Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 jan 2010, 02:36

Hvala vam svima na sudjelovanju u Serie A i ove godine, championship over, vidimo se dogodine. :P
...Život za Široki...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jan 2010, 10:12

Google je napisao/la:jbg-a,cestitke Interu na pobijedi!!!
Nado sam se pobijedi MIlana,tako da mi(Roma) ulazimo u borbu za titulu,ovako nam ostaje samo da se borimo za odlazak direktno u ligu prvaka!!!

A sto se ticce prvaka italije,mislim da je Inter osvoio 99%!!!
Mislim da Roma sa ovakvom igrom će bit jedini konkurent Interu... Samo da nastavite ovako...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 25 jan 2010, 11:19

kazem ja da je inter tito za ostale klubove u seriji A nesto kao barca za klubove primere :lol:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Unknown39
Kontakt:

Post Postao/la Unknown39 » 25 jan 2010, 11:32

svaka čast interu pokazali su da su jači ;) milito i pandev su savršen tandem u napadu.....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jan 2010, 11:43

Evo čitam na jednom portalu da je Materazzi stavio masku Berlusconia na lice i tako slavio pobjedu nad Milanom... Ako neko ima sliku možel' je postavit ovdje, da i mi vidimo :)

Unknown39
Kontakt:

Post Postao/la Unknown39 » 25 jan 2010, 11:57

GunnerS je napisao/la:Evo čitam na jednom portalu da je Materazzi stavio masku Berlusconia na lice i tako slavio pobjedu nad Milanom... Ako neko ima sliku možel' je postavit ovdje, da i mi vidimo :)
eto imaš gore, jedno desetak postova iznad :D miky_hz postavio ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jan 2010, 12:02

a budale u pm :D

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 25 jan 2010, 12:36

pazza inter amala - ludi inter , sinoc je bilo ludo , fenomenalno poslije gluposti snijedera koja je opet izazvana greskom rochia koji um jesto da da ambrosiniju karton za start sa ledja i ometanja lucia u prodoru on daje luciu karton za simuliranje i izaziva reakciju koja dovodi do toga da ostajemo sa 10- oricom .
cesar na golu fenomenalan ne samo zbog penala cijeli mec je bio siguran i tako cijeloj odbrani ulijevao samopouzdanje
maicon imao i dobre predore ali najvaznije je bilo da zaustavi ronaldinja i uspio je upotpunosti
samuel siguran cvrst sjajan
lucio kako reci za nekog ko je iskljucen da je bio dobar ali lucio sinoc to jeste sigurno , prvi karton ne zasluzen a drugi iako je pogrijesio i igrao rukom sprijecio je gol a cesar zavrsio posao sa odbranom penala
santon buducnost intera i sjajna igra u oba pravca i to poslije duze pauze i losije forme
zanetti , o njemu bih mogao napisati roman ali cu samo reci da covjeku treba napraviti spomenik i to danas vec poceti praviti, fenomenalan
cambiaso borben jak siguran , onakav kakav se i ocekuje da bude
muntari najbolja tekma ove sezone , imao je puno problema ali je sinoc radio i uradio mnogo
motta za ono vrijeme koje je igrao sasvim korektno odradio
sneijeder do te 27 min. najbolji na terenu a onda jbg , sve se dobro zavrsilo ali da je bilo drugacije vjerovatno bi imao puno problema
milito sjajan , sinoc kad je zabio onaj gol i izazvao odusevljenje 80 000 interista mi se ucinilo kao da je svrsio ,ja mogu samo da predpostavljam kako je to zabiti gol u takvom derbiju , kakav je to heben osjecaj
pandev kakva utakmica sjajna tehnika on mi je sinoc bio najbolji brazilac na terenu i najbolji igrac kojeg je inter mogao dovesti u ovom prelaznom roku pun pogodak
balotteli je uradio ono sto je mou od njega trazio i zao mi je sto mu maicon nije gurnuo onu loptu koju je bio ukrao pa da vidimo da li bi se radovao i za koga super mario navija
cordoba kao i obicno svoj posao odradi maximalno dobro
mourinho sjajno postavio igru , pametno reagovao kad smo ostali sa igracem manje i radio prave izmjene u pravo vrijeme , the special one

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 25 jan 2010, 15:55

vidjelo se sinoć fino za koga balotelli navija. kada je sudija odsvirao kraj svi su interisti skočili i trčali jedni drugima u zagrljaj podignutih ruku u zrak dok je s druge strane tamnoputi mario bez ikakvih emocija pružio ruku favalliju koji je ležao na podu...
usput jučer nije bilo 80 000 interovih navijača na san siru/meazzi. mislim da je omjer domaćin-gost 80:20.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 26 jan 2010, 12:41

Brazilski vezni fudbaler Rodrigo Taddei (29),pristao je na trogodisnje produzenje ugovora s' Romom,pise Gazzetta dello Sport!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jan 2010, 13:02

Google je napisao/la:Brazilski vezni fudbaler Rodrigo Taddei (29),pristao je na trogodisnje produzenje ugovora s' Romom,pise Gazzetta dello Sport!!!
Vrlo dobar potez Rome, Taddei je veoma dobar igrac.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jan 2010, 13:13

Nije jos Tadei nish potpisao, a nije neka steta i da uopste ne produzi. Al u Romi vlada drugacija atmosfera nego u drugim klubovima, pa zbog ranijih zasluga i vezanosti igrac-klub-grad produzuju se ugovori. Zato i volim ovaj klub

A da je tako, pogledajte ovo

[youtube][/youtube]
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 26 jan 2010, 16:08

Danas je na rasporedu kup italije,igra se jedna utakmica,Roma-Catania,sve osim pobijede Rome bi bilo veliko iznenadjenje!!!

Pozvani igraci za danasnju tekmu:
1Bogdan Lobont
4.Juan
5.Philippe Mexes
7.Pizarro
89.Okaka Chuka
11.Taddei
13.Motta
16.Daniele De Rossi
17.Riise
32.Doni
20.Simone Perrotta
24.Alessio Cerci
26.Pit
2.Cicinho
29.Burdisso
18.Esposito
33.Brighi
77.Casseti
94.Menez

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 26 jan 2010, 16:12

nek prica ko sta hoce al' roma je meni poseban klub, klub za koji se voli i za koji se igra srcem i gdje placenici nisu dobro dosli . . . ta tradicija, ljubav, strast i atmosfera je definitivno jedinstvena
a sto se tice taddeija ne znam vala, u godinama je i svakako da se moze nac kvalitetniji igrac na njegovu poziciju al' veoma je bitan dio ranierijeve masine tako da me ne cudi sto je produzio uprkos mnogim interesovanjima (firoentina prije svega) . . . najaktuelnija vijest je trenutno ta da marco motta ide na posudbu u man city :roll:
a od utakmice s cataniom svkako ocekujem pobjedu . . .

edit : vucinic i totti dobili zasluzeni odmor i igrace protiv siene dok je baptista na posebnom rezimu zbog neke lakse povrede a suska se da mu je ranieri naredio dijetu i neke 'maksuz' treninge (nesto ko juanu kad je tek doso) jer se 'zvijer' zapustila u zadnjih par sedmica - bravo ranieri !
luca toni ce bit odsutan par sedmica (3 do 4) nakon jucerasnjeg ultrazvuka a zvanicna potvrda ce bit sutra nakon jos ejdnog pregleda
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 27 jan 2010, 06:31

roma - catania 1:0 (de rossi)

jedna opustena fudbalska predstava koja se ne moze nazvat utakmicom jer za to bi bilo potrebno da i druga strana ucestvuje tako da bi bilo bolje rec - jedna opustena partija viktorije u kojoj su menez, taddei i kasnije cerci probali nove fazone koje su pokupili sa raznih kompilacija po youtube-u, okaka je bio u nekom 'luca toni' fazonu sto mu se zapravo i isplatilo kasnije (asistencija de rossiju), marco motta od prve minute (zadnja utakmica il' nagovjestaj da ranieri racuna na njega) i ako se ne varam to nam je 16-a utakmica bez poraza (mozda cak i vise imamo)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 jan 2010, 16:01

meni Motta isti onaj sto vodi sportske vijesti na Hayatu.. ne komentator, vec onaj sto prica sa gostima prije repkine tekme :lol: :lol: :mrgreen:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 27 jan 2010, 16:56

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slika
na ovog mislis ?

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 jan 2010, 17:27

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 27 jan 2010, 17:33

Vidi fakat isti likovi :-D..
Btw. Vecers i sutra 1/4 kupa na Meazzi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 jan 2010, 17:34

Što će da bude uzorano :)

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []