Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 26 jan 2010, 19:18

Jest ko komsinica Reza zena ima 70 i kusur.Bila u posjeti sinu u Americi.Vratila se poslije nekoliko mjeseci.
Nane gdje bolje vamo ili tamo.Jelde tamo.Kad ce nana ''egzatli''schinko :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 26 jan 2010, 19:21

felipe-s je napisao/la:Jooj sramote... Hajd sto je on bilkmez pa misli dovesti poturka u repku... nego cak ima raje koja to podrzava... VI NISTE NORMALNI

Nisi ti normalan.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 jan 2010, 19:23

123456 je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:Jooj sramote... Hajd sto je on bilkmez pa misli dovesti poturka u repku... nego cak ima raje koja to podrzava... VI NISTE NORMALNI

Nisi ti normalan.Moderatori ovo je za ban boldirano.To vrijedja bar 60% gradjana BiH.
Ma daj.. pa nije ovo forum mladih muslimana... Cuj za ban... hahahahahaha.... Pa covjece bil me banovali da sam rekao sta ce nam amerigos domercan u repci za kosarsku... hahahahahaha ban... Jojjjj... Dobar si pravo

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 jan 2010, 19:26

Mislim de se osvjestite malo... sta ce nam teme buducnost bh nogometa ako cemo uvoziti igrace iz turske...

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 26 jan 2010, 19:27

barem sacekajte da frajer dođe u rep.pa onda mlatite .....ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 26 jan 2010, 19:28

Momak je Bosanac, a i ako nije kakve veze ima ako je dobar. Pa mi smo izgubili jednog Ibrahimovica, zbog debila

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 26 jan 2010, 19:32

Ma kakav Bosanac, Pape kaze da ne prica bosanski. Kako ce igrati, kad Spahic kaze pusti je moja je a on ga ne konta nista pa i on naleti na nju :mrgreen: .
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 26 jan 2010, 19:33

felipe-s je napisao/la:
alemao je napisao/la:barem sacekajte da frajer dođe u rep.pa onda mlatite .....ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Druze moj... sama pomisao je sramna... Hrvati onog eduarda primili i kazali da vise nikada nesto slicno uradit nece.. A mi bi nekog drugorazrednog turcina.. Pardon, drzavljanina turske...

Daj ba neprovaljuj se.Nemoj da nabrajamu rukometu ffudbalu kosarci glavni igraci su im Bosanci i Hercegovi a ti tu prosipas suplju.

Tog momka neznam ali ja sam uvijek za to da bilo koga dovedemo ako moze igrati za nas pa ako se pokaze da nije taj kvalitet nista lakse nego ga vise nezvati.

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 26 jan 2010, 19:33

felipe-s je napisao/la:
alemao je napisao/la:barem sacekajte da frajer dođe u rep.pa onda mlatite .....ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Druze moj... sama pomisao je sramna... Hrvati onog eduarda primili i kazali da vise nikada nesto slicno uradit nece.. A mi bi nekog drugorazrednog turcina.. Pardon, drzavljanina turske...
Trebamo se ugledati na hrvate? :lol:
I kako ti znas da je drugorazredni igrac? Jesi ga mozda gledao? Naravno da nisi. Momka treba pozvati na prijateljsku, ako bude dobar, nek ostane, ako ne, zdravo i to je to. Kad mogu razni Radeljici, Damjanovici, Mravci, moze valjda i ovaj dobiti priliku da pokaze sta zna.
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 26 jan 2010, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 26 jan 2010, 19:34

felipe-s je napisao/la:Mislim de se osvjestite malo... sta ce nam teme buducnost bh nogometa ako cemo uvoziti igrace iz turske...
nejasan si totalno.ko god zaigra za bih repku naravno da je buducnost bh nogometa.nije spanjolskog.
drugo ako covjek moze dobiti pasos i drzavljanstvo znaci da je bosanac kao i ti.uostalom koliko ih samo nije rodjeno u bosni pa igraju za tu drzavu.tada ti ne smeta.
po takvoj gluposti spahica nebi nikad trebali zvati u repku,jer smo ga uvezli iz hrvatske.a i miske je rodjen u minhenu.da ne idemo dalje,jer stvarno sto pises nema pojma.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jan 2010, 19:35

Bajramovic i Misimovic su rodjeni u Njemackoj ali se osjecaju bosancima. Imaju i djecu koji su rodjeni takodje u Njemackoj ali im se i djeca osjecaju bosancima, mozda ce cak jednog dana igrati za reprezentaciju BiH.
Isto tako i ovaj iz Turske, ako se on osjeca kao bosanac, onda ima pravo da bude bosanac.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 jan 2010, 19:35

zehha je napisao/la:Sve sami experti
Ma mogu biti expert za hemodijalize al opet sam kao stanovnik i drzavljanin bosne kompetentan za tvrditi da nam trebaju i nezelimo strane igrace u nacionalnom timu nase zemlje... Ponavljam Nacionalni Tim.. Druga nacionalnost NIJE isto sto i vjeroispovijest... NIJE ISTO...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jan 2010, 19:42

felipe-s je napisao/la:
calcio je napisao/la:Bajramovic i Misimovic su rodjeni u Njemackoj ali se osjecaju bosancima. Imaju i djecu koji su rodjeni takodje u Njemackoj ali im se i djeca osjecaju bosancima, mozda ce cak jednog dana igrati za reprezentaciju BiH.
Isto tako i ovaj iz Turske, ako se on osjeca kao bosanac, onda ima pravo da bude bosanac.

ja se osjecam kao brazilac... Hoce li me uzeti tamo...
ma dajte ljudi... Sta ce nam Turci... Miske i Bjaramovic su bosanci... zna se odakle su momci... Ovo je Turcin... ovdje se odmah svi u Islam vrijedjaju... Ljudi moji ja sam musliman i to nema nikakve veze s tim... ne treba nam neki Turcin iz prosjecnog turskog kluba...
"Miske i Bajramovic su bosanci, zna se odakle su momci" ........ pa zna se, Miske iz Minhena a Bajram iz Hamburga. :D
Hajde nemoj nam demagogiju prosipati. znaci ovako, da su Miske i Bajram rodjeni u Turskoj nebi bili bosanci nego turci. Posto su rodjeni u Njemackoj, bosanci su... hahahah smijesan si

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 26 jan 2010, 19:42

felipe@ hajde mi samo objasni razliku izmedju ovoga igraca Turcina i Hrgovica,Spahica ,Misimovica,Bajramovica....i sve ti oprastam :mrgreen: Ovo nema veze sa vjerom ili nacijom vec sa logikom.

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 jan 2010, 19:45

"Miske i Bajramovic su bosanci, zna se odakle su momci" ........ pa zna se, Miske iz Minhena a Bajram iz Hamburga. :D
Hajde nemoj nam demagogiju prosipati. znaci ovako, da su Miske i Bajram rodjeni u Turskoj nebi bili bosanci nego turci. Posto su rodjeni u Njemackoj, bosanci su... hahahah smijesan si[/quote]
Miske je inace iz Bosanske gradiske i to zna citav svijet... jel se pravis lud ili sta... odakle je inace Ediz Bahtiyaroglu... to slavno bosansko prezime Bahtiyaroglu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2010, 19:52

calcio je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:
calcio je napisao/la:Bajramovic i Misimovic su rodjeni u Njemackoj ali se osjecaju bosancima. Imaju i djecu koji su rodjeni takodje u Njemackoj ali im se i djeca osjecaju bosancima, mozda ce cak jednog dana igrati za reprezentaciju BiH.

ja se osjecam kao brazilac... Hoce li me uzeti tamo...
ma dajte ljudi... Sta ce nam Turci... Miske i Bjaramovic su bosanci... zna se odakle su momci... Ovo je Turcin... ovdje se odmah svi u Islam vrijedjaju... Ljudi moji ja sam musliman i to nema nikakve veze s tim... ne treba nam neki Turcin iz prosjecnog turskog kluba...
Hajde nemoj nam demagogiju prosipati. znaci ovako, da su Miske i Bajram rodjeni u Turskoj nebi bili bosanci nego turci. Posto su rodjeni u Njemackoj, bosanci su... hahahah smijesan si
:lol: :mrgreen: I ti @Calcio znas srociti :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 jan 2010, 20:03

Pola nam tima rodjeno van granica BIH i nekome to ne smeta, samo eto ovaj Ediz smeta :roll: :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 jan 2010, 20:12

Adinjo je napisao/la:Pola nam tima rodjeno van granica BIH i nekome to ne smeta, samo eto ovaj Ediz smeta :roll: :roll:

takav smo narod :roll: da je ediz bolji od ferdinanda pojedinci bi srali po njemu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 26 jan 2010, 20:18

Pa dajte ljudi da ga probamo...sta fali.Pola Evrope se ofajdi od tih nekih "stranaca", pa mogli bi i mi pokusat.
Iskreno prvi put cujem za njega i ne poznajem njegove kvalitete, al nece nam nista biti ako mi njega "zapikamo" :D
...a i ta odbrana nam nije nesto, tako da ne bi bilo lose imat ga za ne daj Boze.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 jan 2010, 20:21

Mirza_Hordas je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Pola nam tima rodjeno van granica BIH i nekome to ne smeta, samo eto ovaj Ediz smeta :roll: :roll:

takav smo narod :roll: da je ediz bolji od ferdinanda pojedinci bi srali po njemu
Ma joj buraz, gadi mi se kad citam neke komentare. Jadan smo narod da nemoze jadniji biti.

Jedan Njemacka moze dati jednom crncu da igra, hallloooo crncu koji apsulutno nikakve veze nema sa Njemackom, francuzi haman pa da i nemaju cistog francuza, Deco brazilac igra za Portugal, Zlatan cistokrvi svenson nema sta :mrgreen:. I sad mi se nesto protivimo, ustvari neke osobe protiv dovodjenja jednog igraca koji vuce korijene iz BIH. Eto mi smo Brazil, pokriveni na svim mjestima, imamo toliko igraca da nam nije potreban niko.

Ja stvarno neznam u cemu je problem, i zasto se toliko digla prasina oko toga???

Ma Pape dovedi ih sto vise ako ikako mozes :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 4 gosta.