Manchester City FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Nakon kiksa Chelsea ponovo City odlucuje sam o svojoj sudbini.Naravno jedini uslov za to je pobjeda na Sunderlandom.A sa Sunderlandom uvijek problemi.U sampionskoj sezoni osim poraza u gostima golom u 93 94 minuti na Etihadu se jedva nekako doslo do 3-3.Ove sezone takodje poraz tako da me bas strah ove utakmice.Nasri i Aguero i Fernandinho nastavljaju sa rehabilitacijom i veceras nece biti u konkurenciji.Sto se tice utakmice Arsenal-United mislim da moze doci do iznenadjenja i da United moze cak i do pobjede.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne može, nemoj da se lažemotevezito je napisao/la:Sto se tice utakmice Arsenal-United mislim da moze doci do iznenadjenja i da United moze cak i do pobjede.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Rio vječni pesimista 
Nadao sam se protiv Chelsea da mozete do boda pa si ti bio u pravu.Sad je red da i ja sta pogodim.E da mi je ko pricao da cu u nekom mecu navijat za United ne bi mu vjerovao.Nekako mi nije ova borba za titulu tako slatka kao dok je bila sa Unitedom.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne može, nemoj da se lažemotevezito je napisao/la:Sto se tice utakmice Arsenal-United mislim da moze doci do iznenadjenja i da United moze cak i do pobjede.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester City FC
Danas sam optimistican sto se tiče Sunđerlanda,iako možda ne bih trebao,jer nas je povijest naučila drukčije.Definitivno Cityjeva crna mačka,kakve god bile pozicije na tabeli ova dva tima,da Sunđer nije osvojio 2 boda u 20 kola,opet bi uspijeli dobiti City.Ali ok,mislim da danas možemo do bodova,jer i tablica i raspored danas rade za nas. U slučaju naše pobjede i u slučaju da Arsenal ne pobjedi United selimo se na vrh tabele,sa istim brojem bodova kao i Chelsea ali sa boljom gol razlikom.Chelsea naravno diše za vratom pa i u slučaju početne pozicije na tabeli nismo jako sigurni,ali neka još negdje ponove West Brom i možda se mi malo odvojimo.
U svakom slučaju,nakon ovog kola ćemo gledati zanimljivo stanje na tabeli Premiershipa,a uz sto i jedan derbi istoga,Arsenal i United.U tom dvoboju ništa nije sigurno,kladioničari,lijep savijet : preskačite ovo.
U svakom slučaju,nakon ovog kola ćemo gledati zanimljivo stanje na tabeli Premiershipa,a uz sto i jedan derbi istoga,Arsenal i United.U tom dvoboju ništa nije sigurno,kladioničari,lijep savijet : preskačite ovo.
Keep walking.
Izgleda da je ova tekma odgođena.
Jeste. Zbog vjetra.
Manchester City can confirm that this evening’s fixture versus Sunderland has been postponed due to exceptional and escalating weather conditions.
The safety of those in, around and travelling to the stadium complex cannot be guaranteed. This decision has been made by the Safety Officer and Greater Manchester Police. Both managers and the match officials understand and support this decision.
The safety of those in, around and travelling to the stadium complex cannot be guaranteed. This decision has been made by the Safety Officer and Greater Manchester Police. Both managers and the match officials understand and support this decision.
Odgođena utakmica Manchester City - Sunderland
Utakmica između Manchester Cityja i Sunderlanda, koja je trebala biti odigrana večeras s početkom u 20:45, odgođena je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. Novi termin odigravanja utakmice još uvijek nije poznat.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Cautinho
- Kontakt:
Nadam se da će se utakmica odigrati u što kraćem roku,ako je moguće odmah sutra,ne bih volio kad bi je stavili u raspored za jedno mjesec dana.
Keep walking.
To zbog rasporeda City-a neide im u prilog.Cautinho je napisao/la:Nadam se da će se utakmica odigrati u što kraćem roku,ako je moguće odmah sutra,ne bih volio kad bi je stavili u raspored za jedno mjesec dana.
- Cautinho
- Kontakt:
Da,prvenstveno to.A i Chelsea onda ima psihološku prednost jer je prvi,i ostaje na tom mjestu iako imamo utakmicu manje...
Keep walking.
Pantilimon, Zabaleta, Kompany (C), Lescott, Clichy, Garcia, Toure, Milner, Silva, Jovetić, Džeko.Jak sastav nadam se da je Pellegrini nesto naucio iz ligaske utakmice sa Chelsea.A to je da Demichelis ne moze protiv jacih ekipa odigrati kvalitetno na posiciji zadnjeg veznog.Chelsea sa istim planom kao i u ligaskoj utakmici.Bit ce zanimljiva utakmica.
A ja se nadam da je shvatio da je Negredo isp'o iz forme pa ga zato nije stavio, a ne zbog tekme koja je poslije ove.
- franklampard8
- Kontakt:
Sad za City navijas ? Jel zbog Džeke ? Priznaj.Cautinho je napisao/la:Da,prvenstveno to.A i Chelsea onda ima psihološku prednost jer je prvi,i ostaje na tom mjestu iako imamo utakmicu manje...
1946
Kad je vidio kako je City poceo igrat dobro morao se vratit da navija.franklampard8 je napisao/la:Sad za City navijas ? Jel zbog Džeke ? Priznaj.Cautinho je napisao/la:Da,prvenstveno to.A i Chelsea onda ima psihološku prednost jer je prvi,i ostaje na tom mjestu iako imamo utakmicu manje...
Prov poluvrijem City mnogo bolji.Chelsea nije imao sansu.Za sada Pellegrini takticki pobjedio Mourinha vidit cemo kako ce to izgledat u drugom poluvremenu.Jovetic pokazao da je njegov povratak od velikog znacaja.Po meni je bio najbolji i u onom porazu od Chelsea kada je usao u igru.
- franklampard8
- Kontakt:
Al' je i Edin proigrao.soxx je napisao/la:Kad je vidio kako je City poceo igrat dobro morao se vratit da navija.franklampard8 je napisao/la:Sad za City navijas ? Jel zbog Džeke ? Priznaj.Cautinho je napisao/la:Da,prvenstveno to.A i Chelsea onda ima psihološku prednost jer je prvi,i ostaje na tom mjestu iako imamo utakmicu manje...
1946
Za razliku od utakmice od prije nekoliko dana ovu su mnogo bolje odigrali i zasluženo slavili.Povratak Nasrija je izuzetno važan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sad Barcu srusiti,i to je to 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.