AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 14 feb 2014, 22:56

Realno, igra katastrofa. Da te mozak zaboli. Neka opca nezainteresovanost, par igraca je doslovno moglo ruke u dzepove staviti. Al' aj, moguce da su mislima u utakmici protiv Atletika.

Ali ja bih potpisao da uvijek bude ovako, je*o igru ako su na kraju 3 boda nasa. Nesto kao i protiv Chieva. Gore mi je ono kad razvalis citavu utakmicu da bi na kraju primio usrani gol i izgubio. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 feb 2014, 22:57

Kako je igrao Taarabt ? ko je najbolji pojedinac a ko najgori ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 14 feb 2014, 22:58

Ne mogu se nagledat gola sestre mi, ev i na ovoj stranici nek ima :mrgreen:

slika

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 feb 2014, 22:59

uh kakva golcina :o
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 feb 2014, 23:05

Kakva igra,i kakva uspavanka,za 90 min ne napraviti konkretnu akciju,divota.
Taarabt jedan od boljih,najvise se i krece i nudi,i momak zna da igra,nekada ima visak potez al majstor je za tehniku.
Balotelli flop cijelu tekmu i onda ovo bum,opet kazem da nam zamaze oci,ali eto. 3 boda nam je donio i to mu se mora priznati.
Ocaj od igre,ali pisi 3 boda.

Forza Milan!!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 feb 2014, 23:05

To ti moj dobri čovječe mogu samo World Class igrači. Samo malo da se skonta i temperament da smiri sve bi bilo odlično.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 feb 2014, 23:06

IlPrincipe je napisao/la:Kako je igrao Taarabt ? ko je najbolji pojedinac a ko najgori ?
Mozda cak i ponajbolji, ali zna nekada pretjerati sa viskom poteza. Na stranu to, cijenim sto se jedini trudio i pokusavao nesto uciniti.

Inace, pored njega Montolivo vrlo kvalitetno odigrao. Rami takodjer, bez ijedne greske. Balo se citavu utakmicu nije primjetio, ali se izvadio ovim golom koji nam je donio 3 boda.
Ostatak ocajan i prosjecan, s tim da su mi kandidati za najgore Kaka, Honda, pa cak i Siljo.

FORZA MILAN !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 feb 2014, 23:08

rope11 je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Kako je igrao Taarabt ? ko je najbolji pojedinac a ko najgori ?
Mozda cak i ponajbolji, ali zna nekada pretjerati sa viskom poteza. Na stranu to, cijenim sto se jedini trudio i pokusavao nesto uciniti.
ako bude nastavio tako, to ce vas najvise izludjivati. Upisao sam se sa tim postom na ovu temu. Taarabt je dobar igrac, ali previse "pegla". I da ima slobodnog saigraca, on ce sve sam pokusati, takav igrac jednostavno...

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 feb 2014, 23:13

Znam kakav je, dosta sam ga pratio.

Ali za divno cudo, nije onako sebican kakvim ga pamtim, veceras je uvijek pokusao dodati loptu suigracima. Ali da ga zna peglati sa driblinzima, zna. :mrgreen:

FORZA MILAN !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 feb 2014, 23:15

rope11 je napisao/la:Znam kakav je, dosta sam ga pratio.

Ali za divno cudo, nije onako sebican kakvim ga pamtim, veceras je uvijek pokusao dodati loptu suigracima. Ali da ga zna peglati sa driblinzima, zna. :mrgreen:
Pa mozda ce se opametiti, ipak je sad dosao u veci klub.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 feb 2014, 23:19

Katastrofalno bas! Tesko nam se u srijedu protiv Atletika. Jedna razlika izmedju Alegrija i Sedorfa je to sto smo kod Alegrija zabijali golove pred kraj eventualno za remi, dok kod Sedorfa vecinom za 3 boda. Ali koliko samopouzdanja fali pojedinim igracima, Kaka neprepoznatljiv, Balo uz malo truda i htjenja moze puno vise kao i jos nekoliko igraca.. Rami odlican, mada Bologna nije nista pokazala. Sad cekat srijedu, molit Boga da se nesto pozitivno promjeni do tad, inace nece na dobro..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 14 feb 2014, 23:19

UrbyEmanuelson je napisao/la:Kakva igra,i kakva uspavanka,za 90 min ne napraviti konkretnu akciju,divota.
Taarabt jedan od boljih,najvise se i krece i nudi,i momak zna da igra,nekada ima visak potez al majstor je za tehniku.
Balotelli flop cijelu tekmu i onda ovo bum,opet kazem da nam zamaze oci,ali eto. 3 boda nam je donio i to mu se mora priznati.
Ocaj od igre,ali pisi 3 boda.

