Beton!
ps.ako se Svraka utali i Čola osposobi za pocetak.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Moze onda desno a Stana lijevofkzeljeznicarba je napisao/la:Selim ne može lijevo. A Benjo neće zaigrati 100% od početka.
To može.Mirsad94 je napisao/la:Moze onda desno a Stana lijevofkzeljeznicarba je napisao/la:Selim ne može lijevo. A Benjo neće zaigrati 100% od početka.
Ja bih Bogdanovica prije KerleMirsad94 je napisao/la:
Beton!
ps.ako se Svraka utali i Čola osposobi za pocetak.
Ja bas citam prije nekoliko strana tu glupost, i nakon nekog vremena potpiso covjek do 2016. Pitarska je tuga pregolemaGrokok je napisao/la:Gdje li je sad onaj pitar što kaže pobjegao vam Antolović, što se sad ne javiš ?

Mislis direktor ?super je napisao/la:brzo ce biti gen. sponzor........90% stvari je dogovoreno izmedju te firme i kluba,tako mi kaze cl uprave
daj boze, idu dobre vijesti malo po malosuper je napisao/la:brzo ce biti gen. sponzor........90% stvari je dogovoreno izmedju te firme i kluba,tako mi kaze cl uprave
Ima par mjeseci da su se spominjali rusi kao generalni sponzor, sad da li je suplja ne znam.Grokok je napisao/la:Rusi ?
I Stanić je sigurno bio medju najboljima. Mislim da se Hasanovic dobro snašao na poziciji stopera tako da bi Zeljkovica mogli koristiti na beku i nasa odbrana bi bila beton a Stana bi mogao pokriti desno ili lijevo krilo. Sve u svemu imamo solidnu ekipu i ako se dobro fizički spreme te ako nas zaobidju povrede bicemo vise nego konkurentni za osvajanje trofeja i ove godine. Umjetnost je sve to posložiti bez skupih pojačanja i bespotrebnog trosenja novca i na tome čestitam stručnom štabu i Amaru..amerosm je napisao/la:Mislim da vecina Vas nepravedno Hasanovica izostavlja iz prvih 11...
Hasanovic je za mene licno pored Tomica bio nas najbolji igrac u jesenjem dijelu prvenstva. Mislim da bi bilo glupo ostaviti momka koji se toliko bori i zalaze na klupi...
Pa on je svojim intervencijama u odbrani protiv Borca nam donio jesenju titulu. U par navrata je na toj utakmici spasio cist gol.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], perodeformero, WeekendOffender i 49 gostiju.