Rankovic od ljeta u Hannoveru.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ja procitah na Bildu informaciju da Riberya nece biti ni u uzvratu protiv Arsenala a onda neletih na sportsport.ba na demant te informacije. Prema njima se Ribery oporavlja brze nego je ocekivano. Ne znam samo odakle su ovi nasi uzeli informaciju ali bih volio da su u pravu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Cirkus na temi arsića
Preporuka navijacima Bayerna da ne pisu na pomenutoj temi.
Poznato je da s doticnim je gotovo nemoguce ulaziti u bilo kakvu raspravu.
Cuvajte municiju,ubrzo dolazi ono najbitnije.
Sto se tice Riberya njegov povratak je ocekivan u martu,i sasvim je izvjesno da bude spreman za revans LP.
On bi trebao vec za 7 dana poceti s treninzima,tako da ce imati sasvim dovoljno vremena da nadoknadi propusteno.
Preporuka navijacima Bayerna da ne pisu na pomenutoj temi.
Poznato je da s doticnim je gotovo nemoguce ulaziti u bilo kakvu raspravu.
Cuvajte municiju,ubrzo dolazi ono najbitnije.
Sto se tice Riberya njegov povratak je ocekivan u martu,i sasvim je izvjesno da bude spreman za revans LP.
On bi trebao vec za 7 dana poceti s treninzima,tako da ce imati sasvim dovoljno vremena da nadoknadi propusteno.
Omerbavarac je napisao/la:Ja procitah na Bildu informaciju da Riberya nece biti ni u uzvratu protiv Arsenala a onda neletih na sportsport.ba na demant te informacije. Prema njima se Ribery oporavlja brze nego je ocekivano. Ne znam samo odakle su ovi nasi uzeli informaciju ali bih volio da su u pravu.![]()
Prvo je pisalo da ce protpustiti dvomec to sam prije podne napisao na nasem pdf ,a opet kasnije neke inostrane stranice prenose da ga nece biti u dvomecu haj ga znaj .Ma kako god no sikiriki sto se tice tekme sa MKO iz londona tu cemo odraditi posao i bez riberya ,u minkenu ce onbiti samo slag na toru za ovjeru cetvrtfinala.
anelbavarac vidio sam kakvih su uposlenici MKO iz londona negostoljubivi i nedostojni sugovornici.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- anelbavarac
- Kontakt:
@PEP Ma samo lagano, sve ce to doc na svoje. Kada ih nabijemo muski,nisam siguran da ce biti tako hrabri,kao sto sada to pokazuju.
Znaci propusta Freiburg (15.2),Hannover (23.2), i MKO (19:2).
A njegov povratka je moguc cak i protiv Schalkea (1.3.).
Ma vraca se za revans 100%.
Tako Bild kaze.Damit verpasst der Franzose definitiv die Liga-Spiele gegen Freiburg (15. 2.) und in Hannover (23. 2.) sowie das Champions-League-Hinspiel bei Arsenal London (19. 2.). Bei optimalem Heilungsprozess ist frühestens ein Einsatz gegen Schalke (1. 3.) möglich.
Znaci propusta Freiburg (15.2),Hannover (23.2), i MKO (19:2).
A njegov povratka je moguc cak i protiv Schalkea (1.3.).
Ma vraca se za revans 100%.
Bayern je zajedno sa prodajom 8,33% udjela osiguranju Allianz produžio i njihov međusobni ugovor u pravima na ime stadiona "Allianz Arena" za dodatnih 10 godina (tačnije do 2041. godine)
Prema jednome engleskome portalu bayern i domuz bi se mogli ukljuciti u borbu sa celsijem za mladog igraca wolsburga 21 Ricardo Rodriguez lijevog beka pomenutog kluba.
Prema jednome engleskome portalu bayern i domuz bi se mogli ukljuciti u borbu sa celsijem za mladog igraca wolsburga 21 Ricardo Rodriguez lijevog beka pomenutog kluba.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
evo gledam na njemackom sky news da se bayo ukljucio u borbu za draxlera.
kaze sammer da je draksler top igrac koji moze igrati u svakom klubu.
dakle, malac je nas.
jedva cekam da zaigra u svetom dresu.
kaze sammer da je draksler top igrac koji moze igrati u svakom klubu.
dakle, malac je nas.
jedva cekam da zaigra u svetom dresu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Centre forward
- Kontakt:
Nisam ni sumnj'o da će momčiluk odabrat' najveću fudbalsku instituciju za nastavak svoje karijere. Bolje i kod nas na klupi nego beze trčkarat' po travnjaku koji je pod hipotekom i strahovat' dal' će idući mjesec bit' dječiji doplatak.
Velkom majstore
Velkom majstore
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
gdje si ti vidio da dolazi?Centre forward je napisao/la:Nisam ni sumnj'o da će momčiluk odabrat' najveću fudbalsku instituciju za nastavak svoje karijere. Bolje i kod nas na klupi nego beze trčkarat' po travnjaku koji je pod hipotekom i strahovat' dal' će idući mjesec bit' dječiji doplatak.
Velkom majstore
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- anelbavarac
- Kontakt:
Ma kakav Draxler,nista od toga.
- Centre forward
- Kontakt:
Posl'o mi je rodjak iz Švabije friške informacije, nekoliko izvora eto imaš na PP da ne reklamiram ovdje, a eto i za @anela da se uvjeri da je Draksler naš od ljeta 90 %sekerbay je napisao/la:gdje si ti vidio da dolazi?Centre forward je napisao/la:Nisam ni sumnj'o da će momčiluk odabrat' najveću fudbalsku instituciju za nastavak svoje karijere. Bolje i kod nas na klupi nego beze trčkarat' po travnjaku koji je pod hipotekom i strahovat' dal' će idući mjesec bit' dječiji doplatak.
Velkom majstore
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
dakle, ozbiljno je.
zao mi arsenala.
opet su ispusili. 
zao mi arsenala.
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Centre, moze li i meni u pp taj izvor?
Posto sam urednik jedne fb stranice volio bih da malo obradujem raju ili pak da zagolicam mastu.
Posto sam urednik jedne fb stranice volio bih da malo obradujem raju ili pak da zagolicam mastu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Bgm. ima istine
Povlacim ono sto sam rekao ranije.
Izgleda da imamo nasljednika Riberya.
Povlacim ono sto sam rekao ranije.
Izgleda da imamo nasljednika Riberya.
Može i meni na PP ili nek se okači ovdje ako nije nešto "povjerljivo"Omerbavarac je napisao/la:@Centre, moze li i meni u pp taj izvor?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Centre forward
- Kontakt:
Samer i Enes su na ovaj rek'o bi ozbiljan način pristupili karijeri mlađanog Julijana i spasili mu istu. Nikako ne bi bilo dobro da je doživio sudbinu Ozila koji je napustivši kraljevski klub i prelaskom u reciklirani zapečatio sebi sudbinu što se tiče trofeja. Od njega i Podolskog na SP očekujem najviše jer apsolutno svaki učesnik SP ima više šaMse za za neki od trofeja(na klupskom nivou od kors) od njih dvojice,tako da je onaj sa repkom jedina nada.
Draksler, Gece, Miler.
@dečki ide namah.
Draksler, Gece, Miler.
@dečki ide namah.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jbt.
Pa ovo je izgleda fakat istina. Kazu do ponoci, najkasnije sutra sluzbeno.
Nevjerovatno kako ljudi odradise posao za kratko vrijeme.
Pa ovo je izgleda fakat istina. Kazu do ponoci, najkasnije sutra sluzbeno.
Nevjerovatno kako ljudi odradise posao za kratko vrijeme.
Najbolja stvar što se to opet radi u miru i tajnosti(kao i sa Gotze-om)
Ništa se ne zna i odjednom bomba.Aferim
Ništa se ne zna i odjednom bomba.Aferim
41.21.1.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Slazem se da ce Ozil i Podolski biti najbolji igraci Njemacke na prvenstvu, ali ne zbog trofeja, vec sto su najkvalitetniji pojedinci te reprezentacije.
Celik!3,2,2.
Jel to neki sporazum da zayebajete male arsiće ili stvarno ima nešto?
Haj "devetko" hiti i meni taj letak.
Haj "devetko" hiti i meni taj letak.
Vom Jäger zum Gejagten
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kazu da se velicina ogleda u susdrzavanju kad si jaci i mozes nekog da udaris, sto bi pokazalo da je Bayern mali klub jer stalno pokusavaju unistiti svoje protivnike u Bundesligi uzimajuci im najbolje igrace.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.