FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 12 feb 2014, 11:18

slika

Predsjednik FK Sarajevo Edis Kusturica nalazi se na pripremama s ekipom u Antaliji. Kusturica za Klix.ba kaže da je oduševljen uslovima u Turskoj.

Edis Kusturica: Svi nam u Turskoj čestitaju na onom što smo napravili od FK Sarajevo Edis Kusturica u Turskoj

"Meni je organizator ukazao nevjerovatnu pažnju. Kao predsjedniku FK Sarajevo dali su mi smještaj u ekskluzivnom hotelu Mardan Palace koji ima sedam zvjezdica. Izgrađen je u stilu dvorca, a unutrašnjost je pozlaćena. Dat mi je na raspolaganje apartman od tri prostorije. Sve je za pohvalu. Inače, ovdje dolaze samo imućne osobe. Imao sam prilike razgovarati s mnogim poslovnim ljudima iz svijeta sporta. Svi znaju za Sarajevo i ovo što smo mi uradili posljednjih mjeseci. Misle da pravimo veliko Sarajevo za evropska takmičenja, svi čestitaju. Ovde je od ekipa ukrajinski Shakhtar. Svaki dan se vidim sa Srnom, Da Silvom i Lucescuom. Pokušat ćemo sa njima malo konkretnije razgovarati oko neke vrste saradnje. I Astana iz Kazahstana je tu jer izgleda samo te kaspijske ekipe mogu to platiti", kaže Kusturica za naš portal.

Edis naglašava da mu mnogi prilaze kada ga vide u trenerci FK Sarajevo. Prvi čovjek koševskog premijerligaša smatra da će upoznavanje novih poslovnih ljudi otvoriti neke nove pozitivne priče.

"Mislim da će ovo otvoriti i neke druge horizonte. Prije dva ili tri dana mi priđe neki poslovan čovjek i sportski menađzer iz Italije koji je bio u društvu sa nekim Azerbejđancem. Dugo smo pričali. Žele saradnju sa nama. Ima puno pozitivne priče i sigurno je da Sarajevo korača stazama uspjeha", zaključio je Kusturica
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 feb 2014, 11:46

Presidente.. 8-)

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 12 feb 2014, 12:15

harisfcb je napisao/la:
KEC je napisao/la:Mozel neko da mi napise idealni sastav sarajeva s kojim ce titula doc na kosevo u maju
Delac

Baric - Dupovac - Trivunovic - Puzigaca
Radovac - Jajalo
Travancic - Stojcev - Velkoski
Bilbija

moje neko misljenje
svaka cast moje misljenje je da ce Sarajevo ove polusezone harat i od moguci 36 bodova minimum 30 osvojit
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 feb 2014, 12:28

Fino, fino. Koliko samo stvar postane ozbiljnija sa "relativno" malo para. 8-)
#divovi

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 feb 2014, 13:10

Ne mogu se oteti dojmu da bi od naredne sezone s ovom selekcijom igraca,uz jos jednog kvalitetnog napadaca ( ne sumnjam ni sekunde da cemo takvog dovesti ) kao i Saida i onog sirijca definitivno mogli napraviti osjetnu razliku te bi tako s pravom bili favoriti broj 1 za naslov,ne podcjenjujuci niti jednog konkurenta ali uvjerenja sam da tako i sami oni misle.

Naravno niko se nece pomiriti s tim i samo tako nam prepustiti tron,dakako ucinit ce sve da nam pomrse racune,kako u preostalom dijelu sezone tako i u narednim,sto takodje ima odredjenu draz,uostalom u takmicarskom smislu dobro je da je tako. Svakako da cemo do kraja ove sezone vrlo rado zgrabiti oba trofeja ako se ukaze prilika,ali treba realno gledati na stvari i reci da i ako ne budemo ove godine sampioni ne gubimo nista,obzirom na sve okolnosti iz prvog dijela i kako se odvijala situacija,kako nam je izgledao tim itd..pored svega mi smo ipak najveci dobitnici ove sezone u smislu da nam se klub potpuno transformisao u organizacionom i svakom drugom smislu,i napredujemo iz dana u dan hvala Bogu samim tim postavljajuci zdrave temelje da kako sam rekao na pocetku prakticno od naredne sezone objektivno treba ocekivati plodove ovakvog rada,i nesumnjivo rezultati su neminovni.. S tim u vezi koliko god svi bili svjesni kakav smo preobrazaj dozivjeli smatram da cemo ipak tek u narednom periodu i potpuno sazivjeti s tom cinjenicom da postajemo respektabilan klub i na evropskom nivou,u prilog tome kako se ne osvrnuti na ovaj clanak Presidenta,u kojem nam svima nama jasno i ne dvosmisleno daje do znanja da nas zaista ocekuje svijetla i prosperitetna buducnost. Covjek ostvaruje kontakte sa ljudima iz evropske privredne elite,i to na kakav nacin,sta reci osim.. svaka cast!

