ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Kad se sjetim onog meča prije 3-4 godine na US Openu. Ne pamtim da je neko isprašio Andyja kao tada Marin. Čilić se poigravao sa njim, bez brejka... ali to mu je jedina pobjeda protiv škota, a zabilježio je dosta poraza.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nevjerovatno je da je njihov H2H toliko na strani Murraya. Ima Čilić igru za njega, ali nikad nije bio u stanju prelomiti mečeve. Sutra će imati lijepu priliku da to uradi. Psihički će mu meč biti izuzetno lagan, jer dolazi pun samopouzdanja, nakon osvojenog Zagreba, 2 pobjede u Roterdamu i najboljeg meča poslije povratka na teren. Može ući u meč bez ikakvog pritiska, a zna da ima igru!
Kad ga je razbio na US Openu, prevagu mu je donio onaj čuveni 'kick' servis, Murray je returnirao mlako i plitko, a Marin ga je strijeljao. Mislim da je 2009/10 bio najbolji kick server na touru, govorim o drugom servisu.shminka je napisao/la:Nevjerovatno je da je njihov H2H toliko na strani Murraya. Ima Čilić igru za njega, ali nikad nije bio u stanju prelomiti mečeve. Sutra će imati lijepu priliku da to uradi. Psihički će mu meč biti izuzetno lagan, jer dolazi pun samopouzdanja, nakon osvojenog Zagreba, 2 pobjede u Roterdamu i najboljeg meča poslije povratka na teren. Može ući u meč bez ikakvog pritiska, a zna da ima igru!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uz Isnera i dan danas ima daleko najbolji kick...dobro je po njega da mu je Goran unaprijedio prvi servis, jer je zadnjih par godina Čilić više štete protivnicima nanosio tim kickom, nego prvim servisom...što je apsurd 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
a onda je izašao na megdan delpu i skinuo gaće... doduše Nadal je gore prošao protiv delpa te godine..Virtu4l je napisao/la:Kad se sjetim onog meča prije 3-4 godine na US Openu. Ne pamtim da je neko isprašio Andyja kao tada Marin. Čilić se poigravao sa njim, bez brejka... ali to mu je jedina pobjeda protiv škota, a zabilježio je dosta poraza.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dima je malo nervozanROTERDAM - Ruski teniser Dmitrij Tursunov kritikovao je sudije što ne smeju češće da opominju Rafaela Nadala kada prekorači dozvoljeno vreme za servis.
Tursunov se prilično iznervirao tokom meča prvog kola turnira u Roterdamu protiv Bugarina Grigora Dimitrova.
Rus je dobio upozorenje pred opomenu zbog prekoračenja vremena, a u pauzi između dva gema ušao u ozbiljnu raspravu sa glavnim sudijom meča Sedrikom Murijeom.
"Koliko sam prekoračio vreme? Manje ili više od Rafe? Mislim da Rafa prekorači vreme za osam sekundi i niko mu nikada ne daje upozorenje. Rafa čačka dupe 30 sekundi, a vi samo gledate. Niko ne sme da pisne", zavšio je temperamentni Tursunov.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Andy do pobjede u tri seta protiv Thiema, mada s obzirom na pristup pravo je čudo da je uopšte došao do pobjede, jedva da je potrčao večeras. Slijedeći protivnik je takav da se protiv njega može doći do pobjede jedino ako se igra tenis, a ne polutenis, pa ćemo vidjeti šta je Andy odlučio da ponudi.
Nadal se vraća u Rio-u
Ma pobijedio je samo zato što je za pet klasa kvalitetniji od ovoga, da je bio malo bolji igrač, sutra bi Andy igrao Warcraft.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Moj Torsunove prvo moras zasluziti i izgraditi ime da bi mogao cackati dupe po 30 sekundi
Marin je jako dobro poceo premda servis jos nije onako dobar. Murray previse grijesi.
EDIT: Servis puno bolji u nastavku i donio mu je set. Nadam se da ce ovako i nastaviti. BH jako dobar, to je takodjer poboljsao.
EDIT: Servis puno bolji u nastavku i donio mu je set. Nadam se da ce ovako i nastaviti. BH jako dobar, to je takodjer poboljsao.
