Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Engleska: Southern premier league
Hemel Hempstead - Chippenham / 2 @11.00 (marathonbet)
Gostu gori pod nogama, samo su bod udaljeni od granice za ispadanje.. Domaćin prvi na tablici i ima dovoljno bodova fore, da ni ne igraju sljedećih 4-5 utakmica. Ako je ikad bilo vrijeme za dogovoriti utakmicu, ovo je idealno.
Ooogroman value bet i zbog toga sam postavio par u ovoj temi, jer rijetko tko gleda onu za sisteme.
Dušu dalo za iskušat u singlu.. A kvota na gol gosta od @1.54 bi mogla vrlo lako biti poklon dana.
Sretno!
Hemel Hempstead - Chippenham / 2 @11.00 (marathonbet)
Gostu gori pod nogama, samo su bod udaljeni od granice za ispadanje.. Domaćin prvi na tablici i ima dovoljno bodova fore, da ni ne igraju sljedećih 4-5 utakmica. Ako je ikad bilo vrijeme za dogovoriti utakmicu, ovo je idealno.
Ooogroman value bet i zbog toga sam postavio par u ovoj temi, jer rijetko tko gleda onu za sisteme.
Dušu dalo za iskušat u singlu.. A kvota na gol gosta od @1.54 bi mogla vrlo lako biti poklon dana.
Sretno!
U desetom selu živi Antuntun!
-
- Kontakt:
gledam sad malo ovaj mec Karlovic-Lu Y. i vidim kvota na zbroj gemova u prvom setu 1,90 da ce biti 11+ gemova
ne znam bas puno o ovom Lu Y,al vidim da je Karlovic na zadnjih 6 meceva pet puta u prvom setu igrao 7:6 i jednom 7:5,a vjerovatno razlog ovoj nesto vecoj kvoti nego u zadnjom mecu Karlovica je sto je ovaj Lu nizi 28 cm i da na ovom turniru nije igrao nijedan tie-break,ali obzirom da je znao i sa Isnerom igrati mec u kojem je bilo 7:6 7:6 probat cu nocas da odigram zbroj gemova u prvom setu 11+
ne znam bas puno o ovom Lu Y,al vidim da je Karlovic na zadnjih 6 meceva pet puta u prvom setu igrao 7:6 i jednom 7:5,a vjerovatno razlog ovoj nesto vecoj kvoti nego u zadnjom mecu Karlovica je sto je ovaj Lu nizi 28 cm i da na ovom turniru nije igrao nijedan tie-break,ali obzirom da je znao i sa Isnerom igrati mec u kojem je bilo 7:6 7:6 probat cu nocas da odigram zbroj gemova u prvom setu 11+
jedan savjet za danas:
izbjegnite Bayern, ne isplati ga se igrati po toj mizernoj kvoti od 1.10 radi uslova ili ne znam čega, vrlo lako bi mogao kiksati, imaju veliku prednost u odnosu na pratnju, u srijedu ih čeka utakmica LP u Londonu a Freiburg im se pokazao već kao tvrd orah u prvom susretu kada je bilo 1-1, jedan od rijetkih klubova koji su otkinuli bod Bayernu i ne zato što je gost tako dobar nego bi problem mogao biti u motivaciji i želji domaćina, pa možda malo odigraju za kladionice neki remi opet, tipa 0-0 ili 1-1, uglavnom ja ću ih izbjeći ili odigrati u sistemu X2 po 5.80
izbjegnite Bayern, ne isplati ga se igrati po toj mizernoj kvoti od 1.10 radi uslova ili ne znam čega, vrlo lako bi mogao kiksati, imaju veliku prednost u odnosu na pratnju, u srijedu ih čeka utakmica LP u Londonu a Freiburg im se pokazao već kao tvrd orah u prvom susretu kada je bilo 1-1, jedan od rijetkih klubova koji su otkinuli bod Bayernu i ne zato što je gost tako dobar nego bi problem mogao biti u motivaciji i želji domaćina, pa možda malo odigraju za kladionice neki remi opet, tipa 0-0 ili 1-1, uglavnom ja ću ih izbjeći ili odigrati u sistemu X2 po 5.80
Zna li neko zasto na Celtu ovoliko kvota pada, na bet365 je pala sa 7 na 4.75
fali viljarealu nekih dobrih igraca (uche, cani, asenjo, oliver,iniguez)EmirTM87 je napisao/la:Zna li neko zasto na Celtu ovoliko kvota pada, na bet365 je pala sa 7 na 4.75
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Dortmund zadnje 3-4 utakmice nije dobio na svom terenu,vratio se Humels u odbranu a u goste im stize ekipa koja ima problema u gostima tako da je to idealna prilika da Dortmun prekine taj niz bez pobjede kod kuce i priblizi se Leverkusenu koji ima tezak mec sa Schalkeom gdje se moze ocekivat prosipanje bodova Leverkusena jer je Schalke u odlicnoj formi u 2014 god
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
-
- Kontakt:
probati negdje u sistem
Basic - Cecchinato 1 kvota 1,60

-
- Kontakt:
Inter are undefeated in 16 of their last 17 matches against Fiorentina.
