FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ti kao simpatizer i mladi Arsenov poduzetnik bi treb'o da kopčaš kako funkcioniše ekonomski sistem. Ništa vas vodja u kindergartenu nije naučio 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Mozda je decko mislio posto je stadion koristen za za vrijeme WC'06 da Bayern nije snosio troskove, aaa jel to?? 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo si se veceras pogubio, ali hajde, necemo ti uzeti za zlo.nedim93 je napisao/la:
hej Bože koga ja pitam i što li pitam uopšte
Procitao sam da trazis ban, pa apelujem na moderatore da ti ispune zelju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
shaqiri11 je napisao/la:[youtube][/youtube]
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
tako nekako.Astren je napisao/la:Mozda je decko mislio posto je stadion koristen za za vrijeme WC'06 da Bayern nije snosio troskove, aaa jel to??
@CF voajer do te lekcije nije došao

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- gerdmuller
- Kontakt:
Sva tri investitora imaju glavno sjediste u Bavarskoj i to podrzavam
"Bayern nastavlja sa predivnim radom, ovo je nas put, ovako zelimo i dalje da poslujemo. Ime Bayern vam stoji za rad i trud i ´cisti posao´, ovo vam je samo jos jedan veliki dokaz. Veoma smo svi sretni u klubu!", rekao je Jan-Christian Dreesen-glavni covjek za financije u Bayernu.
" onclick="window.open(this.href);return false; dominacija se nastavlja
"Bayern nastavlja sa predivnim radom, ovo je nas put, ovako zelimo i dalje da poslujemo. Ime Bayern vam stoji za rad i trud i ´cisti posao´, ovo vam je samo jos jedan veliki dokaz. Veoma smo svi sretni u klubu!", rekao je Jan-Christian Dreesen-glavni covjek za financije u Bayernu.
" onclick="window.open(this.href);return false; dominacija se nastavlja
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- anelbavarac
- Kontakt:
Ne znam sta je ovde nejasno?nedim93 je napisao/la:bayern gradio svoj stadion od svojih para ?
Bayern ima obaveze godisnje oko 20-30mil. za otplatu kredita koji je podigao,za izgradnju stadiona.
Izgradnje Alllianz Arene je kostala 340mil, i ovom prodajom preostalih dionica taj kredit ce se gotovo u pitpunosti isplatiti.
A to znaci vise 20-30 mil. u ionako prepunoj kasi,i zato sam napisao da Bayernova kupovna moc postaje gotovo neogranicena.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Negdje sam procitao da je rata kredita 25 mil eura i da bi on trebao biti isplaćen 2018. Jednostavno je izračunati da će ovaj novac biti dovoljan za otplatu stadion.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Sa ovim novcem ćemo riješiti dio kredita za AA i tako isplatiti ratu prije očekivanog.Ako smo bili ovako moćni na transfer tržištu sa kreditom na leđima kakvi ćemo tek biti sad.Ukratko Bog i batina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nikad to i nije bio klasični kredit, išlo je preko Alianza, ali je sad to zamršeno za objasnit.... 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
čuj šta je nejasno, možda nisam upućen i sad pitam ?anelbavarac je napisao/la:Ne znam sta je ovde nejasno?nedim93 je napisao/la:bayern gradio svoj stadion od svojih para ?
Bayern ima obaveze godisnje oko 20-30mil. za otplatu kredita koji je podigao,za izgradnju stadiona.
Izgradnje Alllianz Arene je kostala 340mil, i ovom prodajom preostalih dionica taj kredit ce se gotovo u pitpunosti isplatiti.
A to znaci vise 20-30 mil. u ionako prepunoj kasi,i zato sam napisao da Bayernova kupovna moc postaje gotovo neogranicena.
hvala inače.
da se ne hvalite i Arsenal je u sličnoj situaciji
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
19 Mario Götze Najskuplji Njemački igrač 55.000.000 € http://www.transfermarkt.co.uk/en/mario ... 74842.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mario Gotze 55.000.000
Mesut Ozil 50.000.000
Thomas Muller 45.000.000
Marco Reus 40.000.000
Toni Kroos 40.000.000
Mario Gotze 55.000.000
Mesut Ozil 50.000.000
Thomas Muller 45.000.000
Marco Reus 40.000.000
Toni Kroos 40.000.000
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- BavaracZenica
- Kontakt:
Veceras nastavljamo taj put kroz DFB pokal, protiv HSV-a.
Iako Hsv strasno je pao u Bundesligi, i ne znaju gdje udaraju od problema, mislim da se treba veceras dobro pripazit, i bez potcjenjivanja uci u utakmicu.
Nadam se da ce biti linkova finih
koji sastav se ocekuje za danas/ veceras, ima li naznake da ce posrnuli sin igrati / Kroos 
Iako Hsv strasno je pao u Bundesligi, i ne znaju gdje udaraju od problema, mislim da se treba veceras dobro pripazit, i bez potcjenjivanja uci u utakmicu.
Nadam se da ce biti linkova finih
FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrijendost cijele ekipe je trenutno 525 miliona, sto nas svrstava u trecu najskuplju ekipu na Svijetu. Ispred su Barca i Real.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Schweini takodje 40RollMan je napisao/la:19 Mario Götze Najskuplji Njemački igrač 55.000.000 € http://www.transfermarkt.co.uk/en/mario ... 74842.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mario Gotze 55.000.000
Mesut Ozil 50.000.000
Thomas Muller 45.000.000
Marco Reus 40.000.000
Toni Kroos 40.000.000
#miasanmia
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo i plaća, iz današnjeg izdanja SportBilda

Sastavi za večerašnji duel:

Sastavi za večerašnji duel:

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 12 feb 2014, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
effe_sa je napisao/la:Nikad to i nije bio klasični kredit, išlo je preko Alianza, ali je sad to zamršeno za objasnit....
A.arena dala pare ,za uzvrat ce stajati njeno ime na stadionu narednih kolko vec 20,30 godina.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Ko večeras prenosi utakmicu ??
- Omerbavarac
- Kontakt:
ARD i vjerovatno neki Turski, naravno za one koji imaju digitalni resiver.thulkazal je napisao/la:Ko večeras prenosi utakmicu ??
Negdje sam procitao da ce veceras kod HSV-a odsustvovati i Calhanoglu i Jansen tako da ova postava iznad i ne mora da znaci neku garanciju.
Kod nas nema vec pomenutog Riberya dok ce Schweini biti na klupi za rezerve. Ocekujem barem 15-ak minuta za njega.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sa 150 mil eura manjim prihodima je u istoj situacijinedim93 je napisao/la:čuj šta je nejasno, možda nisam upućen i sad pitam ?anelbavarac je napisao/la:Ne znam sta je ovde nejasno?nedim93 je napisao/la:bayern gradio svoj stadion od svojih para ?
A to znaci vise 20-30 mil. u ionako prepunoj kasi,i zato sam napisao da Bayernova kupovna moc postaje gotovo neogranicena.![]()
hvala inače.
da se ne hvalite i Arsenal je u sličnoj situaciji
Ocekujem danas laganu pobjedu, bar tri razlike.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.