Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2014, 19:24

Sissoko je napisao/la:Kakav si licemjer, vec mjesecima nas nazivas coporom, svodis na nivo zivotinje a kad tebe neko grupise u likove kojima secer skoci na pomisao Juventusa, nadjes se uvrijedjenim i trolas.Kakav si ti to karakter,fuj.

Nazivam vas forumskim choporom, troloko. Nishta shto ima veze sa zivotinjama, vec sa ponashanjem - ali ti to ne mozhesh da skapirash. Ti i josh nekoliko "velikih navijacha" istog kluba, kada treba kao da u choporu skachete na druge ljude - odatle i termin choporashi.

Sa druge strane, shecerashi su ljudi koji su bolesni tj. pate od dijabetesa, a ti svrstavanjem pojedinih forumasha (konkretno @Admira i mene) u tu grupu direktno prozivash ljude za njihove mane, jer su ti forumashi koje zhelish da nazovesh dijabeticharima 1 negativna pojava per se. Dakle, em shto drugoga smatrash bolesnim, em shto se podsmevash tim bolesnim ljudima, em shto vidish nekakvo licemerje. :roll:

Jako nisko i bezobrazno, chak i ako je od tebe...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2014, 19:27

Chinaglia je napisao/la: analiza i statički podaci su sa zvanične stranice lige i tu stoje najbolje ocjenjeni igrači do sada, te shodno tim ocjenama i koeficijentu je napravljeno najboljih 11 :D

legaseriea.it

P.S. Magični, ne volim kad se moj kredibilitet dovodi u pitanje :mrgreen:

Niko ti ni dovodio kredibilitet u pitanje, vec sam hteo da kazhem kako je analiza uradjena po statistichkim, a ne odokativnim metodama, te da je smeshno statistike dovoditi u pitanje, jer ti rezultati istih ne idu na mlin.

Al' jbga, neki to ne kapiraju, vec vide zavere svuda oko sebe, a onda se vredjaju - kad ih neko prozove. 8-)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 feb 2014, 19:28

MaGiCa je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:Kakav si licemjer, vec mjesecima nas nazivas coporom, svodis na nivo zivotinje a kad tebe neko grupise u likove kojima secer skoci na pomisao Juventusa, nadjes se uvrijedjenim i trolas.Kakav si ti to karakter,fuj.

Nazivam vas forumskim choporom, troloko. Nishta shto ima veze sa zivotinjama, vec sa ponashanjem - ali ti to ne mozhesh da skapirash. Ti i josh nekoliko "velikih navijacha" istog kluba, kada treba kao da u choporu skachete na druge ljude - odatle i termin choporashi.

Sa druge strane, shecerashi su ljudi koji su bolesni tj. pate od dijabetesa, a ti svrstavanjem pojedinih forumasha (konkretno @Admira i mene) u tu grupu direktno prozivash ljude za njihove mane, jer su ti forumashi koje zhelish da nazovesh dijabeticharima 1 negativna pojava per se. Dakle, em shto drugoga smatrash bolesnim, em shto se podsmevash tim bolesnim ljudima, em shto vidish nekakvo licemerje. :roll:

Sta bi ti, da ti mene vrijedas a da ja sutim? U nekom bajkovitom svijetu ti zivis.Copor nema veze sa zivotinjama?Pa ako se mi ponasamo ko u coporu to znaci da se ponasamo ko zivotinje, svrstavas u ravan ponasanja kao da smo zivotinje,indirektno nas prozivas takvim, jesi li ti glup ili neces namjerno da shvatis da vrijedjas a cekas da ti ja na to sutim mjesecima?
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 14 feb 2014, 19:29

MaGiCa je napisao/la: @10DelPiero

Znachi, chovek objavi neku analizu sa bogtepitakog sajta, koja je radjena statistichki, bez dojma posmatranja utakmica kroz neku drugu prizmu, i odmah postoji potreba da se rezultati iste dovedu u pitanje (Nek su Inler i Biglia korisniji od Vidala bla, bla, truc, truc, al eto oni su korisniji), jer u njoj nema igracha Juventusa. :roll:

I onda je izrugivanje tom i takvom stavu 1 "padobranisanje", a nazivanje neistomisljenika "shecerashima" je samo 1 opravdana konstatacija. Jel tako :?:

Interesantne definicije.

