NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Zar Lokomotiva nije raskinula ugovor sa Lendricem?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam, mozda jest. Al ne vjerujem da bi mu opet interesantno bilo vracati se u BH ligu, pretpostavit cemo da je prioritet inozemstvo.
...Život za Široki...
Maloprije sam gledao i piše da je raskinut,a i u pravu si,čisto sumnjam da bi se htio vratiti u BIH
HRHB
HRHB
Kad i gdje je utakmica sa Konavljaninom?
HRHB
HRHB
na kampu u 15h..Android je napisao/la:Kad i gdje je utakmica sa Konavljaninom?
sve igramo na kampu osim sa zeljom, iako ovisno o vremenu moguce da ce se i ta igrati dolje..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pobjeda 4:1,2x Kreso,Zakaric i Hugo
HRHB
HRHB
vidim da se piše (sportsport.ba) da je Hugov prvijenac, što nije istina, zabio je Neretvancu za 1:1, a kasnije je Kordić zabio za pobjedu 2:1
inače, u subotu sa Braniteljem, isti termin isto mjesto
inače, u subotu sa Braniteljem, isti termin isto mjesto
Trpa Kreso na pripremama,vidi on da nema sale sa Maricem,Musa ce imati slatke brige 
HRHB
HRHB
Hugo prinova ili pojačanje
vidjet cemo...brzi je napisao/la:Hugo prinova ili pojačanje
sad za sad izgleda jako dobro s tim da nikad prije nije igrao u Europi...
valja ga još pričekat da se privikne ...
Sreca pa nisam otisao,krviti kako su ovo uspjeliKevin je napisao/la:Široki - Branitelj 1:3
HRHB
HRHB
Jednostavno, protiv Konavljanina se vidilo da nešto ne štima. Loše do kraja. Branitelj ni kriv ni dužan pobijedio. Ješe će nam faliti , jako će nam faliti, mali Špikić nije ni sjena onog momka iz prvog dijela sezone. Nadam se da će se to promjeniti, ako ovako nastavi, on nije ni za juniore. Peko, mnogi govore da je van forme, kakav li je kada dođe u formu, i takav je pojačanje. Hugo nevidljiv, mozda mu nije odgovarala formacija , obzirom da je Branitelj igrao bunker pa nije došla do izražaja brzina. Pehar solidan samo grub, vanka u BiH ako bude onako igrao biti će crvenih. Mozda je od treninga, sada treniraju dva puta, mozda nema motiva, ne znam šta je samo ovo ne liči ni na šta. Ono što je primjetno da fali Wagner, većeinom se kružilo s ljeva na desno, oko bunkere, malo je bilo upotrebljivih lopti u sredinu prema 16 metara. Obrana, prvo igrao Dane sa Ivicom Dž, drugo Braća počela onda ušao Špikić. Braća preko kurxa, a Dane nije za te pozicije.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
nije mi jasno kakve su to sad rokade sa Danom na štoperu..maxmore je napisao/la:Jednostavno, protiv Konavljanina se vidilo da nešto ne štima. Loše do kraja. Branitelj ni kriv ni dužan pobijedio. Ješe će nam faliti , jako će nam faliti, mali Špikić nije ni sjena onog momka iz prvog dijela sezone. Nadam se da će se to promjeniti, ako ovako nastavi, on nije ni za juniore. Peko, mnogi govore da je van forme, kakav li je kada dođe u formu, i takav je pojačanje. Hugo nevidljiv, mozda mu nije odgovarala formacija , obzirom da je Branitelj igrao bunker pa nije došla do izražaja brzina. Pehar solidan samo grub, vanka u BiH ako bude onako igrao biti će crvenih. Mozda je od treninga, sada treniraju dva puta, mozda nema motiva, ne znam šta je samo ovo ne liči ni na šta. Ono što je primjetno da fali Wagner, većeinom se kružilo s ljeva na desno, oko bunkere, malo je bilo upotrebljivih lopti u sredinu prema 16 metara. Obrana, prvo igrao Dane sa Ivicom Dž, drugo Braća počela onda ušao Špikić. Braća preko kurxa, a Dane nije za te pozicije.
brate, ako dečko nemoze izboriti poziciju u vezi salji ga na posudbu negdje neka igra i gotovo,a ne mu izmisljat mjesto gdje ne igra...
ovaj tjedan su radili pojacano, mozda su noge teske..ko ce znat..
neznam jeste upratili ali Ješe je otisao negdje u Albaniju igrat
Nije Ješe prošao u Albaniji, ja mislim. Ma ovo je Musa miješao sastav malo siguran sam da igramo sa najačih 11 da bi ih ubili ko iz šale. Obrana će biti problem, tog sam mišljenja. Da ne zaboravim, Wagner je trčao po travnjaku i dobro izgleda.Kevin je napisao/la:nije mi jasno kakve su to sad rokade sa Danom na štoperu..maxmore je napisao/la:Jednostavno, protiv Konavljanina se vidilo da nešto ne štima. Loše do kraja. Branitelj ni kriv ni dužan pobijedio. Ješe će nam faliti , jako će nam faliti, mali Špikić nije ni sjena onog momka iz prvog dijela sezone. Nadam se da će se to promjeniti, ako ovako nastavi, on nije ni za juniore. Peko, mnogi govore da je van forme, kakav li je kada dođe u formu, i takav je pojačanje. Hugo nevidljiv, mozda mu nije odgovarala formacija , obzirom da je Branitelj igrao bunker pa nije došla do izražaja brzina. Pehar solidan samo grub, vanka u BiH ako bude onako igrao biti će crvenih. Mozda je od treninga, sada treniraju dva puta, mozda nema motiva, ne znam šta je samo ovo ne liči ni na šta. Ono što je primjetno da fali Wagner, većeinom se kružilo s ljeva na desno, oko bunkere, malo je bilo upotrebljivih lopti u sredinu prema 16 metara. Obrana, prvo igrao Dane sa Ivicom Dž, drugo Braća počela onda ušao Špikić. Braća preko kurxa, a Dane nije za te pozicije.
brate, ako dečko nemoze izboriti poziciju u vezi salji ga na posudbu negdje neka igra i gotovo,a ne mu izmisljat mjesto gdje ne igra...
Lištica
Lištica
neće on igrat ni protiv Zvijezde negdje sam pročitao, mislim na Wagnera..maxmore je napisao/la:Nije Ješe prošao u Albaniji, ja mislim. Ma ovo je Musa miješao sastav malo siguran sam da igramo sa najačih 11 da bi ih ubili ko iz šale. Obrana će biti problem, tog sam mišljenja. Da ne zaboravim, Wagner je trčao po travnjaku i dobro izgleda.Kevin je napisao/la:nije mi jasno kakve su to sad rokade sa Danom na štoperu..maxmore je napisao/la:Jednostavno, protiv Konavljanina se vidilo da nešto ne štima. Loše do kraja. Branitelj ni kriv ni dužan pobijedio. Ješe će nam faliti , jako će nam faliti, mali Špikić nije ni sjena onog momka iz prvog dijela sezone. Nadam se da će se to promjeniti, ako ovako nastavi, on nije ni za juniore. Peko, mnogi govore da je van forme, kakav li je kada dođe u formu, i takav je pojačanje. Hugo nevidljiv, mozda mu nije odgovarala formacija , obzirom da je Branitelj igrao bunker pa nije došla do izražaja brzina. Pehar solidan samo grub, vanka u BiH ako bude onako igrao biti će crvenih. Mozda je od treninga, sada treniraju dva puta, mozda nema motiva, ne znam šta je samo ovo ne liči ni na šta. Ono što je primjetno da fali Wagner, većeinom se kružilo s ljeva na desno, oko bunkere, malo je bilo upotrebljivih lopti u sredinu prema 16 metara. Obrana, prvo igrao Dane sa Ivicom Dž, drugo Braća počela onda ušao Špikić. Braća preko kurxa, a Dane nije za te pozicije.
kakav je Peko ako si gledao danas?
Kažem da mi ljudi govore da je van forme, ali je bio i takav dobar, ako će biti bolji kada uđe u formu onda će biti ogromno pojačanje, mislim na Peku. Sudim po ove zadnje dvije utakmice. Još bih istakao Ljubića, dobro je izgledao. Danas mozda malo lošiji ali puno bolji od Blajića.
Lištica
Lištica
ja sam više očekivao od Blajića ali i on i Ljubić su kruti, samo trčat mogu..ubačaji loši do bola..ne pamtim kad smo desnog bočnog imali zadnji put da valja..maxmore je napisao/la:Kažem da mi ljudi govore da je van forme, ali je bio i takav dobar, ako će biti bolji kada uđe u formu onda će biti ogromno pojačanje, mislim na Peku. Sudim po ove zadnje dvije utakmice. Još bih istakao Ljubića, dobro je izgledao. Danas mozda malo lošiji ali puno bolji od Blajića.
Jese upravo igra za Zadar protiv Rijeke
HRHB
HRHB
Jesmo li gledali zadnju utakmicu Marica za Reprezentaciju Bosne i Hercegovine?...
Jedan od omiljeni igraca u omladinskim selekcijama.. Nadam se da ce odbiti poziv Hrvatske.. Ali eto.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.