RIP CITY!
Murray pometen! Nek sam i ovo dozivio
. Povratak tj. mozda jos jedna nada da Cilic moze uci u top10...
Servis odlican, 8 aseva i 23 winnera to je presudilo mec. Ostalo je bilo podjednako, ali tu je Marin dominirao. Zaista sam ugodno iznenadjen. Sljedeci protivnik bit' ce mu Siisling/Kohli, rekli bi neki da moze sad do kraja, ali to je ipak jos uvijek Marin
. Neka ide po redu pa sta bude...
Servis odlican, 8 aseva i 23 winnera to je presudilo mec. Ostalo je bilo podjednako, ali tu je Marin dominirao. Zaista sam ugodno iznenadjen. Sljedeci protivnik bit' ce mu Siisling/Kohli, rekli bi neki da moze sad do kraja, ali to je ipak jos uvijek Marin
RIP CITY!
Ja se stvarno ne sjecam kad je Cile ovako dobro servira, naucio ga Zec 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisam gledao, ali ne sumnjam da je Murray odigrao u svom prepoznatljivom stilu i da je otpuhan kako sam i predvidio juče. Što se mene tiče, nek bude pravi u Davis Cupu i na Wimbledonu, ostalo vidim da ni njemu nije pretjerano bitno pa kontam nemam se ni ja šta tu nervirat'.
Jel moguce da ovaj Russel igra ovakav tenis,pa covjece,frajer ima 100 kila i nije loptice izbacio van terena 2 seta,stop voleji na mrezi ala Becker iz najboljih dana,slajs bekend perfekcija,trci kao Monfils,i to sve kad ja cekam Hjuita 
-
samosarajvo
- Kontakt:
Da malo razbijemo ovu monotoniju.
Dosta se raspravljalo o najboljim svih vremena,najbolji mecevima, mogucim duelima igrača, najboljim udarcima u historiji isl...ajmo sad o najboljim udarcima u tenisu trenutno.Gledajuci trenutnu formu igrača, po meni top 3 za svaki udarac, ako sta fulim dodajte.
Slicno mozemo uraditi i za samo top 5 ili 10 igrače, te ih razvrstati po svakom udarcu odvojeno
Servis:
1) Isner 2) Raonic 3) Tsonga a od top 10: Delpo,Tsonga,Stan
Forehand:
1) Nadal 2) Delpo 3) Djokovic
Backhand:
1) Djokovic 2) Nadal 3) Wawrinka samo od dvorucnih Djokovic,Nadal,Murray a od jednorucnih Wawrnika,Gaske,Almagro
Retern:
1)Djokovic 2) Ferrer 3) Nadal
Passing:
1) Nadal 2) Murray 3) Djokovic
Slice:
1) Federer 2) Nadal 3) Murray
Ovo je trenutno stanje po meni da se razumijemo..
Dosta se raspravljalo o najboljim svih vremena,najbolji mecevima, mogucim duelima igrača, najboljim udarcima u historiji isl...ajmo sad o najboljim udarcima u tenisu trenutno.Gledajuci trenutnu formu igrača, po meni top 3 za svaki udarac, ako sta fulim dodajte.
Slicno mozemo uraditi i za samo top 5 ili 10 igrače, te ih razvrstati po svakom udarcu odvojeno
Servis:
1) Isner 2) Raonic 3) Tsonga a od top 10: Delpo,Tsonga,Stan
Forehand:
1) Nadal 2) Delpo 3) Djokovic
Backhand:
1) Djokovic 2) Nadal 3) Wawrinka samo od dvorucnih Djokovic,Nadal,Murray a od jednorucnih Wawrnika,Gaske,Almagro
Retern:
1)Djokovic 2) Ferrer 3) Nadal
Passing:
1) Nadal 2) Murray 3) Djokovic
Slice:
1) Federer 2) Nadal 3) Murray
Ovo je trenutno stanje po meni da se razumijemo..
Gdje ti je Endi u riternu. Mislim da ima najbolji defanzivni ritern na touru, a Novak ofanzivni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.