Barcelona have scored at least 3 goals in their last 6 matches against Rayo.
Stuttgart have conceded at least 2 goals in their last 8 matches.
Werder are undefeated in their last 11 home matches against Gladbach.
Bayern have scored at least 2 goals in their last 12 matches.
Lorient have seen under 2.5 goals in their last 8 home matches against Toulouse.
Roda are undefeated in 17 of their last 19 matches against ADO Den Haag.
AZ Alkmaar have won their last 7 home matches against Utrecht.
Sunderland are undefeated in their last 7 matches against Southampton.
Aberdeen are undefeated in their last 10 matches against St. Mirren.
There have been over 2.5 goals scored in 8 of Motherwell's last 9 home games.
Xanthi have conceded at least 2 goals in 7 of their last 8 matches.
Atromitos are undefeated in their last 8 matches against Levadiakos.
Olympiakos have scored at least 2 goals in their last 12 home matches.
Leuven have conceded at least 2 goals in their last 6 away matches.
Genk are undefeated in 24 of their last 25 matches against Lierse.
Austria have seen over 2.5 goals in their last 7 home matches against Neustadt.
Luzern have won their last 7 home matches against Aarau.
Barcelona have scored at least 3 goals in their last 6 matches against Rayo.
Stuttgart have conceded at least 2 goals in their last 8 matches.
Werder are undefeated in their last 11 home matches against Gladbach.
Bayern have scored at least 2 goals in their last 12 matches.
Lorient have seen under 2.5 goals in their last 8 home matches against Toulouse.
Roda are undefeated in 17 of their last 19 matches against ADO Den Haag.
AZ Alkmaar have won their last 7 home matches against Utrecht.
Sunderland are undefeated in their last 7 matches against Southampton.
Aberdeen are undefeated in their last 10 matches against St. Mirren.
There have been over 2.5 goals scored in 8 of Motherwell's last 9 home games.
Xanthi have conceded at least 2 goals in 7 of their last 8 matches.
Atromitos are undefeated in their last 8 matches against Levadiakos.
Olympiakos have scored at least 2 goals in their last 12 home matches.
Leuven have conceded at least 2 goals in their last 6 away matches.
Genk are undefeated in 24 of their last 25 matches against Lierse.
Austria have seen over 2.5 goals in their last 7 home matches against Neustadt.
Luzern have won their last 7 home matches against Aarau.
Braunschweig-HSV 2 2.55, h 1:0 2 5.20
ovo mi se čini kao ogroman value bet, gost je loš ali mogli bi danas proigrati i protutnjati kroz Braunschweig koji je zadnji na ljestvici i najlošija ekipa lige, nije ni HSV puno bolji ako gledamo tablicu, samo su jedno mjesto iznad i imaju četiri boda više, no pobjedom ovdje izaći će iz zone ispadanja i sigurno će učiniti sve da dobiju utakmicu.
