Neke reprezentacije, manje vise, zive od stranaca. Najbolji primjer toga je Eduardo da Silva, brazilac koji igra za Hrvatsku. Bez njega, Hrvatska bi sigurno bila 50% slabija ekipa. Jedan Camoranesi (roden u Argentini) igra za Italiju i to odlicno, jedan Klose (roden u Poljskoj) igra za Njemacku, jedan Henry (roden u Guadeloupe) igra za Francusku itd.Pauk je napisao/la:Ja smatram da za Bosnu i Hercegovinu trebaju igrati samo Bosanci i Hercegovci i da samo upravo Bosanci i Hercegovci jedino imaju pravo predstavljati BiH.
Ali neki ovdje forumasi su spremni da prime otvorenih ruku i Brazilca i Turcina i Senegalca da igraju za BiH jer misle da ti stranci ce nesto postici ali ti forumasi se varaju.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
To je njihova stvar, ja kao Bosanac necu da BiH repka za 20-30 godina postane kao Engleska ili Francuska gdje veliki broj stranaca predstavlja te zemlje.Tarik14 je napisao/la:Neke reprezentacije, manje vise, zive od stranaca. Najbolji primjer toga je Eduardo da Silva, brazilac koji igra za Hrvatsku. Bez njega, Hrvatska bi sigurno bila 50% slabija ekipa. Jedan Camoranesi (roden u Argentini) igra za Italiju i to odlicno, jedan Klose (roden u Poljskoj) igra za Njemacku, jedan Henry (roden u Guadeloupe) igra za Francusku itd.Pauk je napisao/la:Ja smatram da za Bosnu i Hercegovinu trebaju igrati samo Bosanci i Hercegovci i da samo upravo Bosanci i Hercegovci jedino imaju pravo predstavljati BiH.
Ali neki ovdje forumasi su spremni da prime otvorenih ruku i Brazilca i Turcina i Senegalca da igraju za BiH jer misle da ti stranci ce nesto postici ali ti forumasi se varaju.
Poceli su dovoditi Afro-Amerikance da igraju za BiH u kosarci i vidi sta je se desilo nasa repka u kasarci nikad nije losija jer ti stranci igraju samo za svoj interes.
Nemam nista protiv nikoga ali zelim da samo Bosanci predstavljaju svoju zemlju.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Molim te, nemoj mi stavljati rijeci u usta. Ne kazem da mi trebamo zivit od stranaca, samo tvrdim da nemoze imati neke negativne posljedice ako pozovemo samo JEDNOG stranca u BIH.steve-o je napisao/la:znaci ako neki zive od stranaca moramo i mi?? znaci sad treba pozivati kojekakve crncuge i turcine da nam igraju, gdje nam je nacionalni identitet?Tarik14 je napisao/la: Neke reprezentacije, manje vise, zive od stranaca. Najbolji primjer toga je Eduardo da Silva, brazilac koji igra za Hrvatsku. Bez njega, Hrvatska bi sigurno bila 50% slabija ekipa. Jedan Camoranesi (roden u Argentini) igra za Italiju i to odlicno, jedan Klose (roden u Poljskoj) igra za Njemacku, jedan Henry (roden u Guadeloupe) igra za Francusku itd.
-
- Kontakt:
felipe-s je napisao/la:Iznosim svoje misljenje na forumu... Inace rijec forum sama po sebi predstavlja skup prezentacija razlicitih misljenja... Sudeci po tome moj dragi sahbaze... ti si fulio mjestosahbaz2509 je napisao/la:pazi se ti da ne ostanes srezan posve pa onda neces imati ovdje kome sta pisati, onda bi u tom slucaju morao ici na druge stranice a sudeci po tvom "kontriranju" tesko da ce te i tamo prihvatiti.felipe-s je napisao/la:Hvala bogu pa su poceli normalni komentari... Kakvi turci i opanci
ti NE IZNOSIS svoje misljenje nego napadas i provociras one koji nemaju tvoje misljenje, a to je velika razlika.Dragi moj brate

-
- Kontakt:
kako ne shvatas da te samo navlaci, sto se vise budes bunio jos vise ce te navlaciticalcio je napisao/la:ne nego zbog toga sto je ranije svasta nesto baljezgao, vrati se i citaj. spominjao je nekakve poturice pa mislim da je moguce da on nije to sto se predstavlja.RiNo je napisao/la:
Kompleks od Turaka jer mu smeta da neki Ediz zaigra za nasu reprezentaciju ?!
Znaci ipak da je Ediz Turcin, a oni nam ne trebaju u reprezentaciji...imaju svoju.

