frankqqqqq je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
I u teskim vremenima, humora na pretek
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
uvijek smo bili raja :ugeek:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
+1nedim93 je napisao/la:uvijek smo bili raja :ugeek:
Izgleda da samo mi ovdje znamo nasmijat raju, od onog Dodji najdrazi pa do ovog
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma vazda ste bili raja, to sam i ja stalno spominjao, dovoljno je otici samo na temu EPL pa gledati svestrana spustanja navijaca Uniteda, Chelsea, Liverpoola od navijaca Arsenala
Na Temi FK Sarajevomirzatele je napisao/la:u crkviworchester je napisao/la:gdje je biblija?
Hhahah
Rijetko ko ima takav smisao za humor. Bravo momci.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ma vazda ste bili raja, to sam i ja stalno spominjao, dovoljno je otici samo na temu EPL pa gledati svestrana spustanja navijaca Uniteda, Chelsea, Liverpoola od navijaca Arsenala
Zato napišeš da je Guardiola završio karijeru, postao trener i osvojio 1337 trofeja a oni te napadnu. Znaju se šaliti, ali prihvatiti šalu ne znaju
Ja te volim, volim Željo..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa normalno da ne znaju prihvatiti momci od 15 godina i slicno, i mi smo bili u njihovim godinama, moramo ih razumjeti brateu.gio10 je napisao/la:Rijetko ko ima takav smisao za humor. Bravo momci.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ma vazda ste bili raja, to sam i ja stalno spominjao, dovoljno je otici samo na temu EPL pa gledati svestrana spustanja navijaca Uniteda, Chelsea, Liverpoola od navijaca Arsenala
Zato napišeš da je Guardiola završio karijeru, postao trener i osvojio 1337 trofeja a oni te napadnu. Znaju se šaliti, ali prihvatiti šalu ne znaju
Da ne idemo u off.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako nema chata drastično opao saobračaj na forumu 
De otključajte nam temu chat, nećemo pisat o protestima, moram negdje gluposti pisat
De otključajte nam temu chat, nećemo pisat o protestima, moram negdje gluposti pisat
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta bi tek da nema ovog podforuma diskusijeUnofficialpage je napisao/la:Kako nema chata drastično opao saobračaj na forumu
Ne znam za vas, al mene je nasmijaloHead je napisao/la:Neki ljudi misle da je Ibrahimovic socijalni radnik.legenda reala je napisao/la:jel stvarno mislite da će Ibrahimović ići u Englesku da razgovara s Tankovićem![]()
![]()
@Head opet u elementu .Head je napisao/la:
+
=
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
soxx je napisao/la:Arsenalov raspored
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
trudim se da se smijem 
Na temi premier lige se smiju 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne mogu se oni smijati na svoj računVirtu4l je napisao/la:Na temi premier lige se smiju
Ja te volim, volim Željo..
na moj račun što je neko postavio raspored na jedan kreativan način , i to još spada u najsmješnije postove.
ne znam braćo, preispitajte se
ne znam braćo, preispitajte se
Head je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:racunao sam od samog pocetka, da ce me mnogi ovdje napasti zbog mojih komentara uvezi vede.....cijenim vedu i sve sto je ucinio za repku, hvala mu na tome, nemam nista licno protiv njega, al jednostavno nije fudbaler u mojim ocima....ne radi se samo o driblingu, vec uopste kad pogledas njegovo ponasanje i kretanje na terenu....znam da je borben i da trci, al to je i sve sto posjeduje od "fudbalskog znanja"....zar se ne sjecate dosta utakmica, gdje covjek nezna obicnu loptu primit i povuci prema golu....pa dosta propustenih sansi i loseg kretanja.....vi ga svi obozavate, a ja ponavljam, da za MENE nije nikakav fudbaler.....dzeko je za njega instruktor autoskole.....
- Marsal
- Kontakt:
apocalyps je napisao/la:Uzmi katolicke sa puno luka.IlPrincipe je napisao/la:Djevojka mi rekla ako se ne prestanem kladit da ce uvest neke vjerebaš me zanima koje
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 36 gostiju.