:arrow:
Koje definicije, to je nesto do cega si ti sam dosao. Ja uzeo sam u obzir samo ono sto je pokrenulo svu raspravu a to si ti u ulozi padobranca. Meni smijesno sto je Jonathan najkorisniji, njemu smijesno sto je Biglia ispred Vidala a ti se nasao dati komentar o nekoj uroti. Znaci nikakve veze ni sa tabelom sto je data, ni sa spomenutim igracima ni sa cim jos onaj jedva docekao da podrzi.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 feb 2014, 19:29

MaGiCa je napisao/la:

meni su i dijagnozu propisali, lijekove preporucuju i slicna vrijedjanja. ja cesto osporavam klub njihov klub, spocitavam neke stvari, al nikad ne vrijedjam na nacin na koji oni to rade
nema potpisa

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 14 feb 2014, 19:30

Nevinašće. :roll:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 feb 2014, 19:32

AdamSmith je napisao/la:Nevinašće. :roll:
Glavni trol na forumu, juce zatrola u sekundi sa ovim gore "intelektualcem" i sad uz dozu ogavnog licemjerstva pokusavaju ispast gospoda.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2014, 19:33

Sissoko je napisao/la: Sta bi ti, da ti mene vrijedas a da ja sutim? U nekom bajkovitom svijetu ti zivis.Copor nema veze sa zivotinjama?Pa ako se mi ponasamo ko u coporu to znaci da se ponasamo ko zivotinje, svrstavas u ravan ponasanja kao da smo zivotinje,indirektno nas prozivas takvim, jesi li ti glup ili neces namjerno da shvatis da vrijedjas a cekas da ti ja na to sutim mjesecima?

Forumski chopor = kad nekoga napadnete, radite to kolektivno, choporativno i po pravilu delujete u timu.

Dakle, ti si deo tog forumskog chopora, a ne deo nekakvog zivotinjskog carstva. Sa druge strane, bolesnik je bolesnik, kao shto je i shecerash 1 shecerash - i ovde na forumu i u RL.

Neshto nije jasTno, licemjeru :?:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 feb 2014, 19:33

ma zezam se, zato i smajli :D ma dobro, statistika je mjerodavan faktor, na osnovu onog što je pokazano na terenu, statistika kaže da su npr. Lucas Bigla i Inler pokazali više nego Vidal, ili ova dvojica stopea iz Parme i Genoe, više od Chiellinija, Barzaglija, Castana, Banatije, Juan Jesusa i ostalih stopera

e sad je druga stvar što su Vidal, Strootman, Pjanić, Pogba, kvalitetniji igrač od Lucasa Biglie i Inlera, itd

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 feb 2014, 19:37

MaGiCa je napisao/la:
Sissoko je napisao/la: Sta bi ti, da ti mene vrijedas a da ja sutim? U nekom bajkovitom svijetu ti zivis.Copor nema veze sa zivotinjama?Pa ako se mi ponasamo ko u coporu to znaci da se ponasamo ko zivotinje, svrstavas u ravan ponasanja kao da smo zivotinje,indirektno nas prozivas takvim, jesi li ti glup ili neces namjerno da shvatis da vrijedjas a cekas da ti ja na to sutim mjesecima?

Forumski chopor = kad nekoga napadnete, radite to kolektivno, choporativno i po pravilu delujete u timu.

Dakle, ti si deo tog forumskog chopora, a ne deo nekakvog zivotinjskog carstva. Sa druge strane, bolesnik je bolesnik, kao shto je i shecerash 1 shecerash - i ovde na forumu i u RL.

