FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
tipujem da to amar loži novinare i da je nemoguće da on ne zna hoće li doći ili neće. a šta će ara koji qrac liverpoolu u ovom trenutku? sve vrijeme je bila priča da sigurno ostaje do kraja ove sezone, a možda i duže.
ako je lova iole korektna svraku se mora konačno utušiti. mi od toga živimo, a imamo i više nego jaku konkurenciju u veznom redu. ja bi lično volio vidjeti da konačno neko na lijevoj strani igra lijevom nogom - bajić ili tomić...
ako je lova iole korektna svraku se mora konačno utušiti. mi od toga živimo, a imamo i više nego jaku konkurenciju u veznom redu. ja bi lično volio vidjeti da konačno neko na lijevoj strani igra lijevom nogom - bajić ili tomić...
- invincible1921
- Kontakt:
jes brate ,ali mozda postoji mogucnost da ga posalju negdje drugo na posudbuChWilla je napisao/la:tipujem da to amar loži novinare i da je nemoguće da on ne zna hoće li doći ili neće. a šta će ara koji qrac liverpoolu u ovom trenutku? sve vrijeme je bila priča da sigurno ostaje do kraja ove sezone, a možda i duže.
=\_1921_/=
mogli su to i prije uraditi. vidjećemo, nije do nas, njihov je igrač.
Neka me neko uputi kako se "regulisu" pitanja posudbe? Moje misljenje je ako je na pocetku ove godine potpisan ugovor ( naglasavam da veze nemam kako se regulise posudba, samo znam da nije moguce ono haj neka ga kod vas) da Ara bude do kraja ove sezone kod nas, nije moguce da ga tek tako raskinu na polusezoni. Bar ne bez nekih posljedica, a tim kao sto je Liverpool sigurno to sebi ne bi dozvolio. Mozda ne znaju kada ce se vratiti, ali ce se vratiti do pocetka sezone..
P.S. Gdje ste procitali ovo za Svraku, nemogu da nadjem? Hvala!
Nema potrebe za paniku Ara se vraca ubrzo,ali po isteku sezone odlazi dalje,sto znaci da nece evropu odigrati sa Željom... Ovo je 100% tacna informacija..
Sto se tice Svrake trebao bi otici,a i u upravi znaju da imamo dobrih igraca u vezi..tako da nije to minus nikakav...
Sto se tice Svrake trebao bi otici,a i u upravi znaju da imamo dobrih igraca u vezi..tako da nije to minus nikakav...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Zavisi, ako u ugovoru ima klauzula da klub može raskinuti ugovor i pozvati igrača kad god želi. Sve je moguće.galeb je napisao/la:Neka me neko uputi kako se "regulisu" pitanja posudbe? Moje misljenje je ako je na pocetku ove godine potpisan ugovor ( naglasavam da veze nemam kako se regulise posudba, samo znam da nije moguce ono haj neka ga kod vas) da Ara bude do kraja ove sezone kod nas, nije moguce da ga tek tako raskinu na polusezoni. Bar ne bez nekih posljedica, a tim kao sto je Liverpool sigurno to sebi ne bi dozvolio. Mozda ne znaju kada ce se vratiti, ali ce se vratiti do pocetka sezone..
Avazgaleb je napisao/la:P.S. Gdje ste procitali ovo za Svraku, nemogu da nadjem? Hvala!
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 14 feb 2014, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Oj Avaz
Hvala @adviser
- Hordas Doboj
- Kontakt:
To se sve naglasi u ugovoru. Vremenski period (3,6,12 mjeseci). Igrac se moze vratiti sa posudbe ako je potreban klubu sa kojim ima ugovor...galeb je napisao/la:Neka me neko uputi kako se "regulisu" pitanja posudbe? Moje misljenje je ako je na pocetku ove godine potpisan ugovor ( naglasavam da veze nemam kako se regulise posudba, samo znam da nije moguce ono haj neka ga kod vas) da Ara bude do kraja ove sezone kod nas, nije moguce da ga tek tako raskinu na polusezoni. Bar ne bez nekih posljedica, a tim kao sto je Liverpool sigurno to sebi ne bi dozvolio. Mozda ne znaju kada ce se vratiti, ali ce se vratiti do pocetka sezone..
Sigurno da ga Liverpool nije vratio jer im treba. Jedino moze biti to da misle da ce vise napredovati u njihovom trening kampu igrajuci za u21 Liverpoola nego igrajuci i trenirajuci kod vas.
Al svejedno je smijesno izjaviti da se ne zna status igraca. U to ne vjerujem. Vas strucni stab mora znati da li ce im doci igrac ili ne, da bi nasli zamjenu itd
Vidim da nisu doveli napadaca tako da sam siguran da ce Hodzic odigrati sezonu do kraja kod vas...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
To što je drugima smiješno, to mi se baš sviđa. Amar vas opasno loži, a vi nećete to da shvatite. I ovo mi se baš sviđa, jer će svi misliti ovi nemaju blage, raspadaju, nemaju za ugovora
, a kad počne sezona biće tamburanje. To se tako radi.

Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Kako nisu?! Vratili su Ramića sa posudbe a i Brković se oporavio od povrede, ako se ne varam i on je napadač. Ali nebitno, evo @Southboy kaže da od toga nema ništa i da će Hodžić igrati do kraja sezone.Hordas Doboj je napisao/la:Vidim da nisu doveli napadaca tako da sam siguran da ce Hodzic odigrati sezonu do kraja kod vas...