Slazem se i odlican ti je primjer ovo za kosarkasku repku. Medjutim vrtimo se citavo vrijeme u krug jer Ediz je Bosnjak, drzavljanin Turske.Pauk je napisao/la:To je njihova stvar, ja kao Bosanac necu da BiH repka za 20-30 godina postane kao Engleska ili Francuska gdje veliki broj stranaca predstavlja te zemlje.
Poceli su dovoditi Afro-Amerikance da igraju za BiH u kosarci i vidi sta je se desilo nasa repka u kasarci nikad nije losija jer ti stranci igraju samo za svoj interes.
Nemam nista protiv nikoga ali zelim da samo Bosanci predstavljaju svoju zemlju.
Nije mi jasno sta vama ne ide u glavu? Po vasim kriterijima onda za BiH ne bi trebao igrati jedan Misimovic, pa Spahic (rodjen u Dubrovniku) i pola ove djece po dijaspori za kojima kukate i koje reklamirate ovdje (ne odnosi se iskljucivo na tebe Pauk). Da su doveli nekog **** Eskima koji nema veze sa Bosnom - prvi bih bio protiv. Medjutim decko je bosnjackog porijekla, valjda je izjavio da je zainteresovan igrati za BiH i ja zaista ne mogu da vidim nikakav, ali bas nikakav, problem u svemu tome.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
O Bahtiyarogluu možete pisati ovdje: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 971#314971
nastavak diskusije o ovom igraču na temi o sušiću će biti obrisan kako ne bismo imali istu diskusiju na dvije teme.
nastavak diskusije o ovom igraču na temi o sušiću će biti obrisan kako ne bismo imali istu diskusiju na dvije teme.
Sušić putuje u Glasgow kod Papca
Zbog ''opjevanih'' razloga branič Glasgow Rangersa Saša Papac još od 2006. godine ne nastupa za bh.selekciju i ne namjerava dok ista garnitura vlada Savezom…
Ipak novi izbornik Safet Sušić svjestan koliko bi mu Mostarac mogao doprinijeti u obrambenoj liniji, nakon telefonskog razgovora u kojem Papac nije decidirano odbacio mogućnost ponovnog nastupa za BiH, dogovorio je sastanak koji bi trebao biti održan u najvećem škotskom gradu.
Zbog ''opjevanih'' razloga branič Glasgow Rangersa Saša Papac još od 2006. godine ne nastupa za bh.selekciju i ne namjerava dok ista garnitura vlada Savezom…
Ipak novi izbornik Safet Sušić svjestan koliko bi mu Mostarac mogao doprinijeti u obrambenoj liniji, nakon telefonskog razgovora u kojem Papac nije decidirano odbacio mogućnost ponovnog nastupa za BiH, dogovorio je sastanak koji bi trebao biti održan u najvećem škotskom gradu.
Pape zovi ovog Seferovica u A tim sto prrije,daj mu koju minutu na terenu i tako cemo ga osigurati za buducnost! Isto treba uraditi sa ovim Coricem kapitenom juniorske reprezentacije Njemacke! Ciri ti igraci sigurno ne bi izmakli,ne smijemo ih izgubiti ,oni su buducnost BIH!!! Trebamo i mi jednom biti pametni,a ne vjecito se kajati sto nam igraci igraju za SWE,SVI,HRVATSKU,Srbiju itd..
- TheManiacs
- Kontakt:
bosnas_ je napisao/la:Pape zovi ovog Seferovica u A tim sto prrije,daj mu koju minutu na terenu i tako cemo ga osigurati za buducnost! Isto treba uraditi sa ovim Coricem kapitenom juniorske reprezentacije Njemacke! Ciri ti igraci sigurno ne bi izmakli,ne smijemo ih izgubiti ,oni su buducnost BIH!!! Trebamo i mi jednom biti pametni,a ne vjecito se kajati sto nam igraci igraju za SWE,SVI,HRVATSKU,Srbiju itd..
Drug jedino da sam ja safet pa da mi kazes da ga zovnem zvao bi` ga,a ovako ce te safet sigurno cuti

