Safet Sušić - Pape

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la VanBasten » 15 feb 2014, 10:37

samson je napisao/la:Prije tog odlaska u Englesku, igrao je i Niko po hrvatskim vrletima ...
Repka ga je i prodala u Englesku. Kao i većinu hrvatskih igrača... Svaki ciklus, apsolutno svaki promoviraju par igrača iz domaćeg prvenstva (ne računajući Dinamo)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 15 feb 2014, 10:44

VanBasten je napisao/la:
samson je napisao/la:Prije tog odlaska u Englesku, igrao je i Niko po hrvatskim vrletima ...
Repka ga je i prodala u Englesku. Kao i većinu hrvatskih igrača... Svaki ciklus, apsolutno svaki promoviraju par igrača iz domaćeg prvenstva (ne računajući Dinamo)
Njegov transfer iz Dinama u Hajduk sa 20godina nije bila proba kao kod Tinketa nego milionski transfer u HNL.

http://www.transfermarkt.co.uk/de/niko- ... 16746.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Tino Susic sa 21 g proba u Hajduku.
http://sportske.jutarnji.hr/necak-safet ... ju/998171/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nije stvar sto je on rodjak ili sto je bio na probi nego on nije taj DM sto ga zele ugurati..

Citaj...
- Obožavam Ronalda i Ibrahimovića, ali nisam takav tip igrača. Više sam kao Robin van Persie. Razigravam momčad i najbolje se snalazim iza dva napadača.
Nase pojecanje na DM :? mi glupi.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 feb 2014, 10:52

Nije, bio je transfer jednog Dinamovca, kapetana ( šta misliš kako je dobio tu traku?), sina Dinamove legende u ljutog rivala, Hajduk.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 15 feb 2014, 10:56

VanBasten je napisao/la:Nije, bio je transfer jednog Dinamovca, kapetana ( šta misliš kako je dobio tu traku?), sina Dinamove legende u ljutog rivala, Hajduk.
Milioni u pitanju a budala :? porediti ovog naseg Van Persija sa Kranjicarem je van svake pameti.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 feb 2014, 10:57

ZutiMrav je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Nije, bio je transfer jednog Dinamovca, kapetana ( šta misliš kako je dobio tu traku?), sina Dinamove legende u ljutog rivala, Hajduk.
Milioni u pitanju a budala :? porediti oovg naseg Van Persija sa Kranjicarem je van svake pameti.
ma zvrćka ba. kakav je to hype bio

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 feb 2014, 11:54

calcio je napisao/la:
Claus je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Objasni zasto. Objasni nam svima da shvatimo zasto igraci iz Bundeslige (Hrgota, Kolasinac), Premier Lige (Tankovic), Francuska lige (Prcic), sada Spanske lige (Seferovic) nisu vrijedni koliko neki iz HNLa? Zasto se oni ne prate, zasto se sa njima ne prica i zasto ih Susic ne posjeti, a prate se Kvrzic, Vrsajevic, Tino i ostala Germanija klapa? Objasni tako a da ostanes ozbiljan.
Vjeruj da na ovo pitanje nećeš dobiti odgovor. Zašto :?: Zato što ga nema. Jedino što možeš očekivati je spinovanje, kao u nekim prethodnim postovima.
Pitanja su malo poglupa, i napisana u histericnom tonu sto je takodje odbojno i neprivlacno za razvijanje neke kvalitetne diskusije.
Spinovanje koje pominjes je vec prisutno u pitanjima jer su u istu grupu stavljeni razni igraci sa razlicitim pozadinama. Kolasinac i Prcic su vec reprezentativci BiH, ne znam na koji veci nivo da ih upgradiramo ako je to premalo za vas? Da im odmah damo selektorsku poziciju? Predsjednicku?
Seferovic je sam odlucio da predstavlja Svicarsku, zbog cega nam nije vise interesantan, nadam se da ne treba objasnjavati zasto.
Tankovic? Kontakt uspostavljen, ako zeli igrati za BiH onda ce tako i biti. Nece ga niko sprijecavati sa nase strane kao sto neki od vas misle. Svasta! :roll:
Hrgota je jedini oko kojeg ne znamo puno ali vjerujem da su nasi pokusali uspostaviti kontakt, mozda vec i jesu. O tome cemo uskoro vjerovatno saznati vise.
Ali sve je ovo vec milion puta napisano...
Pitanja, u kakvom god tonu napisana, i te kako su na mjestu. Priznao ti to ili ne. Pazi, ovdje se ne zamjera Savezu, nego konkretno Sušiću. To treba odmah u startu raščlaniti. Zato i pišemo na njegovoj temi, zar ne :?: Prcića ću izuzeti, jer oko njega nije bilo dvojbe da će zaigrati za nas. Član mlade reprezentacije, pitanje je samo kada će dobiti Safetov poziv. Kolašinac... hm, mislim da se većina dobro sjeća Sušićev jeftinih fora upućenih kada je Seo (navodno) rekao da bi bio spreman doći pješke da zaigra za naš nacionalni tim. Kako zaboraviti legendarnu izjavu kada je rekao da je gledao Milan - Barcelona, a ne Schalkeov meč u CL (za koji je, igrom slučaju, nastupao tada naš potencijalni reprezentativac). Što se tiče Seferovića (i Hajrovića), selektor je odavno iskazao stav i po tom pitanju. Znamo da je njemu bilo logično da oni igraju za Švicarsku, tako da... Možemo zahvaliti nekim drugim ljudimo što barem Izet igra za nas. ;)
I za Tankovića vrijedi ista stvar. Sušić je sve prepustio Savezu, a dao je o Tankoviću jednu površnu izjavu u smislu da je isti jedan talentovan igrač koji je standardan u prosječnom engleskom klubu. Pape se mora tek dokazati tako što će mu uputiti poziv i privoliti ga da igra za nas. Ako neće on, hoće selektor Švedske. Ne mogu sve raditi ljudi u N/FSBiH.

A za sve njih me ne zanima kakvo će mjesto kasnije zauzeti u našem A-timu (vidim da tu priču bespotrebno potenciraš). To će odlučiti selektor, nadam se prema zaslugama i okolnostima. Bitno je da dobijemo igrače na duže staze, jer igrači koji trenutno nose igru našeg tima neće još dugo igrati na visokom nivou. Mnogima od njih ističe rok trajanja, a za odgovarajuće alternative se treba na vrijeme izboriti.

Suština svega je da ti relativiziranje istine neće pomoći. Zdrava kritika je uvijek dobrodošla, a ista ne mora biti uvijek negativna. Slažeš se :?: Stvarno nema potrebe stvarati neke tabore "za" i "protiv" selektora, nego argumentovano iskazati stavove (a ne raditi Sizifov posao i uzalud braniti neodbranjivo, te okretati vodu na svoj mlin). Nema potrebe da iko ikoga pravi budalom.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 15 feb 2014, 11:57

Ma to je sve iluzija , nije taj transfer Kranjcara bio milionski ! Nije bio ni onaj poslije , u Portsmouth. Kranjcar je licnost izmisljena da se poremeti bosanska fudbaldska idila !
:lol:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 15 feb 2014, 12:08

Smijesan si kao i ta tvoja karikatura ... I, ne kontam zasto toliko guras sa tim Susicem malim. Zasto si vec sabahile naporan ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 15 feb 2014, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 feb 2014, 12:08

samson je napisao/la:Smijesan si kao i ta tvoja karikatura ...
Mnogo muze a malo mlijeka daje...

Sent from my iPhone using Tapatalk

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 15 feb 2014, 12:20

Opet vam narusavamo nepotisticki sklad, tapsanje po ramenu u sluzbi licnih interesa. E pa nece moci ! ;)

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 15 feb 2014, 12:42

Kako nece moci ako se određeno vrijeme desava. Uprkos tebi tako pametnom ... Da te jos nes naucim, na kraju recenice ne ide SPACE ...