Neshto nije jasTno, licemjeru :?:

Ti si stvarno niskointeligentna osoba, sve sto je van tvog zakljucka neces da shvatis.Kad ti mene grupises u copor i ja tebe u secerasa kojem skoci secer na pomisao Juventusa, nisi ti direktno seceras niti ja vrijedjam nekog drugog nego ti vracam istom mjerom, svrstavam te u jedan nacin ponasanja, kod mene coporski nacin kod tebe seceraski gdje ti zacas skoci secer, izgleda tvoje mozdane vijuge rade samo u domenu koji ti odaberes da je tacan van toga nista, konzerva.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 14 feb 2014, 19:45

Vidim @Kacigaš (da i ovo nije neka uvreda nedo mi Bog) i dalje prosipa svoje licemjerstvo i prostakluk koji su, mora se priznati na velikom nivou.... Dok on vrijedja i ljude klasifikuje kaoko hoce i koa mu kur.cu cejf, onda je posve OK i normalno , a jesi li mu nesto napisao tj. odgovorio u svoju odbranu (sto je normalno jer branis sebe i svoje principe), odmah se ovako osjeca....
slika

Iako da se razumijemo znam da nije dijete, al se ponasa kao da mu je u najmanju ruku 12 god...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2014, 19:48

AdamSmith je napisao/la:Nevinašće. :roll:
Spammašce.

Chinaglia je napisao/la:e sad je druga stvar što su Vidal, Strootman, Pjanić, Pogba, kvalitetniji igrač od Lucasa Biglie i Inlera, itd
Upravo tako. Statistika ne govori ko je bolji od koga, vec ko je uchinkovitiji.

Admir_Sa je napisao/la:meni su i dijagnozu propisali, lijekove preporucuju i slicna vrijedjanja. ja cesto osporavam klub njihov klub, spocitavam neke stvari, al nikad ne vrijedjam na nacin na koji oni to rade

Jbga, njima je laHko: samo promene account i eto. Kredibilitet 1 nule. U 4 -5 godina na forumu, dvojica korifeja tog forumskog chopora imaju cca 20ak profila. Toliko o tome.

Sissoko je napisao/la:Ti si stvarno niskointeligentna osoba, sve sto je van tvog zakljucka neces da shvatis.Kad ti mene grupises u copor i ja tebe u secerasa kojem skoci secer na pomisao Juventusa, nisi ti direktno seceras niti ja vrijedjam nekog drugog nego ti vracam istom mjerom, svrstavam te u jedan nacin ponasanja, kod mene coporski nacin kod tebe seceraski gdje ti zacas skoci secer, izgleda tvoje mozdane vijuge rade samo u domenu koji ti odaberes da je tacan van toga nista, konzerva.
A ti znash da meni skache shecer na pomen imena Juventus, mozhda :?: :roll:

Gledao si mi laboratorijske nalaze krvi, mozhda :?:

Nazvao si mene (i Admira) "shecerashem", licemjeru. Svi mi znamo shta ta rech znachi. I nemoj te neke sofizme i paralogizme da mi prodajesh, jer delujesh k'o mandril u operi sa tim diskursom. Ja hleb/hljeb/kruh zaradjujem na taj nachin shto klincima pokazujem elemente formalne logike. Niti je ko tebe dirao, niti te nazivao bolesnikom, vec je delovanje vas nekoliko uporedjeno sa choporashkim ponashanjem. Ponashanje nije isto shto i fizichka priroda.

Razgranichi te neke stvari, umesto shto pretish ovde, folirash, prozivash i licemerno se ponashash pod XY profila.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 14 feb 2014, 19:51

slika

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2014, 19:51

MrMuscle je napisao/la: Iako da se razumijemo znam da nije dijete, al se ponasa kao da mu je u najmanju ruku 12 god...
Da se vratim na pitanje koje sam ti postavio davno (kad si nosio drugi nick): pokazi mi jedan tvoj konstruktivan post koji je duzhi od 3 rechenice :?:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 feb 2014, 19:54

MaGiCa je napisao/la:

A ti znash da meni skache shecer na pomen imena Juventus, mozhda :?: :roll:

Gledao si mi laboratorijske nalaze krvi, mozhda :?:

Nazvao si mene (i Admira) "shecerashem", licemjeru. Svi mi znamo shta ta rech znachi. I nemoj te neke sofizme i paralogizme da mi prodajesh, jer delujesh k'o mandril u operi sa tim diskursom. Ja hleb/hljeb/kruh zaradjujem na taj nachin shto klincima pokazujem elemente formalne logike. Niti je ko tebe dirao, niti te nazivao bolesnikom, vec je delovanje vas nekoliko uporedjeno sa choporashkim ponashanjem. Ponashanje nije isto shto i fizichka priroda.

