D-League i po Evropifilip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Patrick Mutombo, pomocni trener Denver Nuggetsa.
gdje je igrao?
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kako ga ne pogodismo kad je tako poznat?miki_92 je napisao/la:D-League i po Evropifilip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Patrick Mutombo, pomocni trener Denver Nuggetsa.
gdje je igrao?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ma ja sam skontao da je ass Denver dalje nema sanse, jer frajer nije krocio na NBA parket
a sad da znam citav staff Denvera fkt bi bilo previse
a sad da znam citav staff Denvera fkt bi bilo previse
Jbg, ovo je nba kviz, ne nbdl kviz
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:Jbg, ovo je nba kviz, ne nbdl kviz
Ne znam sta je zalis? Pogledaj koliko je stranica pitanja postavljeno. Tesko je nakon ovoliko pitanja postaviti neko ''normalno'' pitanje. Sta bi bilo da sam postavio sliku Kokoškova? Ni on nije igrao NBA
Ako nista naucili smo nesto novo.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:Jbg, ovo je nba kviz, ne nbdl kviz
Ne znam sta je zalis? Pogledaj koliko je stranica pitanja postavljeno. Tesko je nakon ovoliko pitanja postaviti neko ''normalno'' pitanje. Sta bi bilo da sam postavio sliku Kokoškova? Ni on nije igrao NBA![]()
Ako nista naucili smo nesto novo.
kao da se mora slika postaviti
koji igrač je jednu noć igrao tekmu u euroligi i pobijedio barcelonu a iduću noć igrao pripremnu tekmu u nba?
jose je napisao/la:Deron?
ne
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mozda J.Farmar 
Kobe Bryant je napisao/la:Mozda J.Farmar
ne
Alan Anderson?filip13 je napisao/la:koji igrač je jednu noć igrao tekmu u euroligi i pobijedio barcelonu a iduću noć igrao pripremnu tekmu u nba?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Alan Anderson?filip13 je napisao/la:koji igrač je jednu noć igrao tekmu u euroligi i pobijedio barcelonu a iduću noć igrao pripremnu tekmu u nba?
ne
ajd da pomognem,igrao je dvije sezone u nba,visok je oko 210 cm
Kawhi je napisao/la:Erden?
ne
još malo pomoći,igrao je u tri kluba,jedan od tih klubova je hjuston
igrao protiv Barce u lockout sezoni i proveo jedan dio karijere u Houstonu
meni na pamet pada jedino David Andersen, ali nisam siguran da li je kvalifikovan za ovu visinu koju si postavio
meni na pamet pada jedino David Andersen, ali nisam siguran da li je kvalifikovan za ovu visinu koju si postavio
miki_92 je napisao/la:igrao protiv Barce u lockout sezoni i proveo jedan dio karijere u Houstonu
naveo sam visinu oko 210,zar nije on te visine?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.