FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sto nam bolan syeba grb
umjesto njihov ti nas 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
nemoj koristiti brusheve biti ce boljeFk_zeljo_1921 je napisao/la:Evo i od mene Prewiew protiv vojvodine![]()
http://i46.tinypic.com/20iuzrl.jpg
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Hoće li biti iko od Manijaka na ovoj tekmi? Jbg, tek danas sam na ovom portalu vidio da se sutra igra, da sam znao makar u ponedeljak uzeo bih slobodnu srijedu.Seyo_TM je napisao/la:Evo i najave na njihovom sajtu...
Kao nekada!
Ni u Novom Sadu, niti u prestonici BiH, dva ponosa ta dva grada, FK Vojvodina i FK Željezničar, odmeriće snage u središtu Bačke, u Vrbasu, u sredu 27. januara, tačno u 14 časova!
http://www.fkvojvodina.com/vest.php?n=663
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
2 dana jahanja...mozda da smo se nasli u kupu uefa 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- samir_tm87
- Kontakt:
jbt a ja vsake godine u ovo doba , budem kod svojih u Srbiji (NS)
sad sam mogao i na tekmu otic
sad sam mogao i na tekmu otic
zna li ko hocemo li dobiti sta od narednog transfera djeke ? 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ako budu manijaci isli mozda bude problema kao protiv dinama na grbavici.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- bistrikboy
- Kontakt:
Ova fora sa Dzekom je postala smor,zato ubuduce brisem to...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Posteno vise je stvarno...da ne govorim...bistrikboy je napisao/la:Ova fora sa Dzekom je postala smor,zato ubuduce brisem to...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ekipa Slobode do četvrtka će boraviti za Zlači nakon čega se vraća u Tuzlu. Prije odlaska u Međugorje, Tuzlaci će odmjeriti snage sa Radnikom u Bijeljini te Slavenom u Živinicama. Već sada je dogovorena i utakmica sa sarajevskim Željezničarom koji će se kao i Sloboda pripremati u Međugorju.
Izvor: sport* in.ba
Izvor: sport* in.ba
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Manijaci idu organizovano na prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine.Posto je utakmica velikog znacaja samim tim je i odziv navijaca ogroman.8 autobusa krece ujutro u 5 sati ispred stadiona Grbavica.Cijena polazka je 80 KM.Ko jos zeli nek mi se javi na pm da ga ubacim jer ima jos par mjesta slobodno,navodno rezervisano za forumase sportsport.ba foruma.Obavezne licne karte i saglasnost oba roditelja.Vozdrica!
Nije istina , ne ide se uopste . I po cemu je testna utakmica od velikog znacaja ?Cuspajz je napisao/la:Manijaci idu organizovano na prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine.Posto je utakmica velikog znacaja samim tim je i odziv navijaca ogroman.8 autobusa krece ujutro u 5 sati ispred stadiona Grbavica.Cijena polazka je 80 KM.Ko jos zeli nek mi se javi na pm da ga ubacim jer ima jos par mjesta slobodno,navodno rezervisano za forumase sportsport.ba foruma.Obavezne licne karte i saglasnost oba roditelja.Vozdrica!
zeza se likTeroweNth je napisao/la:Nije istina , ne ide se uopste . I po cemu je testna utakmica od velikog znacaja ?Cuspajz je napisao/la:Manijaci idu organizovano na prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine.Posto je utakmica velikog znacaja samim tim je i odziv navijaca ogroman.8 autobusa krece ujutro u 5 sati ispred stadiona Grbavica.Cijena polazka je 80 KM.Ko jos zeli nek mi se javi na pm da ga ubacim jer ima jos par mjesta slobodno,navodno rezervisano za forumase sportsport.ba foruma.Obavezne licne karte i saglasnost oba roditelja.Vozdrica!![]()
![]()
jos nesto zanimljivo http://i15.servimg.com/u/f15/12/55/77/94/26012010.jpg
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Cuspajz je napisao/la:Manijaci idu organizovano na prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine.Posto je utakmica velikog znacaja samim tim je i odziv navijaca ogroman.8 autobusa krece ujutro u 5 sati ispred stadiona Grbavica.Cijena polazka je 80 KM.Ko jos zeli nek mi se javi na pm da ga ubacim jer ima jos par mjesta slobodno,navodno rezervisano za forumase sportsport.ba foruma.Obavezne licne karte i saglasnost oba roditelja.Vozdrica!
samo ovaj dio je najaci....lozionicka bb
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
TeroweNth je napisao/la:Nije istina , ne ide se uopste . I po cemu je testna utakmica od velikog znacaja ?Cuspajz je napisao/la:Manijaci idu organizovano na prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine.Posto je utakmica velikog znacaja samim tim je i odziv navijaca ogroman.8 autobusa krece ujutro u 5 sati ispred stadiona Grbavica.Cijena polazka je 80 KM.Ko jos zeli nek mi se javi na pm da ga ubacim jer ima jos par mjesta slobodno,navodno rezervisano za forumase sportsport.ba foruma.Obavezne licne karte i saglasnost oba roditelja.Vozdrica!![]()
![]()
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nemoj ložit raju džaba, kad nema nikakve važnosti tekmaCuspajz je napisao/la:Manijaci idu organizovano na prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine.Posto je utakmica velikog znacaja samim tim je i odziv navijaca ogroman.8 autobusa krece ujutro u 5 sati ispred stadiona Grbavica.Cijena polazka je 80 KM.Ko jos zeli nek mi se javi na pm da ga ubacim jer ima jos par mjesta slobodno,navodno rezervisano za forumase sportsport.ba foruma.Obavezne licne karte i saglasnost oba roditelja.Vozdrica!
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Fino vam covjek kaze da se ide u NS.
8 autobusa ceka spremno ko zapete puške,a mjesta je sve manje...zato požurite sa uplatama za put.
Krucijalna utakmica sezone i igraci ocekuju podršku manijaka.
8 autobusa ceka spremno ko zapete puške,a mjesta je sve manje...zato požurite sa uplatama za put.
Krucijalna utakmica sezone i igraci ocekuju podršku manijaka.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
drug
Eo sad sam se vratio sa Grbavice, dole guzva u pm, nema gdje igla past. Raja satove skida za karte, jedan lik kucu zalozio. Ja sam nekako uspio dvije karte uzeti, jedna za mene, druga za jaranovu nanu. Eto ko hoce, nek pozuri, posebno ovi koji misle da utakmica nije vazna.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
drug je napisao/la:Eo sad sam se vratio sa Grbavice, dole guzva u pm, nema gdje igla past. Raja satove skida za karte, jedan lik kucu zalozio. Ja sam nekako uspio dvije karte uzeti, jedna za mene, druga za jaranovu nanu. Eto ko hoce, nek pozuri, posebno ovi koji misle da utakmica nije vazna.
Dino Bajramović i Mislav Karoglan iz Rijeke su dva igrača koja bi eventualno mogla doći u Želju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.