Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Chinaglia
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Chinaglia » 14 feb 2014, 13:27

Navijači Lazija već nedjeljama organizuju veliki protest koji će biti prilikom meča Lazio-Sassuolo, 90 minuta čistog protesta protiv uprave, zbog toga je Curva Nord izdala proglas da navijači dođu na Olimpico u što većem broju, a da bi Lotito to spriječio, podigao je cijene karata za ovaj meč! Međutim, kako stvari stoje navijači ne odustaju, očekuje se pun Olimpico ..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2014, 14:19

Sissoko je napisao/la: :lol: Ti bi zaista trebao naučit neke nove "zajebaTe" rijeci jer ponavljas "light motiv", "aksiom", "modus operandi" i jos poneke u "svakog drugom" postu zajedno sa kojom forom preuzete vjerujem sa tarzanija.com kako bi odisao nekim intelektom, a zapravo si presmjesan copy/paste forumski trol koji se na svaki pomen Juventusa kao rogonja zaleti zajedno sa drugim secerasima pa zatrolate temu kao i ovaj put.
Niko te nije spomenuo a poceo si da provociras te kasnije druge nazivas kompleksashima, trebao bi prvo sebe da pogledas dokle si dogurao.

Prijatelju, ti druge ljude zovesh "shecerashima", samo zato jer se ne slazesh sa njima u mishljenju.
Zapitaj se sa kojim to forumashima nije neshto u redu: sa onima koji kupe mudrosti na tarzaniji (sve i da je tako, a nije) ili sa onima koji difamishu druge i nazivaju ih "shecerashima" tj. bolesnicima samo zato shto ne navijaju za isti klub kao i 1 chopor :?: :!:

U opciji da gledam Shvede i Schweiz u hokeju i da se prepucavam sa tebi slichnim "intelektualcima", biram ovo prvo.

:arrow: :arrow: :arrow:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 feb 2014, 15:03

Grijesite i jedan i drugi. Da vase rasprave kojim slucajem nisu prozete uvredama, dalo bi se ovdje i nesto pametno procitati. Ovako redovno citamo iste stvari.

Sent from my LG-P710 using Tapatalk
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 feb 2014, 15:11

L'Avvocato je napisao/la:Grijesite i jedan i drugi. Da vase rasprave kojim slucajem nisu prozete uvredama, dalo bi se ovdje i nesto pametno procitati. Ovako redovno citamo iste stvari.

POTPIS!
Il Club più titolato al mondo!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 feb 2014, 15:12

Capello: Serija A nije kompetitivna

"Juventus je dobar u Italiji, ali loš izvan nje. Oni nemaju konkurencije u Seriji A, pa stoga nemaju ni pravih vježbi i izazova. Pogledajte samo timove. Prošlog su ljeta Roma, Fiorentina i Napoli prodali van svoje najbolje igrače. Otišli su Jovetić, Cavani i Lamela, dok je Juventus dodao pojačanja", rekao je Capello za Gazzettu dello Sport.

"Juventus nije uspio u Ligi prvaka, ali činjenica da se finale Evropske lige igra u Torinu mogla bi za njih biti stimulans".

Upitan kako procjenjuje Milanove šanse u osmini finala Lige prvaka protiv Atletico Madrida talijanski strateg je rekao:

"Atletico je favorit protiv Milana. Gledao sam ih protiv Barcelone i sjajna su ekipa. Mogu dati gol na različite načine, preko Coste, Ville, kao i mrtvih lopti. U ovom susretu nema komplikovanih kalkulacija. Milan mora biti bolji želi li proći. O Seedorfu (Milanov novi trener) još ne mogu suditi. Tek je počeo, iako se priključio u ključnoj fazi sezone
".
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2014, 15:18

L'Avvocato je napisao/la:Grijesite i jedan i drugi. Da vase rasprave kojim slucajem nisu prozete uvredama, dalo bi se ovdje i nesto pametno procitati. Ovako redovno citamo iste stvari.

