FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Igra gocinjo 
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
Bundesliga
- Kontakt:
Smor poluvrijeme, ocekivano slab HSV.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Gece, svjetska klasa. Ali Tiago jos mora pure jesti...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Taman za onih 55 miliona koliko ga procjenjuju.sekerbay je napisao/la:Igra gocinjo
Igramo se sa HSV-om koji ama bas nista nisu uspjeli napraviti osim sto su nekoliko puta presli centar igralista.
Bez razloga sam nervozan, ali vjerovatno je to iz razloga sto se radi o samo jednoj utakmici pa me neka hastra safatala.
Hocemo Svinjceka
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Evo Martineza umjesto Boatenga,evo zaje'bancije u odbrani.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Kakav pas...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Bayern@heart
- Kontakt:
jedan kapiten vani drugi u igru
Basti is back
Basti is back
Evo "kapitena", nesto puno srce kad ulazi i preuzima kapitensku. 
- Bayern@heart
- Kontakt:
ovo malo jači trening za nas..Gece maestralan
Šteta za HSV izgleda cvajta im se smješi...
Šteta za HSV izgleda cvajta im se smješi...
Jesu nesto teske noge u ovih iz HSV-a 
Cestitike na pobjedi i plasmanu u 1/2 finale, mada ruku na srce nije Vam ni bilo tesko protiv ove ekipe...
Nadam se da ste ovom pobjedom spasili jos jednog giganta.
Nadam se da ste ovom pobjedom spasili jos jednog giganta.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Očekivano lagana pobjeda,Mandžo se praktično nije ni oznojio a utrpa het trik.
Kroos se izgleda naljutio odmah dvije asistecnije.
Gotze s kakvom samo lakoćom igra ovaj momak,večeras je začinio odličnu partiju sa dvije asistencije.Mislim da će za dvije godine Gotzeinho ladno vrijediti 100 mil.
Kroos se izgleda naljutio odmah dvije asistecnije.
Gotze s kakvom samo lakoćom igra ovaj momak,večeras je začinio odličnu partiju sa dvije asistencije.Mislim da će za dvije godine Gotzeinho ladno vrijediti 100 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gotze
Mandzo
San snova.
Prelijepo vecerasnje izdanje. Sve je izgledalo tako savrseno da se postavlja pitanje da li opste moze bolje a moze.
HSV nije neko mjerilo snage ali bez obzira na sve 5 golova nikome nije lako utrpati jos uz to stvoriti mnogo prilika.
Cestitke ekipi
Mandzo
San snova.
Prelijepo vecerasnje izdanje. Sve je izgledalo tako savrseno da se postavlja pitanje da li opste moze bolje a moze.
HSV nije neko mjerilo snage ali bez obzira na sve 5 golova nikome nije lako utrpati jos uz to stvoriti mnogo prilika.
Cestitke ekipi
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Odradjen jos jedan laksi trening. HSV nije pruzao nikakav otpor i momci su to iskoristili da nam pruze jos jednu lijepu utakmicu. Mandzo lagano 3 komada uvali, a drago mi je da se Holandez vratio sa stilom. Takodjer raduje i povratak Bastia na teren. Gotze opet odigrao smekerski, a Kroos je izgleda na pravi nacin shvatio ono sjedenje na klupi i veceras je odigrao jako dobro.
Jedva cekam mec sa Arsenalom.
Jedva cekam mec sa Arsenalom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Jedna od rijetkih utakmica u kojima se Mandžo nije oznojio....
Utrpao je golove, ovaj put servirane, ali i to napadač treba pospremit. Vidjelo se već i u prethodnim utakmicama da je u dobroj formi i pravo motivisan, nakon što je dobio ono hlađenje od Pepa.
Za Goetzea se samo mogu složit. Jednostavno fantastičan. Brilijantan. Umjetnik, čarobnjak...
E sada će biti zanimljivo vidjet razvoj situacije. Svi priželjkuju povratak Lahma na beka. Iako želim opet vidjeti i Schweinija i Javija u početnom sastavu, moram priznati da mi se Lahm u veznom redu isto dosta sviđa i s njim tu ima dosta fleksibilnosti i brzog protoka. Rafinha na beku sve dobro odrađuje. Bit će rotacija i različitih formacija, tako da smatram da je i ova s Lahmom u vezi i ona s njim na beku dobra, obje imaju neke svoje prednosti.
Bit će sada žestoka konkurencija. Schweini se s velikom vjerovatnoćom vraća u vezni red, a pitanje je gdje će Javi igrati. Postoji mogućnost da bude nekad u vezi, a nekad na stoperu. Sad će svi reći ne ide to s njim na stoperu....
Međutim, može i to vremenom funkcionisat. Mislim da ta opcija isto može proradit i biti sjajna. Samo za tako nešto treba vremena. Ne treba zaboraviti da je kod Pepa i stoper često ko defanzivni vezni, zbog te visoke postavke. Bit će rotacija, pa bi trebali svi biti zadovoljni. Zato kada neko dobije priliku, a da prethodno nije igrao, onda prosto gori. Najbolji primjeri su Mandžo, a večeras i Kroos.. 
