NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Čemu toliki strah? Pa vi imate Ćiru, imate pare. Čemu briga o Jedinstvu, kakav je sastav bio, koliko je šansi imao. Sad ce Ćiro traziti novi 7 igrača kad je vidio moć crvene furije 

Kad si vec kopirao sastav mogao si i procitati da pise da je Koper igrao sa rezervnom jedanestoricom, tj. sa drugim sastavom mozda 1-2 igraca iz prvog su bila, a evo imas linkove pa pogledaj koji je prvi sastav Kopra, ne umanjujem vas remi protiv Kopra ali samo tvrdim da nisu igrali sa 1 sastavom kao sto si ti napisao.Probisvjet je napisao/la:Zna li neko sa kojim je igracima igrao Kopar?
Ako nije ovaj sastav djaba radovanje. Onda nije mjerilo. Mi smo igrali protiv prvog sastava Kopra.
Hasič, Halilovič, Andrejašič, Hadžič, Posavac, Reja, Štromajer, Lotrič, Štulac, Pilčič, Arčon. igrali so še: Adam, Gregorič, Smrtnik, Krivičič in Žibert.
Ipak mislim da ste favoriti sve dok ne izgubite bodovnu prednost.
http://www.fckoper.si/index.php?page=ne ... 18&id=5050" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/utakmica/lYInNJEo/#postave;1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/utakmica/0lb990pn/#postave;1" onclick="window.open(this.href);return false; umjesto zvijezdica pises rezultati. com sve spojeno
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Probisvjet
- Kontakt:
Daj satav koji je igrao protiv vas i dacu ti odgovor. Ima li gdje?LloriS je napisao/la:Kad si vec kopirao sastav mogao si i procitati da pise da je Koper igrao sa rezervnom jedanestoricom, tj. sa drugim sastavom mozda 1-2 igraca iz prvog su bila, a evo imas linkove pa pogledaj koji je prvi sastav Kopra, ne umanjujem vas remi protiv Kopra ali samo tvrdim da nisu igrali sa 1 sastavom kao sto si ti napisao.Probisvjet je napisao/la:Zna li neko sa kojim je igracima igrao Kopar?
Ako nije ovaj sastav djaba radovanje. Onda nije mjerilo. Mi smo igrali protiv prvog sastava Kopra.
Hasič, Halilovič, Andrejašič, Hadžič, Posavac, Reja, Štromajer, Lotrič, Štulac, Pilčič, Arčon. igrali so še: Adam, Gregorič, Smrtnik, Krivičič in Žibert.
http://www.fckoper.si/index.php?page=ne ... 18&id=5050" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/utakmica/lYInNJEo/#postave;1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/utakmica/0lb990pn/#postave;1" onclick="window.open(this.href);return false; umjesto zvijezdica pises rezultati. com sve spojeno
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
anonymous001 je napisao/la: Sloboda sa njima igrala 1:1 ,a mi ih pobjedili 3:0![]()
mislim da je Ćiro sad shvatio da to neće tako lako ići sa Slobodom kako je on zamislio haha
hljebe i Bože

Rafael30 je napisao/la:Čemu toliki strah? Pa vi imate Ćiru, imate pare. Čemu briga o Jedinstvu, kakav je sastav bio, koliko je šansi imao. Sad ce Ćiro traziti novi 7 igrača kad je vidio moć crvene furije
vidjet ćemo na Tušnju moć crvene furije .Samo sabura

Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 14 feb 2014, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Goalgetter
- Kontakt:
Svaka cast na pobjedi, jako pozitivan skor u pripremnim utakmicama, daje itekako razloga za optimizam. 