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Pa bas zato sto se ugovorom regulise posudba tj sto je u ugovoru naglasen rok na koji igrac ide na posudbu mislim da ga ne mogu na svoju ruku vratiti sa posudbe bez dogovora sa nasim klubom ( opet naglasavam da nisam upucen u proceduru samo dajem svoje misljenje)...Hordas Doboj je napisao/la:To se sve naglasi u ugovoru. Vremenski period (3,6,12 mjeseci). Igrac se moze vratiti sa posudbe ako je potreban klubu sa kojim ima ugovor...galeb je napisao/la:Neka me neko uputi kako se "regulisu" pitanja posudbe? Moje misljenje je ako je na pocetku ove godine potpisan ugovor ( naglasavam da veze nemam kako se regulise posudba, samo znam da nije moguce ono haj neka ga kod vas) da Ara bude do kraja ove sezone kod nas, nije moguce da ga tek tako raskinu na polusezoni. Bar ne bez nekih posljedica, a tim kao sto je Liverpool sigurno to sebi ne bi dozvolio. Mozda ne znaju kada ce se vratiti, ali ce se vratiti do pocetka sezone..
Sigurno da ga Liverpool nije vratio jer im treba. Jedino moze biti to da misle da ce vise napredovati u njihovom trening kampu igrajuci za u21 Liverpoola nego igrajuci i trenirajuci kod vas.
Al svejedno je smijesno izjaviti da se ne zna status igraca. U to ne vjerujem. Vas strucni stab mora znati da li ce im doci igrac ili ne, da bi nasli zamjenu itd
Vidim da nisu doveli napadaca tako da sam siguran da ce Hodzic odigrati sezonu do kraja kod vas...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Hodzic im je bio glavni napadac, tako da u slucaju njegovog odlaska ja licno bih ocekivao jakog napadaca koji moze preuzeti tu ulogu. O ovom Ramicu stvarno nista ne znam, al svejedno sam siguran da nije ni blizu kvaliteta Hodzica, tako da sumnjam da bi on mogao nadomjestiti njegov odlazak.Adviser je napisao/la:Kako nisu?! Vratili su Ramića sa posudbe a i Brković se oporavio od povrede, ako se ne varam i on je napadač.Hordas Doboj je napisao/la:Vidim da nisu doveli napadaca tako da sam siguran da ce Hodzic odigrati sezonu do kraja kod vas...
A mislim da je Zvijerka na predhodnoj stranici ubrojao Brkovica u veznjake...
@galeb
Mozda je posuđen na 6 mjeseci recimo.
Al vraca se on 100%
Zadnja izmjena: Hordas Doboj, dana/u 14 feb 2014, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
UEFA: Dinamo najbolji klub zapadnog Balkana, Željo ispred Sarajeva
U UEFA klupskom rangiranju među 453 tima Dinamo je na 88. mjestu, Maribor 121., Partizan 125., Hajduk 162., Crvena zvezda 169., Rijeka 176., Vojvodina 225., Željezničar 244., a Sarajevo na 245. Najbolji klub UEFA i dalje je Barcelona. Slijede je Bayern i Real Madrid.
2014-02-14 13-22-00
U UEFA klupskom rangiranju među 453 tima Dinamo je na 88. mjestu, Maribor 121., Partizan 125., Hajduk 162., Crvena zvezda 169., Rijeka 176., Vojvodina 225., Željezničar 244., a Sarajevo na 245. Najbolji klub UEFA i dalje je Barcelona. Slijede je Bayern i Real Madrid.
2014-02-14 13-22-00
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
-
darkangel54
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kapiten potpisao za Arsenal
Željezničar Za Život Cijeli ...
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa ako Amar prca novinare svojim izjavama, ne znam sta se vi palite na to...
Nema potrebe za brigu, samo opusteno..
Inace kompletan transfer je iznosio 300.000£ + 15% od narednog. Duzina ugovora 3+.
Ima li pravo nastupa u sljedecem kolu? Ne znam bas kako kod njih stvari stoje sa ovim...
Nema potrebe za brigu, samo opusteno..
Neka je sa srecom..Postao/la darkangel54 dana Danas, , 2:38 pm
https://www.facebook.com/19931357344858" onclick="window.open(this.href);return false; ... =1&theater
Inace kompletan transfer je iznosio 300.000£ + 15% od narednog. Duzina ugovora 3+.
Ima li pravo nastupa u sljedecem kolu? Ne znam bas kako kod njih stvari stoje sa ovim...
"Wenger: Pratimo Svraku vec dugo, a konacno smo uspjeli dogovoriti transfer sa celnicima FK Zeljeznicara. Svraka je potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovina i nadamo se da ce se u sto skorijem vremenskom periodu prilagoditi zivotu na Otoku. Postoji velika mogucnost da ga odmah posaljemo na posudbu u Rusiju ali se jos razmatra o tome"
Sky Sport
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 14 feb 2014, 16:07, ukupno mijenjano 2 puta.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
+ kvesic,potpisuje u medjugorjubagrcavi je napisao/la:Antolovic potpisao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: super, dana/u 14 feb 2014, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Antolović i Bogdanović potpisali do ljeta 2016.
http://fkzeljeznicar.ba/antolovic-i-bog ... 2016/8022/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/antolovic-i-bog ... 2016/8022/" onclick="window.open(this.href);return false;
odlična stvar, za golmana i dalje vrlo mlad, može se uzeti odlična lova kad bude trebao ići.
e jbg raspadamo se, propadamo, nemamo za vodu, sve se rastalilo, Amar mazno pare i pobjegaofkzeljeznicarba je napisao/la:Antolović i Bogdanović potpisali do ljeta 2016.
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.