Ne sviđa mi se ovo
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"FC Barcelona je ove sezone postigla osam golova iz kontranapada. Niti jedna ekipa iz top 5 europskih liga nije postigla više."
Ne sviđa mi se ovo
ali to je taj Martinov pragmatizam i jedino što može sa ovom ekipom - natjerati ih barem da izvode dobre kontre.
Ne sviđa mi se ovo
To je ono novo sto je Tata donio. Malo razlicitosti tj. kombiniranje tika-take i povucenije igre. S tim da kontre tu dobivaju na ulozi.let3 je napisao/la:"FC Barcelona je ove sezone postigla osam golova iz kontranapada. Niti jedna ekipa iz top 5 europskih liga nije postigla više."
Ne sviđa mi se ovoali to je taj Martinov pragmatizam i jedino što može sa ovom ekipom - natjerati ih barem da izvode dobre kontre.
RIP CITY!
meni se to ne sviđa, iskreno....volim "slaganje" napada, aktivnost svake linije....ovo što Tata radi pro-akivnost, pomalo Mourinhovski.... mada,razumijem ga ustvari - ne može niko natjerati da se zalažu kao nekad, da trce i presingu citavu tekmi i onda jbg covjek razmišlja sasvim logicno da se okrene polukontrama (a toga ima najviše ove sezone, od zadnjih 5 godina) i klasicnim kontrama.Lillard0 je napisao/la:To je ono novo sto je Tata donio. Malo razlicitosti tj. kombiniranje tika-take i povucenije igre. S tim da kontre tu dobivaju na ulozi.let3 je napisao/la:"FC Barcelona je ove sezone postigla osam golova iz kontranapada. Niti jedna ekipa iz top 5 europskih liga nije postigla više."
Ne sviđa mi se ovoali to je taj Martinov pragmatizam i jedino što može sa ovom ekipom - natjerati ih barem da izvode dobre kontre.
Ne sviđa mi se, ali ko sam ja da to dovodim u pitanje
Ne radujem se samo iznosim činjenice.bparena je napisao/la:Ne raduj se tudjoj nesreci - pogotovo ako nisi siguran.Kawhi je napisao/la:Šteta što će mu karijera kratko trajat.
p.s. Boze zdravlja i jednom i drugom a i svima nama....
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Messiju fali 9 pogodaka kako bi prestigao najboljeg strijelca Barcelone svih vremena (zvanične+prijateljske) .
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 9753_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 9753_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Messiju fali 9 pogodaka kako bi prestigao najboljeg strijelca Barcelone svih vremena (zvanične+prijateljske) .

MESSI OBARA SVE MOGUCE REKORDE

MESSI OBARA SVE MOGUCE REKORDE
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
zapravo tuga i žalost šta covjek radi od sebeLillard0 je napisao/la:
![]()
i za ovu igracku propast Piquea krivim iskljucivo trenera Martina (a i ranije Vilanovu), a ne Shakiru.
Reci slobodno i Guardiolu, ništa bolji nije bio ni u sezoni 2011/12!
Don't hate what you don't understand.
da, u pravu si ....pad je poceo te zadnje Pepove sezone.xaviesta je napisao/la:Reci slobodno i Guardiolu, ništa bolji nije bio ni u sezoni 2011/12!
Prošle sezone (ali u drugom dijelu) se bio popravio i poceo igrati ozbiljno i disciplinovano - pa se ponadah da ce se ove godine srediti u glavi i normalizovati, ali nažalost ovo postaje sve gore i gore
Da ne bi bilo da sam to stavio da ga ismijavam, on je solidan ove sezone. Doduse, nije to igra iz najboljih dana, ali nije ni bas tako lose.
Pa nije ni stoperskom dvojcu lako kad ostanu na velikom prostoru 1v1, a budimo realni vecina je takvih kontri protiv Barcelone. Ove sezone pa i prethodne je veci problem ta povratan trka, tj. ono sto veznjaci ne uspijevaju pokrit, jer obicno je velik prostor između zadnje linije i veznog reda.
Pa nije ni stoperskom dvojcu lako kad ostanu na velikom prostoru 1v1, a budimo realni vecina je takvih kontri protiv Barcelone. Ove sezone pa i prethodne je veci problem ta povratan trka, tj. ono sto veznjaci ne uspijevaju pokrit, jer obicno je velik prostor između zadnje linije i veznog reda.
RIP CITY!
Bukvalno svaki duel igrac na igraca - izgubi loptu. Sinoc dva metra ispred igraca i covjek ga korektno izbi i uze loptu. O moj Boze koji levat.
I inace koja lakrdija od odbrane - Boze sacuvaj zalosti.
Ma ne može se on srediti u glavu, kada je tek doš'o u Barcu Laporta platio neke agente da ga špijuniraju.
Što je najgore uhljebio se i pustio korijene, uskoro će i novi ugovor dobiti, zato mi je beskurac ko će biti drugi stoper sve dok igra sa ovom ublehom.
Don't hate what you don't understand.
Xaviesta brate,
Najgore je u svemu što Pique zna igrati lopte, e to me nervira posebno
hajd da je neka konjina, ne bi se toliko ni nervirao oko njega... ali bahatost i svjesnost da nema konkurencije (da je nezamjenjiv) neminovno dovodi da ovakvog ponašanja...na to sve Tata nema muda da ga kazni, ako treba da mu odbije pola plate , da mu yebe od-do nakon ovakvih gluposti, bilo šta.
Kod Brke u reprezentacije ne smije ni pomisliti da se tako nonšalatno ponaša na terenu, vec grize...na EURU je bio gotovo perfektan.
Ma odbijati od plate, dok ne dođe iz guzice u glavu...nema druge.
Najgore je u svemu što Pique zna igrati lopte, e to me nervira posebno
Kod Brke u reprezentacije ne smije ni pomisliti da se tako nonšalatno ponaša na terenu, vec grize...na EURU je bio gotovo perfektan.
Ma odbijati od plate, dok ne dođe iz guzice u glavu...nema druge.
Il ga kamenom 
ma jarane, to je jedan bezobrazluk i neozbiljnost u pristupu.Lillard0 je napisao/la:Da ne bi bilo da sam to stavio da ga ismijavam, on je solidan ove sezone. Doduse, nije to igra iz najboljih dana, ali nije ni bas tako lose.
Pique je sad u godinama kad treba preuzeti ono što je bio Puyol godinama - lider odbrane i primjer ostalim defanzivcima, motivator, covjek koji ce i zagalamiti ako treba....to je logicno da nasljedi od Puyola te obaveze, pa za to je pripreman vec nekoliko godina unazad...a gledaj šta radi
Gledaj kako se ponaša na terenu i kako pristupa... jbg , nosi dres jedne Barce a ne Cordobe (pa i tamo se traži neka doza odgovornosti prema igri i ekipi)....gledam, Bartra se ponaša odgovornije od njega....pa kako ga nije stid jbt
Prati li ga iko zar je tako dobar
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 23054.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 23054.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
zavrsice ko Gai Assulin, Fran Merida i njima slicnikremenko je napisao/la:Prati li ga iko zar je tako dobar![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.