Razloge tog i takvog diskursa potrazhi u jednoj populaciji. Kad nema prve ekipe chopora, nema ni problema na ovom pdfu. Tu i tamo, neko baci provokaciju, ali se stari forumashi sa standardnim profilima ne pecaju i ne doprinose srozavanju nivoa diskusija. Tek kad dodje 1 militantno krilo 1 navijachke skupine, znash: to su oni shto se kloniraju i mutiraju u vremenu i prostoru - nastupa belaj i troll fest.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 feb 2014, 15:59

MaGiCa je napisao/la:

Razloge tog i takvog diskursa potrazhi u jednoj populaciji. Kad nema prve ekipe chopora, nema ni problema na ovom pdfu. Tu i tamo, neko baci provokaciju, ali se stari forumashi sa standardnim profilima ne pecaju i ne doprinose srozavanju nivoa diskusija. Tek kad dodje 1 militantno krilo 1 navijachke skupine, znash: to su oni shto se kloniraju i mutiraju u vremenu i prostoru - nastupa belaj i troll fest.
MaGiCa je napisao/la:
Sissoko je napisao/la::D Nek su Inler i Biglia korisniji od Vidala koji uklizava, asistira, skace, jbe mater, zabija golove, puca penale, samo sto nije i poce kosit travu na stadionu u Torinu al eto oni su korisniji.
Svi mrze Juventus. Nepravda. :cry:
Gdje sam te pomenuo ili sta vezano za tebe rekao, krenes zajedno sa ostalim clanovima klana secerasa da provociras i jos ovdje lazes, ko da ljudi ne znaju citat.Pravo si se srozao.Obican si lazov.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2014, 16:14

Sissoko je napisao/la: Gdje sam te pomenuo ili sta vezano za tebe rekao, krenes zajedno sa ostalim clanovima klana secerasa da provociras i jos ovdje lazes, ko da ljudi ne znaju citat.Pravo si se srozao.Obican si lazov.

Lepo, ja sam lazhov, srozani tarzanija djak i "shecerash" (shto je vredjanje bolesnih ljudi, valjda :roll: ). A shta si ti :?:

Mali cinichni bezobraznik, koji koristi pacovske metode i bez ad hominem pristupa ne mozhe da postoji.
Dakle, 1 mala patetichna osoba, koja je sebi uvrtela u glavu da se bori za neku veliku ideju.

Da ne idemo vishe u off. Jedno pitanje za moderaciju: Gde ste gospodo, klonovi-trollovi vam opet podizhu broj poseta na forumu:?:

:arrow:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 feb 2014, 16:59

Meni samo jedno nije jasno @MaGiCa; zašto ti glumiš dežurnog policajca ovdje, a samim tim postižeš upravo suprotno od onoga što (valjda) hoćeš?

U 99% slučajeva prvi dolaziš i odgovaraš, raspravljaš se, tražiš neku pravdu, a ustvari nisi ništa bolji od tih koje ispravljaš.

Ima i drugih načina osim da se srozavaš na nivo "choporasha". :roll:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 14 feb 2014, 17:05

Ne glumi lik ništa, nego je u pravu, normalna diskusija bude, onda uleti neko od padobranaca i sve zakuha, i onda se samo piše čiji je babo jači :(
Grbavica naš je Hram!!!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 feb 2014, 17:47

RiverPlate je napisao/la:Ne glumi lik ništa, nego je u pravu, normalna diskusija bude, onda uleti neko od padobranaca i sve zakuha, i onda se samo piše čiji je babo jači :(
MaGiCa je napisao/la:
Sissoko je napisao/la::D Nek su Inler i Biglia korisniji od Vidala koji uklizava, asistira, skace, jbe mater, zabija golove, puca penale, samo sto nije i poce kosit travu na stadionu u Torinu al eto oni su korisniji.
Svi mrze Juventus. Nepravda. :cry:

De ti meni reci koje ovdje padobranac?
Ja sam pisao normalno u svom stilu vezano za sastav najkorisnijih igraca koji je predstavljen, lik se javi i zakuha.Niko ga nije spomenuo niti mu se obratio.I sad je on normala a ja ili neko drugi kuha, jos plus opste poznati hejter se nadoveza na njeg i ko je sad ba tu budala?Nisam corav.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 14 feb 2014, 17:52