HSV je u prvom susretu nadigrao Eintrachta i pobjedio ih sa 4-0 i odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone i mislim da će danas ponoviti nešto slično, očekujem njihovu pobjedu a vjerujem i sa dva ili više razlike.
ja ću još pokušati
Braunschweig-HSV pk 2/2 4.60
i za svoju dušu obzirom da očekujem dosta golova
HSV daje 4+ gola 12.90
ovo mi se čini kao ogroman value bet, gost je loš ali mogli bi danas proigrati i protutnjati kroz Braunschweig koji je zadnji na ljestvici i najlošija ekipa lige, nije ni HSV puno bolji ako gledamo tablicu, samo su jedno mjesto iznad i imaju četiri boda više, no pobjedom ovdje izaći će iz zone ispadanja i sigurno će učiniti sve da dobiju utakmicu.
HSV je u prvom susretu nadigrao Eintrachta i pobjedio ih sa 4-0 i odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone i mislim da će danas ponoviti nešto slično, očekujem njihovu pobjedu a vjerujem i sa dva ili više razlike.
ja ću još pokušati
Braunschweig-HSV pk 2/2 4.60
i za svoju dušu obzirom da očekujem dosta golova
HSV daje 4+ gola 12.90
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 15 feb 2014, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Skyliners vs Mittledeutcher - 2
Frankfurt is 9th on table , Mitteldeutscher is 10th.
they have same number of points (18 points)
and i cant understand why Frankfurt is so big favourite here. They are in bad form with 4 lost matches in a row and they are missing 6 players , 3 of them are starters!!!
DuBois(SG 10,3ppg) , Klein(PG 8,3ppg-2,6apg) , Bright(C 5,1ppg-1,8rpg) , Nolte(C 2,6ppg-2,0rpg) , Burtschi(SF 8,4ppg-5,6rpg) and Rautins(SG 17,6ppg-4,3rpg-3,6apg)
without two centers,one small forward and 3 very important guards Frankfurt will be 50% weaker.
first match
Mitteldeutscher 87-57 Frankfurt
Ko zeli neka proba ja ocu kvota je 2,50
Frankfurt is 9th on table , Mitteldeutscher is 10th.
they have same number of points (18 points)
and i cant understand why Frankfurt is so big favourite here. They are in bad form with 4 lost matches in a row and they are missing 6 players , 3 of them are starters!!!
DuBois(SG 10,3ppg) , Klein(PG 8,3ppg-2,6apg) , Bright(C 5,1ppg-1,8rpg) , Nolte(C 2,6ppg-2,0rpg) , Burtschi(SF 8,4ppg-5,6rpg) and Rautins(SG 17,6ppg-4,3rpg-3,6apg)
without two centers,one small forward and 3 very important guards Frankfurt will be 50% weaker.
first match
Mitteldeutscher 87-57 Frankfurt
Ko zeli neka proba ja ocu kvota je 2,50

Werder-Borussia MG oba gol i 3+ 2.05, 4+ 2.65
Gosti nisu slavili u Bremenu više od 15 godina, ok možda nije mjerilo uzimati Werder od prije 5 i više godina kada su bili bolji, ali niti zadnje dvije sezone kada je Gladbach u vrhu i igraju dobro a Werder se bori sam sa sobom i problemima koji su im se nadvili nad svlačionicu, opet gosti nisu slavili. Treba reći da su gosti ušli u drugi dio sezone sa tri poraza uz težak raspored a domaćin je uhvatio jedan bod i to kući sa najlošijom ekipom lige.
Očekujem gol obje ekipe i da padnu tri ili više gola, a za hrabrije možda probati i sa pobjedom Werdera u nekom sistemu.
Werder-Borussia MG 1 3.45, 1/1 6.40
Gosti nisu slavili u Bremenu više od 15 godina, ok možda nije mjerilo uzimati Werder od prije 5 i više godina kada su bili bolji, ali niti zadnje dvije sezone kada je Gladbach u vrhu i igraju dobro a Werder se bori sam sa sobom i problemima koji su im se nadvili nad svlačionicu, opet gosti nisu slavili. Treba reći da su gosti ušli u drugi dio sezone sa tri poraza uz težak raspored a domaćin je uhvatio jedan bod i to kući sa najlošijom ekipom lige.