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Vidim Sušić spominje Dennija Avdića. Nastranu što je u karijeri dao 4 gola(ima 22 godine), da li uopšte ima pravo igrati za nas, ako je debitovao u prijateljskoj utakmici za Švedsku A selekciju(u utakmici Meksiko-Švedska ušao u 65. minuti)?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ma to ovi nasi novinarcici stavljaju Papetu rijeci u usta, sigurno su mu rekli ima ovaj mali u Svedskoj, novi Ibra/Dzeko/Drogba (iako ga niko od njih nije nikada vidio kako igra ali kao da je to bitno.....) i Pape da nebi ispao supak kaze pogledacu malog pa cemo viditi.Željovac je napisao/la:Vidim Sušić spominje Dennija Avdića. Nastranu što je u karijeri dao 4 gola(ima 22 godine), da li uopšte ima pravo igrati za nas, ako je debitovao u prijateljskoj utakmici za Švedsku A selekciju(u utakmici Meksiko-Švedska ušao u 65. minuti)?
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Sušić izabran za najboljeg igrača PSG-a
Povodom proslave 40. rođendana PSG-a ugledni francuski magazin France football napravio je anketu u kojoj je biran najbolji igrač u istoriji kluba iz Pariza.
Pobjedu je odnio sadašnji selektor naše reprezentacije Safet Sušić, koji je za PSH igrao od 1982. do 1991. godine. Za tih devet godina odigrao je 287 utakmica i postigao 65 golova. Bio je ključni igrač u osvajanju Kupa Francuske 1983. godine i prve titule prvaka Francuske 1986. Proglašen je najboljim stranim igračem u Francuskoj 1983.
Lijepo je znati da te cijene ljudi koji su gledali utakmice i u tom vremenu i sada, pa mogu usporediti ondašnji nogomet i sadašnji. Obično se u ovakvim anketama desi da pobijede oni koji trenutno igraju. PSG je relativno mlad klub. Kada sam ja došao, nisu imali ni dvadesetak godina staža. Nekako se poklopilo da je sa mojim dolaskom krenuo i uspon kluba. Osvojili smo prvo Kup, pa Prvenstvo, i to ljudi i danas pamte, - rekao je Sušić za Dnevni avaz.
U PSG-u je stekao legendarni status koji je ovim izborom i ozvaničen. Međutim, Papetu pohvale kao da pomalo i smetaju.
Znao sam da su me uvijek smatrali za jednog od najboljih. Ne volim te titule najboljih igrača. Po meni, najbolji ne postoji. Kako izdvojiti nekog i reći on je najbolji? Kako između Pelea, Maradone i Zidana reći ko je bolji? Mada mi je zadovoljstvo, i drago mi je što me još uvijek cijene. Ali ne volim o sebi puno da pričam i mogu reći da mi smeta kada me neko hvali, dodaje Sušić.