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 15 feb 2014, 12:46

Istina se siri, to je najvaznije, dzaba upirete ;) . Ovaj forum je, cini mi se , bastion podrske korumpiranoj fudbalskoj eliti ali "mozete kako hocete ali ne mozete dokle hocete!" :mrgreen:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 15 feb 2014, 12:51

Forumski prosvjetitelj, jedan od mnogih. Tomo Akvinski bi ti pozavidio ... Zanima me samo, da li se ponavljas? Koji po redu ti je to korisnicki racun .. Nego, ponavljam ti, sve to se desava - nepotizam, korupcija, menadžeri, ... Mnogo toga, a ti tu nis ne mozes. Mozes samo "siriti istinu" među prilicnim brojem pacijenata ovdje ..

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 15 feb 2014, 12:53

hogarstrasni je napisao/la:Istina se siri, to je najvaznije, dzaba upirete ;) . Ovaj forum je, cini mi se , bastion podrske korumpiranoj fudbalskoj eliti ali "mozete kako hocete ali ne mozete dokle hocete!" :mrgreen:
uglavnom cemo nasu reprezentaciju gledati na svjetskom prvenstvu predvodjenu naj boljim selektorom reprezentacije ikada SAFETOM SUSICEM a sta ces ti i tebi slicni u to vrijeme radit nebitno je

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 15 feb 2014, 15:41

OVO JE BILA REPKA :D
slika

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 15 feb 2014, 16:16

Iskreno ..dobri su ..onako za sebe pravim poređenje sa trenutnom repkom....Džeko,Vedo---Baljić,Barbarez(čini mi se)...odbrana.Musić ,Berberović,Hibić,Konjić---Spaha,Bičakčić,Kolašinac,Mujdža,e sami pogledajte vezni red....zanimljivo ko li bi bio bolji...zaboravih..Hasagić--Begović....

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 15 feb 2014, 16:25

Nogolopta danas

Aftonbladet: Tanković dobio poziv Erika Hamréna za utakmicu protiv Turske

Gubimo li i Muju? Mislim za Papeta bi to bilo logicno ali valjda ne i za sve nas.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 feb 2014, 16:53

Znate da su nasi politicari spremni na sve da bi spasili svoju guzicu. Nemojte se iznenaditi ako se ispostavi da su poslali par placenika na forum da preusmjere paznju prosvjeda. Akcija "spasavanje fotelja pod svaku cijenu".
Bice ovo burnih nekoliko mjeseci do pocetka prvenstva. Ko zna sta ce sve pokusati...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 feb 2014, 16:56

Honorar je napisao/la:Nogolopta danas

Gubimo li i Muju? Mislim za Papeta bi to bilo logicno ali valjda ne i za sve nas.
Sta je tebi?

Tankovic je SVEDSKI reprezentativac,a ne BH, mozda ti imas ideju kako da ga Susic pozove, mozda si ti izmislio neko pravilo, koje ce pobiti ono FIFA-ino.

NE MOZE SUSIC POZVATI TANKOVICA!!!!!!!!

I ne gubimo Tankovica, sve dok ne odigra zvanicnu utakmicu!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 15 feb 2014, 17:00

emir79 je napisao/la:
Honorar je napisao/la:Nogolopta danas

Sta je tebi?

Tankovic je SVEDSKI reprezentativac,a ne BH, mozda ti imas ideju kako da ga Susic pozove, mozda si ti izmislio neko pravilo, koje ce pobiti ono FIFA-ino.

NE MOZE SUSIC POZVATI TANKOVICA!!!!!!!!

I ne gubimo Tankovica, sve dok ne odigra zvanicnu utakmicu!
Sad ako je do Muje dopro Susicev intervju sa klixa, mislim da nema dileme, i da ce momcina biti dio BH ekspedicije u Brazilu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.