Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Kerik i kleverli sup.ak i gov.no 

meni je i dalje nezamislivo da centralni vezni igrač(i) ima(ju) manje loptu u nogama od bekova 

Evra je postao ziva smijurija od igraca, ne cekaj ljeto idi odma sad na poluvremenu iz Manchestera,i povedi Cleverlija i Carricka!
Dobar presing Uniteda i neloša postavka na terenu, ne dopušta se Arsenalu da razvije igru, a u par navrata su lijepo oduzeli loptu i skoro uradili solidne šanse.
Zašto Kagawa nije ni na klupi? Ozljeda u pitanju ili nema više jednostavno mjesta u klubu?
I moglo bi to malo bolje u nastavku, dosta nepovezana igra s obje strane. Očekujem X na kraju
I moglo bi to malo bolje u nastavku, dosta nepovezana igra s obje strane. Očekujem X na kraju

FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Da mi je neko pričo da će begi Smalling odradit bolje posao od kapitena ne bi mu se vjerovo 

Mislim da Kagawa napusta United, jer nakon dolaska Mate skroz je izgubio mjesto.. trampa Kagawa <->ReusPrle je napisao/la:Zašto Kagawa nije ni na klupi? Ozljeda u pitanju ili nema više jednostavno mjesta u klubu?

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Vidic se poceo siliti sto neko nedavno rece. U duelu gdje bi trebao normalno skociti, radi nepotreban faul, a gdje treba jace, obratno. Nekako je nervozan... Clev bi mogao bolje..
- Ed Woodward for Prime Minister !
I od ovog rooneya nema nista vise, nadam se da ce dat koji gol ali njega nigdje vec dugo dugo...
E moj Kleverli.
Ne mogu shvatiti da lik igra ovako strasljivo.
Slabe obe ekipe.
Ne mogu shvatiti da lik igra ovako strasljivo.
Slabe obe ekipe.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
neki dobar stream, neko?
Kad bi Rafa mogao bar jedan upotrebljiv od 5 upućenih centaršuteva, bio bi vrh bek...oavko u napadu beskoristan...
Inace nije lose, bojao sam se goreg...mozda bi se na neku rutavu srecu dala i dvica izvuc....
Inace nije lose, bojao sam se goreg...mozda bi se na neku rutavu srecu dala i dvica izvuc....
hajde nadam se boljem drugom poluvremnu...konačno malo agresivnosti kod nasših, ali na 20 m već na sredini terena 

http://gofirstrow.eu/crybaby je napisao/la:neki dobar stream, neko?
Imas ovdje kamaru. Snimi link da imas za ubuduce.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
bezze je napisao/la:I od ovog rooneya nema nista vise, nadam se da ce dat koji gol ali njega nigdje vec dugo dugo...

MUFC_#1 je napisao/la:Kerik i kleverli sup.ak i gov.no

E svašta ćeš i pročitati.
Ne igramo tako loše koliko pojedinci predstavljaju. Sasvim solidan presing. Utakmica sama po sebi nije nešto brza, i igrači Arsenala ne srljaju, grade polako napade. Morao bi Mata malo češće po loptu nazad, kad god je imao pokušao je nešto.
LUHG!
- OnlyUnited
- Kontakt:
E jbg,sad od desne strane ne mozemo skoro nista u napadu ocekivati..
Valjda Rio bude dobro odigrao...
Valjda Rio bude dobro odigrao...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Small ce da bude korisniji od Rafe u ovoj utakmici..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ho ruk igra
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Opet Vidić ima svoj show, treba da se odrekne kapitenske trake.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.