Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bevanda4
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bevanda4 » 14 feb 2014, 18:51

Den Bosch - Sparta Rotterdam

gost daje gol @1.22
gost preko 1.5 @2.04

Ako zažmirimo na zadnjih par loših utakmica sparte (svejedno su zabili u svakoj 2 gola), te uzmemo u obzir da su sa 49 postignutih golova 3. napad lige, a današnji domaćin sa 50 primljenih jedna od najgorih obrana lige, složit ćete se - dobijamo savršeni value bet koji se ne propušta. Gol sparte ide na glavni tiket, a 2+ golova gosta u singl zbog enormno visoke kvote.

GL!
U desetom selu živi Antuntun!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 feb 2014, 19:11

Francuska trojka za veceras. Ima dosta parova, nisam se mogao koncentrisati na sve...

PSG- Valenciennes 1 1.20 - mozda je pomalo glupo igrati fiks po ovoj kvoti ali tesko je zamisliti da ce se veceras desiti nesto drugo osim pobjede PSG-a. Monaco je prisao na 5 bodova, i ne smiju sebi dopustiti kikseve na ovim utakmicama. Gosti u grcevitoj borbi za opstanak, bodove moraju traziti negdje drugo.

Chateauroux- Troyes ddg 1.35 - domacin je u borbi za opstanak, i ako u tome uspiju to ce biti radi odlicnih partija kuci, gdje imaju 4 pobjede u zadnjih 5 meceva. Troyes je u sredini tabele, nemaju imperativa i odigrat ce vjerovatno jednu opustenu utakmicu. Sasvim moguca golijada.

Istres- Tours ddg 1.25 - skoro prekopirana situacija iz prethodnog para: domacin u borbi za opstanak i ima svaki razlog da gine u ovoj utakmici, dok je gost ni gore, ni dole.

Kvota: 2.02
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 feb 2014, 19:25

prvo da se ispričam svima koji su pratili današnje tipove, bolje ne pratiti me ali ako je netko baš toliko lud eto

Kohlschreiber P.-Sijsling I. 1.set -1.5 H2 1.65, 1.set 2 1.85

Domaći tenisač igra sjajno, služi ga servis i igra agresivno, napada svaku lopticu i došao je do ove faze sa dvije pobjede i samo sedam izgubljenih gemova, nije ni nijemac ništa lošiji i on bez izgubljenog seta, ali mislim da će danas izgubiti prvi set od Igora. Igrali dva puta i oba meča dobio Sijsling i po meni nizozemac neće izgubiti taj set dva razlike ako ga izgubi uopće, ali mislim da uzima prvi set
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 14 feb 2014, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 14 feb 2014, 19:45

@zgmiky nadam se da ćeš nastaviti u ovom tonu i profulati i Čilića, jer čekam još Mareja :)
Pustiću sunce da topi ljubav!

sudzuka123
Kontakt:

Post Postao/la sudzuka123 » 14 feb 2014, 19:50

evo šta sam odigr'o za večeras, znam da kod ovih holanđana svake sedmice uleti neki prelaz

slika

1/10

luka77
Kontakt:

Post Postao/la luka77 » 14 feb 2014, 21:51

koliki ti je moguci dobitak na taj sistem?i koliko ulog naravno ... ?
btw.psg ide s 2.momcadi

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 14 feb 2014, 22:06

luka77 je napisao/la:koliki ti je moguci dobitak na taj sistem?i koliko ulog naravno ... ?
btw.psg ide s 2.momcadi
Ko to slaga da igraju s drugim timom.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

mrsd
Kontakt:

Post Postao/la mrsd » 14 feb 2014, 22:30

slika

i danas odlicno proslo, nadam se sutra nastavak uspjesno seriji...
1921 💙

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 feb 2014, 22:31

Consigliere je napisao/la:Francuska trojka za veceras. Ima dosta parova, nisam se mogao koncentrisati na sve...

PSG- Valenciennes 1 1.20 - mozda je pomalo glupo igrati fiks po ovoj kvoti ali tesko je zamisliti da ce se veceras desiti nesto drugo osim pobjede PSG-a. Monaco je prisao na 5 bodova, i ne smiju sebi dopustiti kikseve na ovim utakmicama. Gosti u grcevitoj borbi za opstanak, bodove moraju traziti negdje drugo.

