Ja nešto kontao da će mi petoba moći bit,međutim zbog nekih promjena plana,sad nisam siguran da će mi 80 km doteći.
Ali jbg samo nek se zdravo,`ebo pare,tu su da se troše,pa ja!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma ja cu na neki dernek bit ce nas dosta, po petobanka uvala i bit ce svega...alan_kardec je napisao/la:A koliko će ko ponijeti za potrošiti u "najluđoj noći"?
Ja nešto kontao da će mi petoba moći bit,međutim zbog nekih promjena plana,sad nisam siguran da će mi 80 km doteći.
Ali jbg samo nek se zdravo,`ebo pare,tu su da se troše,pa ja!
Naravno da bih imao protiv pa ja sam zauzet čovječe.DinceManijak je napisao/la:To to![]()
![]()
A bogami i Alen nebi imao nista protiv cini mi se, on to kanom "za manijaka" ko da je samo za mene, ehhh lopova![]()
Hahahahha zauzet ne zauzet,ti uslikaj neku socnu beogradansku kHoku za nas, a i za sebe naravnoalan_kardec je napisao/la:Naravno da bih imao protiv pa ja sam zauzet čovječe.DinceManijak je napisao/la:To to![]()
![]()
A bogami i Alen nebi imao nista protiv cini mi se, on to kanom "za manijaka" ko da je samo za mene, ehhh lopova![]()
![]()
![]()
Šalim se naravno,volio bih i ja vidjeti kakvu dobru Beograđanku,ako ništa onda makar preko slika.
Izvini nisam stavio gore puni nick eno sad piše "za DinčeManijaka",ipak samo "manijaka" zvuči ono malo znaš...
Ma bjezi jbo te ovo, zamalo staru nisam stocem opalio kad mi je usla u sobu kolko sam se iznerviro hehehMont0 je napisao/la:http://www.zanorg.com/prodperso/jeuxchi ... blejeu.htm
Pokusajte, ja sam sve u sobi porazbijao..
CheateruMont0 je napisao/la:Meni su najbolji komentari, kad kaze da imas vrijeme kao Paris Hilton lol..Najbolje vrijeme mi je 23 i kusur sekundi..
Cuj ormar, haha.....Moze, komsije smo, ti izaberi..
..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.