Za Goetzea se samo mogu složit. Jednostavno fantastičan. Brilijantan. Umjetnik, čarobnjak...
E sada će biti zanimljivo vidjet razvoj situacije. Svi priželjkuju povratak Lahma na beka. Iako želim opet vidjeti i Schweinija i Javija u početnom sastavu, moram priznati da mi se Lahm u veznom redu isto dosta sviđa i s njim tu ima dosta fleksibilnosti i brzog protoka. Rafinha na beku sve dobro odrađuje. Bit će rotacija i različitih formacija, tako da smatram da je i ova s Lahmom u vezi i ona s njim na beku dobra, obje imaju neke svoje prednosti.
Bit će sada žestoka konkurencija. Schweini se s velikom vjerovatnoćom vraća u vezni red, a pitanje je gdje će Javi igrati. Postoji mogućnost da bude nekad u vezi, a nekad na stoperu. Sad će svi reći ne ide to s njim na stoperu....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- schweinsteiger
- Kontakt:
I to kakve,pogotovo ona Robbenu.Saurman je napisao/la: Kroos se izgleda naljutio odmah dvije asistecnije.
Malo statistike.
Jedan igrac je imao 100% procenat tacnih dodavanja,a to je Manuel Neuer
Cak 20
Kroos 96% 120 dodavanja
Dante 91% 128
Alaba 89% 63
Boa 88% 74
Goetze 85% 53
Lahm 91% 91
Mandzo 89% 27
Martinez 93% 56
Rafinha 93% 72
Robben 84% 57
Shaqiri 80% 10
Schweini 95% 38
Sto se tice Lige prvaka,u protivnickom taboru vlada prava kriza,dok nasi momci hladno dobivaju utakmicu za utakmicom.Odmah cu da prognoziram rezultat u Londonu: 0:3.
Objektivna prognoza,subjektivna bi bila 0:5.
Ovo efektivno znaci da se ne slazem s farinelliem i kad vidim da taj "kolega" nesto napise na temi,obuzme me neki strah i uvijek kazem tobejarabi,jer nam je prognozirao ono ispadanje od Intera 2011.
Iako je od tad' proslo mnogo vremena,nesto se uvijek sjetim toga.
#miasanmia
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, vidim Mandzare 3 komada laganica.
Po prici kak vidim ipak Hsv gdje je stao u Bundesligi proslo kolo nastavlja i ovu tekmu kupa, bezidejno i ocajno, dok nasa ekipa pokazuje svu raskos
Sto kaze amerosm ipak ce ovo mozda biti utakmica koja ce spasiti HSV jer sam koliko toliko u toku u vezi spasavanja ovog kluba...
No nadam se da ce sto prije biti postavljeni golovi sa utakmice, hvala Bogu i Svajni se vraca lagano, drago mi je i radi Dantea, uvijek se veselim kad neko iz zadnje linije postigne gol
Da li cemo opet izvuc Dortmund u polufinalu , ostaje da se vidi..
Arsenal dolazimo
Po prici kak vidim ipak Hsv gdje je stao u Bundesligi proslo kolo nastavlja i ovu tekmu kupa, bezidejno i ocajno, dok nasa ekipa pokazuje svu raskos
Sto kaze amerosm ipak ce ovo mozda biti utakmica koja ce spasiti HSV jer sam koliko toliko u toku u vezi spasavanja ovog kluba...
No nadam se da ce sto prije biti postavljeni golovi sa utakmice, hvala Bogu i Svajni se vraca lagano, drago mi je i radi Dantea, uvijek se veselim kad neko iz zadnje linije postigne gol
Da li cemo opet izvuc Dortmund u polufinalu , ostaje da se vidi..
Arsenal dolazimo
FC Bayern !!!!!
još se čeka ta super super predstava. pa kada će više ona doći.
mi, posljednji skeptici
, imamo još nade u bolje sutra i vidimo da ova ekipa ne iskorištava svoj kapacitet.
maksimum nije dodirnut i treba se lagano dizati jer predstoji faza gdje se greške skupo plaćaju.
mi, posljednji skeptici
maksimum nije dodirnut i treba se lagano dizati jer predstoji faza gdje se greške skupo plaćaju.
Vom Jäger zum Gejagten
momacki ih razmontirasmo HSV koji je vec duze vrije u nock downu ,malo mi zao HSV majkeee mi sto bi rekli hercegovci
,tekma rutisniski od prve do poslednje minute gocinjo
,pas korosnje robenu
,mandzuka koji je to kralj ma legendo nidje ti ne mrdas iz minkena ,hat tric u stilu gomeza samo sto je madnzo upgrade 2.
Malo je reci da smo prejaki
,vezemo loptu ko vodu.Dominirali smo kazem od prve do posljednje minute ali ulaskom swajnija
,ono je bila turbo brina ,dominirali smo dok je i tiago igrao ,ali ulaskom svajnia
,nevjerovatno nakon tolikog odsutsva kapa do poda ko da nije ni bio haman povrijeden ,Njegovim u;askom igrali smo u turbo brzini
Malo je reci da smo prejaki
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.