Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Begovic demantira navode engleskih medija
oslobodjenje
Trenirao sam normalno i nisam propustio trening, kazao nam je Begović, nakon što su engleski mediji objavili kako je naš reprezentativac propustio trening zbog povrede mišića, te da je njegov nastup protiv Sunderlanda upitan
Nakon što se u engleskim medijima pojavila informacija da je reprezentativni golman bh. selekcije i Portsmoutha pretrpio povredu i da ga neće biti u utakmici protiv Sunderlanda u telefonskom razgovoru sa Asmirom Begovićem saznali smo da se radi zapravo o dezinformaciji.
Naime, engleski mediji su objavili kako je Begović povrijedio mišić na nozi, te da je njegov nastup protiv Sunderlanda u okviru FA Kupa pod znakom pitanja. Čak je prenesena i izjava menadžera kluba Avrama Granta u kojoj između ostalog stoji da se nadao kako će u subotu imati spremna oba golmana.
"Asmir je povrijedio mišić i ne znam koliko će biti spreman za subotu", rekao je trener Portmosutha Avram Grant, čija momčad 23. januara igra protiv Sunderlanda, a u utorak, 26. januara u okviru Premiershipa protivnik im je West Ham.
"Ne znam otkud ta informacija, ali ja uopšte nisam povrijeđen. Trenirao sam normalno i nisam propustio trening. Danas (srijeda, op.a) imamo slobodan dan, a u subotu nam je utakmica protiv Sunderlanda", kaže nam Begović, kojeg smo upitali hoće li ga menadžer staviti na gol u subotu, s obzirom na to da se David James u potpunosti oporavio.
"Ja bih volio braniti. Treniram vrijedno i imam veliku želju da nastavim stajati na golu Portsmoutha. Međutim, o tome odlučuje menadžer, iako smatram da bi bilo veliko iznenađenje da ne budem na golu, s obzirom na to kako sam branio u proteklim utakmicama", priznaje Begović, kojeg su navijači mornara proglasili najboljim igračem Portsmoutha za mjesec decembar.
"To mi mnogo znači, pogotovo što su mi time navijači pokazali kako su me dobro prihvatili. I suigrači iz odbrane su se navikli na mene i iz utakmice u utakmicu sve smo sigurniji i bolji. Što više budem na golu, to će biti bolje za mene", objašnjava Begović, čija je forma engleskog reprezentativnog golmana Davida Jamesa umalo "otjerala" na posudbu u Stoke.
"To nema veze sa mnom. Ako James ode, to je OK, ali i ako ostane, OK je. Na treningu obojica žestoko radimo i borimo se za mjesto prvog golmana, a van terena smo veliki prijatelji. Dakle, nema ljubomore. Obojica smo svjesni da na golu ima mjesta samo za jednog i jedan drugog tjeramo da na treningu radimo što bolje, što smatram zdravom konkurencijom", rekao nam je Asmir Begović, koji je za Posrtsmouth branio u posljednjih devet utakmica.
Inače, nezvanično smo saznali kako postoji mogućnost da Grant odmori Begovića u susretu FA Kupa protiv Sunderlanda, s obzirom na to da se utakmica protiv West Hama (Premiership) igra tri dana poslije. Podsjetimo, Portsmouth se nalazi na posljednjem mjestu engleske lige i svaki bod im je itekako bitan, a pogotovo meč protiv Čekićara koji su im direktni konkurent u borbi za opstanak.
oslobodjenje
Trenirao sam normalno i nisam propustio trening, kazao nam je Begović, nakon što su engleski mediji objavili kako je naš reprezentativac propustio trening zbog povrede mišića, te da je njegov nastup protiv Sunderlanda upitan
Nakon što se u engleskim medijima pojavila informacija da je reprezentativni golman bh. selekcije i Portsmoutha pretrpio povredu i da ga neće biti u utakmici protiv Sunderlanda u telefonskom razgovoru sa Asmirom Begovićem saznali smo da se radi zapravo o dezinformaciji.
Naime, engleski mediji su objavili kako je Begović povrijedio mišić na nozi, te da je njegov nastup protiv Sunderlanda u okviru FA Kupa pod znakom pitanja. Čak je prenesena i izjava menadžera kluba Avrama Granta u kojoj između ostalog stoji da se nadao kako će u subotu imati spremna oba golmana.
"Asmir je povrijedio mišić i ne znam koliko će biti spreman za subotu", rekao je trener Portmosutha Avram Grant, čija momčad 23. januara igra protiv Sunderlanda, a u utorak, 26. januara u okviru Premiershipa protivnik im je West Ham.
"Ne znam otkud ta informacija, ali ja uopšte nisam povrijeđen. Trenirao sam normalno i nisam propustio trening. Danas (srijeda, op.a) imamo slobodan dan, a u subotu nam je utakmica protiv Sunderlanda", kaže nam Begović, kojeg smo upitali hoće li ga menadžer staviti na gol u subotu, s obzirom na to da se David James u potpunosti oporavio.
"Ja bih volio braniti. Treniram vrijedno i imam veliku želju da nastavim stajati na golu Portsmoutha. Međutim, o tome odlučuje menadžer, iako smatram da bi bilo veliko iznenađenje da ne budem na golu, s obzirom na to kako sam branio u proteklim utakmicama", priznaje Begović, kojeg su navijači mornara proglasili najboljim igračem Portsmoutha za mjesec decembar.
"To mi mnogo znači, pogotovo što su mi time navijači pokazali kako su me dobro prihvatili. I suigrači iz odbrane su se navikli na mene i iz utakmice u utakmicu sve smo sigurniji i bolji. Što više budem na golu, to će biti bolje za mene", objašnjava Begović, čija je forma engleskog reprezentativnog golmana Davida Jamesa umalo "otjerala" na posudbu u Stoke.
"To nema veze sa mnom. Ako James ode, to je OK, ali i ako ostane, OK je. Na treningu obojica žestoko radimo i borimo se za mjesto prvog golmana, a van terena smo veliki prijatelji. Dakle, nema ljubomore. Obojica smo svjesni da na golu ima mjesta samo za jednog i jedan drugog tjeramo da na treningu radimo što bolje, što smatram zdravom konkurencijom", rekao nam je Asmir Begović, koji je za Posrtsmouth branio u posljednjih devet utakmica.
Inače, nezvanično smo saznali kako postoji mogućnost da Grant odmori Begovića u susretu FA Kupa protiv Sunderlanda, s obzirom na to da se utakmica protiv West Hama (Premiership) igra tri dana poslije. Podsjetimo, Portsmouth se nalazi na posljednjem mjestu engleske lige i svaki bod im je itekako bitan, a pogotovo meč protiv Čekićara koji su im direktni konkurent u borbi za opstanak.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Begovic na golu protiv West Ham-a.
Na transfermarktu mu je cijena narasla sa 400H na 1.5M
Na transfermarktu mu je cijena narasla sa 400H na 1.5M
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
vec je imao nekoliko odlicnih odbrana, drzi ih u igri do sada. evo bas i komentator upravo to rece..... (da ga ne ureknemo)
ne daj se Begaaa 
Calcio druze gdje gledas,samo nemoj reci stream davno sam prekuc'o limitcalcio je napisao/la:vec je imao nekoliko odlicnih odbrana, drzi ih u igri do sada. evo bas i komentator upravo to rece..... (da ga ne ureknemo)ne daj se Begaaa
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- calcio
- Kontakt:
stream je, *ebi ga druze.hammers je napisao/la:Calcio druze gdje gledas,samo nemoj reci stream davno sam prekuc'o limitcalcio je napisao/la:vec je imao nekoliko odlicnih odbrana, drzi ih u igri do sada. evo bas i komentator upravo to rece..... (da ga ne ureknemo)ne daj se Begaaa
mogu ti reci da su ovi tvoji bolji, dominiraju na sredini. imali su par dobrih sansi ali ih je Bega skinuo.
ako neko hoce da pokusa, sopcast Channel - 33595, slika dosta dobra
Ma znam evo pratim textualni prijenos preko WHU stranice,limit me J**+ davno ga presaocalcio je napisao/la:stream je, *ebi ga druze.hammers je napisao/la:Calcio druze gdje gledas,samo nemoj reci stream davno sam prekuc'o limitcalcio je napisao/la:vec je imao nekoliko odlicnih odbrana, drzi ih u igri do sada. evo bas i komentator upravo to rece..... (da ga ne ureknemo)ne daj se Begaaa
![]()
mogu ti reci da su ovi tvoji bolji, dominiraju na sredini. imali su par dobrih sansi ali ih je Bega skinuo.
ako neko hoce da pokusa, sopcast Channel - 33595, slika dosta dobra
The best two chances of the game fall to West Ham straight after each other. First Behrami's pass picked out the run of Nouble, whose shot was saved Begovic and the Diamanti forces the Pompey 'keeper into another great save from the rebound. So close!
This is non-stop action now as back up the other end, another great save from Begovic denies Jack Collison, who looked certain to score. That really was a save of the highest order.
-
fb otpravnik
- Kontakt:
"Begovic looks really good, I wonder if anyone will be clamouring to sign him if he performs really well tonight."
Asmir Begovic is a magnificent goalkeeper. Frank Nouble tees up Jack Collison and his inch-perfect shot towards the far corner from 12 yards is sensationally fingertipped behind by the Bosnian.
2009: Must be a goal for West Ham - but no! Frank Nouble is clean through at Portsmouth but the young striker is denied by Asmir Begovic and the keeper does well to tip away Alessandro Diamanti's curling follow-up too. Up the other end and Aaron Mokoena's drive is tipped away by Rob Green.
ovo su samo nekih od komentara do sad na vecerasnjoj utakmici, a u vezi naseg Asmira, ukratko svi se slazu da je Asmir fantastican golman, a pogotovo znajuci da su mu tek 22 godine, bravo Asmire
Asmir Begovic is a magnificent goalkeeper. Frank Nouble tees up Jack Collison and his inch-perfect shot towards the far corner from 12 yards is sensationally fingertipped behind by the Bosnian.
2009: Must be a goal for West Ham - but no! Frank Nouble is clean through at Portsmouth but the young striker is denied by Asmir Begovic and the keeper does well to tip away Alessandro Diamanti's curling follow-up too. Up the other end and Aaron Mokoena's drive is tipped away by Rob Green.
ovo su samo nekih od komentara do sad na vecerasnjoj utakmici, a u vezi naseg Asmira, ukratko svi se slazu da je Asmir fantastican golman, a pogotovo znajuci da su mu tek 22 godine, bravo Asmire
Zadnja izmjena: fb otpravnik, dana/u 26 jan 2010, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Kontakt:
hammers je napisao/la:Ma znam evo pratim textualni prijenos preko WHU stranice,limit me **** davno ga presaocalcio je napisao/la: stream je, *ebi ga druze.![]()
ako neko hoce da pokusa, sopcast Channel - 33595, slika dosta dobraali opet moracu makar drugo pol izgledati..
The best two chances of the game fall to West Ham straight after each other. First Behrami's pass picked out the run of Nouble, whose shot was saved Begovic and the Diamanti forces the Pompey 'keeper into another great save from the rebound. So close!
This is non-stop action now as back up the other end, another great save from Begovic denies Jack Collison, who looked certain to score. That really was a save of the highest order.
Behrami standardno dobar ali me ovaj Diamanti svaki put kad gledam West Ham odusevi, strasan igrac. Podsjeca malo na Zolu
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 26 jan 2010, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Begovic do sada skinuo 4-5 stopostotnih sansi za sada nevjerovatan na golu...
Spiker "svrsava" na njeg...
Evo malo da se uvjerite u ovo sto pricam...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Spiker "svrsava" na njeg...
Evo malo da se uvjerite u ovo sto pricam...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ne,ne to je nas novi Di Canio aBd
samo da bude slobodnjak koji da vidis kako frajer izvodi nije normalan 
imate na sopcastu...utipajte ovo u adressu kad otvorite sop cast!
Maged-Tv 1 >> http://www.MagedTv.Net <<
Maged-Tv 1 >> http://www.MagedTv.Net <<
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sta brani covjek. Da ima normalnu odbranu ne bi gola primio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Atdhe tacka kom se isto moze probati.
Ovaj Portsmouth igra tako ocajno,da mi i Begovica bude onako i zao.
I James lopov,zna kad ce se prehladiti.
Ovaj Portsmouth igra tako ocajno,da mi i Begovica bude onako i zao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Aha, sigurno da mu je u interesu da ne igra prije SP-a. On je izgubio mjesto mladom bosancu. Kraj price. I kraj Jamesove karijere.harishp je napisao/la:Atdhe tacka kom se isto moze probati.
Ovaj Portsmouth igra tako ocajno,da mi i Begovica bude onako i zao.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Jamesaga je star haman ko' i Ciro al izgleda mladolik.
Taj je branio kad i Lav Jasin.
Taj je branio kad i Lav Jasin.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gringo kralj si. Begovic drama brani. Jao koliko dobrog golmana imamo....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo dade mu njegov igrac gol pu pu...omerbavarac je napisao/la:Gringo kralj si. Begovic drama brani. Jao koliko dobrog golmana imamo....
53 minut Upson i 1-0 za cekicare.Bilo i vrijeme ljudi bolji za 10 klasa.
Nije bio autogol. Inace Begovic ko' Rambo u Afganistanu
Nije bio autogol. Inace Begovic ko' Rambo u Afganistanu
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 jan 2010, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Kontakt:
@hammers evo vodite
ne mogu se odluciti jeli Begovic pogrijesio kod ovog gola, neznam sta je drugacije mogao uraditi, isao je da pokrije najblizi ugao ali opet gol mi djeluje nekako jeftin. greska odbrane ali neznam bas sta je golman mogao uraditi...
ne mogu se odluciti jeli Begovic pogrijesio kod ovog gola, neznam sta je drugacije mogao uraditi, isao je da pokrije najblizi ugao ali opet gol mi djeluje nekako jeftin. greska odbrane ali neznam bas sta je golman mogao uraditi...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, Micron i 11 gostiju.