Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

amir
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la amir » 25 dec 2008, 16:28

Kemo je napisao/la:kakva odbrana zadivljujuce, nek si ti u toku
:lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 25 dec 2008, 16:29

sukisp je napisao/la:Ma u principu niko Ciru niti napada a normalni ga i ne shvataju za ozbiljno.
Moze se taj klown trpiti,samo sto kaze komsic dalje nosinu i prste od politike i BIH kao drustvenom pitanju.
Sport i fudbal kad onoliko magaraca u savezu moze da drma,zasto bi nam smetao jos jedan tovar na klupi 8-)
Ionako ako nije otislo otice sve u P.M
da nije ovog klovna Cire nebi se ni grohotom nasmijao ;)
Evo da se citiram u cemu je poenta sa Cirkonjom

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 25 dec 2008, 17:33

edinko-Pises gluposti.Spominjes Hrvatsku,za njih navija cijela drzava,a sta je kod nas?Ko u B.Luci,Bijeljini,Zvorniku......navija za BiH?Nikada necemo uspjeti dok politika diriguje u sportu.Ciro je trenutno osoba koja moze na neki nacin da pomogne BH repki.Jedina njegova greska je da je idiotu Dodiku poklonio bh dres !

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 25 dec 2008, 18:20

A niko nije skontao da je Ciro napao Colakovica ne iz razloga sto ne-obavlja funkciju kako treba.
Nego sto ih je zaebo tako i Ciru u vezi Usanovica.
Usanovic pase Ciri zato se ljudna i naljutio.
A znamo svi ko je usanovic.
Prema tome Ciru ne treba dirati samo iz razloga jer ipak dzeko,vedo,miske,sejad su svim srcem uz nasu repku.
I zadovoljni statusom,mislim situacija medzu igracima nije losa.
I steta bi bilo da i ovakva napadacka generacija propadne zbog stanja u savezu.
Zamijena Cire bi mogao biti i Sredojevic kome su puna ustaa pi,c,karanja Papcu i drugim potencionalnim igracima.
Tek tada bi vasiljevic,Saraba bili nezamjenjivi u repci :roll:
A Ciro ko Ciro uhljup i prelivoda ljudska dozivotna.
Ali eto neka ga svaka tvrdzava ima svoju dvorsku ludu :mrgreen:

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 25 dec 2008, 22:19

bebek1 je napisao/la:edinko-Pises gluposti.Spominjes Hrvatsku,za njih navija cijela drzava,a sta je kod nas?Ko u B.Luci,Bijeljini,Zvorniku......navija za BiH?Nikada necemo uspjeti dok politika diriguje u sportu.Ciro je trenutno osoba koja moze na neki nacin da pomogne BH repki.Jedina njegova greska je da je idiotu Dodiku poklonio bh dres !
Ja tebe gospodine nista nisam skonto:)..O cemu ti?.. ja NIGDJE politike ne pomenuh..

Mislim da cu morati da pisem "manje diplomatski"da bi me ti skontao;)
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 26 dec 2008, 12:36

Želio sam mu pokloniti apartman na moru

Neven Subotić, prvotimac njemačke Borusije iz Dortmunda, opredijelio se za reprezentaciju Srbije, za koju će debitirati početkom 2009. godine. Talentovani nogometaš, rođen 1988. godine u Banjaluci, ranije je igrao za mlađe selekcije SAD, a o odluci da ubuduće nosi dres državnog tima Srbije obavijestio je nadležne u FSS.

Subotić je zvanično obavijestio Fudbalski savez SAD o svojoj odluci, što je prvi korak u ispunjavanju procedure vezane za promjenu nacionalnog tima. S druge strane, FSS je kompletirao potrebnu dokumentaciju i, uz Subotićev zahtjev, dostaviće je nadležnima u Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (FIFA).

Miroslav Ćiro Blažević, selektor bh. tima bio je bijesan nakon što je saznao da se Subotić odlučio za Srbiju. Svjestan je Ćiro Nevenovih kvaliteta, posebno ako se uzme u obzir koliko u našoj reprezentaciji nedostaju odbrambeni igrači.

- Ja sam, u tajnosti poslao čovjeka od povjerenja koga sam lično platio da razgovara sa Subotićem i da mu ponudi neke stvari da pristane da igra za nas. Ne želim da govorim o čemu se radi, ali već kad je sve završeno, bio sam u stanju da mu poklonim apartman na moru, negdje u Istri. Jer, to se tako završava, samo novac je u stanju da promjeni stvari. Međutim, on je već dao riječ Srbiji i nije bilo druge varijante - otkrio je novinaru "Sana" Ćiro Blažević.

Subotić će se tako, kako stvari stoje, staviti na raspolaganje selektoru naših istočnih susjeda Radomiru Antiću za utakmice na međunarodnom turniru na Kipru, od 9. do 11. februara naredne godine.

Nadam se da od sada vise niko nece spominjati Subotica, ako se davni dana niste uvjerili, uvjerite se sad da od njega nema nista. Za mene ko da s nikad nije ni rodio :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 26 dec 2008, 13:29

DinceManijak je napisao/la:Želio sam mu pokloniti apartman na moru

Neven Subotić, prvotimac njemačke Borusije iz Dortmunda, opredijelio se za reprezentaciju Srbije, za koju će debitirati početkom 2009. godine. Talentovani nogometaš, rođen 1988. godine u Banjaluci, ranije je igrao za mlađe selekcije SAD, a o odluci da ubuduće nosi dres državnog tima Srbije obavijestio je nadležne u FSS.

Subotić je zvanično obavijestio Fudbalski savez SAD o svojoj odluci, što je prvi korak u ispunjavanju procedure vezane za promjenu nacionalnog tima. S druge strane, FSS je kompletirao potrebnu dokumentaciju i, uz Subotićev zahtjev, dostaviće je nadležnima u Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (FIFA).

Miroslav Ćiro Blažević, selektor bh. tima bio je bijesan nakon što je saznao da se Subotić odlučio za Srbiju. Svjestan je Ćiro Nevenovih kvaliteta, posebno ako se uzme u obzir koliko u našoj reprezentaciji nedostaju odbrambeni igrači.

- Ja sam, u tajnosti poslao čovjeka od povjerenja koga sam lično platio da razgovara sa Subotićem i da mu ponudi neke stvari da pristane da igra za nas. Ne želim da govorim o čemu se radi, ali već kad je sve završeno, bio sam u stanju da mu poklonim apartman na moru, negdje u Istri. Jer, to se tako završava, samo novac je u stanju da promjeni stvari. Međutim, on je već dao riječ Srbiji i nije bilo druge varijante - otkrio je novinaru "Sana" Ćiro Blažević.

Subotić će se tako, kako stvari stoje, staviti na raspolaganje selektoru naših istočnih susjeda Radomiru Antiću za utakmice na međunarodnom turniru na Kipru, od 9. do 11. februara naredne godine.

Nadam se da od sada vise niko nece spominjati Subotica, ako se davni dana niste uvjerili, uvjerite se sad da od njega nema nista. Za mene ko da s nikad nije ni rodio :mrgreen:
Joj sta bi dao da se me kvalifikujemo na SP a da Srbija ostane kod kuce :mrgreen:

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 26 dec 2008, 13:34

Ehhh koji bi to sucur bio :mrgreen:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 26 dec 2008, 13:38

DinceManijak je napisao/la:Ehhh koji bi to sucur bio :mrgreen:
Ja sam se vec na neki nacin opkladio sa jednim kolegom..ako se mi kvalifikujemo na SP onda cu sebi tetovirati bosansku zastavu! na koje mjesto tjela, moramo se jos dogovoriti! :mrgreen:

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 26 dec 2008, 13:43

Dobra ti ideja, a i ja cu isto tako ako se kvalifikujemo.. Vrtim po glavi neke motive i tako to... :lol:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 26 dec 2008, 13:46