edit: nadam se da nece doci do pomjeranja nastavka sezone,jer kako sada stvari stoje u drzavi nikako ne treba iskljuciti takvu mogucnost
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 12 feb 2014, 13:25

sve ovo lijepo zasada izgleda po FK Sarajevo... još samo kada bi navijači donijeli odluku da na tribini umjesto bakljada prave koreografije , veliki novci odu za kazne ,a bogami i bodovi koji bi na kraju mogli biti dragocejni ...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 feb 2014, 13:33

no rules je napisao/la:sve ovo lijepo zasada izgleda po FK Sarajevo... još samo kada bi navijači donijeli odluku da na tribini umjesto bakljada prave koreografije , veliki novci odu za kazne ,a bogami i bodovi koji bi na kraju mogli biti dragocejni ...
Prave se i koreografije.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 feb 2014, 13:43

Naravno,mislim da to poslije svega ne treba ni pominjati,odnosno svi mi kojima je FKS u srcu trebamo odgovoriti nasoj upravi na nacin kako i prilici,i kako se od nas ocekuje, podrzati klub i nase momke,dlanovima,grlima,i svim dozvoljenim navijackim rekvizitima a u sto vecem broju. Pa i ako se bas mora desiti ta neka bakljada u derbijima,neka to bar onda bude prije pocetka tekme.

Mi naprosto sad moramo podici prosjek posjete na jedan zavidan nivo,i ako treba nekoga uopste poslije svega dodatno animirati da redovno,ali redovno dolazi na tekme, cinimo to u svojim zajednicama,krugovima u kojim se krecemo,itd...

Iako nikad nisam ni sumnjao u nas.....MI smo na potezu,pokazimo da mozemo,znamo,hocemo..
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 12 feb 2014, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 12 feb 2014, 13:46

Prave se i koreografije.
hehe znam , ali za one novce od baklji mogle bi se praviti koreografije da cijeli region bude zadivljen i plus nebi se štetilo klubu ... (to je neko moje mišljenje , a nebi škodilo da se sjede i o tome prodiskutuje , mada mislim da je to teško realizovati na brdovitom balkanu :mrgreen: )

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 12 feb 2014, 13:55

no rules je napisao/la:
Prave se i koreografije.
hehe znam , ali za one novce od baklji mogle bi se praviti koreografije da cijeli region bude zadivljen i plus nebi se štetilo klubu ... (to je neko moje mišljenje , a nebi škodilo da se sjede i o tome prodiskutuje , mada mislim da je to teško realizovati na brdovitom balkanu :mrgreen: )
A što ne pustiš ljude koji se time bave da o tome odlučuju ;)

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 12 feb 2014, 14:01

I pad je let,,joj kad trehnete,,joj,,joj,,

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 feb 2014, 14:02

podhum je napisao/la:I pad je let,,joj kad trehnete,,joj,,joj,,
joj joj, a sta ako ne trehnemo... ko ce onda da padne (a Bgm povisoko leti)

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 12 feb 2014, 14:04

rammstein je napisao/la:
podhum je napisao/la:I pad je let,,joj kad trehnete,,joj,,joj,,
joj joj, a sta ako ne trehnemo... ko ce onda da padne (a Bgm povisoko leti)
Ma stipu ga. Bolest ne bira...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 feb 2014, 14:41

tareizo je napisao/la:
harisfcb je napisao/la:
KEC je napisao/la:Mozel neko da mi napise idealni sastav sarajeva s kojim ce titula doc na kosevo u maju
Delac

Baric - Dupovac - Trivunovic - Puzigaca
Radovac - Jajalo
Travancic - Stojcev - Velkoski
Bilbija

moje neko misljenje
svaka cast moje misljenje je da ce Sarajevo ove polusezone harat i od moguci 36 bodova minimum 30 osvojit
Mi ćemo moći osvojiti 36 bodova jedino ako ćemo odigrati 1 utakmicu više za razliku od svojih konkurenata ;)
SRETAN BROJ - 1725

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 12 feb 2014, 15:51

donkle mi se ove izjave štrumfova svidjaju, cim ovako govore nisu optereceni titulom donkle im je jasno da tesko mogu sa nama ove sezone ...

Al opet treba polahko imaju bolji raspored, znaju kupiti utakmice te imaju 2 boda prednosti + derby na grbavici

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 feb 2014, 16:13

aS_Roma je napisao/la:donkle mi se ove izjave štrumfova svidjaju, cim ovako govore nisu optereceni titulom donkle im je jasno da tesko mogu sa nama ove sezone ...

Al opet treba polahko imaju bolji raspored, znaju kupiti utakmice te imaju 2 boda prednosti + derby na grbavici
ma pusti njihovu pricu ,svjesni su oni svega al pusu oni na hladno kao nije im bitna titula i tako te price a vjeruj sve ce da urade da budu prvi .imaju sasvim ok ekipu dugo na okupu koja zna osvajat trofeje tako da su za mene prvi favoriti ,onda idemo mi i olimpic pa siroki i zrinjski mislim da ce borac tesko parirati .nama ce uveliko odluciti prva dva kola Zenica i kuci olimpic .Osim je stari maher zna on sta radi ,izašao je sad u javnost i rekao nikog nismo doveli niko nije produzio ugovor ,a nije bas sve to tako imaju oni sasvim dobru ekipu .pravi sebi alibi ako ne osvoji a ako osvoji onda kao bez marke osvojili titulu ,djaba Sarajevu sve itd .zato oprez i samo rad i manje price od ovih nasi celnika ,hocemo rezltate na terenu ,nema od šuplje nista .

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 feb 2014, 16:19

Kao prvo titula evo sezone se opste nije bila u planovima, vec je splet okolnosti ucio tako da bude.
Kao drugo, niko nije naveo DA TITULA NIJE BITNA, vec MI NEMAMO OPTERECENJE KAO STO VI IMATE. Dakle, nema pritiska, sto je opet velika prednos na vas, kod kojih se VEC EUFORIJA digla. Ali neka je, opravdano je. I ako ne budete sada imali minimalno 10.000 po domacoj tekmi, bice stvarno sramota...

Tako, glupa ti je prica. Ja tek ocekujem od sljedece sezone, nesto od vas, a ovo ce vam samo biti podij za uigravanje gdje cete imati uspuna i padavo. Toga je svaki normalan navijac svjestan.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 feb 2014, 16:27

ovo gore je moje misljenje i stojim pri tome ,vrlo dobro znam kakva je ova nasa liga i da ima puno stvari koje uticu na rezultat ,još je samo 11 kola tako da FKS nema pravo na puno kikseva .znaci ekipa pod velikim pritiskom pored toga neuigrana, koliko god mislili da smo dobri mi smo velika nepoznanica .i zb og toga sam i napisao da mislim da je zeljo i dalje favorit . i volio bi da odluci derby pa u medjusobnom okrsaju ko koga ;)

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 feb 2014, 16:32

I ako ne budete sada imali minimalno 10.000 po domacoj tekmi, bice stvarno sramota...
Zasto bi bila sramota?

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 12 feb 2014, 16:37

lafomamone je napisao/la:
I ako ne budete sada imali minimalno 10.000 po domacoj tekmi, bice stvarno sramota...
Zasto bi bila sramota?
hhehe 10.000 po utakmici :D pa gdje ti zivis xD 3-4 ako budu (u prosjeku naravno) puna kapa :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AvantiBL, Google Adsense [Bot], insimadop, juka55, Konzerva, Kyle88, MaroonBjelave, nedimmmm1337, Pitar6785 i 82 gosta.