Razgranichi te neke stvari, umesto shto pretish ovde, folirash, prozivash i licemerno se ponashash pod XY profila.
Joj sto ne mogu ovog palamudjenja gdje udrobis milion fraza kako bi izgledao pametno jer sam ti udario na ego pa te nazvao niskointeligentnim, stvarno imas komplekse koje trebas rjesit.
Drugo kad ti kazem da si seceras ne kazem da jesi nego da se ponasas kao kad ljudima skoci secer tj. kad se na nerviraju pa to bude rezultat isto kao ti nama da se ponasamo coporaski, dakle opet stvar ponasanja a to sto i ispinujes kako ti samo licemjerno znas pa pocnes trubit o raznim vrijedjanjima je stvar kako rekoh tvojeg prevrtljivog karatera.

Uostalom ti si svu ovu pricu poceo, ja sam normalno pisao post nevezano za tebe ili bilo koga gdje ste vas dvojica poceli da podjebavate, ponesi odgovornost jednom u zivotu ovdje na forumu, ne budi licemjer, budi covjek a ne ona djevocica sto zatrola pa se kasnije zali da je nepravedno banovana.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2014, 20:03

Sissoko je napisao/la: Joj sto ne mogu ovog palamudjenja gdje udrobis milion fraza kako bi izgledao pametno jer sam ti udario na ego pa te nazvao niskointeligentnim, stvarno imas komplekse koje trebas rjesit.
Ma nisi ti nikada optuzhio drugoga. Nece nash trolloko to da uradi, nece...
Drugo kad ti kazem da si seceras ne kazem da jesi nego da se ponasas kao kad ljudima skoci secer tj. kad se na nerviraju pa to bude rezultat isto kao ti nama da se ponasamo coporaski, dakle opet stvar ponasanja a to sto i ispinujes kako ti samo licemjerno znas pa pocnes trubit o raznim vrijedjanjima je stvar kako rekoh tvojeg prevrtljivog karatera.
Prevrtljivi karakter, spinovanje, a shecerashi nisu bolesnici, vec samo... eto imaju shecer tj. disfunkciju metabolizma :!:
Uostalom ti si svu ovu pricu poceo, ja sam normalno pisao post nevezano za tebe ili bilo koga gdje ste vas dvojica poceli da podjebavate, ponesi odgovornost jednom u zivotu ovdje na forumu, ne budi licemjer, budi covjek a ne ona djevocica sto zatrola pa se kasnije zali da je nepravedno banovana.
Ja ovu prozivku jesam napisao, ali ti i tebi slichni ste XY puta pocheli tu prichu o nekakvoj ugrozhenosti i neobjektivnosti (cak i stranih izvora) prema Juventusu. Koju odgovornost to treba da prihvatim :?: :roll:
Jel onu kad mene (i Admira) ti nazivash bolesnikom :?: :roll:
Ajde licemjeru uradi 1 Jonathan Edwards odavde, ako makar malo obraza imash.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 14 feb 2014, 20:05

MaGiCa je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la: Iako da se razumijemo znam da nije dijete, al se ponasa kao da mu je u najmanju ruku 12 god...
Da se vratim na pitanje koje sam ti postavio davno (kad si nosio drugi nick): pokazi mi jedan tvoj konstruktivan post koji je duzhi od 3 rechenice :?:

KAd si ti meni napisao ijedan post takav :?: .... Evo ti svi moji ex nickovi.. Doduse svi su banovani... Toma Zdravkovic, Hypnose, Arogantni jedan kratkotrajni MrMuscolo (ovako nesto) i mozda da je bio jos jedan isto tako kratkog roka.. I svi su oni banovani zbog iste stvari, vrijedjanja moderacije, iako ne znam da je bilo nekog vrijedjanja.... Ako nekom napises da ne radi svoj posao to nije vrijedjanje al hajd', bilo proslo...

