Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Cleverly nevidljiv ... ali nije on kriv ...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Clev je solidan u defanzivi vcrs kakav zna biti..
- Ed Woodward for Prime Minister !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
4. mjesto bas daleko 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Moj crni kleverli sve ti na kamaru, ekipa u napad ide pi.c.ka ti materina ti vracas nazad sve ti bem
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hajde sve, al' ovo vraćanje lopte u situaciji kada imaš šansu da probaš nešto je prevršilo svaku mjeru. To se ne očekuje od ekipe koja je poznata po golovima u sudijskoj nadoknadi.
Da smo mi dobili Stoke-a, Fulham-a.....onda bi bilo logicno da se ovdje igra na bod, ovako ne vidim smisao.
Kako pickasta zavrsnica s nase strane. Ni u jednom ternutku nisam vidio zelju za pobjedom.
Sve je jasnije zasto Moyes ima takav gostujuci ucinak protiv velikih.
Kako pickasta zavrsnica s nase strane. Ni u jednom ternutku nisam vidio zelju za pobjedom.
Sve je jasnije zasto Moyes ima takav gostujuci ucinak protiv velikih.
Place mi se kad vidim igru manchestera :'(
Ponizavajuci mentalitet oba kluba. Ovo nisu United i Arsenal!
Igraci ne smiju da napadnu, boje se dati pas naprijed, stoje i odigravaju samo na sigurno, mogu misliti samo kako su i jednim i drugim noge drhtale veceras. Za nas je bod i vise nego dobar ali ova utakmica je sve sto u ovom trenutku ne stima kod nas. Ekipa se boji, samopouzdanje je na bezobrazno nisom nivou, to se mora pripisati Moyesu, nervozu i pritisak sa sebe je samo prenio na igrace.
Igraci ne smiju da napadnu, boje se dati pas naprijed, stoje i odigravaju samo na sigurno, mogu misliti samo kako su i jednim i drugim noge drhtale veceras. Za nas je bod i vise nego dobar ali ova utakmica je sve sto u ovom trenutku ne stima kod nas. Ekipa se boji, samopouzdanje je na bezobrazno nisom nivou, to se mora pripisati Moyesu, nervozu i pritisak sa sebe je samo prenio na igrace.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Jao sada na kraju Carricka seta se.. fuj treba to sve otjerati...dobro smo i jednu priliku stvorili veceras...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Je li ti sad jasnije ono moje nerviranje kad si me dobro naparadao u vezi maestra Toma?DukeOfWellington je napisao/la:Hajde sve, al' ovo vraćanje lopte u situaciji kada imaš šansu da probaš nešto je prevršilo svaku mjeru. To se ne očekuje od ekipe koja je poznata po golovima u sudijskoj nadoknadi.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
DaBogda NIKAD vise ne vidili lige prvaka kad igrate kao picke i ne mozete je.beni gol dati!!! FUJ FUJ FUJ

Najlosiji igrac Uniteda u posljedni 5 godina Tom Fuc*ing Cleverley,yebem ti materinu otpusnicu iz bolnice kad te rodila 

upravo to, imaš u zadnjoj minuti priliku ubaciti ali jok nama ne igra ulogu da li ćemo odnjeti 3 boda ili 1..DukeOfWellington je napisao/la:Hajde sve, al' ovo vraćanje lopte u situaciji kada imaš šansu da probaš nešto je prevršilo svaku mjeru. To se ne očekuje od ekipe koja je poznata po golovima u sudijskoj nadoknadi.
Ovdje je 1 bilo k'o ni jedan . Igra bez ikakve taktike, igrao je svak na svoju ruku. Poslije ulaza Younga još smo gori bili ...
Zadnja izmjena: nyxem, dana/u 12 feb 2014, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
De Gea do bilo kojeg igraca Uniteda i nabij loptu na protivnicku polovinu pa sta bude. Cijela filozofija Unitedove igre.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- OnlyUnited
- Kontakt:
U ovakvim utakmicama MORA se iskoristiti jedna jedina sansa... Ferd doktor u odb, Vida se tokom utakmice popravio..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Kakav pickast mentalitet je Moyes usadio u ekipu pa to je za nepovjerovat.Ovaj zadnji napad je bruka za fudbal.Carrick,Evra mrssssssssssssssssssssssssssssssssss iz Uniteda PICKEEEEEEEE!!!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Dobro je kako sam mislio da će bit. Ekipa nije loše stajala na terenu. Istina, dosta defanzivno je to bilo, ali je bilo i nekoliko dobrih šansi. RvP je mor'o zabit večeras. Za LP je svakako potrebno čudo do kraja.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Svi koji su zeljeli da vide Moyes-ov potpis na igru Uniteda mogli su da vide isti u posljdnjih minut-dva..Kakva pi*kasta igra ne vjerujem :O
Moram priznati da me ova zadnja kontra dokrajčila. Da je SAF tu sad bi fenovi letjeli po svlačionici.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije, zato što ispred njega ima barem 5-6 igrača koje treba napadati, a vas se nekoliko urotilo protiv njega. Igra lošu sezonu, ali daleko od toga da je najlošiji.516MK je napisao/la:Je li ti sad jasnije ono moje nerviranje kad si me dobro naparadao u vezi maestra Toma?
Osim toga, za ovo je kriv Young koji je prvi vratio loptu Clevsu, što je mnogo glup potez jer umjesto da centrira sa 20 metara on vraća loptu Clevsu koji je onda treba da centrira sa 40 metara od gola. I Rooneyeva reakcija nakon one kontre je katastrofalna, dva čovjeka slobodna idu on sam ide na dvojicu protivničkih igrača. Više sam se iznervir'o u ovom zadnjem "napadu" nego tokom cijele utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.