DinceManijak je napisao/la:Dobra ti ideja, a i ja cu isto tako ako se kvalifikujemo.. Vrtim po glavi neke motive i tako to... :lol:
pa eto gdje ce ti bolji motiv ako se Srbija nekvalifikuje..znas kakve bi mogo fine stvari izmisliti :mrgreen: ..a da nepricam o tome u slucaju ako se i Hrvatska nebi kvalifikovala :lol: :lol:

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 26 dec 2008, 13:57

Heheheh ma moglo bi se svasta izmisliti, ali ja bi nesta sto je striktno BiH... :mrgreen:

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 26 dec 2008, 14:01

Ma samo da mi odemo na SP bas me briga za istok i zapad ali sta cemo onda s Cirom jel za presjednika da ga predlozimo.Samo da do SP ove iz saveza osude da oni u zatvoru zavrse. ;)

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 26 dec 2008, 14:04

Onda poslije SP'a vratit Kodru, i tutto completto izmjenit savez, pa silom silo :mrgreen:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 dec 2008, 15:57

DinceManijak je napisao/la:Onda poslije SP'a vratit Kodru, i tutto completto izmjenit savez, pa silom silo :mrgreen:
Necemo srljati da vratimo Kodru i pitanje hoce on uopste pristati da se vrati zajedno sa Bolicem.

Javnost je zadovoljna sa Cirom i mi cemo njega imati jos dugo vremena, ako bog da.

Trebamo, pohlako zaboraviti Kodru. Idemo dalje!

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 26 dec 2008, 16:05

Dobro, kako ti kazes al mene ne racunaj u tu "javnost" :!:
Ja cu bit zadovoljan tek kada nas vidim na SP, inace necu. A 2 pobjede protiv Estonije,Armenije u kvalifikacijama nije za disat nekog u nebesa, pa ni pobjeda protiv Slovenaca i ako je fina predstava bila... Vidjet cemo tek koliko vrijedimo protiv Blegijanaca.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 dec 2008, 16:12

DinceManijak je napisao/la:Dobro, kako ti kazes al mene ne racunaj u tu "javnost" :!:
Ja cu bit zadovoljan tek kada nas vidim na SP, inace necu. A 2 pobjede protiv Estonije,Armenije u kvalifikacijama nije za disat nekog u nebesa, pa ni pobjeda protiv Slovenaca i ako je fina predstava bila... Vidjet cemo tek koliko vrijedimo protiv Blegijanaca.
Tesko ce biti da se plasiramo na SP. Netrebamo se previse nadati. Ja cu licno biti zadovoljan ako dodemo do baraz. A i trece mjesto u ovoj grupi nije smak svijeta. Samo da ne zavrsimo cetvrti. :roll:

Ali dobro, imas pravo, vidjemo razvoj dogadaja. ;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 dec 2008, 16:21

CheGuevara je napisao/la:
DinceManijak je napisao/la:Želio sam mu pokloniti apartman na moru

Joj sta bi dao da se me kvalifikujemo na SP a da Srbija ostane kod kuce :mrgreen:

Ma ja, tako bi Srbi prestali da se rugaju nama. Ali iskreno da ti kazem, nema ni Srbija puno sansi da se plasira. Imaju Rumuniju i Francusku u njihovoj grupi koji vaze za glavni favoriti za prvo i drugo mjesto.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 26 dec 2008, 16:45

Ma ja, tako bi Srbi prestali da se rugaju nama. Ali iskreno da ti kazem, nema ni Srbija puno sansi da se plasira. Imaju Rumuniju i Francusku u njihovoj grupi koji vaze za glavni favoriti za prvo i drugo mjesto.
Pogledaj rezultate,tabelu i raspored.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 dec 2008, 16:58

gavra je napisao/la:
Pogledaj rezultate,tabelu i raspored.
Ja to vec znam napamet. Srbija je odigrala utakmica protiv tri najslabijih ekipa u njihovoj grupi (Litvanija, Austrija, Farska Ostrva) i pobjedili su. Naravno da bi to i Bosna ostvarila. Jesu trenutno prvi u grupi ali to nista ne znaci. Jos treba da igraju protiv Rumunije dva puta, protiv Francuske i Austrije kod kuce, protiv Litvanije i Farska Ostrva u gostima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.