Safet Sušić - Pape

bagrcavi
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bagrcavi » 14 feb 2014, 21:32

Henderson je napisao/la:Na ovoj temi tačno vidiš ko ima curu a ko nema, ko nije imao sexa jedan dan, sedmicu, godinu a izgleda ima ih koji će umrijeti nevini.
Hodža valja li tako pričati?
DRUG NEBI TI PUNCA

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 feb 2014, 21:47

Zelim pohvaliti konacno selektora,mislim da je ipak ispao korektan,da li zbog pritiska javnosti ili ne nije vise ni vazno,ali bio je spreman pozvati sve igrace koje smo mi ovdje spominjali,neki su to iskoristili za svoju promociju kao Gudelj,ali on je sada iza nas,nama su vazni Arslanagic i Tankovic,njih ne smijemo izgubiti i sto prije treba pokrenuti proces promjene drzavljanstva kako bi mogli ici u Brazil sa reprezentacijom! bice tesko privoljeti ih da igraju za BIH pored Belgije i Swedske,ali nije nemoguce!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 14 feb 2014, 21:52

Sve je vise ljudi kojima je jasno koliko je Susic nesposoban i arogantan. Dzaba vas nekoliko, sto ste zaposleni ovdje, spinujete, raja ga je provalila. Umjesto da u istoriju udje kao heroj koji nas je odveo na SP, tjeracemo ga kukom i motikom. Prva veca greska i pusiona... ;)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 14 feb 2014, 21:57

zar i dalje postoje insani koji brane i podrzavaju naseg safeta susica!?
Volim te Bosno!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 feb 2014, 22:04

Evo ih opet polako izlaze iz rupa

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 14 feb 2014, 22:04

Svi znamo da je Susic nesposoban i "ponekad" glup u presudnim situacijama ali ljudi ON NAS JE ODVEO NA SVJETSKO PRVENTSVO PO PRVI PUT, ISPISAO HISTORIJU SA NASOM REPKOM. HVALA MU ZA SVE, TREBA BITI ZAHVALAN.
Nek' radi sad' sta hoce ali nije toliko glup da ne pozove Tankovica za kojeg' ne treba trositi rijeci.Sigurno je da ce otici nakon Svjetskog' te se nadam da ce doci neko koji ne gura "svoje" igrace u repku i propalitete iz hrvatske lige.
At the end of the storm there's a golden sky..

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 14 feb 2014, 22:10

calcio je napisao/la:Evo ih opet polako izlaze iz rupa
Pa ti si zaposlen u ovoj misijoj rupi !!! :lol: U misiji odbrane casnih i postenih selektora i saveza :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 feb 2014, 22:15

xavi26 je napisao/la:zar i dalje postoje insani koji brane i podrzavaju naseg safeta susica!?
Postoje i hajvani koji i nakon odlaska na neko veliko prvenstvo kenjaju vazda po tom istom nasem a ne vasem Safetu Susicu.Jer nikad nije ni bio,od prvog dana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

guber
Kontakt:

Post Postao/la guber » 14 feb 2014, 22:20

nadam se da se nece desiti kao sa selektorom scg petkovicem kad je pozvo sina u rep kad su igrali na svjetskom u njemackoj kad su bile pobune u rep zbog toga pa je bila katastrofa na svjetskom
pare nisu problem para NEMA

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 feb 2014, 22:30

xavi26 je napisao/la:zar i dalje postoje insani koji brane i podrzavaju naseg safeta susica!?
DA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 feb 2014, 23:34

"Što se Tankovića tiče, dobio sam dobre informacije o njemu. I Džeko je prošle sedmice razgovarao s njim, vidjeli su se i navodno je izrazio želju da igra za našu reprezentaciju. Predsjednik NS BiH Elvedin Begić pričao s njegovim ocem i sad je na tome da se pokrene procedura koja će trajati neko vrijeme. Pitanje je da li se taj administrativni dio može završiti do Svjetskog prvenstva, a ja se nadam da može. Svaki dobar igrač dobro će nam doći. Igra u solidnoj engleskoj ekipi u kojoj je standardan", kaže Selektor Sušić.
dajem glavu na panj ako je Pape ikad čuo za Tankovića, a ne da zna kako izgleda :D ali dobio je dobre informacije o njemu, kao što je čuo da je Seo odigrao dobro :D kaže da je standardan :mrgreen: frajer debi za Fulham upisao protiv Sheffield Utd u FA Cup-u, igrao je u oba meča, zatim 45 min protiv Man Utd, da bi sljedeće kolo protiv Liverpoola bio van sastava (ne znam da l' je bio povrijeđen ili odluka trenera)

kako može reći da je standardan? može zato što nema pojma o njemu, ni koliko godina ima, ni kako izgleda, a ni da li igra ili ne :lol:

a za Prcića koji je više standardan, nego što nije, kaže da igra u ekipi koja će ispasti iz lige i da nije standardan :lol: te da zbog toga neće dobiti poziv :lol: a par mjeseci prije toga je rekao da će dobiti poziv ako bude standardan :lol: pa to može samo Pape

ali je logično da Vršo i Tinki Vinki kao prvotimci Hajduka dobiju poziv :lol:

a ove stvari sa agencijom o čemu @Principatus trubi stalno, ne treba ni komentarisati :roll:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 feb 2014, 23:37

