Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Ljudi ba, samo se sjetite novembra i pocetka decembra prosle godine.. ili nije nikako igro ili sitno.. a i kad se znalo desti da igra vise, znao je po 30 minuta trcat tamo vamo i ne dobit lopte kako treba.
da nam je neko tad reko, da ce sredinom februara biti fiksni dio rotacije sa 15-25 minuta i davati nekih 10 poena po utakmici, niko ne bi vjerovo.
ovo je super!!
nek samo nastavi pa i u ovom ritmu, ja prezadovoljan!!!
da nam je neko tad reko, da ce sredinom februara biti fiksni dio rotacije sa 15-25 minuta i davati nekih 10 poena po utakmici, niko ne bi vjerovo.
ovo je super!!
nek samo nastavi pa i u ovom ritmu, ja prezadovoljan!!!
-
svejedno77
- Kontakt:
Mislim da je Mirzi ovo super i bolje je sto je Kidd jos malo promijenio rotaciju u zadnje dvije sad ulazi vec u prvoj cetvrtini, ima vremena malo da se prilagodi a sta sam jos primjetio da je odbrana sad u ovih zadnjih par tekmi dobra. Odbrana ga i drzi u igri kad ne pogada, ovaj Brooklyn iskreno receno sve bolje i bolje izgleda mislim do Playoff-a se tu mogu poslozit kockice i na ovom istoku mogu biti 3-4 bez problema. Cak sam misljenja da nekog od favorita mogu iznenadit, tu mislim na Indianu il cak Miami.
Ne volim kad fintira..a igrac stoji toliko daleko da se moze namjestit kako zna i pogodit.. Sinoc je to uradio kad nije trebao..i siguran sam da bi pogodio da je opalio..a ne onako na ulaz pa promasi flouter...jos vcrs ima da poludi da uzivamo svi jer nece igrat 5,6 dana cini mi se...ajmo Mirzetee
-
BlaBlaTron
- Kontakt:
Ja doš'o! večeras uz Pelinkovac j**m*o bikovima maaajku, a trebali bi i oni španci prenositi u HD-u na Sopcastu tako da će ovo biti divna večer
C H I C A G O B U L L S VS B R O O K L Y N N E T S
M I R Z A T E L E T O V I Ć 33
na sta ova nasa BiH spade pije se nakav liker od nakih ljevih travaBlaBlaTron je napisao/la:Ja doš'o! večeras uz Pelinkovac j**m*o bikovima maaajku, a trebali bi i oni španci prenositi u HD-u na Sopcastu tako da će ovo biti divna večer![]()
dje nesta celicka ili gradacacka sljiva uz malo suhog mesa i sira ili hercegovacka loza ili barem hladno sarajevsko pivo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
BlaBlaTron
- Kontakt:
Sabur, sabur, svako veče je tematsko veče. Rakija jabuka je u sehari zajedno sa šljivom od Gradačačke šljive ni manje ni više! Rakija se pije i meza mezi u play-offunerminh74 je napisao/la:na sta ova nasa BiH spade pije se nakav liker od nakih ljevih travaBlaBlaTron je napisao/la:Ja doš'o! večeras uz Pelinkovac j**m*o bikovima maaajku, a trebali bi i oni španci prenositi u HD-u na Sopcastu tako da će ovo biti divna večer![]()
dje nesta celicka ili gradacacka sljiva uz malo suhog mesa i sira ili hercegovacka loza ili barem hladno sarajevsko pivo
E valja odspavati malo do tekme, pa s merakom uživati u sopcast-u, i Mirzinim tricama. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
noćas Toko sprema osvetu Netsima
treba ubacit' i Redžu da igra 
Redzo je odsutan vcrs zbog privatnih razloga. 
Nacuo i on da ima vcrs HD pa hoce da s uzivancijom pregleda. Bolje i to nego peskire nosat.
Izvinjavam se za dupli post, s mobitela sam pa ne mogu editovat.
Izvinjavam se za dupli post, s mobitela sam pa ne mogu editovat.
U kolko je tekma?
-
BlaBlaTron
- Kontakt:
02:00 po našem.Freaza je napisao/la:U kolko je tekma?
Ima li na Canal+ Deportes HD?
Ja mislim da ima, a znat' ćemo to tamo oko pola sata do početka tekme sigurno.Chuckie je napisao/la:Ima li na Canal+ Deportes HD?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
BlaBlaTron
- Kontakt:
Evo ko koristi SOpcast, ne znam koje su TV stanice u pitanju nisam pokretao.
http://sopcast.ucoz.com/news/chicago_bu ... 02-14-1695" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sopcast.ucoz.com/news/chicago_bu ... 02-14-1695" onclick="window.open(this.href);return false;
jos sahat i po
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jos pola sata
Idemo Mirzaaaaaaa MT3
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
BlaBlaTron
- Kontakt:

Hajmo naši !!!
Jel igramo "kod nas" ili u gostima? 
ajde Mirzete brate vcrs 22 poena,obraduj nas i da te u miru mozemo cekat aBd do sljedeceg igranja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.