Očekujem gol obje ekipe i da padnu tri ili više gola, a za hrabrije možda probati i sa pobjedom Werdera u nekom sistemu.
Werder-Borussia MG 1 3.45, 1/1 6.40
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 15 feb 2014, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Rusija - SAD over 5,5 @ 1,65 i X2 @ 1,75
- rob do bagro
- Kontakt:
Probati Inter-Cagliari 1/2 i Alki Larnaca-Apoel prvo poluvrijeme kec ili kec na citavu tekmu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ja cu pokusati i sa pobjedom Schalkea,Bayer je u ocitom padu forme dok Schalke ima 3 pobjede iz 3 utakmice u 2014 a i prvu utakmicu je Schalke dobio,ako nista trebao bi proc gg1 ,fina kvota 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
ma da igra Draksler za Salke ja bih sigurno igrao, a ovako imam x2 kao zicer na sistemu .van gall je napisao/la:Ja cu pokusati i sa pobjedom Schalkea,Bayer je u ocitom padu forme dok Schalke ima 3 pobjede iz 3 utakmice u 2014 a i prvu utakmicu je Schalke dobio,ako nista trebao bi proc gg1 ,fina kvota
B-I-R !
Sunderland - Sauthamphton - ps1
Hoffenheim - Stuttgart - 1x
Wolwes - Notts C. - 1
Twente - Vitesse - ps1
Grodig - Wolfsberger - ps1
Basel - Sion - 1
kvota10,60
i jedan radi zaj.ebancije
Brest - Auxerre - X
Leverkuse - Schalke - 2
Rennes - Montpellier - X
Fiorentina - Inter - X
kvota 100,90
Hoffenheim - Stuttgart - 1x
Wolwes - Notts C. - 1
Twente - Vitesse - ps1
Grodig - Wolfsberger - ps1
Basel - Sion - 1
kvota10,60
i jedan radi zaj.ebancije
Brest - Auxerre - X
Leverkuse - Schalke - 2
Rennes - Montpellier - X
Fiorentina - Inter - X
kvota 100,90
ima u premjeru u ponudi da ce bajer pobjediti sa jednim dva gola razlike.... HT2 tj da ce bajer dobiti jedn, dva razlike ili x ili 2zgmiky je napisao/la:jedan savjet za danas:

BHPlay Kladionica!!!
St.Petersburg(-22,5+)- RN Lowen VISE @ 1,85
Nebitna utakmica i jednima i drugima, RN igra brz rukomet a odbrana im nije na visokom nivou. Domacini ce sigurno igrati maksimalno da se ne obrukaju i u takvoj situaciji vidim da ce lako ici preko ove granice koja jedino jos ima u Bhplayu, u ostalim gdje ima je na 23,5 sto se isto moze uzeti! Sretno!
St.Petersburg(-22,5+)- RN Lowen VISE @ 1,85
Nebitna utakmica i jednima i drugima, RN igra brz rukomet a odbrana im nije na visokom nivou. Domacini ce sigurno igrati maksimalno da se ne obrukaju i u takvoj situaciji vidim da ce lako ici preko ove granice koja jedino jos ima u Bhplayu, u ostalim gdje ima je na 23,5 sto se isto moze uzeti! Sretno!

- Consigliere
- Kontakt:
Dortmund- Frankfurt (SP) 1 1.40 - ponovo ih stavili u sp i ponovo nisam odolio. Ipak 1.4 je sasvim solidno s obzirom da je u bet365 1.22 na pobjedu Dortmunda. Domacini su zaredali 3 pobjede u nizu, sve u gostima i mislim da je vrijeme da pokazu sta znaju pred svojim navijacima. Frankfurt, osrednja ekipa. Malo skromniji rezultati ove godine, najvise sto ih zeza nastup u EL gdje igraju knock-out fazu.
Hoffenheim- Stuttgart ddg 1.15 - ovo je jedan od onih parova koji izgledaju kao zicer pa padnu, posebno subotom
Ali, ipak, logickim zakljucivanjem dolazimo do toga da ce mrtvi Stuttgart barem jednom vaditi loptu iz mreze protiv solidnog i efikasnog Hoffenheima.