Forza Milan!!!
+1

[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 feb 2014, 23:26

U 5 utakmica pod Seedorfom smo osvojili 10 bodova. Skroz korektna statistika.

Mislim, stoji to da moramo pojacati ekipu, da nije ugodno gledati ovu bezidejnost i bezvoljnost, ali dok osvajamo bodove, ja sam sretan. 8-)

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 feb 2014, 23:29

Jooj Crudeli-a :lol: :lol:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 feb 2014, 23:41

Berlusconi: "I have read things about Seedorf and I that are absolutely not true. The atmosphere is good and there are no problems."

34,5m, 109 km/h

slika

slika

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 feb 2014, 08:58

Rami, Taarabt i Montolivo mogu dobiti prolaznu ocjenu, ostali katastrofa. Igru nema smisla komentarisati. Tesko se odluciti ko je flop jer ima puno kandidata, ali ja glasam za Silju.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 feb 2014, 10:16

Zapata and @KAKA are doubtful for the match vs. Atlético Madrid. The medical staff will monitor their physical condition over the next days.

" Smile Mario, smile " :D

slika

slika

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 15 feb 2014, 11:24

Pozdrav drugari,evo i ja odlucio da se registrujem na forum i da sa vama dijelim i dobre i lose trenutke naseg Milana.Pratim sta pisete vec duzi period i vidim da skoro svi imamo isto vidjenje trenutne situacije u klubu pa ne bi da nesto ponavljam sto ste i vi vec ranije rekli.Nisam bio u mogucnosti da sinoc prati tekmu osim na teletextu :D ali vidim po komentarima opet losa igra,ali nas je majstorija Balotelija spasila i donijela vazna 3 boda.Sto se tice Tarabta gledao sam ga proslu utakmicu solidan je bio a po komentarima vidim da je i sinoc ista situacija(po meni jedno dobro pojacanje),ali i dalje skripimo u odbrani i to nam je rak rana ove sezone pa valjda na ljeto celavci iskesiraju za kojeg igraca :D

FORZA MILAN
FORZA MILAN

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 feb 2014, 11:26

Dobrodošao :)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 feb 2014, 12:09

Hajde, dobro je da su tri boda u džepu. Zahvalimo se prvenstveno Balotelliju na njegovoj majstoriji. Svi smo dobro upoznati s njegovim potencijalom i znamo da, ako ga neko samo malo sputa u djetinjarijama, može postati novi Ibrahimović. Čak je Balo izjavio, ako je vjerovati medijima, da ga Ibra fascinira i da "pomjera granice". 8-)

Drago mi je što je Montolivo odigrao bolje nego inače, to je svakako bitna stvar kada znamo koliko kapiten znači za igru Milana. Svakako ne malo. Honda i Kaka potvrđuju da nisu u formi i da, zajedno s Robinhom, ne zaslužuju biti u prvoj postavi. Hondu bi valjalo isprobati iza napadača, što Seedorf nikako da učini. Desno Taarabt, lijevo oporavljeni El Shaarawy. U špicu Balotelli, po potrebi i Pazzini. Još kad se Niang vrati, eto ti vjerovatno i najboljeg napada u Italiji. 8-) Montolivo i De Jong izgleda moraju igrati, kako god to izgledalo. Bolje jedan od njih, nego Muntari ili Essien. Nadam se će Rami nastaviti igrati dobro i da će mu se na ljeto pridodati jedan kvalitetan štoper. Bekovi moraju bolje, a De Sciglio mora pokazati da može postati WC igrač. Ovako, bojim se da ću uskoro morati konstatovati da od toga nema ništa. Igrač bez centaršuta i probijanja protivničke odbrane ne može biti bek svjetskog kalibra. Jednostavno ne može. Više će se isplatiti forsirati ga na lijevoj strani, a Abatea desno, jer svakako nećeš puno izgubiti. Glavni problem leži u činjenici da u igri fali kreacije, a bez toga sve što možemo vidjeti je jalova inicijativa koju će bilo koja jača ekipa, pod uslovom da ima dobru kontru, znati kazniti. Do sljedećeg mercata treba probati izvući maksimum iz Keisukea, Montoliva i Taarabta. Možda čak ubacivati u vatru i Polija, jer momak ne zaslužuje da truhne na klupi.

P.S. Dobro došao, @Hattrick. U zadnje vrijeme se registrovalo dosta Milanista, što mi se mnogo sviđa.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []