Nane gdje bolje vamo ili tamo.Jelde tamo.Kad ce nana ''egzatli''schinko

felipe-s je napisao/la:Jooj sramote... Hajd sto je on bilkmez pa misli dovesti poturka u repku... nego cak ima raje koja to podrzava... VI NISTE NORMALNI
Ma daj.. pa nije ovo forum mladih muslimana... Cuj za ban... hahahahahaha.... Pa covjece bil me banovali da sam rekao sta ce nam amerigos domercan u repci za kosarsku... hahahahahaha ban... Jojjjj... Dobar si pravo123456 je napisao/la:felipe-s je napisao/la:Jooj sramote... Hajd sto je on bilkmez pa misli dovesti poturka u repku... nego cak ima raje koja to podrzava... VI NISTE NORMALNI
Nisi ti normalan.Moderatori ovo je za ban boldirano.To vrijedja bar 60% gradjana BiH.
felipe-s je napisao/la:alemao je napisao/la:barem sacekajte da frajer dođe u rep.pa onda mlatite .....ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
Druze moj... sama pomisao je sramna... Hrvati onog eduarda primili i kazali da vise nikada nesto slicno uradit nece.. A mi bi nekog drugorazrednog turcina.. Pardon, drzavljanina turske...
Trebamo se ugledati na hrvate?felipe-s je napisao/la:alemao je napisao/la:barem sacekajte da frajer dođe u rep.pa onda mlatite .....ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
Druze moj... sama pomisao je sramna... Hrvati onog eduarda primili i kazali da vise nikada nesto slicno uradit nece.. A mi bi nekog drugorazrednog turcina.. Pardon, drzavljanina turske...
nejasan si totalno.ko god zaigra za bih repku naravno da je buducnost bh nogometa.nije spanjolskog.felipe-s je napisao/la:Mislim de se osvjestite malo... sta ce nam teme buducnost bh nogometa ako cemo uvoziti igrace iz turske...
Ma mogu biti expert za hemodijalize al opet sam kao stanovnik i drzavljanin bosne kompetentan za tvrditi da nam trebaju i nezelimo strane igrace u nacionalnom timu nase zemlje... Ponavljam Nacionalni Tim.. Druga nacionalnost NIJE isto sto i vjeroispovijest... NIJE ISTO...zehha je napisao/la:Sve sami experti
"Miske i Bajramovic su bosanci, zna se odakle su momci" ........ pa zna se, Miske iz Minhena a Bajram iz Hamburga.felipe-s je napisao/la:calcio je napisao/la:Bajramovic i Misimovic su rodjeni u Njemackoj ali se osjecaju bosancima. Imaju i djecu koji su rodjeni takodje u Njemackoj ali im se i djeca osjecaju bosancima, mozda ce cak jednog dana igrati za reprezentaciju BiH.
Isto tako i ovaj iz Turske, ako se on osjeca kao bosanac, onda ima pravo da bude bosanac.
ja se osjecam kao brazilac... Hoce li me uzeti tamo...
ma dajte ljudi... Sta ce nam Turci... Miske i Bjaramovic su bosanci... zna se odakle su momci... Ovo je Turcin... ovdje se odmah svi u Islam vrijedjaju... Ljudi moji ja sam musliman i to nema nikakve veze s tim... ne treba nam neki Turcin iz prosjecnog turskog kluba...
calcio je napisao/la:"Miske i Bajramovic su bosanci, zna se odakle su momci" ........ pa zna se, Miske iz Minhena a Bajram iz Hamburga.felipe-s je napisao/la:calcio je napisao/la:Bajramovic i Misimovic su rodjeni u Njemackoj ali se osjecaju bosancima. Imaju i djecu koji su rodjeni takodje u Njemackoj ali im se i djeca osjecaju bosancima, mozda ce cak jednog dana igrati za reprezentaciju BiH.
Isto tako i ovaj iz Turske, ako se on osjeca kao bosanac, onda ima pravo da bude bosanac.
ja se osjecam kao brazilac... Hoce li me uzeti tamo...
ma dajte ljudi... Sta ce nam Turci... Miske i Bjaramovic su bosanci... zna se odakle su momci... Ovo je Turcin... ovdje se odmah svi u Islam vrijedjaju... Ljudi moji ja sam musliman i to nema nikakve veze s tim... ne treba nam neki Turcin iz prosjecnog turskog kluba...![]()
Hajde nemoj nam demagogiju prosipati. znaci ovako, da su Miske i Bajram rodjeni u Turskoj nebi bili bosanci nego turci. Posto su rodjeni u Njemackoj, bosanci su... hahahah smijesan si
Adinjo je napisao/la:Pola nam tima rodjeno van granica BIH i nekome to ne smeta, samo eto ovaj Ediz smeta![]()
Ma joj buraz, gadi mi se kad citam neke komentare. Jadan smo narod da nemoze jadniji biti.Mirza_Hordas je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Pola nam tima rodjeno van granica BIH i nekome to ne smeta, samo eto ovaj Ediz smeta![]()
takav smo narodda je ediz bolji od ferdinanda pojedinci bi srali po njemu
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 4 gosta.