Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Pa ne moze svaka, sta ste zapeli, taman je ovo bilo veceras, odlicno izdanje.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Pričam o normalnim tricama i normalnim sutevima
-
BlaBlaTron
- Kontakt:
Dobro je, zadovoljan sam, valja se našiljiti za Bulse sutra 
dobra partija, prešao je svoj prosjek, idemo dalje
do čitanja 
13 poena 8 skokova 5/11
laku noc i prijatno
laku noc i prijatno
Polahko ba krenit ce i trica
ovo je odlicno bilo veceras 
Dobra utakmica nema sta. Na obe strane parketa je bio dobar. Sutra ce biti jos bolje aBd.
Dobra partija.Bice bolje akobogda .Bravo majstore.
- legenda reala
- Kontakt:
Dobro je ispalo na kraju, Mirza u ovoj ekipi od vodonoše dođe skoro do prvog potrošača lopti 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa , 3-8 je 40 + % to je odlicno ne znam sta vi mislite da inace svaku partiju treba imat 70 % suta za tri... Jedino sto bode oci imao je 2 bas otvorene koje fulao ali hajde sta fali. Bitno da je nagurao preko prosjeka 13 poena 8 skokova assist i blokada. Fina rola to je ono sto se od njega i trazi... Samo da on drzi svoj prosjek jednu od 5-6 ce ga krenut trica a tad se svasta moze desit.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
8-3 nije odlično.odlično je 8-5 ili 8-6
Dobra partija Mirze. Sut ga ponovo nije bas isao, ali vazno da je uspio sakupiti 13 poena i uz to dodati jos 8 skokova. Njegov zadatak je da udje sa klupe i ubaci tih 10-ak poena, bas kao sto radi u zadnje dvije utakmice. On i Blatche su zaduzeni za poene sa klupe, te Anderson i Terry koji takodjer mogu odigrati sjajne utakmice. Kirilenko igra odbranu ( i to kakvu) i to je to.
Ukupan sut veceras je bio preko 45%, za 3 37,5%, a za 2 preko 66%. Dakle u procentima to uopste nije lose
Ukupan sut veceras je bio preko 45%, za 3 37,5%, a za 2 preko 66%. Dakle u procentima to uopste nije lose
[youtube][/youtube]
Prijatelju sjecas se prije 2 I po mjeseca nije bio ni u rotaciji a jos da puca toliko puta na jednoj tekmi zabije 13 I ima 8 skokva je ODLICNO!mirzateletovicc je napisao/la:8-3 nije odlično.odlično je 8-5 ili 8-6
Mirza strasno brz u nogama zadnjih par utakmica, mnogo suverenije se krece, preuzima, ...U napadu sada spusta loptu i pokusava sam sebi izgraditi napad. Mozda zato sut za tri bas i ne ide u ovih par utakmica. Ako ovako nastavi, u Play-off-u bi stvarno mogao rasturati ...
dobro je sto ga hoce skokovi, kad bi ostao na 7-8 skokova po utakmici to bi bilo super
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sad nam odgovara ovaj Kidd-ov princip da igrac slobodno sutira islo ga- ne islo
kad Dzonson ima 1-10 i sutne naredni napad znali smo popizdit, a kad Mirza ima 1/14 za 3 u tri prethodne tekme i opet sinoc dobije 8 suteva za 3 i bude druga izmjena, sutimo piz.de
kad Dzonson ima 1-10 i sutne naredni napad znali smo popizdit, a kad Mirza ima 1/14 za 3 u tri prethodne tekme i opet sinoc dobije 8 suteva za 3 i bude druga izmjena, sutimo piz.de
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- el-fighter
- Kontakt:
Pa dobro, Mirza je nas, sto znaci da je najbolji i treba igrati 48 minuta i uzimati sve suteve.ultrasstyle_tz je napisao/la:sad nam odgovara ovaj Kidd-ov princip da igrac slobodno sutira islo ga- ne islo![]()
Inace dobra partija sinoc. Potrebno mu je da u svakoju utakmici nadje nacin da ubaci 10+ i uhvati 5-6 skokova.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Da se jos jedna stvar primjetit u ovih zadnjih 5-10 tekmi , mirza konstanto pokusava utrcat ispod kosa na lagane poene sinoc je to uradio 2 puta. Vjerovatno ce se od sad to desavat cesce vidi se da je neki set screen za njega... Jako je bitno da moze doc do laganih poena da bude svaki sa 15 metara il neki spin sut il sta ti ja znam. Uglavnom fina partija sinoc kao sto sam vec i reko. Samo da nagura do kraja sezone 10 ppg i 4 skoka to bi bila fantazija...
i ja sam ovo isto napisaogrgr je napisao/la:Da se jos jedna stvar primjetit u ovih zadnjih 5-10 tekmi , mirza konstanto pokusava utrcat ispod kosa na lagane poene sinoc je to uradio 2 puta. Vjerovatno ce se od sad to desavat cesce vidi se da je neki set screen za njega... Jako je bitno da moze doc do laganih poena da bude svaki sa 15 metara il neki spin sut il sta ti ja znam. Uglavnom fina partija sinoc kao sto sam vec i reko. Samo da nagura do kraja sezone 10 ppg i 4 skoka to bi bila fantazija...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.