Chinaglia je napisao/la:
"Što se Tankovića tiče, dobio sam dobre informacije o njemu. I Džeko je prošle sedmice razgovarao s njim, vidjeli su se i navodno je izrazio želju da igra za našu reprezentaciju. Predsjednik NS BiH Elvedin Begić pričao s njegovim ocem i sad je na tome da se pokrene procedura koja će trajati neko vrijeme. Pitanje je da li se taj administrativni dio može završiti do Svjetskog prvenstva, a ja se nadam da može. Svaki dobar igrač dobro će nam doći. Igra u solidnoj engleskoj ekipi u kojoj je standardan", kaže Selektor Sušić.
dajem glavu na panj ako je Pape ikad čuo za Tankovića, a ne da zna kako izgleda :D ali dobio je dobre informacije o njemu, kao što je čuo da je Seo odigrao dobro :D kaže da je standardan :mrgreen: frajer debi za Fulham upisao protiv Sheffield Utd u FA Cup-u, igrao je u oba meča, zatim 45 min protiv Man Utd, da bi sljedeće kolo protiv Liverpoola bio van sastava (ne znam da l' je bio povrijeđen ili odluka trenera)

kako može reći da je standardan? može zato što nema pojma o njemu, ni koliko godina ima, ni kako izgleda, a ni da li igra ili ne :lol:

a za Prcića koji je više standardan, nego što nije, kaže da igra u ekipi koja će ispasti iz lige i da nije standardan :lol: te da zbog toga neće dobiti poziv :lol: a par mjeseci prije toga je rekao da će dobiti poziv ako bude standardan :lol: pa to može samo Pape

ali je logično da Vršo i Tinki Vinki kao prvotimci Hajduka dobiju poziv :lol:

a ove stvari sa agencijom o čemu @Principatus trubi stalno, ne treba ni komentarisati :roll:
Buraz ne dipr.
Prvi sam ja trubio Safetu o ovim potencijalnim reprezentativcima i njegovom nemaru, i sad kad je čovjek veoma lijepo i afirmativno odgovorio u ovom slučaju ti si se našao da nešto kritikuješ. Da je izjavio da je Tanković još uvijek nedokazan igrač za 120 minuta profesionalnog fudbala bilo bi hiljadu komentara od toga da je glup, da ne prati fudbal i slično. Ne kontam u čemu je sad problem? Ili si i ti provalio da je moderno galamiti na selektora pa si se uključio?
DRUG NEBI TI PUNCA

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 feb 2014, 23:40

Treba napraviti dvije paintball ekipe (Papetovci-Kriticari), naci se negdje u srednjoj Evropi, da nikome ne bude previse daleko, i rijesiti pitanje momacki. Ja imam vec svoj tim manje vise kompletan :D .

Kriticari:
DonCorleone
Principatus
Bagrcavi
Mozambik
Goalgetter
...jos dva mjesta slobodna

Papetovci:
Virtual
Calcio
Harishp
jos 4 mjesta slobodna (ima ih jos, ali ovi su mi zapali za oko)

Eto bujrum da se nadjemo negdje, da vas namlatimo posteno :D .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 14 feb 2014, 23:53, ukupno mijenjano 3 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 feb 2014, 23:42

DonCorleone je napisao/la:Treba napraviti dvije paintball ekipe (Papetovci-Kriticari), naci se negdje u srednjoj Evropi, da nikome ne bude previse daleko, i rijesiti pitanje momacki. Ja imam vec svoj tim kompletan :D .
Ima i 3. tim, pljuvaci. :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 feb 2014, 23:42

problem je u tome što on priča o Tankoviću jer je pod nekom vrstom pritiska, vjerovatno od medija, a moguće i od Saveza :D problem je što kontradiktoran sam sebi, eto to je problem

svaka njemu čast na tome što je rekao i što bi vodio Tankovića u Brazil, to i treba napraviti, ali je problem što nije informisan o njemu, da on sam malo progugla, itd, a ne da stalno dobiva informacije od drugih, itd

ne možeš reći da je standardan, kad nije .. to samo po sebi implicira da nema zapravo pojma o Tankoviću, itd .. nego treba reći npr: Tanković je talentovan igrač koga ne smijemo izgubiti i ako bude imao sređene papire, povesti ću ga u Brazil, jer nam trebaju svi kvalitetni igrači

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 feb 2014, 23:43

Goalgetter je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Treba napraviti dvije paintball ekipe (Papetovci-Kriticari), naci se negdje u srednjoj Evropi, da nikome ne bude previse daleko, i rijesiti pitanje momacki. Ja imam vec svoj tim kompletan :D .
Necemo radikale :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 feb 2014, 23:52

Ne da mi se citati prethodne strane,samo da priupitam jel i dalje Pape kriv za Gudelja :mrgreen:
1946

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 14 feb 2014, 23:52

Standardna Susiceva demagogija, Tankovic je talentovan, odlican, kada sredi papire pozvacu ga :roll: Do tada ce igrati FC Germania. Pa tom nesretniku jos uvijek ne pada na pamet da ode do Londona i pogleda decka, porazgovara!
Valjda ce mu neko poslati kasete :lol: Cuo sam da ce jos jednom otici da pogleda Hadzica, da se uvjeri, ali ono pravo... :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 feb 2014, 23:53

Kriticari:
DonCorleone
Principatus
Bagrcavi
Mozambik
Goalgetter
...jos dva mjesta slobodna

Papetovci:
Virtual
Calcio
Harishp
jos 4 mjesta slobodna (ima ih jos, ali ovi su mi zapali za oko)

Eto bujrum da se nadjemo negdje, da vas namlatimo posteno :D .
Ja igram zadnjeg veznog u našoj ekipi :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 14 feb 2014, 23:53

Goalgetter je napisao/la:
A ovi moji sa profilne? MišOvi.. :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.