Chateauroux- Troyes ddg 1.35
- domacin je u borbi za opstanak, i ako u tome uspiju to ce biti radi odlicnih partija kuci, gdje imaju 4 pobjede u zadnjih 5 meceva. Troyes je u sredini tabele, nemaju imperativa i odigrat ce vjerovatno jednu opustenu utakmicu. Sasvim moguca golijada.

Istres- Tours ddg 1.25 - skoro prekopirana situacija iz prethodnog para: domacin u borbi za opstanak i ima svaki razlog da gine u ovoj utakmici, dok je gost ni gore, ni dole.

3:0
2:1
1:0
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 14 feb 2014, 22:43

Papaniko.K(-9,5+)-Bar-Mil 1,85 manje
U zadnje dvije godine u EL niti jednom u tri utakmice za redom nije išao preko ove granice,a s obzirom da je u zadnje dvije utakmice protiv Unicaje i Panathinaikosa zabijao 12 i 14,ne vjerujem da će prvi put u karijeri treću utakmicu za redom prebaciti ovu granicu jer večeras Barcu očekuje susret gdje su veliki favoriti i Papanikolau bi trebao dobiti nešto manju minutažu,jer kad god je zabijao preko 10 koševa to su sve bili neizvjesni susreti u kojima je imao preko 60% šuta.
SRETNO.[/quote]
WIN

sudzuka123
Kontakt:

Post Postao/la sudzuka123 » 14 feb 2014, 22:56

al' sam ubo sa ovim sistemom k'o prstom u g.. pa ne vjerujem, pretprošli petak čini mi se, preko 3 prelaza došla a sad nijedan. :mrgreen:

valja na popravni, imate li šta za kasne sate?

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 feb 2014, 23:28

Slovačka-Slovenija over 5.5 1.65

Slovaci su u prvom kolu izgubili od amera 7-1,a Slovenija od Rusije 5-2, mislim da nas očekuje nastavak efikasnih susreta u toj grupi i da idu preko 5.5 golova.

za svoju dušu ću pokušati

Slovačka-Slovenija 1.trećina X2 2.15

luka77
Kontakt:

Post Postao/la luka77 » 15 feb 2014, 02:12

luka77 je napisao/la:http://i58.servimg.com/u/f58/14/48/75/35/tip211.jpg
ovo je moj zadnji pokušaj, izgubim li pa-pa kladionica
ako kog zanima, zajebo me nantes i al arabi koji je izgubio od zadnjeg koji u zadnjih 10 utakmica ima 10 poraza !

winner
Kontakt:

Post Postao/la winner » 15 feb 2014, 03:18

Ovako se pokida kladionica dva tenisa preko 3 kvota pogodim slikam i listice neam vremena dosta za danas 800 km :)

slika

Ima jos od jucer masa uglavnom vratio se VELIKI MALI COVEK OPET KIDA :lol:

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 15 feb 2014, 09:46

Hoffenheim - Stuttgart odg3+@1,90 HL

Kaze se da pobjednicku ekipu ne treba mijenjati, pa cu se toga drzati i ja - Hoffenheim je ove sezone vec puno puta donio dobitak a danasnji protivnik sugerira da bi se opet trebalo ponoviti isto. Hoffenheim je ove sezone na deset domacih utakmica cak devet puta igrao odg3+, samo u zadnjoj protiv HSV-a je zavrsilo 3:0. Danasnji protivnik Stuttgart je u velikim problemima, zadnje 4 utakmice u prvenstvu su upisali 4 poraza, ali dobro za ovu okladu je da su u sva cetiri poraza i postigli bar jedan gol.

Od bitnijih igraca, domacima ce nedostajati mladi veznjak Rudy zbog zutih kartona a gostima danas nece biti Ibisevica koji je dobio 5 utakmica kazne.

Vjerojatni sastavi:
Hoffenheim: Casteels - Beck, Vestergaard, Süle, F. Johnson - Salihovic, Polanski - Volland, Roberto Firmino, Herdling - Modeste
Stuttgart: Ulreich - Rüdiger, Schwaab, Haggui, Rausch - Leitner, Khedira - Harnik, Traoré - Maxim - Abdellaoue

Hofenheim je igrao kup sredinom tjedna, ispali su od Wolfsburga(2:3), dok je Stuttgart imao mir za pripremu za danasnju utakmicu.Hoffenheim je atraktivna ekipa za gledati ,na njihovim utakmicama nikad ne nedostaje sansi i golova. I Stuttgart igra ofenzivan nogomet, samo na gostovanju kod Schalkea nisu postigli gol.
Dobro je imati PlanB !

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 15 feb 2014, 10:16

Consigliere je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Francuska trojka za veceras. Ima dosta parova, nisam se mogao koncentrisati na sve...

Chateauroux- Troyes ddg 1.35
- domacin je u borbi za opstanak, i ako u tome uspiju to ce biti radi odlicnih partija kuci, gdje imaju 4 pobjede u zadnjih 5 meceva. Troyes je u sredini tabele, nemaju imperativa i odigrat ce vjerovatno jednu opustenu utakmicu. Sasvim moguca golijada.

3:0
2:1
1:0
Svaka čast, ispratio sam zadnja dva para i prošao korak na duplanju. ;)

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 15 feb 2014, 10:17

HaHu1x2 je napisao/la:U zadnja dva dana pogadjao kvotu 1,6 i zaradio nesto para, valjda se nastavlja tradicija.
Milan 1, PSG 1

Moram igrati na Milan jer je to sada drugi tim, puno su me puta oborili ove sezone, ali jednostavno moram ih uzeti. Tek sada ocekujem prave igre Balotelija jer je shvatio da ima konkurenciju.

PSG je u zadnje 3 utakmice imao dva kiksa, moraju iskoristiti izostanak Falcaa i odmaci se Monacu, puno su kvalitetniji od gosta.

Sretno, pokusajte Baloteli gol po kvoti 1,60 .
I treci korak uspjesan, napokon me krenulo.
Malo kasnije postavljam i 4. korak :)
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 15 feb 2014, 10:34

Ima li kakvih sigurica za danas

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 15 feb 2014, 10:59

4. korak :
Real M 2, Barca 1, Atl. Madrid 1
1,72

Real u ligi nema nikog ravnog, sve pobjede do sada i ja ocekujem do zavrsetka lige da ce tako ostati. Laboral prije 2 dana izgubila 34 razlike od Fenera, ne vidim razlog zasto ih Real nebi otreso u gostima. Premier daje kvotu 1,30

Barseloni se vraca Nejmar, a i da se ne vraca uzimaju lagano, vjerovatno nece biti u prvih 11, ali nema veze, kvalitetniji su.

Atletico je zaredao 3 poraza uzastopno ( dva protiv Reala i jedan protiv Almerije) doduse ovaj zadnji protiv Reala su bili oslabljeni. Na vrhu Primere se zakuhtalo, svi imauj 57 bodova i vjerujem da ce nakon ovog kola opet biti svi izjednaceni.

Ocekujem od vas nekih parova vecih kvota da slozim kakav sistem .
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 15 feb 2014, 11:13

jopaa7 je napisao/la:
jopaa7 je napisao/la:Ferrer D.(h-6,5)-Ramos Al. 2 @ 1,40
- Ferrer u prva dva meča dobio po 7:6 ; 6:4, i nije to još ta igra kao nekad, Ramos jucer izbacio Volandria 6:2 ; 6:1, treblo bi biti 6:3 ; 6:2 za Ferrera u što baš nevjerujem.
KarlovićI(1.s10,5)-Sock J. više @ 1,60
- Kad dr.Ivo igra, u 90% slučajeva je to 7:5 ili 7:6, tako da ne treba previše pisati, 4/5 mečeva prolazi više od 10,5, ako se ne varam od zadnjih 8 mečeva Ivo je 7 išao više od 10,5

Nekako sam dosta uvjeren u ovo, ali vidjet cemo :D
Kvota 2,24.
Ipak prvi par ostaje, a umjesto drugog, odlucio sam se na ovu varijantu

Karlović I.(h-3,5)-Sock J. 2 @ 1,40
- Nevjerujem da ce Karlović dobiti sa 7:5 ; 7:5 ili kako više, u slucaju da se prvi set i zalomi nekako 6:4 iil 4:6, vjerujem da je ovo bolja opcija
Eh jbg :(

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.