AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 14 feb 2014, 17:35

Skoro najjaci sastav u ovom trenutku, samo bi ja Saponaru stavio umjesto Kake, brazilac u katastrofalnoj formi, bolje da odmara veceras, ionako nam ide LP sljedece sedmice. Sve osim pobjede katastorfa, mada smo navikli ove sezone na sve, tako da nas nista ne moze iznenadit..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 feb 2014, 17:41

@_forzamilan_ ma otislo je ovo se u 3 lijepe ...
Nema vise logike,da je jedan klub,koji je jedan od najvecih na svijetu,dopustio sve ovo. Da njegovih 90% navijaca,koji su nekada sa uzitkom gledali kako rusi najvece klubove pred sobom u Evropi,vjeruju da nemamo nikakve sanse protiv Atletica iz Madrida. A razliku izmedju ova dva kluba necu ni da spominjem.

Glavni odgovorni za ovo sve po meni je Berlusconi,odavno je on prestao ulagati koliko treba u ovu instituciju,odavno mu je prica suplja i providna,a on je jedini koji to jos ne konta. Evo sada citam da nece da gradi novi stadion,da mu je puno izdvojiti 300 miliona,njemu,kome je 300 miliona kao meni pola marke jbt. Jednostavno,ovo vise nema logike.

Forza Milan!!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 14 feb 2014, 17:53

UrbyEmanuelson je napisao/la:@_forzamilan_ ma otislo je ovo se u 3 lijepe ...
Nema vise logike,da je jedan klub,koji je jedan od najvecih na svijetu,dopustio sve ovo. Da njegovih 90% navijaca,koji su nekada sa uzitkom gledali kako rusi najvece klubove pred sobom u Evropi,vjeruju da nemamo nikakve sanse protiv Atletica iz Madrida. A razliku izmedju ova dva kluba necu ni da spominjem.

Glavni odgovorni za ovo sve po meni je Berlusconi,odavno je on prestao ulagati koliko treba u ovu instituciju,odavno mu je prica suplja i providna,a on je jedini koji to jos ne konta. Evo sada citam da nece da gradi novi stadion,da mu je puno izdvojiti 300 miliona,njemu,kome je 300 miliona kao meni pola marke jbt. Jednostavno,ovo vise nema logike.

Forza Milan!!
Slažem se brate. Ja sam malo stariji od dosta ovdje momaka i odrastao sam uz jednog Maldinija, Albertinija, Bierhoffa, Shevchenka, Bobana a sjećam se dobro i Rijkaarda kojeg sam nekad najviše volio i one besmrtne generacije to su bili moji idoli pa mene možda ovo malo više i pogađa. Sad kad vidim na šta je spao moj Grande Milan dođe mi da tačno plačem. Još me više boli kada vidim kako se igrači današnji odnose prema klubu. Samo keš ubiru i mirna Bosna. Shvatam ja ne može klub biti u vrhu uvijek i da su ovakvi ciklusi normalni za svaki klub ali mnogo mi smeta bahati odnos današnjih igrača koji ne shvataju za koga igraju.
Berlu jeste jedan od glavnih krivaca ali ja tom čovjeku nikad ne bi mogao zamjeriti nakon svega što je uradio za Milan. Pa čovjek je u godinama i senilan je nije mu zamjeriti. Da njega nije Milan ne bi bio Milan i vjerovatno nas 95% ne bi bili simaptizeri ovog kluba. Više krivim kompletnu upravu što su dozvolili ovu situaciju i da se pravi šprdnja.
Ali šta je tu je bit će bolje gore teško da može samo što kolega lazial kaže ima li streamova u seriji b :lol:

Sve u svemu Forza Milan fino alla morte!!! 3 bobe večeras ko mrtvom jasin :mrgreen:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 feb 2014, 18:52

Ovog Bobana je davno trebalo dovesti u klub. Čovjek svaki put daje smislene izjave i tačno pogodi gdje leži glavni problem. Nekom možeš objašnjavati tri dana običnu stvar i opet neće skontati, a neko će ukapirati za tri minute.

