Nisam tebe jos upratio, ciji si tiBatko je napisao/la: A ovi moji sa profilne? MišOvi..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Safet Sušić - Pape
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ja ne vidim ni jednog kriticara.da si rekao kruticar pa hajde.DonCorleone je napisao/la:Treba napraviti dvije paintball ekipe (Papetovci-Kriticari), naci se negdje u srednjoj Evropi, da nikome ne bude previse daleko, i rijesiti pitanje momacki. Ja imam vec svoj tim manje vise kompletan.
Kriticari:
DonCorleone
Principatus
Bagrcavi
Mozambik
Goalgetter
...jos dva mjesta slobodna
Papetovci:
Virtual
Calcio
Harishp
jos 4 mjesta slobodna (ima ih jos, ali ovi su mi zapali za oko)
Eto bujrum da se nadjemo negdje, da vas namlatimo posteno.
Mada je i to tanko,jedino za spricanja paradajza dobar.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 feb 2014, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Batko moze u nasu ekipu.

@Don_corleone, kako si mogao zaboraviti Eleganta i MaxuzBaksuza?
- DonCorleone
- Kontakt:
Moze batko kod nas, ali mora se jos potruditi malo i prikazati se na sceni, ne ulazi se tek tako u tim, a jos teze se izlazi
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DonCorleone
- Kontakt:
Haha, vidi stvarno, pa znao sam intuitivno da ih ima kamara, samo mi nije odmah naumpalo. Jao bilo bi veselo pravo.Sheyi je napisao/la:@Don_corleone, kako si mogao zaboraviti Eleganta i MaxuzBaksuza?
EDIT: Papetovci: Harishp, Virtual, Calcio, MaksuzBaksuz aka Baustela, adriano_leite, Elegant, Tino Susic
Kriticari: DC, Bagrcavi, Principatus, Mozambik, Goalgetter, Batko, Sheyi
Hajmo jos...mogli bi stvarno nesto organizovati, sta mislite
Sta cemo sa velez_mostar
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kako ces Gringa zaboraviti, on treba da je General u najmanju ruku 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ima i sredinaDonCorleone je napisao/la:Haha, vidi stvarno, pa znao sam intuitivno da ih ima kamara, samo mi nije odmah naumpalo. Jao bilo bi veselo pravo.Sheyi je napisao/la:@Don_corleone, kako si mogao zaboraviti Eleganta i MaxuzBaksuza?
EDIT: Papetovci: Harishp, Virtual, Calcio, MaksuzBaksuz aka Baustela, adriano_leite, Elegant, Tino Susic...
Kriticari: DC, Bagrcavi, Principatus, Mozambik, Goalgetter, Batko, Sheyi
Hajmo jos...mogli bi stvarno nesto organizovati, sta mislite?
Sta cemo sa velez_mostar? Joj pa zaboravio sam glavnog lika....ElGringa
.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- DonCorleone
- Kontakt:
On je predsjednik naseg tima, bojim se da nece shvatiti previse ozbiljno ako vidi Harisa i ostalo bandu Usanovicevu uzivoAmar Dzeko je napisao/la:Kako ces Gringa zaboraviti, on treba da je General u najmanju ruku
- DonCorleone
- Kontakt:
naravno, ne vidim se ni ja licno kao neki ultimativni kriticar, nego onako iz zeze da formulisem dva tima, tako da mozes da biras ili ove ili oneBosniacum Lilium je napisao/la: ima i sredina
- Principatus
- Kontakt:
Taman, ovi Papetovci ce nastupiti bez DMa.bagrcavi je napisao/la:Ja igram zadnjeg veznog u našoj ekipiDonCorleone je napisao/la:Treba napraviti dvije paintball ekipe (Papetovci-Kriticari), naci se negdje u srednjoj Evropi, da nikome ne bude previse daleko, i rijesiti pitanje momacki. Ja imam vec svoj tim kompletan.
Kriticari:
DonCorleone
Principatus
Bagrcavi
Mozambik
Goalgetter
...jos dva mjesta slobodna
Papetovci:
Virtual
Calcio
Harishp
jos 4 mjesta slobodna (ima ih jos, ali ovi su mi zapali za oko)
Eto bujrum da se nadjemo negdje, da vas namlatimo posteno.
