Cisto onako da imam i za veceras sta ispratiti...
Sigurnost 8/10
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Opet iz X-a ccccc HT 0:0 Sad ce GG3+ u drugom polLisac je napisao/la:Fram - KR Reykjavik iz 1u2 kvota 26 i 2u1 kvota 28 probati na sitno ne bi im bio prvi put da dodje prelaz.Posto je kvota na KR Reykjavik u porastu stavio sam i 2u1 ipak je to kup. 23.01 su igrali i tada je Reykjavik pobijedio 3-2 iz X-a.Jedna zanimljivost, Fram i Reykjavik su u polufinalu koje se igralo 06.02 dosli iz 2u1 i 1u2 sa rezultatom ( 0:1) 3:1 i (1:0) 1:3 stoga je mozda nerealno ocekivati i u finalu prelaz al ja to moram ispratiti makar i na marku![]()
Edit: U Mozzartu tu su kvote na oba prelaza po 30
mrsd je napisao/la:
Cisto onako da imam i za veceras sta ispratiti...
Sigurnost 8/10
I meni jos da ove nehore zavrsegonzales je napisao/la:
ev nesto se i ubolo![]()
i hvala mrsd za dva para
Iskustvo, odgodjen par.Belmin6 je napisao/la:Lugano-Wiil 2 (3.00)
Pokušat, na neki osjecaj..
1:0- 1:3Consigliere je napisao/la:Tours- Nancy (SP) 1x 1.40 - dvije ekipe u borbi za promociju sa istim brojem bodova. Tours je prava domacinska ekipa koja do sada nema domaceg poraza u ligi, dok Nancy u gostima ima samo 2 pobjede ali i 6 remija i mislim da ce i veceras pokusati izvuci jedan.
Derby- QPR ddg 1.30 - slicno kao i za prethodni par, duel dvije ekipe iz vrha koje se nadaju mjestu koje vodi u visi rang. QPR pruza mnogo bolje parije na domacem terenu a u gostima im se nerijetko zna desiti kiks pa su zato i pali na trecu poziciju na tabeli. Derby igra dosta atraktivno, posebno u zadnje vrijeme i kvota je jednostavno prevelika bez obzira na solidnu odbranu ekipe iz Londona.
Tsonga- Mayer 1 1.17 - jednostavno je francuz bolji tenisee a i u medjusobnim vodi 4:0 tako da mu Mayer cak i odgovara kao protivnik
Kvota: 2.13
Radije na West.Na ovu klocinu dok sam ziv vise igrati necumrsd je napisao/la:Hibert (indiana) 11,5 over..
Denver ekipa koja prima najvise koseva iz reketa 45,5 po mecu pa et..
makli ga iz marathonbeta.. a ja odugovlačim kao kreten već 2 sata.. AAAAAAdr.van nostrand je napisao/la:Randy Foye 13,5 over 1,70
Ne igraju dva PG, Lawson i Nate Robinson, pa stoga Foye ce ponovo biti jedna od glavnih napadackih opcija Nuggetsa.
S obzirom na izostanke, i to kljucnih razigravaca u timu, sumnjam da ce Nuggetsi uspjet prebacit marginu od 94 poena. Taj tempo igre bez njihove glavne karike i razigravaca Lawsona jos protiv odlicne odbrane Pacersa nekako sumnjam da ce uspjeti, pa protiv Toronta su bez Lawsona ubacili kuci 90 poena, Catsima 98...
I svakako ako neko ima Evan Fourniera, taj vjerujem i vecears ide u over, sta mu je ubaciti 8-9 poena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.