Večeras je vrijeme da se odigra jedan dobar meč i pobijedi protivnika s više od jednog gola razlike. Bologna je zrela za takvo nešto, ali da je u pitanju stari Milan. Ovako, svašta se može očekivati. Ali mislim da nas barem ove noći neće razočarati.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 feb 2014, 20:09

Evo zvanicnog sastava za veceras..
Abbiati; De Sciglio, Rami, Zapata, Constant; De Jong, Montolivo; Honda, Kakà, Taarabt; Balotelli.
Ipak Constant i Montolivo u timu, nije ovaj crni ljigavac odavno igrao, mozda je zaboravio koju poziciju igra :lol:
Uhljebio se i on i zena mu, fino u Milanu, uzivaju.. :s
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 feb 2014, 20:34

Pa hajde, nije tako losa postava. Malo bode oci Constant, ali je veliko pojacanje neigranje Bonere i Robinha.
Bologna ispod nas na tabeli, primaju poprilicno dosta golova tako da bi i mi mogli ubost koji. Ja sam davno prestao bilo sta prognozirati, ali veceras bi bila umjetnost ostati bez bodova. Pa makar eto jedan. :mrgreen:

I da, molit boga da se niko veceras ne povrijedi. :ugeek:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 feb 2014, 20:35

FORZA MILAN!!!

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 feb 2014, 20:36

Constant is back :lol:
Kako god,red je da dobijemo ovo veceras. Ocekujem jos jednu dobru partiju Taarabta.

Forza Milan!!!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 feb 2014, 20:43

Zaccardo :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 feb 2014, 20:51

E blago majci :roll:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 feb 2014, 21:02

E moj Balo :roll:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 feb 2014, 21:12

Oj muko moja, pa nikad gola necemo dat sa ovakvom igrom.. Ne kontam sto su igraci toliko razdvojeni, gledaj Honde gore desno odsjecen od ostatka ekipe :oops: , Kaka indisponiran,, katastrofa..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 feb 2014, 21:18

Vala Kaka, volim te, ali zreo si za klupe. Pa dobro je vise. Nije to jedna, dvije utakmice vec jedno sest, sedam losih u kontinuitetu. :roll:

Honda totalno odsjecen na strani, ne znam kako ne ukapiraju da mu ne lezi ta pozicija i da ga treba pomjeriti iza napadaca. Trenutno mi se cini kao jedini sposoban proigrati suigraca. Ovako je nemocan.
Taarabt kao jedini nesto pokusava...

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 feb 2014, 21:24

Ocajno sporo, sa ovakvom igrom protiv ekipe koja se brani nikad necemo zabit. Pa jbt Siljo mozes li ofulat igraca u bloku :-? Nista nije bolji od Constanta. Pun mi qrac vise ovih lopti unazad :evil:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 14 feb 2014, 21:33

Fakat hoćete da nam budete konkurencija:)) tko će igrati lošije:)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 feb 2014, 21:34

vrebac86 je napisao/la:Fakat hoćete da nam budete konkurencija:)) tko će igrati lošije:)
Mozel losije od ovog?????
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 feb 2014, 21:37

E moj Siljo ni Abate ti nije ravan. Kaku van, Hondu iza Bale, Saponaru na desno krilo. Constant van, Siljo lijevo, Abate desno.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 feb 2014, 21:41

Poluvrijeme za zaborav. Nadam se da ce se trgnuti, ova Bologna je prelosa da bi na njoj gubili bodove.
Imamo dominaciju, ali oci mi prokrvare od pokusaja stvaranja akcija.

Taarabt bez dvojbe najbolji. Pored njega Montolivo i mozda Rami, ovo ostalo ocajno. Oni od kojih se ocekuje najvise su debelo podbacili.
Sada ubaciti Paca i Saponaru umjesto Kake i Honde.

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 14 feb 2014, 21:46

Situacija je katastroficna. Kaka i Honda uzasni ne samo veceras vec imaju tu konstantu ima 5-6 utakmica. Baloteli ne motivisan ali mu i treba partner u napadu. Kaka i Honda vani Pazini i Sapoanara u igru. Tarabt ima finih poteza ali brate nije ono za fudbala neka ih nosi u cirkus nista konkretno od njega. Mada ga treba pohvaliti cini mi se da se trudi ako nista.
Međutim obzirom da poznajem Tasotia on ce sedorfu predloziti da prvo ubaci Muntaria umjesto Honde kako bi ucvrstio vezni red.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 14 feb 2014, 21:47

Taarabt po meni najbolji , Kaka' bi mogao preseliti na klupu , Honda nevidljiv , Balotelli isto ništa uradio nije , Montolivo najopasniji po gol Bologne , imao je onih par šuteva. :P
Čekamo Pazzu. U zadnje 2 tekme protiv Bologne , uvalio im je 5 komada. 8-)
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []