Eno fuli brat 2 slobodna.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja samo njega cekao i gledam skoro citavu zadnju cetvrtinu frajer sepa po terenu,kad nisam zaplakojozinho je napisao/la:kad se sjetim Kinseyasubcoccinela je napisao/la:![]()
nema sanse kada masa raje ceka Diamantidisa da slucajno izvrne nogu kao Kinsey neki dan kada nas je pravo povaljotako da ce vjerovatno dati jos jedan kos da taman predje granicu i tu ce stati
ma ko ce ga znati, al kako mene iznerviraju gluposti kako padam to nije normalno, onaj sinoc majmun za pola koša, veceras ovaj kreten, danas na bingu donji 30KM, iznerviro se imao sistem 7 brojeva i od 5000 mi fale 27 i 44 i baca 4 zaredom palve i ljubicaste, al nece te brojeve i na kraju ih baci za 5-6 maraka, onda kasnije na silu uplacivao i baš se iznerviro. nema binga do sljedece sedmice, kao na srecu i nba igraca, odigrat sutra holandjane, vikend klasika fudbal i to je toKrokodil je napisao/la:Admire, što se ti kladiš brate?![]()
Nayebem se francuzima ženskog roda, primaju go u 92' iz penala.
Sreća u nesreći je da sam ig'o prolaz Lyona.
Dzaba ti, a mozes se zahvalit Gomisu majmunu glupom. Cim je to crno to je glupo.Krokodil je napisao/la: Nayebem se francuzima ženskog roda, primaju go u 92' iz penala.
Sreća u nesreći je da sam ig'o prolaz Lyona.
Na drugom listicu imam Lakers - Oklahoma vise od 207 i Mirzu vise od 10 ..Belmin6 je napisao/la:daj neko pametan, neki veceras NBA da bi mogao proci
Ako uzme ovaj set izgledno je, ja sam igrao na Kudlu a i @zgmiky je predivdao tezak mec, 1. set uzima Kudla a moguce je i cijeli mec eto njegova preporuka.samson je napisao/la:Kudla - Lu Yen 2 ocekujem za lijepe dinerose nakon ne znam nit sam koliko. Nego, gusta za sada. Hoce li moci dobiti Tajvanac?
- Ne zalijećite se puno s Mirzom veceras, igraju protiv Bullsa ekipe koja igra strasnu odbranu. Još se veceras vraca Boozer, tako da je to ispod 191,5 koliko vidim da je granica. Moguć under i i Pierce kome su dali marginu od 14. No way Pedrosamson je napisao/la:Na drugom listicu imam Lakers - Oklahoma vise od 207 i Mirzu vise od 10 ..Belmin6 je napisao/la:daj neko pametan, neki veceras NBA da bi mogao proci
krmpotich je napisao/la:- Ne zalijećite se puno s Mirzom veceras, igraju protiv Bullsa ekipe koja igra strasnu odbranu. Još se veceras vraca Boozer, tako da je to ispod 191,5 koliko vidim da je granica. Moguć under i i Pierce kome su dali marginu od 14. No way Pedrosamson je napisao/la:Na drugom listicu imam Lakers - Oklahoma vise od 207 i Mirzu vise od 10 ..Belmin6 je napisao/la:daj neko pametan, neki veceras NBA da bi mogao proci
- Oklahoma ce pregaziti jezeraše večeras. Ide to u Plus 20 i kusur. Durant ne vjerujem da ide u over. Cuva se za All star, i bez njega će nabušiti očajni LA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.