Povodom proslave 40. rođendana PSG-a ugledni francuski magazin France football napravio je anketu u kojoj je biran najbolji igrač u istoriji kluba iz Pariza.
Pobjedu je odnio sadašnji selektor naše reprezentacije Safet Sušić, koji je za PSH igrao od 1982. do 1991. godine. Za tih devet godina odigrao je 287 utakmica i postigao 65 golova. Bio je ključni igrač u osvajanju Kupa Francuske 1983. godine i prve titule prvaka Francuske 1986. Proglašen je najboljim stranim igračem u Francuskoj 1983.
Lijepo je znati da te cijene ljudi koji su gledali utakmice i u tom vremenu i sada, pa mogu usporediti ondašnji nogomet i sadašnji. Obično se u ovakvim anketama desi da pobijede oni koji trenutno igraju. PSG je relativno mlad klub. Kada sam ja došao, nisu imali ni dvadesetak godina staža. Nekako se poklopilo da je sa mojim dolaskom krenuo i uspon kluba. Osvojili smo prvo Kup, pa Prvenstvo, i to ljudi i danas pamte, - rekao je Sušić za Dnevni avaz.
U PSG-u je stekao legendarni status koji je ovim izborom i ozvaničen. Međutim, Papetu pohvale kao da pomalo i smetaju.
Znao sam da su me uvijek smatrali za jednog od najboljih. Ne volim te titule najboljih igrača. Po meni, najbolji ne postoji. Kako izdvojiti nekog i reći on je najbolji? Kako između Pelea, Maradone i Zidana reći ko je bolji? Mada mi je zadovoljstvo, i drago mi je što me još uvijek cijene. Ali ne volim o sebi puno da pričam i mogu reći da mi smeta kada me neko hvali, dodaje Sušić.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ranko-pedijatar ili France football ja teskog izbora.nick je napisao/la:http://www.rankopedia.com/ZID=3/71/Best ... /18381.htm

Jesili i ti glasao kod Ranka

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo opet ismet horo satro humoristican
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
@nick zvani tragikomicar koji vadi vazna dokumenta strogo od ranka-pedije.
Jel to samo zbog boje dresa koji je Pape nosio u proslosti pa se ti nasao da uz pomoc ranka demantujes
Ne valja biti takav, mozes komplet poplaviti ali od muke
P.S Ne odgovori mi jesili i ti glasao makar za Papricu
.
Jel to samo zbog boje dresa koji je Pape nosio u proslosti pa se ti nasao da uz pomoc ranka demantujes

Ne valja biti takav, mozes komplet poplaviti ali od muke

P.S Ne odgovori mi jesili i ti glasao makar za Papricu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
bas si smjesan niko nista ne demanutje samo si pomalo debilan pa donosis zakljucke ovo sam stavio cisto onako boli me neka stvar za dres i slicne stvari kojima se tvoj kliker zamara slucajno sam vidio negdje ovo i izbacio link cisto onako eh posto ocigledno cekas na forumu ko zapeta puska da se svadjas i provaljujes ono humorista i tako to.to je je licno tvoj problem socijalne prirode ono mislim da frojd ima rijesenje za to...da si malo manji pacenik shvatio bi ti o cemu pricam ali nisi kao sto rekoh harise mani se mene ja sam se davno sa klikerima igro...
jos jednom da ti napisem da bolje razumijes nemam nista protiv papeta niti njegove proslosti niti kluba,dresa u kojem je igro...po mom misljenju do sad svoj poso radi odlicno i radi na vrijeme trazi,obilazi igrace svaka mu cast on je prvi trener koji radi svoj poso eto toliko
jos jednom da ti napisem da bolje razumijes nemam nista protiv papeta niti njegove proslosti niti kluba,dresa u kojem je igro...po mom misljenju do sad svoj poso radi odlicno i radi na vrijeme trazi,obilazi igrace svaka mu cast on je prvi trener koji radi svoj poso eto toliko
A bogati koga ti je to ciro doveo, jednog supica ili nurkovicabosnas_ je napisao/la:Pape zovi ovog Seferovica u A tim sto prrije,daj mu koju minutu na terenu i tako cemo ga osigurati za buducnost! Isto treba uraditi sa ovim Coricem kapitenom juniorske reprezentacije Njemacke! Ciri ti igraci sigurno ne bi izmakli,ne smijemo ih izgubiti ,oni su buducnost BIH!!! Trebamo i mi jednom biti pametni,a ne vjecito se kajati sto nam igraci igraju za SWE,SVI,HRVATSKU,Srbiju itd..
Da@nick ali se odmah nasao ''kompetentan'' da fakticki''probas''da pobijes sa nekom divljom stranicom izbor mnogo uticajnijeg sportskog zurnala u sklopu 40 godina postojanja PSG.Satro nemam nista protiv njega ali dabogda crk'o.E tako to tvoje ''za-laganje iliti iz-laganje''izgleda.
Izgleda da te klikere nisi izbio iz dzepa vec iz glave.
Izgleda da te klikere nisi izbio iz dzepa vec iz glave.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 feb 2010, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.