FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

koala
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la koala » 10 feb 2014, 00:29

rammstein je napisao/la:jajalo ima opciju da otkupimo ugovor na kraju sezone

radovac je bio dobar s obzirom na godine i protivnika

pjacanje kad vidis, neces misiti tako :D
sa ostalim se , u vecini slucaja slazem, dodao bih da ule nije bas toliko grijesio i da je puric pokazao dosta, i imao drugu najbolju priliku, kad je golman vrhovima prstiju skinuo cist pogodak
Jooooooj :D

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 10 feb 2014, 01:34

bagrcavi je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Zar nije sramota da šampion države ne može da pobjedi hrvatske drugoligaške ekipe i tim koji se je finansijski raspao. Zar nije sramota da šampionu isključuju struju i vodu. Zar nije sramota da jedan čovjek obavlja 156 funkcija u šampionskom klubu. Zar nije sramota da šampion države nema glavnog sponzora. Zar nije sramota da šampion nema istočne tribine i da je na južnoj korov izrastao i još raste. Zar nije sramota da šampion nema marketing ekipu u 2014 godini. Zar nije sramota da igrači od šampiona države bojkotuju trening zato što platu nisu dobili.Zar nije sramota da su igrači od šampiona alkoholičari. Nemojte mi samo vi pričati o nekoj sramoti. Vozi sa teme.
Zar nije sramota nazivati se najvećim BH klubom a ne osvojiti titulu 7-8 godina?
Kad je Zvezda osvojila zadnji put titulu i koliko je ukupno titula uzela unazad 15-20 godina?
Ali Partizan NIKAD nece biti veci od Zvezde!!!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 10 feb 2014, 01:36

slika

gospoda :)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 feb 2014, 02:37

giannini je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Zar nije sramota da šampion države ne može da pobjedi hrvatske drugoligaške ekipe i tim koji se je finansijski raspao. Zar nije sramota da šampionu isključuju struju i vodu. Zar nije sramota da jedan čovjek obavlja 156 funkcija u šampionskom klubu. Zar nije sramota da šampion države nema glavnog sponzora. Zar nije sramota da šampion nema istočne tribine i da je na južnoj korov izrastao i još raste. Zar nije sramota da šampion nema marketing ekipu u 2014 godini. Zar nije sramota da igrači od šampiona države bojkotuju trening zato što platu nisu dobili.Zar nije sramota da su igrači od šampiona alkoholičari. Nemojte mi samo vi pričati o nekoj sramoti. Vozi sa teme.
Zar nije sramota nazivati se najvećim BH klubom a ne osvojiti titulu 7-8 godina?
Liverpool je najveci engleski klub a nije osvojio titulu 20 + godina
jeste da je nije osvojio toliko godina ,ali ako se ne varam imaju ih 19 ili 18 samo jednu ili dvije manje od man utd.
=\_1921_/=

HZSA1991
Kontakt:

Post Postao/la HZSA1991 » 10 feb 2014, 08:00

slika
Moj ukus , i ako Jarni igra sa dva centralna vezna !!!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 10 feb 2014, 09:18

Akademija Fudbalskog kluba Sarajevo počela je sa radom 1. februara tekuće godine. Nakon višemjesečnog skautiranja, četrdeset polaznika, od kojih je dvadeset troje iz Omladinskog pogona FK Sarajevo i sedamnaest dječaka iz raznih gradova Bosne i Hercegovine, imat će priliku unaprijediti svoje fudbalsko znanje u prvoj profesionalnoj Akademiji na tlu Bosne i Hercegovine, koja nastaje s ciljem razvoja vrhunskih sportista.

odlično odrađeno, imaju beton uslove, ali kad se izgradi akademija bit ce jos bolji!

cijeli tekst:

Akademija Fudbalskog kluba Sarajevo počela je sa radom 1. februara tekuće godine. Nakon višemjesečnog skautiranja, četrdeset polaznika, od kojih je dvadeset troje iz Omladinskog pogona FK Sarajevo i sedamnaest dječaka iz raznih gradova Bosne i Hercegovine, imat će priliku unaprijediti svoje fudbalsko znanje u prvoj profesionalnoj Akademiji na tlu Bosne i Hercegovine, koja nastaje s ciljem razvoja vrhunskih sportista.

