A.Murray-Čilić 19:30 1 1,40 kv.
Sretno ko isprati
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ivica je sedmi nakon spusta sa 93 stotinke zaostatka za vodećim Jansrudom koji nije slalomaš, niti jedan skijaš ispred Ivice nije slalomaš tako da je zlato nadomak ruke, obavljeno je pola posla a rekao bih i više, još slalom da odradi kako zna na stazi koju je postavio gips i eto povijesnog zlata za hrvatsko muško skijanje i naravno parice u džepenkuzgmiky je napisao/la:SKIJANJE, kombinacija muški
Kostelić 1. 6.00
Kostelić 1-3. 1.80
Za Ivicu je ovo sad ili nikad, ne ide ga ove sezone nikako, muči se ali svjetski kup mu je ionako služio samo da ostane u treningu da ne izgubi startne pozicije, u glavi mu je samo olimpijada i olimpijsko zlato koje toliko želi, odličan je bio na treningu spusta, jučer 11 sa relativno malim zaostatkom a danas još bolji šesti, slalom ionako omiljena mu disciplina i stazu postavlja njegov otac tako da mislim da će Ivica iskoristiti to barem za medalju a vjerujem da ide i po zlato, to je njegov veliki san i mogao bi ga i ostvariti sutra ujutro u Rusiji.
Kvota je fantastična i ja ću pokušati, a ako netko isprati sretno nam i sretno Ivica !!

Ma buraz nema šanse. Koliko god je Marin u formi, ne može on s Andy nema šanse. Mislim može se lupati, pa ako prođe, prođe, ali šanse su nikakve.zgmiky je napisao/la:Marin Ćilić-Andy Murry 1 3.00, 2-0 Marin 4.50
ovo moram uzeti, bezobrazno velika kvota na MArina koji igra jako dobro, sigurno i nije izgubio još ni seta ni na ovom turniru ni u Zagrebu, vrlo je miran i strpljiv i može dobiti škota, neću reći iznenaditi jer po meni nije nikakvo iznenađenje da ga pobjedi, Murrax izgleda jako loše, blijedo i još nije onaj pravi nakon ozljede, kvota za probati u singlu svakako na pobjedu i probati na Marinovu pobjedu bez izgubljenog seta.
+1Grokok je napisao/la:Ma buraz nema šanse. Koliko god je Marin u formi, ne može on s Andy nema šanse. Mislim može se lupati, pa ako prođe, prođe, ali šanse su nikakve.zgmiky je napisao/la:Marin Ćilić-Andy Murry 1 3.00, 2-0 Marin 4.50
ovo moram uzeti, bezobrazno velika kvota na MArina koji igra jako dobro, sigurno i nije izgubio još ni seta ni na ovom turniru ni u Zagrebu, vrlo je miran i strpljiv i može dobiti škota, neću reći iznenaditi jer po meni nije nikakvo iznenađenje da ga pobjedi, Murrax izgleda jako loše, blijedo i još nije onaj pravi nakon ozljede, kvota za probati u singlu svakako na pobjedu i probati na Marinovu pobjedu bez izgubljenog seta.
ma buraz nemrem slona pogodit, sve mi izmiče za malo ili ode debelo u krasan klinac tako da udarajte samo kontru i prolazite, ja sam igrao na Marina zbog trenutnog stanja na terenu, naravno da je škot bolji igrač i da je onaj pravi Marin mu ne bi mogao ništa ovako me ne bi iznenadilo da izgubi Škot, no kažem samo udarajte kontru i eto love i hvala na mišljenju, cijeni se toGrokok je napisao/la:Ma buraz nema šanse. Koliko god je Marin u formi, ne može on s Andy nema šanse. Mislim može se lupati, pa ako prođe, prođe, ali šanse su nikakve.zgmiky je napisao/la:Marin Ćilić-Andy Murry 1 3.00, 2-0 Marin 4.50
Teška srca se zeleni.Prisoner je napisao/la:Teletović ispod.
Ipak prvi par ostaje, a umjesto drugog, odlucio sam se na ovu varijantujopaa7 je napisao/la:Ferrer D.(h-6,5)-Ramos Al. 2 @ 1,40
- Ferrer u prva dva meča dobio po 7:6 ; 6:4, i nije to još ta igra kao nekad, Ramos jucer izbacio Volandria 6:2 ; 6:1, treblo bi biti 6:3 ; 6:2 za Ferrera u što baš nevjerujem.
KarlovićI(1.s10,5)-Sock J. više @ 1,60
- Kad dr.Ivo igra, u 90% slučajeva je to 7:5 ili 7:6, tako da ne treba previše pisati, 4/5 mečeva prolazi više od 10,5, ako se ne varam od zadnjih 8 mečeva Ivo je 7 išao više od 10,5
Nekako sam dosta uvjeren u ovo, ali vidjet cemo
Kvota 2,24.
nek su se on i ivica spustili kao pravi spustaši... umjesto da se "bace na glavu" oni išli lagano...tillman je napisao/la:Sutra kombinacija muški; probati na Zrnčić Dima da osvaja medalju... pošto će Ante Kostelić postavljati slalomsku stazu, očekuje se veliki broj izletanja, i Pinturault i Ligety su skloni izlijetanju u slalomu, a Zrnčić može solidno odraditi vožnju slaloma, što bi moglo vrlo lako moglo biti dovoljno i za medalju
kvota je 6.00 u premieru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.