Ili ce ih pola zakasniti na avion.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kakav tim takav i predsjednikDonCorleone je napisao/la:On je predsjednik naseg tima, bojim se da nece shvatiti previse ozbiljno ako vidi Harisa i ostalo bandu Usanovicevu uzivoAmar Dzeko je napisao/la:Kako ces Gringa zaboraviti, on treba da je General u najmanju ruku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mene đe god stavite ja ću igrat,samo mi recite jel treba pasoš ponijet,i ko su selektori u tim ekipama...

- hogarstrasni
Najveci lazov, u zaista snaznoj konkurenciji, koja se izmijenjala na kormilu BiH rekipe!
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 15 feb 2014, 09:33, ukupno mijenjano 2 puta.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Citao sam na TM forumu, da momak nije bio u sastavu protiv Liverpoola jer nije bio u Engleskoj, nego da je otisao u rodni NorkopingChinaglia je napisao/la:dajem glavu na panj ako je Pape ikad čuo za Tankovića, a ne da zna kako izgleda"Što se Tankovića tiče, dobio sam dobre informacije o njemu. I Džeko je prošle sedmice razgovarao s njim, vidjeli su se i navodno je izrazio želju da igra za našu reprezentaciju. Predsjednik NS BiH Elvedin Begić pričao s njegovim ocem i sad je na tome da se pokrene procedura koja će trajati neko vrijeme. Pitanje je da li se taj administrativni dio može završiti do Svjetskog prvenstva, a ja se nadam da može. Svaki dobar igrač dobro će nam doći. Igra u solidnoj engleskoj ekipi u kojoj je standardan", kaže Selektor Sušić.ali dobio je dobre informacije o njemu, kao što je čuo da je Seo odigrao dobro
kaže da je standardan
frajer debi za Fulham upisao protiv Sheffield Utd u FA Cup-u, igrao je u oba meča, zatim 45 min protiv Man Utd, da bi sljedeće kolo protiv Liverpoola bio van sastava (ne znam da l' je bio povrijeđen ili odluka trenera)
kako može reći da je standardan? može zato što nema pojma o njemu, ni koliko godina ima, ni kako izgleda, a ni da li igra ili ne
a za Prcića koji je više standardan, nego što nije, kaže da igra u ekipi koja će ispasti iz lige i da nije standardante da zbog toga neće dobiti poziv
a par mjeseci prije toga je rekao da će dobiti poziv ako bude standardan
pa to može samo Pape
ali je logično da Vršo i Tinki Vinki kao prvotimci Hajduka dobiju poziv
a ove stvari sa agencijom o čemu @Principatus trubi stalno, ne treba ni komentarisati
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
ma pogledajte Ibrahimovica, koji kralj heheheheehe... http://www.backstage.ba/buzz/trbusnjaci ... ajte-kako/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj igrao u najjacoj ligi Svijeta gdje ces ovo sa Tinom on ce zavrsiti u prvaku PL..19risha88 je napisao/la:Ja nemam ništa protiv toga da TIN SVEN SUŠIĆ VAN DER BOSNIA proba igrat za reprezentaciju... Neka mu da poluvrijeme protiv Faraona pa da vidimo gdje i šta je... I treba momku dati šansu bez obzira na nasa neslaganja sa Safetom,kad je Ćiro dovodio one padobrance iz Slaven Belupa,Radeljic i onaj desni bek,zaboravio sam mu ime,osramotio se na Bilionom i nikad ga više vidjeli nismo... A NA KRAJU KRAJEVA SJEĆATE LI SE OVE DVOJICE U REPREZENTACIJI HRVATSKESVI SU BILI PROTIV,A MALI JE OSTAVIO NEKI TRAG I NIJE SE OSRAMOTIO U REPKI,ČAK JE I DANAS TU... A JOŠ JE GORA BILA KOMBINACIJA OD TE KAD TE POZOVE AMIDŽA
Zadnja izmjena: ZutiMrav, dana/u 15 feb 2014, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Prije tog odlaska u Englesku, igrao je i Niko po hrvatskim vrletima ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.