Polaznici Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo dnevno imaju dva treninga, kvalitetnu sportsku ishranu, te obezbijeđeno školovanje u Srednjoškolskom Centru Vogošća i u OŠ "Mirsad Prnjavorac".

Šef Akademije, Almir Hurtić, ističe svoje zadovoljstvo zbog početka rada u Akademiji našeg kluba.

"Jako smo sretni što smo uspjeli odraditi veliki dio posla, te početi sa radom Akademije. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim rukovodstvima Srednjoškolskog Centra Vogošća i OŠ "Mirsad Prnjavorac", koji su pokazali afinitet prema sportu i omogućili da se naši dječaci, koji su se priključili i iz drugih gradova Bosne i Hercegovine školuju u ovim školama, koje zaista mogu poslužiti kao dobar primjer želje za pomaganjem sportskim kolektivima", kazao je Hurtić.

Trenutna selekcija polaznika Akademije našeg kluba nije finalna, naprotiv. Odnosom, radom i dobrim ponašanjem, polaznici Omladinskog pogona FK Sarajevo imat će mogućnost postati dio Akademije. Osim toga, talentovani dječaci imat će priliku postati članovi Akademije putem redovnih kampova, koji će biti ispraćeni profesionalnim scoutingom.

"Selekcije unutar Akademije su fluidnog karaktera. Uvijek će biti vršena dodatna selektiranja, jer će biti polaznika koji će zadovoljiti zadate norme, a opet, i onih koji to neće uspjeti. Prednost prilikom odabira polaznika Akademije imat će polaznici Omladinskog pogona Fudbalskog kluba Sarajevo, naravno, ako zadovolje kriterije", dodaje Hurtić.

Polaznici Akademije grupisani su po starosnim kategorijama. Tako će sa U-19 i U-17 selekcijama Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo raditi treneri: Esad Selimović, Admir Hasančić, Adnan Čorbo, Irfan Hadžić, te specijalista za fizičku spremu, Slobodan Klačar. Također, važno je istaći i to, da će polaznici Akademije biti pod stipendijskim ugovorom vezani za Fudbalski klub Sarajevo, te da će raditi po uslovima i trenažnim standardima našeg prvog tima.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 feb 2014, 11:25

pisac je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Kad je Zvezda osvojila zadnji put titulu i koliko je ukupno titula uzela unazad 15-20 godina?
Zvezda ima više trofeja od Partizana, bolji evropski uspjeh. Opet ništa nisi dokazao. Džaba pokušavaš kad je jedna istina a znamo je i ti i ja.
DRUG NEBI TI PUNCA

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 10 feb 2014, 11:58

Sarajevo ce nama uvjek biti najveci klub,njima ce uvjek biti Zeljeznicar i to je to.To sa trofejima je trenutna situacija i sve se moze okrenut za par godina.

Stvarno ne razumijem navijace plavih koji ovde pisu,pitam se da li ti ljudi imaju prijatelje navijace Sarajeva?Sve go kompleksas i papak.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 10 feb 2014, 11:59

Zvezda ima više trofeja od Partizana, bolji evropski uspjeh. Opet ništa nisi dokazao. Džaba pokušavaš kad je jedna istina a znamo je i ti i ja.[/quote]

Nemoj tako bagrcavi, ipak su oni divovi, ako oni tako kazu onda je to istina :lol:
Volim te Zeljo!!!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 10 feb 2014, 12:14

soe je napisao/la:Sarajevo ce nama uvjek biti najveci klub,njima ce uvjek biti Zeljeznicar i to je to.To sa trofejima je trenutna situacija i sve se moze okrenut za par godina.

Stvarno ne razumijem navijace plavih koji ovde pisu,pitam se da li ti ljudi imaju prijatelje navijace Sarajeva?Sve go kompleksas i papak.
+1 Svaka čast "Soe" ;)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 feb 2014, 12:18

soe je napisao/la:Sarajevo ce nama uvjek biti najveci klub,njima ce uvjek biti Zeljeznicar i to je to.To sa trofejima je trenutna situacija i sve se moze okrenut za par godina.

Dok se to ne promijeni mi smo najveći :D :D .

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 feb 2014, 12:21

HZSA1991 je napisao/la:slika
da mislim da ce sa dva zadnja vezna znaci cimirot ili radovac umjesto travancica a krste na krilo a stojcev centralbi vezni .i vidim vecina bi da trava igra prvu postavu a mislim da njemu savrseno odgovara ulazak s klupe ,mislim da je igrac poteza ,dobrog drblinga i suta ,mislim da nije nesto kolektivni igrac a nije ni neki trkac za 90 min .

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 10 feb 2014, 12:56

bordobijeli je napisao/la:
HZSA1991 je napisao/la:slika
da mislim da ce sa dva zadnja vezna znaci cimirot ili radovac umjesto travancica a krste na krilo a stojcev centralbi vezni .i vidim vecina bi da trava igra prvu postavu a mislim da njemu savrseno odgovara ulazak s klupe ,mislim da je igrac poteza ,dobrog drblinga i suta ,mislim da nije nesto kolektivni igrac a nije ni neki trkac za 90 min .
ova mi svidja formaciji,volim sa dva napadaca,a Trava je za prvih 11,nije on meni za klupu :)
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 10 feb 2014, 12:57

Piticu,eh vidis kad si nam nasao toliko mana kao najvecem klubu u drzavi,zamisli kakvi su ostali klubovi koji su ispod Zelje npr Gradina,Borac,Laktasi,Travnik,Sarajevo itd...

Dzoni79
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni79 » 10 feb 2014, 13:05

zumba je napisao/la:Piticu,eh vidis kad si nam nasao toliko mana kao najvecem klubu u drzavi,zamisli kakvi su ostali klubovi koji su ispod Zelje npr Gradina,Borac,Laktasi,Travnik,Sarajevo itd...
Pa **** onda na temu najvećeg vam kluba a nas ostavite u nasoj muci das se patimo :D

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 10 feb 2014, 14:12

bagrcavi je napisao/la:
pisac je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Zvezda ima više trofeja od Partizana, bolji evropski uspjeh. Opet ništa nisi dokazao. Džaba pokušavaš kad je jedna istina a znamo je i ti i ja.

Nema, i Partizan i Zvezda imaju po 25 titula. A i taj njihov trofej 1991. su osvojili protiv raspalog Marseja tako sto su se branili 120 minuta i nisu sutnuli na gol protivnika, dok je Partizan 1966. imao najbolju generaciju ikada na ovim prostorima, izbacio u polufinalu Manchester Junajted a u finalu izgubio od tada neverovatnog Real Madrida, iako je vodio na poluvremenu...Kakva Zvezda, kakvi bakraci...

PunjenaPaprika
Kontakt:

Post Postao/la PunjenaPaprika » 10 feb 2014, 14:25

NukeR_G1970 je napisao/la:
Nema, i Partizan i Zvezda imaju po 25 titula. A i taj njihov trofej 1991. su osvojili protiv raspalog Marseja tako sto su se branili 120 minuta i nisu sutnuli na gol protivnika, dok je Partizan 1966. imao najbolju generaciju ikada na ovim prostorima, izbacio u polufinalu Manchester Junajted a u finalu izgubio od tada neverovatnog Real Madrida, iako je vodio na poluvremenu...Kakva Zvezda, kakvi bakraci...
Ser.em se i na jedan i na drugi klub, oba dva su podjednako ljigava i odvratna kao i grad i država iz kojeg dolaze. ali ako već pričamo o veličini klubova, partizan ne može u istu rečenicu sa zvezdom. zvezda je neuporedivo veći klub.

BILAKRV1950
Kontakt:

Post Postao/la BILAKRV1950 » 10 feb 2014, 16:00

jel vam dolazi Lendrić ?

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 10 feb 2014, 16:01

BILAKRV1950 je napisao/la:jel vam dolazi Lendrić ?
ja nisam upoznat s tim, odakle tebi ta informacija ???
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 10 feb 2014, 16:08

NukeR_G1970 je napisao/la:Nema, i Partizan i Zvezda imaju po 25 titula. A i taj njihov trofej 1991. su osvojili protiv raspalog Marseja tako sto su se branili 120 minuta i nisu sutnuli na gol protivnika, dok je Partizan 1966. imao najbolju generaciju ikada na ovim prostorima, izbacio u polufinalu Manchester Junajted a u finalu izgubio od tada neverovatnog Real Madrida, iako je vodio na poluvremenu...
Kakve to ima veze? Da su igrali protiv Donje Mahale osvojili su je, vi niste. Prihvati to. Na trofeju piše Crvena zveda, a ne "najbolja generacija ikada na ovim prostorima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Rule_hz, TETRAPAK i 45 gostiju.