Ma dobri su,oni su Borca 3:0 pobjedili...NKJ je napisao/la:Dobro, pobijedili smo ih, ipak su oni u PL, ali nisu nešto previše jaki. Otišlo im je dosta igrača, ali kako god, bitna je pobjeda za moral.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Borac igro sa drugim sastavom protiv ZvijezdeIceplayer je napisao/la:Ma dobri su,oni su Borca 3:0 pobjedili...NKJ je napisao/la:Dobro, pobijedili smo ih, ipak su oni u PL, ali nisu nešto previše jaki. Otišlo im je dosta igrača, ali kako god, bitna je pobjeda za moral.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Mi smo jučer odigrali dvije utakmice ,tako da su igraci bili umorni ,al vaš kvalitet ne sporim ...LloriS je napisao/la:Iceplayer je napisao/la:NKJ je napisao/la:Dobro, pobijedili smo ih, ipak su oni u PL, ali nisu nešto previše jaki. Otišlo im je dosta igrača, ali kako god, bitna je pobjeda za moral.
Borac igro sa drugim sastavom protiv Zvijezde
-
- Kontakt:
danas zvijezda igrala sa mjeseovitom postavom,necu reci drugom jer se nezna jos ko je prva a ko druga....LloriS je napisao/la:Borac igro sa drugim sastavom protiv ZvijezdeIceplayer je napisao/la:Ma dobri su,oni su Borca 3:0 pobjedili...NKJ je napisao/la:Dobro, pobijedili smo ih, ipak su oni u PL, ali nisu nešto previše jaki. Otišlo im je dosta igrača, ali kako god, bitna je pobjeda za moral.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
I Jedinstvo je igralo u mijesanom sastavu, cak je posljednjih 15 minuta na golu bio Junior Begic, ali pripremne utakmice i nisu toliko bitne
NK Jedinstvo - NK Rudar Velenje 2:2 (Stojanov i Jaranović)
- anonymous001
- Kontakt:
i dalje bez poraza na pripremamaRafael30 je napisao/la:NK Jedinstvo - NK Rudar Velenje 2:2 (Stojanov i Jaranović)

Protiv Rudara iz Velenja su nastupali:
Hamzabegović, Hodžić, kahrimanović, Kovačević, Čizmić, Burazor, Dizdarić, Pirić, Bešić, Jaranović i Stojanov.
Priliku u ovom susretu su dobili i slijedeći nogometaši : Nuspahić, Duraković, Durić, Hušić i Jušić
Zadnja utakmica na pripremama u Medulinu je protiv ekipe Kopra u petak 14.02.
Hamzabegović, Hodžić, kahrimanović, Kovačević, Čizmić, Burazor, Dizdarić, Pirić, Bešić, Jaranović i Stojanov.
Priliku u ovom susretu su dobili i slijedeći nogometaši : Nuspahić, Duraković, Durić, Hušić i Jušić
Zadnja utakmica na pripremama u Medulinu je protiv ekipe Kopra u petak 14.02.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Vodimo 2:0. Pljevljak i Burazor strijelci 

- anonymous001
- Kontakt:
jaki smo kao betontropic je napisao/la:Vodimo 2:0. Pljevljak i Burazor strijelci

Jedinstvo-Koper 3-0
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
3-0 je bilo vec u prvom poluvremenu,i utakmicu je je posmatrao Ciro i napustio je stadion u 50 minuti
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- anonymous001
- Kontakt:
Sloboda sa njima igrala 1:1 ,a mi ih pobjedili 3:0Bihac96 je napisao/la:3-0 je bilo vec u prvom poluvremenu,i utakmicu je je posmatrao Ciro i napustio je stadion u 50 minuti

mislim da je Ćiro sad shvatio da to neće tako lako ići sa Slobodom kako je on zamislio haha
Bio covjek mozda nezadovoljan, igrali smo slabo sigurnoBihac96 je napisao/la:3-0 je bilo vec u prvom poluvremenu,i utakmicu je je posmatrao Ciro i napustio je stadion u 50 minuti

Dobro Ćiro radi. Odmah nas je došao pogledati, da vidi kako i šta kod nas funkcionira.
Svaka čast na pobjedi, ali prijateljska je, ne treba se dizati puno. Bitno je uigrati što bolje..
Svaka čast na pobjedi, ali prijateljska je, ne treba se dizati puno. Bitno je uigrati što bolje..
Ma Ćiro to odlicno radi kod nas i mislim da ove prijateljske nisu neko mjerilo dal je neko jaci ili ne, cestitke na pobjedi al pravu snagu Jedinstva cemo da vidimo na Tusnju ali isto tako i Slobode. I znam da ce ovdje sad odmah neki da se zapale al ovo nije nikakva provokacijaNKJ je napisao/la:Dobro Ćiro radi. Odmah nas je došao pogledati, da vidi kako i šta kod nas funkcionira.
Ma ovo je samo obicna utakmica, sve utakmice u prvenstvu ce biti puno teze od ove sa Koprom, nema veze ako su protivnici slabiji od Kopra, znamo svi kakva je ova Liga i sta nas sve ceka u njoj
- anonymous001
- Kontakt:
za 16 dana protutnjati Srebrenikom 

- Probisvjet
- Kontakt:
Zna li neko sa kojim je igracima igrao Kopar?
Ako nije ovaj sastav djaba radovanje. Onda nije mjerilo. Mi smo igrali protiv prvog sastava Kopra.
Hasič, Halilovič, Andrejašič, Hadžič, Posavac, Reja, Štromajer, Lotrič, Štulac, Pilčič, Arčon. igrali so še: Adam, Gregorič, Smrtnik, Krivičič in Žibert.
Ipak mislim da ste favoriti sve dok ne izgubite bodovnu prednost.
Ako nije ovaj sastav djaba radovanje. Onda nije mjerilo. Mi smo igrali protiv prvog sastava Kopra.
Hasič, Halilovič, Andrejašič, Hadžič, Posavac, Reja, Štromajer, Lotrič, Štulac, Pilčič, Arčon. igrali so še: Adam, Gregorič, Smrtnik, Krivičič in Žibert.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma nebitno i ako je igrao ovaj sastav, cito sam izvjestaj sa nama kad su igrali, cijelo vrijeme smo bili bolji, oni dali nama go iz penala (sumnjvog, bar tako pise u izvjestaju) i onda poslije primljenog gola opet smo napravili 4 mrtve sanse.Probisvjet je napisao/la:Zna li neko sa kojim je igracima igrao Kopar?
Elem i mi smo imali igru protiv tog Kopra, samo nismo iskoristili prilike, sad Jedinstvo je mozda imalo 3 prilike i dalo 3 gola (ne vidim nigdje izvjestaj) a moguce da ih je i Jedinstvo izdominiralo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.