Ja se Bogami evo iskreno ne sjecam, mozda i jesi.... Al kakve to ima veze.. Ja nigdje nisam napisao nista u vezi tvog pisanja postova kad ovog o necemu konstruktivnom pises (jer si tu jedan od jacih forumasa), vec ovako kad vrijedjas i klasifikujes ljude kako hoces i kako ti kur.cu cejf i onda kad tebi neko uzvrati tom mjeru, ne bude ti pravo.... E to je nesto sto se zove shizo-licemjerstvo, i to bas ono klasicno.... I to je ono sto ja apostrofiram...

I ja za sebe nikad nisam rekao da sam neki strucnjak za nesto (ekonomija mi dobro ide, ako bas hoces eto), al sam recimo dobar prognozer stvari.... I u 90% kad nesto prognoziram to prodje.. Eto pogledaj recimo na temi Euro 2012 u fudbalu da sam sve pogodio... Pogotovo dio za moje omiljene Kobaje :mrgreen: ....
Al ne samo fudbal i sport nego ovako uopcenito, to su me na ekonomiji naucili (i jos me uce)... Predvidjanja...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 feb 2014, 20:08

@magica

Rekoh ti preuzmi odgovornost jer si zatrolao i budi musko jednom a ne djevocica kao do sada.
Radi manjih stvari sam dobijao trajni ban od ovog tvog trolanja i gore pomenutog vrijedjanja al ne brinem ja za tebe izvucices se ko 1000 puta do sad, jer ispinujes da si zrtva a podlo vrijedjas vec mjesecima.
Hajd sad vozdra i stipu se Juventusa, gledaj hokej.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 feb 2014, 20:13

MrMuscle je napisao/la: KAd si ti meni napisao ijedan post takav :?: .... Evo ti svi moji ex nickovi.. Doduse svi su banovani... Toma Zdravkovic, Hypnose, Arogantni jedan kratkotrajni MrMuscolo (ovako nesto) i mozda da je bio jos jedan isto tako kratkog roka.. I svi su oni banovani zbog iste stvari, vrijedjanja moderacije, iako ne znam da je bilo nekog vrijedjanja.... Ako nekom napises da ne radi svoj posao to nije vrijedjanje al hajd', bilo proslo...
Jednom smo se porechkali oko stilova pisanja, kad sam te prozivao zbog gramatike, pa te pitao da mi pokazhesh 1 post duzhi od 3 rechenice, a da je gramatichki ispravan i pritom konstruktivan. Nisi bio jedini kome sam to ovde trazhio.
Ja se Bogami evo iskreno ne sjecam, mozda i jesi.... Al kakve to ima veze.. Ja nigdje nisam napisao nista u vezi tvog pisanja postova kad ovog o necemu konstruktivnom pises (jer si tu jedan od jacih forumasa), vec ovako kad vrijedjas i klasifikujes ljude kako hoces i kako ti kur.cu cejf i onda kad tebi neko uzvrati tom mjeru, ne bude ti pravo.... E to je nesto sto se zove shizo-licemjerstvo, i to bas ono klasicno.... I to je ono sto ja apostrofiram...
Problem je u tome shto to nije ista mjera, vec me chovek naziva bolesnikom, zheli mi bolest, vredja verovatno bolescu, jbemliga.
I ja za sebe nikad nisam rekao da sam neki strucnjak za nesto (ekonomija mi dobro ide, ako bas hoces eto), al sam recimo dobar prognozer stvari.... I u 90% kad nesto prognoziram to prodje.. Eto pogledaj recimo na temi Euro 2012 u fudbalu da sam sve pogodio... Pogotovo dio za moje omiljene Kobaje :mrgreen: ....
Al ne samo fudbal i sport nego ovako uopcenito, to su me na ekonomiji naucili (i jos me uce)... Predvidjanja...
Tvoj profesionalni CV zadrzhi za sebe, ovde je pitanje ko konstantno urushava ovaj pdf, ko troluje, ko vredja, ko choporashi, a ko je bolestan, a ne ko je uspeshan, a ko je neuspeshan/manje uspeshan u real life-u.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 feb 2014, 20:24

Trequartista je king :grin:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []