze..a fakat prije mi je bilo Bearse depresivno gledat u napadu, ali sad ovu odbranu kad gledam toliko mogu da vidim koliko je zapravo lakse gledat los napad nego kriminalnu odbranu...ja ne znam d ali je iko imao losiju odbranu od nas...mozd apo brojevima jest bilo, ali zahvaljujuci nasem napadu koji ja hajmo reci cuvao loptu nesot duze nego ovi ostali ahahaha..ja kad se sjetim one odbrane ono fakat je izgledalo amaterski nigdje veze...sve do utakmice sa Saintsima i utakmica nakon te sve se raspalo u odbrani nakon svih tih povreda..jos ne znam zasto su ostavili ovog DC cordinatora pa covjeka treba objesit..doveli lika koji je vodio jadne Jaguarse i imali najgoru odbranu i covjek ode im i onda oni prosle godine imali duplo bolju odbranu od nase
ma tu je samo pitanje koje hefte se igra patriots-bears. ako bude iza 7-8 onda će Cutler biti povrijedjen pa neće biti interesantno
Pa ako Luzer bude povrijedjen imat čemo i neku šansu, ovako nam ne gine rezultat kao protiv Eaglesa.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jadni smo mi ako nam je Cutler najveci problem...mislim protiv Packersa je pokazao do koga je I zasto prvo treba da brinemo..
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bas me sada interesuje ko ce ga draftovati...Michael Sam, SEC Defensive Player of the Year, says he is gay
Prema procjeni analiticara isti je trebao biti draftovan u cetvrtoj rundi, no sada vecina njih ocekuje da ce Sam pasti u 6 ili 7 krug drafta, mozda cak bude UNFA.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Pa eto nije bio problem prosle godine (salim se naravno, jeste, problem je on bio i prosle godin). A sta je sa prehodne 4 kad je on bio najveci problem daleko u ekipi? Imao si beton odbranu tad, imao si solidan offense, ali ni to nije bilo dovoljno. Pa moraju mu napraviti dream team na na klupi (treneri) i na terenu da bi on izgleda napravio dobar rezlutat kakav. Je.bo ti tog igraca ba. Vidi Tomica kakve je igrace oko sebe imao prosle godine, pa opet od govana napravi burek, koji jos bio i ukusan, pa bili drugi napad lige. Da Cutler ima ikakav talenat o kojem se prica silne ove godine, pokazao bi ga do sada. Proslu sezonu nije niti jednu utakmicu odigrao kompletnu dobru. Sva njegova se igra u osnovi svodi na 4/4. Do 4/4 igra na nivou Kanadske Football lige.SaltCityAttack je napisao/la:Jadni smo mi ako nam je Cutler najveci problem...mislim protiv Packersa je pokazao do koga je I zasto prvo treba da brinemo..
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Pa eto nije bio problem prosle godine (salim se naravno, jeste, problem je on bio i prosle godin). A sta je sa prehodne 4 kad je on bio najveci problem daleko u ekipi? Imao si beton odbranu tad, imao si solidan offense, ali ni to nije bilo dovoljno. Pa moraju mu napraviti dream team na na klupi (treneri) i na terenu da bi on izgleda napravio dobar rezlutat kakav. Je.bo ti tog igraca ba. Vidi Tomica kakve je igrace oko sebe imao prosle godine, pa opet od govana napravi burek, koji jos bio i ukusan, pa bili drugi napad lige. Da Cutler ima ikakav talenat o kojem se prica silne ove godine, pokazao bi ga do sada. Proslu sezonu nije niti jednu utakmicu odigrao kompletnu dobru. Sva njegova se igra u osnovi svodi na 4/4. Do 4/4 igra na nivou Kanadske Football lige.SaltCityAttack je napisao/la:Jadni smo mi ako nam je Cutler najveci problem...mislim protiv Packersa je pokazao do koga je I zasto prvo treba da brinemo..