Watford- M'boro ddg 1.20 - Watford se vratio u formu i igraju dobro nakon jednog loseg perioda. Mislim da ne bi igrao ovaj par da nisam vidio da je M'boro zadnje 3 utakmice odigrao nerjeseno rezultatom 0:0 (!) Mislim, koji qurac? Primaju ga danas, ali i daju, vjerovatno...
1.93
*upozorenje: posto je subota, dakle vikend, tiket ima vise 20% sansi da padne... Sretno!
Hoffenheim- Stuttgart ddg 1.15 - ovo je jedan od onih parova koji izgledaju kao zicer pa padnu, posebno subotom

Watford- M'boro ddg 1.20 - Watford se vratio u formu i igraju dobro nakon jednog loseg perioda. Mislim da ne bi igrao ovaj par da nisam vidio da je M'boro zadnje 3 utakmice odigrao nerjeseno rezultatom 0:0 (!) Mislim, koji qurac? Primaju ga danas, ali i daju, vjerovatno...
1.93
*upozorenje: posto je subota, dakle vikend, tiket ima vise 20% sansi da padne... Sretno!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Stepančić L(-3,5+)-Ves-Zag sub 19:00 1,85 MANJE
Večeras ZG gostuje kod Vesprema koji je praktički osigurao prvo mjesto u skupini,a za ovo sam se odlučio zato što je Stepančić prebacivao ovu granicu protiv Partizana u regionaloj ligi dok je protiv Motor Z. prošli tjedan u LP na jedvite jade prebacio ovu granicu ,a razlog je taj što je ZG uz Šebetića i Stepaničića na poziciju desnog vanjskog doveo i M.Vuglača koji je pokazao da će biti veliko pojačanje,pa bi Stepančić trebao dobiti 30-tak minuta i ne vjerujem da za to vrijeme može Vespremu zabiti 4 ili više golova s obzirom kakvu obranu igraju mađari.
Klobučar J.(-10,5+)-Krk-MT sub 19:00 1,85 VIŠE
Danas je Krki upitan Murić koji je u prošloj utakmici u EuroChellengeru povrijedio gležanj što znači da bi Klobučar trebao dobiti nešto veću minutažu,a zanimljivo je da je u zadnjih 6 domaćih susreta u njih 5 zabijao 11 ili više koševa,pa će vjerujem nastaviti tradiciju jer ukoliko Murić ne bude igrao ovo se čini kao logičan izbor,jer to znači da će Jaka uzeti nešto više šuteva no obično i vjerujem preći ovu granicu.
SRETNO.
Večeras ZG gostuje kod Vesprema koji je praktički osigurao prvo mjesto u skupini,a za ovo sam se odlučio zato što je Stepančić prebacivao ovu granicu protiv Partizana u regionaloj ligi dok je protiv Motor Z. prošli tjedan u LP na jedvite jade prebacio ovu granicu ,a razlog je taj što je ZG uz Šebetića i Stepaničića na poziciju desnog vanjskog doveo i M.Vuglača koji je pokazao da će biti veliko pojačanje,pa bi Stepančić trebao dobiti 30-tak minuta i ne vjerujem da za to vrijeme može Vespremu zabiti 4 ili više golova s obzirom kakvu obranu igraju mađari.
Klobučar J.(-10,5+)-Krk-MT sub 19:00 1,85 VIŠE
Danas je Krki upitan Murić koji je u prošloj utakmici u EuroChellengeru povrijedio gležanj što znači da bi Klobučar trebao dobiti nešto veću minutažu,a zanimljivo je da je u zadnjih 6 domaćih susreta u njih 5 zabijao 11 ili više koševa,pa će vjerujem nastaviti tradiciju jer ukoliko Murić ne bude igrao ovo se čini kao logičan izbor,jer to znači da će Jaka uzeti nešto više šuteva no obično i vjerujem preći ovu granicu.
SRETNO.
Zadnja izmjena: jozinho, dana/u 15 feb 2014, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.