Safet Sušić - Pape
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Pa i vise volim vidjeti strance u repki, nego gledat neke igrace koji igraju s nekom mukom, odnosno na silu igraju.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Felipe-izvini drug ali ti si u ovih svojih nekoliko zadnjih postova prosuo toliko gluposti da je to za nepovjerovati...
Ako momak ima kvalitet(a sigurno ne moze biti slabiji od Mikelinija,Radeljica,Šarabe koji su imali svoj defile kroz nasu reprezentaciju) pa ajd mi reci sta ces izgubiti na tome ukoliko bi ovaj Bahtijaroglu bio isproban u nasoj reprezentaciji...U ponekoj prijateljskoj utakmici mu dati priliku,ako zadovolji odlicno,imat cemo sirinu u odbrani(ne vidim da je iko rekao da ce on Izbaciti iz ekipe Spahica,Nadarevica,Jahica tako da nece biti problema oko toga),a ako pak ne zadovolji u sto cisto sumnjam,sta cemo izgubiti s tim,pa necemo mi s njim potpisivati ugovor da ga se kasnije ne mozemo rijesiti...I neko je gore rekao nesto da se nece sporazumjevat sa suigracima u reprezentaciji,hahahahah...Pa sta mislis da Spahic u Montepeller "parlave France" i da se na taj nacin sporazumjeva sa francuzima...Ne prosipajte bljuvotine po forumu,ako neko ima argument neka kaze,a pojedini mlate praznu slamu bez potrebe(sami ce se oni prepoznati)

Ako momak ima kvalitet(a sigurno ne moze biti slabiji od Mikelinija,Radeljica,Šarabe koji su imali svoj defile kroz nasu reprezentaciju) pa ajd mi reci sta ces izgubiti na tome ukoliko bi ovaj Bahtijaroglu bio isproban u nasoj reprezentaciji...U ponekoj prijateljskoj utakmici mu dati priliku,ako zadovolji odlicno,imat cemo sirinu u odbrani(ne vidim da je iko rekao da ce on Izbaciti iz ekipe Spahica,Nadarevica,Jahica tako da nece biti problema oko toga),a ako pak ne zadovolji u sto cisto sumnjam,sta cemo izgubiti s tim,pa necemo mi s njim potpisivati ugovor da ga se kasnije ne mozemo rijesiti...I neko je gore rekao nesto da se nece sporazumjevat sa suigracima u reprezentaciji,hahahahah...Pa sta mislis da Spahic u Montepeller "parlave France" i da se na taj nacin sporazumjeva sa francuzima...Ne prosipajte bljuvotine po forumu,ako neko ima argument neka kaze,a pojedini mlate praznu slamu bez potrebe(sami ce se oni prepoznati)

Rotor Volgograd...
Treba biti realan i priznati da se safet susic jos nije upoznao sa najboljim igracima reprezentacije, a kamoli gledao neke potencijalne reprezentativce u odbrani... Jos nije govorio ni sa papcem, gledao ima li sta zanimljivo u nasoj ligi, pogledao u 21 selekciju, uzeo izjestaj od nekog skauta koji koliko znam nije ni poslan na zadatak... Hocu reci da nista od toga nije ucinio a vec zeli promovisati igraca tudje zemlje za kojueg niko od nas nije ranije cuo...
Razlika između Misimovića, Bajramovića i ovog Turčina je velika i nikako ne možete porediti te slučajeve. Pod prvo ti momci perfektno pričaju maternji ako izuzmemo Bajramovićevo zamuckivanje, iako su rođeni u drugim državama nikad se nisu osjećali Njemcima, možda po mentalitetu, profesionalnosti oni i jesu Švabe, ali to su svakako vrline, no onaj element da su 'jugošvajne' bili, biće i ostaće itekako je važan. Roditelji su ih odgajali kao Bosance itd, klasična gastajbajterska priča. Ovaj Ediz je Turčin, koji nikad nije bio u Bosni, koji možda nije bio ni svjestan svog porijekla. Roditelji su mu također Turci, odgajani su u drugačijem mentalitetu, ne pričaju naš jezik. Njegovi preci su davno asimilirani i stopljeni u tursku naciju, tako da vam teorija izjednačavanja tih slučajeva ne pije vodu. On ima samo bošnjačko porijeklo, ali ono ne znači ništa. Šta mislite da je on nakon gola Salihovića Demirelu slavio. Jeste al u mahunama. Uglavnom sve to nije bitno, ako momak ima želju za nastupom i potreban kvalitet treba ga zvati. A mi ćemo biti fleksibilniji od Turaka pa nećemo insistirati na promjeni ili preformulaciji prezimena.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Adinjo je napisao/la: Ma joj buraz, gadi mi se kad citam neke komentare. Jadan smo narod da nemoze jadniji biti.
Jedan Njemacka moze dati jednom crncu da igra, hallloooo crncu koji apsulutno nikakve veze nema sa Njemackom, francuzi haman pa da i nemaju cistog francuza, Deco brazilac igra za Portugal, Zlatan cistokrvi svenson nema sta. I sad mi se nesto protivimo, ustvari neke osobe protiv dovodjenja jednog igraca koji vuce korijene iz BIH. Eto mi smo Brazil, pokriveni na svim mjestima, imamo toliko igraca da nam nije potreban niko.
Ja stvarno neznam u cemu je problem, i zasto se toliko digla prasina oko toga???
Ma Pape dovedi ih sto vise ako ikako mozes
slažem se