za 5 godina 5 razlicitih offense cordinatora, OL karinana...vidjeli smo Paytona nasta lici kad ga je malo OL izdala i nasta je l;icio pnih zadnjih gpdina kad je bacao preko 30int zbog OL...JA OVOG COVJEKA NEPOKUSAVAM BRANITI ZATO STO JE DOBAR, NEGO ZATO JER MI BOLJEG NECEMO NACI TAMAN JOS OVOLIKO GODINA KOLIKO POSTOJIMO, A NAJSTARIJA SMO EKIPA U NFL uz Cardinalse (koja je orginalna Chicago ekipa)i Packerse..covjeku treba ostaviti jedan offense nasi jedan sistem a ne mjenjati svake godine nesto drugo igramo zbog budala koje vode klub..ove godine je bio solidan ono sto je igrao imao je cini mi se tri utakmice come back win u zadnjim trenutcima utakmice zar ne?..odmah one prve dvije Bangelsi i Vikingsi...gledam Minesotu ljudi uzabrali onog idiota bio cini mi se 7 draft pick i vidi ga nasta lici QB?.. sta ces ti naci onda bog te pitao kockas se ..slobodnog nemas ebiga imas ustvari ali ako su nam Sanchez i onaj iz Tampe rjesenja onda se trebamo objesit ...po meni trebamo draftat QB dati Cutleru te 3 godine sansu preplatiti se ok nije frka, i za te 3 godine spremiti tog QB koji ce doci sa College..**** trebas nekog ko ima ruku moze i trcat , jer sad imas takve recivere da ti ne igra ulogu uzimati Vicka da ti bude QB
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
"The Great Wall of Gambia"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
RiverPlate
- Kontakt:
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Covjek koji ga je doveo u Bears-e bivsi GM, Jerry Angelo, i on se nagovorio fino protiv Cutlera. Cutler ti dodje isto konj sa onim sto mu se stavi kraj ociju (ne znam tacan naziv) da ne moze gledati na stranu nego samo ispred sebe. E, i Cutler je isti takav na terenu, jer on samo i gleda ispred sebe, a ostatak terena ni ne zapaza: http://espn.go.com/chicago/nfl/story/_/ ... ent-clutch" onclick="window.open(this.href);return false;SaltCityAttack je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Pa eto nije bio problem prosle godine (salim se naravno, jeste, problem je on bio i prosle godin). A sta je sa prehodne 4 kad je on bio najveci problem daleko u ekipi? Imao si beton odbranu tad, imao si solidan offense, ali ni to nije bilo dovoljno. Pa moraju mu napraviti dream team na na klupi (treneri) i na terenu da bi on izgleda napravio dobar rezlutat kakav. Je.bo ti tog igraca ba. Vidi Tomica kakve je igrace oko sebe imao prosle godine, pa opet od govana napravi burek, koji jos bio i ukusan, pa bili drugi napad lige. Da Cutler ima ikakav talenat o kojem se prica silne ove godine, pokazao bi ga do sada. Proslu sezonu nije niti jednu utakmicu odigrao kompletnu dobru. Sva njegova se igra u osnovi svodi na 4/4. Do 4/4 igra na nivou Kanadske Football lige.SaltCityAttack je napisao/la:Jadni smo mi ako nam je Cutler najveci problem...mislim protiv Packersa je pokazao do koga je I zasto prvo treba da brinemo..
za 5 godina 5 razlicitih offense cordinatora, OL karinana...vidjeli smo Paytona nasta lici kad ga je malo OL izdala i nasta je l;icio pnih zadnjih gpdina kad je bacao preko 30int zbog OL...JA OVOG COVJEKA NEPOKUSAVAM BRANITI ZATO STO JE DOBAR, NEGO ZATO JER MI BOLJEG NECEMO NACI TAMAN JOS OVOLIKO GODINA KOLIKO POSTOJIMO, A NAJSTARIJA SMO EKIPA U NFL uz Cardinalse (koja je orginalna Chicago ekipa)i Packerse..covjeku treba ostaviti jedan offense nasi jedan sistem a ne mjenjati svake godine nesto drugo igramo zbog budala koje vode klub..ove godine je bio solidan ono sto je igrao imao je cini mi se tri utakmice come back win u zadnjim trenutcima utakmice zar ne?..odmah one prve dvije Bangelsi i Vikingsi...gledam Minesotu ljudi uzabrali onog idiota bio cini mi se 7 draft pick i vidi ga nasta lici QB?.. sta ces ti naci onda bog te pitao kockas se ..slobodnog nemas ebiga imas ustvari ali ako su nam Sanchez i onaj iz Tampe rjesenja onda se trebamo objesit ...po meni trebamo draftat QB dati Cutleru te 3 godine sansu preplatiti se ok nije frka, i za te 3 godine spremiti tog QB koji ce doci sa College..**** trebas nekog ko ima ruku moze i trcat , jer sad imas takve recivere da ti ne igra ulogu uzimati Vicka da ti bude QB
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 12 feb 2014, 23:20, ukupno mijenjano 3 puta.
Postovanje treba zaraditi.
Kakva komedija u Clevelandu.

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.