Bio u Travniku , nije nesto specijalno......klasik je napisao/la:Haris Redžepi ?
Dolazi u Slobodu, vas bivsi igrac, mozel vise informacija ?
Ne znam kakva vam je konkurencija , nije neko pojacanje...
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Bio u Travniku , nije nesto specijalno......klasik je napisao/la:Haris Redžepi ?
Kad se sjetim utakmice na Grbavici ne mogu se sjetiti s kim smo igrali.0:0 rezultat,70-ta minuta Redžepi se sprema da udje i govorim ja haveru evo ulazi Redžepi da pojaca skok igru.I tako udje on prodje jedno 7-8 minuta kad nakon kornera on skoci i zabi ga glavom.Kako sam se tada ismijo hahahahaklasik je napisao/la:Haris Redžepi ?
Ove sezone je derbi predzadnje kolo, eh' sto bi volio da ta utakmica odlucuje prvaka između nas i dragih kona. I da im ovako simpaticno uvalimo jedan ali vrijedan. Da bude rezultat 1:0.likusa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Tako je to u fudbalu...
Po meni, on je igrač koji je za kantonalne lige,za ozbiljnog fudbala nije,kad mu pogledaš klipove po youtubu rekao bi da se radi o dobrom igraču a u stvarnosti je skroz druga priča,mada moguće je da eksplodira u Slobodi i tako me demantira..klasik je napisao/la:Haris Redžepi ?
@pitic - Vi pitari prije svega morate podici ogromnu EUFORIJU kod vase raje, da svaka vasa domaca tekma bude dosta ljudi. Pa majku mu stara, kada je Blekic mogao raju naloziti za kratko vrijeme mogu i ovi...terabajt je napisao/la:Dali vama ili nama sjever ce biti pun, pa zar nije bolje da tu imas svoje navijace nego protivnicke ja ti razmisljanja.pitic je napisao/la:terabajt kao prvo napuniti će te vi čitav jug i zapad, a vaš dio sjevera polovinu. Bolje da nama date čitav sjever da uzmete više love koje vam svakako nedostaje. Danas je bolje razmišljati ekonomski nego na način inatluka. Morate shvatiti da će svakako 29 kolo odlučiti prvaka
29 kolo će biti špalir sa vaše strane s tim da kapiten ponese buket cvijećapitic je napisao/la:terabajt kao prvo napuniti će te vi čitav jug i zapad, a vaš dio sjevera polovinu. Bolje da nama date čitav sjever da uzmete više love koje vam svakako nedostaje. Danas je bolje razmišljati ekonomski nego na način inatluka. Morate shvatiti da će svakako 29 kolo odlučiti prvaka
Ne znam gdje je bio do sada, i kako mu se karijera razvijala ili stagnirala. Što se tiće njega od prije, igrač s jako dobrom tehnikom, pregledom igre i jako dobrim pasom. Ako je u formi od prije, mislim da će vam fino pomoći, uostalom ne bi ga Čiro uzeo da ne valja.klasik je napisao/la:Haris Redžepi ?
Jesi li mozda razmisljao kad bi se to obrnuto desiloinvincible1921 je napisao/la:a zamisli uzmemo titulu i jos u finalu kupa komsija s tim da je na grb druga tekmatako da ce pitari prisustvovat dvosturkoj dodjeli pehara,na njihovu zalost nijedan njece njima ici
A dobro, covjek jos nista vjerovatno svatio da ste najaci tretuno i da ce tako da bude...FKS1946 je napisao/la:Jesi li mozda razmisljao kad bi se to obrnuto desiloinvincible1921 je napisao/la:a zamisli uzmemo titulu i jos u finalu kupa komsija s tim da je na grb druga tekmatako da ce pitari prisustvovat dvosturkoj dodjeli pehara,na njihovu zalost nijedan njece njima ici
![]()
![]()
Ako Tan DaDzoleZeljo je napisao/la:A dobro, covjek jos nista vjerovatno svatio da ste najaci tretuno i da ce tako da bude...FKS1946 je napisao/la:Jesi li mozda razmisljao kad bi se to obrnuto desiloinvincible1921 je napisao/la:a zamisli uzmemo titulu i jos u finalu kupa komsija s tim da je na grb druga tekmatako da ce pitari prisustvovat dvosturkoj dodjeli pehara,na njihovu zalost nijedan njece njima ici
![]()
![]()
Ja sam se davno pomirio da vi uzimate duplu ove, a sljedece je branite..
Laktasi...arelinho je napisao/la:Kad se sjetim utakmice na Grbavici ne mogu se sjetiti s kim smo igrali.0:0 rezultat,70-ta minuta Redžepi se sprema da udje i govorim ja haveru evo ulazi Redžepi da pojaca skok igru.I tako udje on prodje jedno 7-8 minuta kad nakon kornera on skoci i zabi ga glavom.Kako sam se tada ismijo hahahahaklasik je napisao/la:Haris Redžepi ?
Sent from my ST26i using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: bvsic, WeekendOffender i 6 gostiju.