Mora se neka igra imati, ne moze se na silu. Protiv Celika ce mnoge stvari biti jasnije i vidjecemo kako to izgleda na terenu
Bas maloprije procita da je Jajalo sigurno nas igrac u sljedeci 6 mjeseci
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Promijeni nick i sliku.DzoleZeljo je napisao/la:@Krokodil - Nemoj zajebavati, euforija vam i treba sada jer bez nje necete biti 2.000. Dobro, kako kaze vecina, dosta ce zavisiti od samih rezultata ali i od atraktivnosti protivnika.
Ali opet mislim, da vam EUFORIJA najbolje sto mozete imati u ovom momentu.
Imat super ekipu, jaku, jeste da je treba uigrati, ali opet, treba dici sve na noge.
Mojih par kolega istice da vam titula, zapravo dupla ne gine ove godine.
Treba da Vam gori sve ove polusezone. Ako nas sada preteknete nece vam niko ravan biti narednih par godina..
Ako dignete u Zenici sva tri boda ja mislim da vas niko nece zaustaviti. Dobro budete vjerovatno zijanili 2 boda protiv Sirokog i derbi protiv nas, ali bicete prvaci. Mozda i nas klepite, ko zna..
A kad je amar govorio to za titulu, sampoioni svemira i ostalo uvijek su njegove recenice dvosmislene i ironične kako nisi skonto to do sada.Rule_hz je napisao/la:a ko fol vama nije do titule lafo kaze amaw nije nam titula prioritet, jeste moj pasa jer ako ne osvojite titulu ove godine, nema para nema novca nema nista i svi vasi problemi ce na vidjelo izaci i sta ko i kako do toga dodje.... a mi ne moramo osvojit nista ove godine mi smo ispunili svoj cilj i cilj je evropa...
šta očekuješ od lika koji mrtav hladan izvali da nam je đurbuzović donio titulu kao trener....eto koliko poznaje sopstveni klub.....terabajt je napisao/la:Promijeni nick i sliku.DzoleZeljo je napisao/la:@Krokodil - Nemoj zajebavati, euforija vam i treba sada jer bez nje necete biti 2.000. Dobro, kako kaze vecina, dosta ce zavisiti od samih rezultata ali i od atraktivnosti protivnika.
Ali opet mislim, da vam EUFORIJA najbolje sto mozete imati u ovom momentu.
Imat super ekipu, jaku, jeste da je treba uigrati, ali opet, treba dici sve na noge.
Mojih par kolega istice da vam titula, zapravo dupla ne gine ove godine.
Treba da Vam gori sve ove polusezone. Ako nas sada preteknete nece vam niko ravan biti narednih par godina..
Ako dignete u Zenici sva tri boda ja mislim da vas niko nece zaustaviti. Dobro budete vjerovatno zijanili 2 boda protiv Sirokog i derbi protiv nas, ali bicete prvaci. Mozda i nas klepite, ko zna..
Stalo je Zeljeznicaru do titule nego nece Amar da se sad pretjeruje, znas da on uvjek ima svoje izjave posevnog tipa. Nema tog navijaca Zelje koji ne zeli titulu, jer nema drugeRule_hz je napisao/la:a ko fol vama nije do titule lafo kaze amaw nije nam titula prioritet, jeste moj pasa jer ako ne osvojite titulu ove godine, nema para nema novca nema nista i svi vasi problemi ce na vidjelo izaci i sta ko i kako do toga dodje.... a mi ne moramo osvojit nista ove godine mi smo ispunili svoj cilj i cilj je evropa...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA težak je život tvojRule_hz je napisao/la:ne ulazim sta vas vri trener misli jel ironicno il nije ali posto ima jako dobrih i kulturnih i normalnih navijaca zelje kazem to jer ste u **** do guse zahvaljujuci prvenstveno amawu osimu sto vas je pokro do bola.... i ja ne znam jarane sta vi radite na ovoj temi bezveze neke gluposti pisete, a ne vidite kako je stanje u vasoj avliji ili ste zaslijepljeni tim kupljenim titulama , pa sve druge stvari pod tepih trpate da se ne vide a vidite da nece da vam niko ni dodje i lafo omladinski pogon gurane nidje veze
ps: sto te vi navalili na zetu i kukesija pa oni su za vas real madrid u organacijskom i upravnom segmentu
Ma nije samo nas pokoro vec premijer ligu cijelu zadnjih 5 godina kako se ponovo vratio o cemu govore ove titule i trofeji, a sto je najgore kupit cemo i ove godine a nemamo prebijene marke.Rule_hz je napisao/la:ne ulazim sta vas vri trener misli jel ironicno il nije ali posto ima jako dobrih i kulturnih i normalnih navijaca zelje kazem to jer ste u **** do guse zahvaljujuci prvenstveno amawu osimu sto vas je pokro do bola.... i ja ne znam jarane sta vi radite na ovoj temi bezveze neke gluposti pisete, a ne vidite kako je stanje u vasoj avliji ili ste zaslijepljeni tim kupljenim titulama , pa sve druge stvari pod tepih trpate da se ne vide a vidite da nece da vam niko ni dodje i lafo omladinski pogon gurane nidje veze
ps: sto te vi navalili na zetu i kukesija pa oni su za vas real madrid u organacijskom i upravnom segmentu
bagrcavi je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA težak je život tvojRule_hz je napisao/la:ne ulazim sta vas vri trener misli jel ironicno il nije ali posto ima jako dobrih i kulturnih i normalnih navijaca zelje kazem to jer ste u **** do guse zahvaljujuci prvenstveno amawu osimu sto vas je pokro do bola.... i ja ne znam jarane sta vi radite na ovoj temi bezveze neke gluposti pisete, a ne vidite kako je stanje u vasoj avliji ili ste zaslijepljeni tim kupljenim titulama , pa sve druge stvari pod tepih trpate da se ne vide a vidite da nece da vam niko ni dodje i lafo omladinski pogon gurane nidje veze
Poznaju gradivo brate šta se može,redovno se učisimon je napisao/la:Primjecujete li vi nesto u njegovim postovimaQWERTZ je napisao/la:hahahah i haj ne napisi sta, ma jest nas buraz pokro Amar samo tako jadna majko ne znamo gdje gonimo, hahahha sta kaje pokro, e dabogda nas vazda Amar ovako krao kao i dosada hahahhhaha e sta sve nes procitati joj pitari da vas nea trebalo bi vas izmisliti jer VI STE NAJVECI U DRZAVI
Nije on je clan akademije odnedavno.lafomamone je napisao/la:Marko Mihojevic...zar ovaj nije u Leotaru
Niđe niko nista da objavi...Sarajlijc@ je napisao/la:Nije on je clan akademije odnedavno.lafomamone je napisao/la:Marko Mihojevic...zar ovaj nije u Leotaru