Rezultat je u drugom planu, polako momci.
Ne mogu naci sastav, samo nas ima, ali nebitno je to ja tebi govorim da je Koper protiv vas igrao sa drugim sastavom a ne sa prvim kao sto ti navodis, eto nasao sam ti i dokaze, mozda su ljudi igrali i protiv nas sa drugim jbg ne znamProbisvjet je napisao/la:Daj satav koji je igrao protiv vas i dacu ti odgovor. Ima li gdje?LloriS je napisao/la:Kad si vec kopirao sastav mogao si i procitati da pise da je Koper igrao sa rezervnom jedanestoricom, tj. sa drugim sastavom mozda 1-2 igraca iz prvog su bila, a evo imas linkove pa pogledaj koji je prvi sastav Kopra, ne umanjujem vas remi protiv Kopra ali samo tvrdim da nisu igrali sa 1 sastavom kao sto si ti napisao.Probisvjet je napisao/la:Zna li neko sa kojim je igracima igrao Kopar?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Opustite se ljudi šta vam je
mi da smo dobili beograđane a izgubili ostale tekme 80% bi nas pričalo kako smo već jednom nogom u PL BiH,zato što je Zvijezda Zvijezda
Pripremne tekme su pripremne tekme,možeš razvalit protivnika i opet nema gola,ljudi odrade kontru i gol LOPTA JE OKRUGLA sve je moguće..a i obrnuto ,možeš igrat ko qrac a da dobiješ sa par golova razlike 
Bit će zanimljivo proljeće u svakom slučaju

Bit će zanimljivo proljeće u svakom slučaju

U prvom poluvremenu su crveno bijeli došli do vodstva golom Pljevljaka a potom se u listu strijelaca upisao i Burazor, za rezultat 2:0 . Šef stručnog štaba Ervin Smajlagić je drugo poluvrijeme izašao, sa nešto izmjenjenim sastavom a za visoko vodstvo i krajnji rezultat 3:0 se pobrinuo kapiten Benjamin Dizdarić, koji je postigao prekrasan gol, sa od prilike dvadeset metara, kada je lobovao golmana FC Kopra. Šef stručnog štaba je zadovoljan učinkom svojih nogometaša u proteklim pripremama u Medulinu a posebno sa ovom zadnjom odigranom utakmicom.
Pojedini forumasi(tuzlaci) mi nikako nisu jasni.Prijateljske utakmice nisu nikakvo mjerilo ali zar nije lijepo vidjeti da je neki bosanski klub pobjedio nekog kvalitetnijeg protivnika u ovom slucaju mislim na Koper koji se bori za prvaka Slovenske lige,pa makar to bila prijateljska,meni je licno drago kad neki nas klub pobjedi nekog protivnika iz neke druge drzave pa jel to bilo Jedinstvo,Sloboda,Zeljo,Sarajevo,da ne nabrajam ostale.I nikako mi nisu jasni postovi pojedinih tuzlaka.Evo navescu sto sam citao na forumu Slobode prije utakmice sa Zvezdom,prije utakmice ste pisali kako ce te dobit to,jer je Zvezda slaba ovo ono,i kad ste izgubili kao dobro smo igrali ni jedan klub iz BiH nebi bolje prosao,onda kad ste igrali sa Koprom odigrali 1-1 bio je te veliki rezultat,svi zadovoljni,sad mi dobili isti taj Koper 3-0 odjednom oni igrali sa drugim timom,mi imali tri prilike,dali tri gola itd.Fakat ne razumijem sta sa tim hocete postici,jel neka provokacija neznam.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ljubomora drug, ljubomoraBihac96 je napisao/la:Pojedini forumasi(tuzlaci) mi nikako nisu jasni.Prijateljske utakmice nisu nikakvo mjerilo ali zar nije lijepo vidjeti da je neki bosanski klub pobjedio nekog kvalitetnijeg protivnika u ovom slucaju mislim na Koper koji se bori za prvaka Slovenske lige,pa makar to bila prijateljska,meni je licno drago kad neki nas klub pobjedi nekog protivnika iz neke druge drzave pa jel to bilo Jedinstvo,Sloboda,Zeljo,Sarajevo,da ne nabrajam ostale.I nikako mi nisu jasni postovi pojedinih tuzlaka.Evo navescu sto sam citao na forumu Slobode prije utakmice sa Zvezdom,prije utakmice ste pisali kako ce te dobit to,jer je Zvezda slaba ovo ono,i kad ste izgubili kao dobro smo igrali ni jedan klub iz BiH nebi bolje prosao,onda kad ste igrali sa Koprom odigrali 1-1 bio je te veliki rezultat,svi zadovoljni,sad mi dobili isti taj Koper 3-0 odjednom oni igrali sa drugim timom,mi imali tri prilike,dali tri gola itd.Fakat ne razumijem sta sa tim hocete postici,jel neka provokacija neznam.

Iceplayer je napisao/la:
Ljubomora drug, ljubomora
Daj mi jedan razlog da budem/o ljubomoran/ljubomorni?
mada mi je glupo ulaziti u raspravu sa djecom/dječijim komentarima tipa što pišete ti i anonomni

Haha ja nerazumijem sto me nazivas djetetom eto ja imam 2,5 godine tek sam dudu prestao dudlati i pisem na forumu i pijem mljeko da idem spavati u 20:00Gorki je napisao/la:Iceplayer je napisao/la:
Ljubomora drug, ljubomora
Daj mi jedan razlog da budem/o ljubomoran/ljubomorni?
mada mi je glupo ulaziti u raspravu sa djecom/dječijim komentarima tipa što pišete ti i anonomni

ma druze to je tako jer neki tuzlaci (ovdje na forumu) nemaju dvije ciste u glavi pa napisu kao imam osjecaj da cemo pobjediti Zvezdu a do prije par mjeseci nismo mogli bod uzeti Branitelju na svom terenu! mi smo trenutno po kvaliteti iza Jednistva, imamo bolje igrace medjutim nas problem je sto imamo jos mjesec dana da to poslozimo. da igramo u BIhacu tesko bi dosli do bodova ovako na nasem terenu realne su sanse da vas dobijemoBihac96 je napisao/la:Pojedini forumasi(tuzlaci) mi nikako nisu jasni.Prijateljske utakmice nisu nikakvo mjerilo ali zar nije lijepo vidjeti da je neki bosanski klub pobjedio nekog kvalitetnijeg protivnika u ovom slucaju mislim na Koper koji se bori za prvaka Slovenske lige,pa makar to bila prijateljska,meni je licno drago kad neki nas klub pobjedi nekog protivnika iz neke druge drzave pa jel to bilo Jedinstvo,Sloboda,Zeljo,Sarajevo,da ne nabrajam ostale.I nikako mi nisu jasni postovi pojedinih tuzlaka.Evo navescu sto sam citao na forumu Slobode prije utakmice sa Zvezdom,prije utakmice ste pisali kako ce te dobit to,jer je Zvezda slaba ovo ono,i kad ste izgubili kao dobro smo igrali ni jedan klub iz BiH nebi bolje prosao,onda kad ste igrali sa Koprom odigrali 1-1 bio je te veliki rezultat,svi zadovoljni,sad mi dobili isti taj Koper 3-0 odjednom oni igrali sa drugim timom,mi imali tri prilike,dali tri gola itd.Fakat ne razumijem sta sa tim hocete postici,jel neka provokacija neznam.

Sloboda Tuzla
Pišem po onome što vidim tj.komentarima 
da ne idemo u OFF

da ne idemo u OFF

- anonymous001
- Kontakt:
pustite hasume nek laju koliko hoce ...
u prvih par kola ce pojedini da shvate kako stvari stoje !
-
- Kontakt:
slazem se u potpunostianonymous001 je napisao/la:pustite hasume nek laju koliko hoce ...

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ja ne znam čemu toliko problem na ovoj temi, vi navijači Jedinstva ako smatrate da će te ući u Premijer ligu imate to pravo isto kao i mi, ne treba puno dizati tenzije pogotov sad radi protesta jer nam je svega preko glave i vama i nama, ovdje u našem gradu se trenutno slabo i priča o Slobodi sve je u znaku protestata, mi ako ne uđemo ove godine učemo sigurnoo sledeće godine i to je to, borit ćemo se i mi i vi pa vidjet ćemo na šta će sve da ispadne, ne trebate toliko razbijati glavu ja ću vam prvi čestitat ako završite na prvom mjesto i to je to .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
.. i @wienultras će vam čestitat' ako uđete u PL .. sa zoljom 

- anonymous001
- Kontakt:
bojim se da ce on završiti na antidepresivima na kraju sezoneChinaglia je napisao/la:.. i @wienultras će vam čestitat' ako uđete u PL .. sa zoljom

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 13 gostiju.