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
sto se mene tice neka dovede neke Rome (cigane) ako znaju igrat, kao da je vazno ako je neko crnac ili azijat, ako zeli da igra neka igra
× Plava krv ispod koze ×
Ovaj Turcin Ediz Bahtiyaroglu ce biti kao onaj Brazilac Ricardo Santos Lago 2004 godine koji je dobio bh. pasos i imao jedan nastup za BiH repku i od tada ni traga ni glasa.
Inace sudeci po mnogima ovdje na forumu trebamo pozvati svakoga ko ima zelju igrati za BiH repku i ko moze pomoci iz cijelog svijeta i neka nam se repka onda zove repka Ujedinjenih Nacija a ne repka BiH.
Bolje neka igraju Bahtiyaroglu i Santos Logo za BiH nego neki Halilovic i Alic.
Inace sudeci po mnogima ovdje na forumu trebamo pozvati svakoga ko ima zelju igrati za BiH repku i ko moze pomoci iz cijelog svijeta i neka nam se repka onda zove repka Ujedinjenih Nacija a ne repka BiH.
Bolje neka igraju Bahtiyaroglu i Santos Logo za BiH nego neki Halilovic i Alic.

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
felipe-s je napisao/la:Treba biti realan i priznati da se safet susic jos nije upoznao sa najboljim igracima reprezentacije, a kamoli gledao neke potencijalne reprezentativce u odbrani... Jos nije govorio ni sa papcem, gledao ima li sta zanimljivo u nasoj ligi, pogledao u 21 selekciju, uzeo izjestaj od nekog skauta koji koliko znam nije ni poslan na zadatak... Hocu reci da nista od toga nije ucinio a vec zeli promovisati igraca tudje zemlje za kojueg niko od nas nije ranije cuo...

@Pauk a i mi se satrasmo uzimajuci ''strane'' igrace da je to cudo jedno..
Uostalom opet mjesate kruske i jabuke.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pojasni... ili nemas veci fond rijeci odnosno misljenja????harishp je napisao/la:felipe-s je napisao/la:Treba biti realan i priznati da se safet susic jos nije upoznao sa najboljim igracima reprezentacije, a kamoli gledao neke potencijalne reprezentativce u odbrani... Jos nije govorio ni sa papcem, gledao ima li sta zanimljivo u nasoj ligi, pogledao u 21 selekciju, uzeo izjestaj od nekog skauta koji koliko znam nije ni poslan na zadatak... Hocu reci da nista od toga nije ucinio a vec zeli promovisati igraca tudje zemlje za kojueg niko od nas nije ranije cuo...Na cemu si ti danas.Sta god da je ne uzimaj ponovo.
Inace ovaj Turcin Ediz ima 24 godine a nista nije postigao u svojoj mizernoj fudbalskoj karijeri do sada i covjek samo zeli da maksimalno iskoristi sve svoje mogucnosti i zato je se i pojavio kao kandidat za repku BiH samo iz svog interesa slicno kao i Mirko Hrgovic i Ivan Redeljic iz nase susjedne zemlje.
I svi bi trebali znati da boli Ediza ona stvar za BiH isto kao Santosa iz Brazila i Hrgovica i Radeljica iz lijepe nase.
I svi bi trebali znati da boli Ediza ona stvar za BiH isto kao Santosa iz Brazila i Hrgovica i Radeljica iz lijepe nase.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Covjek bi pomislio da ti licno poznajes ovoga Bahtiyaroglua, kad toliko znas o njemu.Offside je napisao/la:Razlika između Misimovića, Bajramovića i ovog Turčina je velika i nikako ne možete porediti te slučajeve. Pod prvo ti momci perfektno pričaju maternji ako izuzmemo Bajramovićevo zamuckivanje, iako su rođeni u drugim državama nikad se nisu osjećali Njemcima, možda po mentalitetu, profesionalnosti oni i jesu Švabe, ali to su svakako vrline, no onaj element da su 'jugošvajne' bili, biće i ostaće itekako je važan. Roditelji su ih odgajali kao Bosance itd, klasična gastajbajterska priča. Ovaj Ediz je Turčin, koji nikad nije bio u Bosni, koji možda nije bio ni svjestan svog porijekla. Roditelji su mu također Turci, odgajani su u drugačijem mentalitetu, ne pričaju naš jezik. Njegovi preci su davno asimilirani i stopljeni u tursku naciju, tako da vam teorija izjednačavanja tih slučajeva ne pije vodu. On ima samo bošnjačko porijeklo, ali ono ne znači ništa. Šta mislite da je on nakon gola Salihovića Demirelu slavio. Jeste al u mahunama. Uglavnom sve to nije bitno, ako momak ima želju za nastupom i potreban kvalitet treba ga zvati. A mi ćemo biti fleksibilniji od Turaka pa nećemo insistirati na promjeni ili preformulaciji prezimena.
Koliko je meni poznato, mnogi Bosnjaci u Turskoj pricaju bosanski jezik i svjesni su svog porijekla iako su otisli u Tursku daleko prije nego vecina ovih gastarbajtera. Postoje i dan danas bosanska udruzenja po Turskoj. sta mislis kome idu Beslic i ostali pjevaci da pjevaju u Turskoj nego tim bosancima?
Ali sve je to nebitno, ako moze na legalan nacin dobiti BiH drzavljanstvo na osnovu porijekla i ima kvalitet onda ga treba pozvati. To vazi za svakoga, pa tako i za ovoga. Radije i takve koji imaju bilo kakvo BH porijeklo nego da uvozimo neke koji nemaju nikakve veze sa nama.
Nama definitivno treba ukinuti repku.Makar ce i oni iz saveza da se udare nogom u gujcu.Pauk je napisao/la:Inace ovaj Turcin Ediz ima 24 godine a nista nije postigao u svojoj mizernoj fudbalskoj karijeri do sada i covjek samo zeli da maksimalno iskoristi sve svoje mogucnosti i zato je se i pojavio kao kandidat za repku BiH samo iz svog interesa slicno kao i Mirko Hrgovic i Ivan Redeljic iz nase susjedne zemlje.
A narodu treba samo dobra usrana motka preko ledja i zdravo.
Smeta nam ovo,smeta ono gledamo krvna zrnca,vamo tamo.A nema nas ni na mapi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Narod je varma i ne moze mu se ugoditi... al bas nikada... ja bih samo volio da je pape vodio repku par tekmi pa onda zakljucio da nam fali tip igraca kakav je taj Bahtarioglu... A ovako mi se cini da se gleda kakva prodaja preko igara u dresu BiH... Ma hajd sve na stranu... Daj boze da se mi plasiramo negdjeharishp je napisao/la:Nama definitivno treba ukinuti repku.Makar ce i oni iz saveza da se udare nogom u gujcu.Pauk je napisao/la:Inace ovaj Turcin Ediz ima 24 godine a nista nije postigao u svojoj mizernoj fudbalskoj karijeri do sada i covjek samo zeli da maksimalno iskoristi sve svoje mogucnosti i zato je se i pojavio kao kandidat za repku BiH samo iz svog interesa slicno kao i Mirko Hrgovic i Ivan Redeljic iz nase susjedne zemlje.
A narodu treba samo dobra usrana motka preko ledja i zdravo.
Smeta nam ovo,smeta ono gledamo krvna zrnca,vamo tamo.A nema nas ni na mapi.
Hrgović je opravdao poziv, u to vrijeme dobro je igrao, prodan je u Wolfsburg za dosad rekordnu svotu u našoj ligi, kasnije bio kapiten Hajduka i jedan od ponajboljih igrača Hnla. Sve u svemu respektabilna klupska karijera. U reprezentaciji je uvijek bio dobar bez oscilacija. Bilo je tu i loših partija, ali isto tako bilo je loših utakmica i Balje ali tu se patriotizam ne provjerava jel... Roditelji su mu porijeklom iz Hercegovine, svojim odnosom prema reprezentaciji mogao je biti primjer mnogima, u svojim izjavama za medije uvijek korektan, nije glumio nešto što nije, njegovo je bilo da šuti i igra. Tako da pritužbe za njega nemaju apsolutno nikakve osnove.Pauk je napisao/la:Inace ovaj Turcin Ediz ima 24 godine a nista nije postigao u svojoj mizernoj fudbalskoj karijeri do sada i covjek samo zeli da maksimalno iskoristi sve svoje mogucnosti i zato je se i pojavio kao kandidat za repku BiH samo iz svog interesa slicno kao i Mirko Hrgovic i Ivan Redeljic iz nase susjedne zemlje.
I svi bi trebali znati da boli Ediza ona stvar za BiH isto kao Santosa iz Brazila i Hrgovica i Radeljica i lijepe nase.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
To je istina calcio...Ja sam se uvjerio svojim ocima kad sam bio u Turskoj koliko ljudi sa ovih prostora zivi,radi u Turskoj,pricaju nas jezik veoma dobro i ponose se sa svojim precima,trgovacke,ugostiteljske radnje im se zovu nasim imenima,samo sto se to ne moze zakljuciti na osnovu njihovog prezimena,jer se to valjda mijenja...Pogotovo u Izmiru,Ayvaliku,Sarimsakliju ih ima na tone,imaju Bosnjacka sela u kojima su nasi ljudi!!!calcio je napisao/la:Covjek bi pomislio da ti licno poznajes ovoga Bahtiyaroglua, kad toliko znas o njemu.Offside je napisao/la:Razlika između Misimovića, Bajramovića i ovog Turčina je velika i nikako ne možete porediti te slučajeve. Pod prvo ti momci perfektno pričaju maternji ako izuzmemo Bajramovićevo zamuckivanje, iako su rođeni u drugim državama nikad se nisu osjećali Njemcima, možda po mentalitetu, profesionalnosti oni i jesu Švabe, ali to su svakako vrline, no onaj element da su 'jugošvajne' bili, biće i ostaće itekako je važan. Roditelji su ih odgajali kao Bosance itd, klasična gastajbajterska priča. Ovaj Ediz je Turčin, koji nikad nije bio u Bosni, koji možda nije bio ni svjestan svog porijekla. Roditelji su mu također Turci, odgajani su u drugačijem mentalitetu, ne pričaju naš jezik. Njegovi preci su davno asimilirani i stopljeni u tursku naciju, tako da vam teorija izjednačavanja tih slučajeva ne pije vodu. On ima samo bošnjačko porijeklo, ali ono ne znači ništa. Šta mislite da je on nakon gola Salihovića Demirelu slavio. Jeste al u mahunama. Uglavnom sve to nije bitno, ako momak ima želju za nastupom i potreban kvalitet treba ga zvati. A mi ćemo biti fleksibilniji od Turaka pa nećemo insistirati na promjeni ili preformulaciji prezimena.
Koliko je meni poznato, mnogi Bosnjaci u Turskoj pricaju bosanski jezik i svjesni su svog porijekla iako su otisli u Tursku daleko prije nego vecina ovih gastarbajtera. Postoje i dan danas bosanska udruzenja po Turskoj. sta mislis kome idu Beslic i ostali pjevaci da pjevaju u Turskoj nego tim bosancima?
Ali sve je to nebitno, ako moze na legalan nacin dobiti BiH drzavljanstvo na osnovu porijekla i ima kvalitet onda ga treba pozvati. To vazi za svakoga, pa tako i za ovoga. Radije i takve koji imaju bilo kakvo BH porijeklo nego da uvozimo neke koji nemaju nikakve veze sa nama.
Rotor Volgograd...
I jos jedna stvar oko Ediza on je Turcin iako mu je mozda neki pra-pra-pradjed bio iz BiH navodno.
Samo pogledajte njegovo ime i prezime to je tursko iz jednog jedinog razloga a to je jer je taj momak Turcin.
Samo pogledajte njegovo ime i prezime to je tursko iz jednog jedinog razloga a to je jer je taj momak Turcin.
PAUK-9 sati,ajd molim te na spavanje i postedi nas svojih komentara,zato sto smo u vezi tog prezimena i imena vec rnije diskutovali i rijesili zbog cega se preziva BahtijarogluPauk je napisao/la:I jos jedna stvar oko Ediza on je Turcin iako mu je mozda neki pra-pra-pradjed bio iz BiH navodno.
Rotor Volgograd...
vecinom ti sto zavrsavaju na oglu su naturalizovani (cuo si za kosarkasa Hidayet Turkoglu, pravi turcin jelde)Pauk je napisao/la:I jos jedna stvar oko Ediza on je Turcin iako mu je mozda neki pra-pra-pradjed bio iz BiH navodno.
Pauk je napisao/la:I jos jedna stvar oko Ediza on je Turcin iako mu je mozda neki pra-pra-pradjed bio iz BiH navodno.

Pitaj se kako se Damir Mrsic ''vabi''iako je samo prije par godina dobio Tursko drzavljanstvo

I on je Turcin sad a nije mu ''mozda'' neki pra-pra pradjed bio iz BIH navodno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jel iko od vas vidio da je taj Turski drzavljanin i mladi reprezentativac bolji igrac od jahica, nadarevica i pandze... Jel iko to vidio