Jel pozdravjo zglob? Ako nije 100% spreman, bolje bi bilo da ne pocinjemirzatele je napisao/la:sta kontate ocel pocet veceras ?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ja se nadam, da ce onaj mali tetrijeb sto prije da se vrati. Ne valja sto igra sa potrosenim zglobom, a do kraja sezone jos prilicno ...
- el-fighter
- Kontakt:
Nekako mi veceras smrdi da bi Dzeko i Jovetic mogli poceti, ali slazem se da ne treba pocinjati ako nije 100% spreman. Samo nam fali da Dzeko...uh strah me i napisati 
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ma i Edin i Negredo imaju probleme s povredama, Edin sa zglobom, a Negredo sa ramenom
ja očekujem da Edin počne s Negredom, mislim da je zaliječio zglob u ova četiri dana
to je Engleska i njihovi doktori, fizioterapeuti, oprema, itd
nije to BiH 
- Goalgetter
- Kontakt:
Otkazana tekma zbog kise i vjetra.
usrana Engleska, eto što je mrzim ..
Studirao sam tamo godinu dana... Ne volim im mentalitet, hranu, cijene, a posebno mrzim vrijeme. Jedino što im valja je fudbal, a i da hoćeš pogledati kvalitetnu utakmicu moraš kupiti j*beno skupe karte mjesecima unaprijed.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Znaci super ti bilo?kokakolas je napisao/la:Studirao sam tamo godinu dana... Ne volim im mentalitet, hranu, cijene, a posebno mrzim vrijeme. Jedino što im valja je fudbal, a i da hoćeš pogledati kvalitetnu utakmicu moraš kupiti j*beno skupe karte mjesecima unaprijed.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
NezaboravnoCartman je napisao/la:Znaci super ti bilo?kokakolas je napisao/la:Studirao sam tamo godinu dana... Ne volim im mentalitet, hranu, cijene, a posebno mrzim vrijeme. Jedino što im valja je fudbal, a i da hoćeš pogledati kvalitetnu utakmicu moraš kupiti j*beno skupe karte mjesecima unaprijed.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
U kojoj to ligi se ne otkazuju utakmice ako je vrijeme dovoljno lose?Chinaglia je napisao/la:usrana Engleska, eto što je mrzim ..
opet ovdje nije otkazano zbog lošeg terena nego zbog sigurnosti ljudi oko stadiona i na njemu. u Italiji, u Rimu, otkazu utakmicu jer stadion ima podlogu iz 90-ihZgemboAdislic je napisao/la:U kojoj to ligi se ne otkazuju utakmice ako je vrijeme dovoljno lose?Chinaglia je napisao/la:usrana Engleska, eto što je mrzim ..
4-IN-A-ROW
ajde bar možemo Pjanića gledat a da ne prebacujemo kanale čas City čas Roma pa na kraju neznaš ko više igra
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
pritisak je velik,jos i Mirzet vcrs igra,dosta namadisice je napisao/la:ajde bar možemo Pjanića gledat a da ne prebacujemo kanale čas City čas Roma pa na kraju neznaš ko više igra
nije to poenta, nego ovakvi stvari se najčešće dese u Engleskoj jer je kod njih uvijek tmurno vrijeme, vjetar, itd .. kad vidiš sunce, iznenadiš seZgemboAdislic je napisao/la:U kojoj to ligi se ne otkazuju utakmice ako je vrijeme dovoljno lose?Chinaglia je napisao/la:usrana Engleska, eto što je mrzim ..
Evo gledam jedan portal objavio listu od 25 igraca BL na kojima se preprodajom najvise zaradilo. Znaci, igraci koji su kupljeni a ne oni koji su ponikli u nekom klubu ili dosli kao mali. Npr. Gotze nije na listi.
Edin Dzeko prvi na listi sa 33 miliona zarade.
Poslije Edina je Diego, 21 milion zarade.
Emerson je treci, 17 miliona zarade.
Edin Dzeko prvi na listi sa 33 miliona zarade.
Poslije Edina je Diego, 21 milion zarade.
Emerson je treci, 17 miliona zarade.
-
sergejbarba
- Kontakt:
kako 33 kad je prodan za 30
- Goalgetter
- Kontakt:
On je prodan za 37.000.000 € Cityu. A iz Teplica dosao za 4.000.000 €. Ne znam otkud im ovaj podatak.
EDIT: Pa ja dali su 4 za njega, prodali za 37, znaci 33.000.000 € zarada.
-
sergejbarba
- Kontakt:
nije nego za 30 je prodan dobro se sjecam, mozda s bonusima 32-33, al 37 nikako to su lazi bh novinaraGoalgetter je napisao/la:On je prodan za 37.000.000 € Cityu. A iz Teplica dosao za 4.000.000 €. Ne znam otkud im ovaj podatak.
Sta se ti sjecas,samo kontriras i pljujes nase igrace.Najskuplje je placeni igrac sa prostora bise Jugoslavije svih vremena do dana danasnjeg.Jel ti tesko zbog toga?sergejbarba je napisao/la:nije nego za 30 je prodan dobro se sjecam, mozda s bonusima 32-33, al 37 nikako to su lazi bh novinaraGoalgetter je napisao/la:On je prodan za 37.000.000 € Cityu. A iz Teplica dosao za 4.000.000 €. Ne znam otkud im ovaj podatak.
sergejbarba je napisao/la:nije nego za 30 je prodan dobro se sjecam, mozda s bonusima 32-33, al 37 nikako to su lazi bh novinaraGoalgetter je napisao/la:On je prodan za 37.000.000 € Cityu. A iz Teplica dosao za 4.000.000 €. Ne znam otkud im ovaj podatak.

1974---1975---1976---2001---2013---2020