Pa u ovom slucaju je samo on u ulozi padobranca, ja se osvrnuo na to da se jedan Jonathan nasao na spisku @Sissoko dodao da nema Vidala i onda se on javlja sa nekom zavjerom protiv Juventusa bez ikakve potrebe a jos ga podrzava @Admir koji se prije koji dan zalio na nesto sto on upravo uradi :lol:

Tragikomicno...
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 14 feb 2014, 18:04

Ma poznato je to da ova gica uleti kad treba blatati o Juventusu ili o tim navijacima...nista novo ..
Kao ovaj primjer sada jer nije ga niko spomenuo ili sta ja znam al je on uletio da se malo pokaze :lol:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 14 feb 2014, 18:21

http://sportsport.ba/ino_fudbal/mladi-k ... ina/124783" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol: :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 feb 2014, 18:41

Kvazi-novinari + senzacionalistička politika portala = sramotni članci nedostojni medijskog prostora koji zauzimaju.

Nek se malo bolje informišu o tome i ne prevode sve što nađu na stranim portalima. Demantovao je taj navodni intervju i klub, i sam igrač. Doktori potvrdili godine s papira. Lega Calcio odobrila, prošao medicinske preglede, o autentičnosti papira stigla i potvrda iz matične države.
★★★

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 14 feb 2014, 18:43

L'Avvocato je napisao/la:Kvazi-novinari + senzacionalistička politika portala = sramotni članci nedostojni medijskog prostora koji zauzimaju.

Nek se malo bolje informišu o tome i ne prevode sve što nađu na stranim portalima. Demantovao je taj navodni intervju i klub, i sam igrač. Doktori potvrdili godine s papira. Lega Calcio odobrila, prošao medicinske preglede, o autentičnosti papira stigla i potvrda iz matične države.
U svakom slučaju je zanimljivo :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 feb 2014, 19:01

Pa u tome i jeste problem. Kad već hoće da napišu zanimljiv članak nek makar na kraju teksta napišu kako informacija nije provjerena i da se čeka odgovor kluba i igrača. A ne ovako plasirati informaciju kao činjenicu i 100% tačno. Novinar mora imati odgovornosti, jer u slučaju dezinformacija bukvalno laže narod i masu.
★★★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2014, 19:04

@IlCapitano

Chekaj, opet ja kriv za choporijadu i zato shto pripadnici iste neistomishljenike nazivaju shecerashima?

@AvantiSignora

Znam te josh sa mitinga, odelo si promenio, al' ista si ti...

@10DelPiero

Znachi, chovek objavi neku analizu sa bogtepitakog sajta, koja je radjena statistichki, bez dojma posmatranja utakmica kroz neku drugu prizmu, i odmah postoji potreba da se rezultati iste dovedu u pitanje (Nek su Inler i Biglia korisniji od Vidala bla, bla, truc, truc, al eto oni su korisniji), jer u njoj nema igracha Juventusa. :roll:

I onda je izrugivanje tom i takvom stavu 1 "padobranisanje", a nazivanje neistomisljenika "shecerashima" je samo 1 opravdana konstatacija. Jel tako :?:

Interesantne definicije.

:arrow:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 feb 2014, 19:12

Kakav si licemjer, vec mjesecima nas nazivas coporom, svodis na nivo zivotinje a kad tebe neko grupise u likove kojima secer skoci na pomisao Juventusa, nadjes se uvrijedjenim i trolas.Kakav si ti to karakter,fuj.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 feb 2014, 19:15

MaGiCa je napisao/la: Znachi, chovek objavi neku analizu sa bogtepitakog sajta, koja je radjena statistichki, bez dojma posmatranja utakmica kroz neku drugu prizmu, i odmah postoji potreba da se rezultati iste dovedu u pitanje (Nek su Inler i Biglia korisniji od Vidala bla, bla, truc, truc, al eto oni su korisniji), jer u njoj nema igracha Juventusa. :roll:
analiza i statički podaci su sa zvanične stranice lige i tu stoje najbolje ocjenjeni igrači do sada, te shodno tim ocjenama i koeficijentu je napravljeno najboljih 11 :D

legaseriea.it

P.S. Magični, ne volim kad se moj kredibilitet dovodi u pitanje :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []